81526
-
icemankimi #58250 akkor jó
már várom PES PES PES
-
Korrekt, méghozzá reggel 8-kor...gondolom grinicsi idő szerint, szóval számoljatok időeltolódással. -
Nagyi2pac #58248 Igen tegnap én raktam ki a hírt de azóta változott a helyzet...a demo holnap jelenik meg! -
Gabe18 #58247 Hát ja,az elmúlt 4 évben első nap mentem megvenni.A Pes 5-ben nem volt a dobozba kód,úgy kellett másnap telefonon kérni (idegbaj),a Pes 6 szerver részét még napokig a megjelenés után tákolták össze,a 2008-09 multi rész meg említésre se méltó...
Úgyhogy multi szempontból még talán egyszer nem jött ki normálisan.De,a 4,amit warezba is lehetett nyomni simán...
-
icemankimi #58246 peshungaryn azt írják a DEMÓ SZEPT 23-ÁN JELENIK MEG!!!!!!!!!!!!!!! -
Ezért várok vele majd jó pár hetet, és várom a tapasztalatokat.
Múltkor annyira biztos voltam benne, hogy jó lesz, hogy nem érdekelt vélemény, úgy voltam vele, hogy úgyis megveszem előbb utóbb, hisz játszani akarok vele online. Aztán kiderült, hogy annyira mégsem akartam játszani vele.
És ha rossz lesz, akkor tartom ehhez magam,akkor maradnak az offline haveri játékok,meg az ML (az AI elég vicc a 2009ben, nulla kihívás). -
Nem azért. Hanem mert az előzővel játszottam ha max. 3-4 óra onlinet, aztán feladtam a próbálkozást. :D Szal nem nagyon érte meg.
Itt ha jó lesz, akkor valszeg szó nélkül megveszem újra. :) -
Gabe18 #58243 Az biztos hogy most én sem.Csak sajnos a multi milyenségéről a demó sem fog bemutatni semmit,igy a számomra legfontosabb rész továbbra is bizonytalan. -
Fránya GV mindenkit érint
-
Nagyi2pac #58241 Ja, valószínűleg!
-
konami honlapjáról lesz majd letölthető? Már nem is emlékszem mi volt múltkor, asszem akkor nem is néztem a demót, csak mentem a boltba venni... De most tutira nem. :(( -
Nagyi2pac #58239 Igen a holnapi Demo megjelenés hivatalos mivel a winningelevenblog.com és a pesfan.com a PES "társoldalai"!
Már nagyon várom!
-
Nah nah... :) -
PES 2010 demo to hit September 17th
Konami Digital Entertainment GmbH today announced it is to release a playable demo of its eagerly-awaited PES 2010 on September 17th.
The free download will be available to PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC users, and showcases the full game’s Exhibition mode.
Users can select from Liverpool, or Barcelona, or the Spanish, Italian, French and German national sides. The selected sides can then be played against the CPU or a friend in a five-minute match.
PES 2010 is released for PLAYSTATION®3, Xbox 360 and PC-DVD on October 23rd
Ezek szerint a KONAMI jelentette be. Egyébként a KONAMI oldalai sajnos nem arról híresek, hogy naprakész információkat lehetne találni rajtuk. Mindegy, bárhogy is lesz, nagyon várom:) -
Tomy Lee #58236 Hát úgylegyen de ezt azért meg kéne erősítsék akár hivatalos site-on is!! -
Holnap DEMO -
Rudee #58234 Ja hát ha Te kapsz 10ből 10et, akkor nem a kapussal van a gond, hanem a védekezéssel. -
ML-be hogy lehet belenyúlni? My Team-nél 8 játékosom van csak, amikor meg igazolni akarok kiírja hogy adjak el valakit, mert megvan a keret. -
mikiking #58232 Azért elképesztő,hogy az Ea siir,hogy nextgen játékhoz ilyen gép kellesz,olyan gép kellesz,ezért nem is csinálják meg, a PES pedig gyonyoru graffal jon,és mégsincs nagy gépigénye ...
-
God bless all:D -
Nagyjából maradt a tavalyi! -
Nagyi2pac #58229 Már volt egy lehetséges PES 2010 rendszerkövetelmény ami viszonylag magasnak tűnt, de most itt egy újabb valószínűleg ez a hivatalos:
PES 2010 PC System Requirements Announced
---------------------------------------------------------
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
* Windows XP SP3, Vista SP1
* Intel Pentium IV 2.4GHz or equivalent processor
* 1GB RAM
* 8GB free hard disk space
* 4x DVD-ROM Drive
* DirectX 9.0c compatible video card. 128MB Pixel Shader 2.0 (NVIDIA GeForce FX or AMD/ATI Radeon 9700 video card)
* DirectX 9.0c compatible sound card
* DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
* Multiplayer: TCP/IP 192 kbps or higher
* Windows compatible keyboard
* 800 x 600 monitor resolution
RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS:
* Windows XP SP3, Vista SP1
* Intel Core2 Duo 2.0GHz or equivalent processor
* 2GB RAM
* 8GB free hard disk space
* 8x DVD-ROM Drive
* DirectX 9.0c compatible video card. 256MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 or AMD/ATI Radeon HD2400 or better)
* DirectX 9.0c compatible sound card
* DirectX 9.0c or higher (included on Disc)
* Multiplayer: TCP/IP Broadband Internet connection
* Windows compatible USB Gamepad
* 1280 x 720 monitor resolution
SUPPORTED CHIPSETS:
NVIDIA - GeForce GTX285, GTX280, GTX260, 9800, 9600, 8800, 8600, 8600, 8500, 7900, 7800, 7600, 7300, 7100, 6800, 6600, FX5900, FX5700, FX5500, FX5200
AMD/ATI - Radeon HD4800, HD3800, HD2900, HD2400, X1950, X1900, X1800, X1650, X1600, X1550, X1300, X1050, X800, X700, X550, X300, 9800, 9700
It may be necessary to update your hardware drivers before playing.
Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. -
én már csukott szemmel tolom a gombbeállítást -
Nagyi2pac #58227 This referee should be banned for life - FIFA 10 Bug
--------------------------------------------------------------------
Our friend Julio found this video uploaded by PPXRARE featuring FIFA 10 PC Gameplay. Hey! Who is the referee of this match? Did that goal count?!!!!!! Don´t miss this funny PC Video showing another incredible FIFA 10 Soccer PC Bug.
http://www.moddingway.com/news/197.html -
Nagyi2pac #58226 Rudee:
---------
Mind a kettőt világklasszisra raktam...a kapust is!
Az igaz hogy én nem váltottam rá a kapusra (nem tudtam hogy rá lehet) úgy valószínűleg nem kapom be az összes rálövést, de azért alapból is kéne védenie a kapusnak ha nem irányítom akkor is!
Különben állítólag a PES 2010-ben is lehet majd irányítani a kapust, mint ahogy asszem a PES6-ban volt!
HoReSz1975:
---------------
Szeptember 23!
globalsidius:
--------------------
A gombokat a C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\settings.exe-ben tudod beállítani, ha fent a Keyboard-ra mész! Ezekhez a gombokhoz való cuccokat (passz, rálövés..) pedig a játékon belül a System Settings/Controller1/Button Configuration-ban tudod beállítani! Össze kell hangolni a két dolgot, a billentyű kiosztást meg hogy mivel mit csináljon, de nem olyan bonyolult ez csak az elején kicsit furcsa!
-
fifa 08 és 10 között nincs sok különbség
, szóval pc-n is olyan
-
icemankimi #58224 fifa olyan rajta mint a fifa 2008 játszanál
a pes az nagyon jó rajta szerintem -
kazuma89 #58223 Ps2-n melyik a jobb a fifa09 vagy a pes09?Ps2-esek még szarabbak mint a pc-s.. -
globalsidius #58222 hellsztok! eddig fifáztam, de most letöltöttem a pest, és azzal szeretnék játszani. egy problémám lenne, hogy ugye alapból az X-en (billentyű) van a passz, és valamilyen módon nem lehetne átrakni S-re? előre is köszi! -
icemankimi #58221 fifa csak pár szempontból jó
-magyar kommentár
-sok liszensz
-
PES 10 Demo mikorra várható
-
nyilván legtöbben a legjobbal játszanak. vagy amit annak gondolnak. mondjuk pc-n ez egyértelműen a pes volt és lesz még legalább egy évig.
akinek xbox-a van az más kérdés. onnen is látszik; hogy sokan normális fifát követelnek, hisz mi igazából elismerjük a jó munkát, de ha szart kapunk azt nem nézzük jó szemmel, legyen az akár PES akár FIFA... -
Rudee #58218 Az biztos nem world class. A kapus szintjét amúgy meg külön tudod állítani. Alapból mindig alacsonyabb, mint a játék nehézsége.
De a kapussal Te is védhetsz, nem véletlen van benne ez a funkció. Én minden ziccerben ráváltok, van feelingje. -
savaria #58217 Annyira felesleges vitázni az ilyen elvakult Fifa rajongókkal szemben!
Mindenki azzal játszik amivel akar és ami tetszik neki!
Max lemaradnak arról,hogy milyen egy normális focis játék!Az meg legyen az ő bajuk!
Nagyi2pac:
Tudom nem kevés meló de jó lenne ha sikerülne összehoznod majd az új PES-hez egy magyar patch-et! Előre is köszi!
-
Nagyi2pac #58216 Nem amatőrön, világklasszison...asszem ez a legerősebb szint!
Különben elsősorban a saját kapusommal voltak a gondok, épp hogy volt 2-3 helyzete az ellenfélnek de azt mind belőtte, a kapus semmit nem csinált..és ez egymás utáni 5 meccsen így volt!
Meg volt olyan hogy az ellenfél rálőtte a labdát aztán a kapus feje mellett 10 centivel ment el a labda de egyáltalán nem reagált rá, csak nézte ahogy bemegy..
Az is tény hogy a PES-ben is szarok a kapusok de ott azért nincs olyan érzés mintha üres lenne a kapum.. -
Nagyi2pac #58215 Tévedsz! Én örülnék végre egy normális FIFA-nak (sok éven keresztűl FIFA-ztam régebben), de amíg az EA kiadja minden évben ugyanazt a (szar) játékot minimális újítással és ezzel átbasszák az embereket (valaki be is dől ennek..) addig ne is várd el hogy dicsérjem a semmit...
Különben mihez méregessem a két játékot ha nem egymáshoz, nincs több focis játék, NBA-hez meg nem mérhetem...
-
Rudee #58214 Amatőr kapusnak lehet. -
tisztelem a Peses munkáidat meg minden de sztem te lennél az aki ha kijönne egy normális fifa, akkoris csak egymáshoz méregetnéd a két játékot és keresnéd, h miben lenne szar:) -
Én nem hasonlítok semmit a fifához(érdekes is lenne
), de a hibákat azért megszólom, ami a pesben van, és abból van pár! Kapusok, nameg hogy top playeren is végig lehet menni a pályán, ha elég jó vagy
-
Nagyi2pac #58211 A PES-ben legalább vannak kapusok...a FIFA-ban 10 kapuralövésből 10 bemegy LOL..