81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• tobias88
    semmi sem tökéletes, pesben is vannak hibák, például a kapusok teljes egészében
  • Rudee
    Ezek szerint akkor a PES sem jó, ha csak olyannal szeretnétek jáccani
  • tobias88
    Amivel szeretnénk játszani, azzal vagyunk elfoglalva, egy jó focis játékkal, csak leírja mindenki a véleményét a fifáról... Látszik hogy a Madridnak drukkolsz
  • Rudee
    Ja, csak hogy ott is ez megy és nem értik meg, hogy nem ott lenne a hely. Igaz itt se, de ha Titeket ez tesz boldoggá és nem a PES.
  • Terminátor14
    De téged ez mért zavar? Menj a fifás topikba és legyél boldog a 10-zel. :)

Most komolyan, ha ennyire idegesít a dolog, akkor nem kell olvasni. Magaddal teszel rosszat.
  • Rudee
    PESről is össze lehet rakni ugyanilyen gyűjteményt. Itt az a baj, hogy Ti azzal vagytok elfoglalva, amivel nem is jáccotok. Tiszta óvodás viselkedés. Miért nem raktok be ide gólokat vagy valamit?
  • Nagyi2pac
    A FIFA topicban túl alacsony a színvonal...bár ott lehet még ezeknek a hibáknak is örülnének amennyire istenítik ott néhányan a FIFA-t!
  • Tomy Lee
    Hol a HSZ-om?
  • Gnome
    eltévesztetted a topikot:)
  • Tomy Lee
    Jah,hogy megpróbálsz a s*arból várat építeni?Hát hajrá sok sikert:)
    EA-nak most úgyis szüksége van ilyen kreatív emberkékre akik harangozzák neten,hogy jó lett az új rész(ami szimplán csak önámítás).Én be sem nézek soha többet fifa topic-ba nem miattatok hanem,hogy fikarcnyi esélye se legyen annak,hogy támogassam ezt a szarházi bandát ea-nál.Ahol a fifa nevet látom már ki is lépek aki kérdez róla annak aztmondom,hogy NAGY 0!
    Áhh nem is tépem magam tovább ezen hanem várom a focis játékok Királyától a demo-t
  • Rudee
    Én is szeretlek, remélem bíztatásodra felbuzdulva a sok nyomorult szétbassza majd a topikot. Elvégre a PES is olyan hű de jó, hogy van mellette idejük ilyenre, ahelyett, hogy jáccanának.
  • Nagyi2pac
    FIFA Soccer 10 PC Bugs Collection
    -------------------------------------------------
    FIFA PC Bugs? We have a collection here. Gamers are posting screenshots with tons of bugs and glitches. Click on Read More to check out some of these incredible bugs.

http://www.moddingway.com/news/183.html

• Terminátor14
    Valszeg ő sem szülte a véleményét, hanem próbálta a játékot.

billdm: Hát sajnos ez van. Nekem is hiányzik a normális váltás.
  • tobias88
    mi játszottunk, és aránylag elment
  • billdm
    Normál váltásról beszélek..ami a 6 os ba is volt anno
    Mert így pld 2vs 2 kaotikus..:)
    Konkrétan játszhatatlan.
    Pedig a játék nem lett volna rossz!De ezzel tönkre vágták.

• Terminátor14
    Márpedig van manuál :) Csak az már annyira manuál, hogy akkor sem volt magától, ha átkerül a labda egy másik játékoshoz.
  • eZo
    jogos, sajnos ez kimaradt a 2009-es részből
  • billdm
    ez..aranyos volt..szerinted én ezt nem tudtam?
    Nem oldja meg..mivel FÉL automata marad!!
    MANUAL kellene..
  • tobias88
    A váltást ki lehet kapcsolni, ahogy legtöbben tették! Player settingsnél nyomd meg a lövést, és tedd semi assistedre!
  • billdm
    Sziasztok
    Ha közbe szólhatok..
    Én évekig Pes fan voltam,neten több 100 vagy 1000 meccset nyomtunk haverokkal,nagyon jó volt
    Tartott ez egészen a 2008 as borzalomig,ahol egy Fehér Csabával végigszaladtam a szélen..simán.
    A netes részről nem is merek beszélni!
    A 2009 klasszisokkal jobban sikerült,de ott meg a drága ferdeszeműek úgy érezték segítenek a játékosoknak,ne kelljen annyit váltani.
    Ebből lett a kaotikus össze vissza váltás...ami persze pár embernél soha nem fordul elő..:)
    Ja egy valami maradt..."szuper" a netes kód....:(
    Most,hogy lassan jön a friss Pes..megint azt írják,na majd most,olyan netes kód lesz,mint az állat.
    Nem lennék lusta előkeresném a beharangozó írásokat előző kettőröl,ugyanez volt.
    Netes kód szuper lesz,visszatérünk a 6 os netkódra..bla bla

Nos..azon kevesek,akik megveszik a játékot,ők tanusíthatják botrányos lett...megint.
    Elhihetitek én lennék a legboldogabb,ismét játszható lenne a Pes.
    De sajna szép lassan összemossék a 2 játékot.

A Fifa demója,amúgy tényleg botrányos lett,konzolhoz képest pofátlanság ilyet kiadni Pc-re!
    Én maradok a Pesnél...ha ismét játszható lesz.
    Ha nem,néha előveszem a 6-ot
  • zsotesz
    nem azért de ez az új pc-s fifa hát egy kicsit csúnya. De nem a közeli képeken hanem inkább a távoli kamerákból. Most toltam két meccset, engem nem győzött meg. Inkább tolom tovább a pes become a legend módját, szezon végén eb a magyarokkal, addig még biztos elviszem, aztán ha jön az új pes szépen visszavonultatom a játékosom.
  • tobias88
    De amúgy azt nem érti meg néhány okos ember, hogy én se azért szedem le a demót, hogy jól lefikázzam, hanem hogy esetleg a konzolos verzió minőségét kapom vissza...
  • tobias88
    Hát, van pár madár...

Steve012
    Nem tudom minek lefikázni a kedves pes rajongóknak a fifát én a pest tartom egy hulladéknak kb 2 órát pocsékoltam arra hogy hátha megtetszik. De felesleg volt. És szerintem ha valakinek csúnyán ment akkor vegyen egy új gépet 486 os tól ne várj csodát!!!!!!!!
    Szerintem jóféle..
    -nem poénból aza neve hogy FIFA .... A PES ...... XD mind1
  • Tomy Lee
    Odanézzetek,ezt érdemesXDD
  • Breki33
    Akkor nem értettél meg, én abszolút nem vagyok kárörvendő és pont azt írtam, hogy nincs érteme irogatni téríteni nekem csak az a fura hogy vki szerint szar de azért is azzal játszik.

De nem szeretném, hogy ilyen emberek ide jöjjenek.
  • Tomy Lee
    Uhh,én direkt írtam úgy.Funcom mmo-ban kis szójárás helyette és rámragadt de ide nem illik tényleg sry(tehát ami fan az ott nálunk fun):S
    De arra céloztam jah
  • horpeti
    hát én még mindig örülnék egy "qrvajo" pesnek. :D
  • Gnome
    Azért furcsa, h ennyire kárörvendőek vagytok, meg h megakarjátok téríteni őket:P...aki játszik a fifával biztos kifogja próbálni az új pest is...én azért örültem volna ha lesz egy qrvajo pes meg egy szimplán jó fifa...
  • horpeti
    Néha PESben is vannak olyan dolgok, hogy teljesen meg vannak zavarodva az emberek, és futkosnak összevissza, meg a kapus is teljes dekoncentrációjában minden hülyeséget csinál (pl. eggyel jön a labda, de nem tudja fogni), de az mégis más.

Most kezdtem életemben először benne Master ligát Xerez CD, azt hittem gagyibb, de én ég a PES2008-ra emlékeztem. Tetszik az igazolási része is. Úgyhogy kellemeset csalódtam.

Mondjuk azért az vicces, hogy 12 meccset nyerek zsinórban default teammel, Reál Barca elverve... Mondjuk arra fogom, hogy lenéznek minket, és ezért könnyebb. :P
  • horpeti
    Azért ezt megnéztem volna (lesre ő jön szabaddal). :D
  • Breki33
    Nekem tegnap olyan volt a 09-ben, hogy ellenfél támad kiugratja a csatárát sztem les, viszont érdekes módon még ő jön szabaddal, de úgy hogy kb 17 méterre a kapumtól kicsit jobboldalt üres kapuval szemben
    a kapusom a kaputól jobbra, erre elrúgja a szabadot de nem a kapu fele hanem átlósan el, inkább a kapus felett a labda elszáll a kapos felett mellett egy méterrel

DE még ezis hagyján de ezotán a kapus egy hatalmasat vetődik mikor a labda már ott sincs felnyúl a levegőbe és egy hatalmas robinzonád után hátraesik.

FEl akartam venni gif-ben de ezt már az exe se bírta hanem hibával az egész játékból kilépett, nagyon sajnálom szerintem ez az év BUG-ja lett volna

Most még eszembe jutott hátha elmentettem a játékban és akkor meg tudom mutatni.
  • horpeti
    Megvan a célpiac.. :)

Bocs a sok üziért, ugye nincs szerkesztő gomb. :P
  • horpeti
    "meg már nem robotmozgásavan az embernek "

Hát igen, az nagy előrelépés 2010-ben. :D Lehet ő ennek is tud örülni.
    Egyébként én nem láttam a FIFÁt, de legutóbbi élményem (2 év) óta nem is nagyon akarom látni, bár biztos sokat fejlődött. :D
  • horpeti
    LOL, lelkiismeretes kapus, még gól után is próbál vetődni, szépet ugrik. :DDD
  • Csabesz6
    fan
  • Tomy Lee
    Rudi,1 igazi fifa fun:"egy dolgot kérnék. Akinek nem tetszik, az ne foglalkozzon vele és ne is kommentálja fölöslegesen"
    Hát nagyon remélem,hogy sokan nem tesznek ennek eleget erre a kérésre és mindenki bevágja oda az igazát azzal kapcsolatban,hogy ismét undorító lett a fifa mert ezt érdemli(igaz most úgy 60 hsz-s ezt mutatta,hogy nagy 0 az új rész:)
    Dehát maradjon is néhány fifa fun ott mindig had derüljünk rajtuk néha
  • Breki33
    Ez még brutálisabb

"a tavalyi szerintem kúrvajó volt, de ez fos...
    remélem a teljes jobb lesz egy kicsivel(mondjuk mind1 úgyis fogom tolni ezerrelxD)) "

értitek, fos, de úgyis mindegy mert tolom ezerrel
    mondjuk a "kúrvajó"-nál már kiderültek dolgok

De rájöttem ezeknek úgysem érdemes megmagyarázni mert akkor idejönnek és itt teszik fel a miért nincs magyar kommentár a pes demo-ban kérdéseket.
  • Terminátor14
    Papa, direkt írtam, hogy az új pesről beszélek :)
    Vagy te már azzal tolod?

A mostaninak tényleg vicc a gépigénye, ehhez kétség sem fér.
    Crysis pedig pont azzal hódított, hogy csili-vili graf, vagyis az úgy lett beharangozva, hogy brutál gépigény és brutál grafika. Ezt az EA nem meri meghúzni. Meg nem is akarják, mert pc-re sok a warez, talán nem is éri meg komolyan fogallakozni vele sajnos. Ennyi.
  • Nagyi2pac
  • mikiking
    Egyetlen megoldás : öngyilkosság