81526
-
néhány kép
-
ezt nem értem én azt állítok be a setting.exe-vel amit csak akarok, felbontás, vsync..stb -
nem mondod??
basszus, ha ez komoly, akkor ez már hány éves probléma a PES-nél? Rég játszottam vele, de baszus, azért ez így nagyon nem jó... -
milyen konfiggal játszol ?
a setting.exe kb így legyen beállítva, a vsync a driverből legyen bekapcsolva ( csinálj a játéknak egy profilt )
-
jah meg sajnos a felbontást sem lehet normálisan beállítani még...jó demo meg minden de azért...:P -
ezt a vsyncet miért nem lehet kikapcsolni settingsből? látom h ottvan a pipa de nem engedi...mert meccs megy folyamatos 60fpsel de mégis olyan tőle az érzésem mintha beszaggatna -
Nekem nagyon tetszik ez a rész...Top playeren játszom és hát szabálytalanságok néha adódnak...a 360fokos irányítás miatt lehet áttérek a stickes irányításra mert eddig analogon nyomtam:).....sajnos demoba még nemtették át az automatikus emberváltást + egyéb beállításokat de eddig azt mondom, h méltó utód...+ engem mondjuk idegesít a stratégiai menü villódzása meg ez a kártyás rendszer sem tiszta de majdcsak belejövök...a lényeg h örülök ennek nagyon.. -
az nem sapka, hanem "hajfogó". tehát valami széles fejpánt
remélem tényleg olyan ló lesz, amit a leírtak alapján várok. már települ :) -
a másik stadion gyepszőnyege pedig ilyen:
-
Nagyi2pac #58321 Akkor eddig pozitív az új játék!
-
punkers #58320 Sziasztok!
nekem megy a játék csak olyan gondom van, hogy nagyon lassu mintha lassitott felvételt néznék. a settingsben bevan pipálva a frame skippink.Tudnátok valahogy segíteni.Előre is köszi! -
Tomy Lee #58319 Videót a népnek csak 1-et legalább míg küzdök kb ismét 2-3 órát
-
Nagyi2pac #58318 Na én is hazaértem suliból már el is indítottam a letöltést! 
Nekem Megauploadról viszonylag gyorsan olyan 250-300 kb-al jön! -
4-5 meccs után :
(sajnos nagyon rövidek a félidők)
először is top playeren játszottam, így a tapasztalataimat ez is befolyásolta
Pozitívum:
a hangok nagyon jók !
fizika ( a labda fizikája rengeteget fejlődött, nagyon jól sikerült)
mozgások ( a mozgások finomodtak, realisztikusabb sebességüek lettek )
grafika ( magéért beszél, nagyon szép lett )
nagyon tetszik a szögletek előtti készülődése rugó játékosnak :)
szabadrúgás nagyon jó, beadások is ( pes 2009-hez képest pozitív irányba változtak)
cselek a pes 2009-hez hasonlóan mennek, amiket használtam korábban azok most is mennek
Negatívum:
a bíró szerintem ismét túl sokszor fúj
top playeren sok apró szabálytalanság
nincs manualis emberváltás, igaz ez a része sem olyan mint a pes 2009-nél, ezt még jobban ki kell ismernem... mielőtt bármit is mondanék
a legnagyobb negatívum, hogy CSAK demo :D -
2esre állítsd me a gamepadot, ne az 1esre
icemankimi: majd biztos lesz hozzá progi, amivel átállítható -
kashuka #58315 hello
hogyan tudunk a pes 2010-el 2-en játszani?(1 controller+1 keyboard) -
icemankimi #58314 nem lehet beállítani valahol, hogy hosszabb legyen a meccs??? -
Tomy Lee #58313 Profi,köszi szépen
-
és hozzáteszem, ugyanazok a fájlok vannak a 2 feltöltő oldalon, tehát nem is kell várnod, egyszer egyikről, következőt a másikról lehet szedni! -
Én így tettem be a könyvjelzőbe -
Tomy Lee #58310 Hol van az tobias segíts légyszi,adj linket ps -
rapidról darabban jobb, csak ugye az a nyamvadt sebesség... -
Tomy Lee #58308 Megszakadt ez a nyamvadt letöltés mindjárt sírok
-
Egy kis bug. Lesnél a bíró még mindig a másik irányba mutat. -
NAGYON NEHÉZ még regularon is pedig eddigi játékokban a top player is nevetséges volt csak "csalásokkal" tudott nyerni a gép. A fizik az valami eszméletlen, és rohadjon meg mindíg ott terem 3 védő a barcából ha torreshez kerül a laszti. A lövés aggaszt kicsit, hasonlít a 2008ra ami mint tudjuk szar volt, de eddig még 3 meccsett csak...szóval még nem akarok messzemenő következtetéseket levonni ezzel kapcsolatban.
Azt viszont nem értem nekem fut fullon..hát a settingsben mindent goodnak ír...nem értem, mert a fifa demo nekem trágya psx grafikával ment csak, kicsit féltem is..de nem kellett volna. -
ez nem hiba csak nem friss a roster, mindig így szokott lenni a teljesbe természetesen minden igazolás és mezszám a helyére kerül -
icemankimi #58304 nagyon jó lett 1 hibát találtam eddig dani alves már nem a 20 mezben játszik hanem a 2 mezben 
egyszerűen ennek a játéknaj 10/10 kell kennie.
A fifa 10/5.5
-
ejj de kiváncsi vagyok már :D -
Mikor lőttem, előtte kiírta, hogy mit kéne csinálni a lövőjátékossal, és mit a kapussal. Hogy most ez arra vonatkozott, hogy a kapussal lehet e mozogni lövés előtt, azt nem tudom, de elképzelhetőnek tartom. -
Tetszik a gyep. Bár Breki tuti ezt cseréli le először és ő megkritizálja. De szerintem egész szép... Így a képek alapján. -
Gabe18 #58300 11-esnél esetleg lehet végre mozogni a kapussal lövés előtt?Az már nagyon elkélne bele... -
Két meccs után a véleményem: Röviden, oda**sz. A játékosoknak súlyuk van, ami érezhető. A labda fizikája is teljesen más, mint az eddigi részekben. Élethűbb az egész játék. Valóban bekerült a 360 fokos mozgási lehetőség, ami rögtön föl is tűnik.
Kártyarendszert még nem próbáltam, de a csúszkás taktikai beállításokkal elpöcsöltem egy kicsit, és valóban azt játsszák, amit beállítasz.
A nehézségről annyit, hogy első meccsem Barca-Liver regularon. Torres fejelt egy gólt, ezzel kaptam ki 1-0-ra. Második meccs, Spanyolország-Franciaország top playeren. Egy Torres szöglet góllal, és egy tizenegyessel nyertem 2-0-ra. Ami kicsit zavart, hogy a tizenegyesrúgást már nem hátulról látjuk, hanem oldalról, normál kameraszögből.
Grafika sokat javult, de ez majd csak úgyis a teljesből derül ki, amikor megnézhetjük milyen egy esős, esti vagy délutáni mérkőzés.
Egyelőre ennyi, megyek vissza játszani:) -
Ezt is írták.
Na már én is kiváncsi vagyok rá. :D -
na de jó rossz stb?...mondjatok már vmit képeket már láttunk ezret:P...ám 5perc múlva lennlesz nekem is de azért olvasgatnék véleményeket hamár ellógom a délelötti előadásaimat -
most letolok 1-2 meccset, hogy a játékmenetről is tudjak mit írni, eslő benyomásom annyi, hogy a 2009 rohanós tempója helyett sokkal élethűbb az iram.. -
Kiváncsi vagyok, Buffonon nyáron is lesz-e sapka. :D -
-
icemankimi #58293 ez GYÖNYÖRŰ
szerintem a fifásoknak is kéne képeket dobni a topicba
-
icemankimi #58292 már telepíti -