81526
-
lehet nextgenen jobbak pc-n századszorra ugyanazt a lövést nézni lassítva elég uncsi volt nekem és ugye mindig csak szinte a lövést mutatta ha pl előtte volt egy szép megmozdulás azt nem -
most itt a mecs közbeni automatikus visszajátszásokról van szó, nem a menüs replay-ról
Fifa 10-ben a másik előfordulhat, hogy így van egyenlőre ez az első olyan fifa amit lehet nem fogok beszerezni. -
Szerintem a FIFA néha belassított visszajátszásai jobbak. Ez talán azért van, mert a mocap' sokkal jobb ott. Bár én most a nextgen FIFA-t nézem, de balgaság is lenne a PES-t a PC-s FIFA-val összehasonlítani. -
Vitatkoznék veled drága Breki, mert a FIFA 10-ben hosszabbak a visszajátszások, ráadásul ha jól láttam immár az egész meccs visszajátszható. -
És magát az akciót nem, hogy hogy indult be hogy kapta milyen cselt csinált előtte?
pl ennél csak a lövést mutatná a fifa ismétlés pedig maga az akció a szép
és pont jó, hogy vissza lehet nézni, de akár el is lehet nyomni.
Erről tehát más a véleményem, persze ez szubjektív, de nehogy változtassák P
-
Cat 02 #58765 Én jobb szeretem ott nézni, hogy milyen véd a kapus, mennyivel ment mellé, etc :) -
tehát akkor az automatikus visszajátszásról beszélsz.
Azt én általában kinyomom pes akárhány óta, hogy pörögjön a mecs.
Der hogy a fifa féle mátrixos belassított ismétlés miért jobb azt nem tudom ott századszorra néztem hogy egy lövés ugyanúgy csapódik.
Igazából is az egész akciót ismétlik én gif-ben is igyekszem legalább egykét paszt bennehagyni nemcsak a lövést. -
Cat 02 #58763 Nekem általában annyi h a pálya felétől mutatja ahogy végigviszem a labdát... fifa-ban meg faszán lelassítja legalább :D Mást + pont nincs is a fifa mellett >.< -
van már újabb ilyen
-
Ez a 11-es dolog elég érdekes nálam Juve-val játszva egy 11-est se adtak ellenem.
Rómával viszont volt olyan meccsem ahol kettőt is hasononló kis lökésekért.
Azóta viszont megint egy sem volt.
Kicsit olyan mintha ez mecstől vagy csapatoktól is fügne.
A másikra tudnál gif-et mutatni, mert ha jól értem a szitut nekem pont ellenkező tapasztalataim vannak, pont ilyenekből lövök sok gólt csináltam is pár gif-et belőle, hogy Totti milyen szépen osztogat.
De lehet félreértem a szitut délután rakok be ilyen gif-et. -
fifa replay 

nem hálisten az nem szokott lenni
nem tudom melyik replay-re gondolsz amit automatikusan mutat-e vagy a menüből elérhetőre, előbbi kb 10 másodperc max-simán kinyomható- utóbbiban többféle sebeséggel visszajátszható. -
Cat 02 #58759 Szokott lenni a játékhoz fifa replay ? Mert az itteni mindig hülyén mutatja, nem lassít és kb 1 perc előzménnyel, amit francnak sincs kedved végigvárni. Mondjuk a gólnál levő tekergetős cucc az fasza :p -
Tomy Lee #58758 Ha igazítani tudnák játékhoz ezt az Angol kommentárt és olyan 20 percig változatosnak tünne akkor az maga az álom focis játékban:)
Hangulatos lenne,imádnám
-
Gabe18 #58757 Azért igazán megkérdezném a tisztelt készitőket,hogy hogy van az hogy nekem a 16-oson belül a legkisebb lökés,belépő,ne adj isten becsúszás is 11-es az ellenfélnek.Viszont ellenem 10 percen belül két ilyen szituáció sem ért egyet sem...
Aztán egy irányítás technikai dolgot se értek.Saját térfélen,vagy a pálya közepén ha nyomok egy lapos szöktetést,akkor a gomb lenyomás hosszának függvényében lesz az hosszú,vagy rövid,ahogy kell.De amint a "támadó harmadba" érek,ez megszűnik.Futok,mellettem a társ,szemből ott a védő,be akarom gurítani mögé hogy a másik lendületből továbbvigye,de nem.Akárhogy nyomom itt már csak valami nyomi kis passzocska lesz belőle,ami legtöbbször a szemből jövé védőé lesz,de hogy lendületes továbbfutás nem lesz belőle,az biztos... -
Importáláshoz nem fontos az ASF explorer
mindenhol ezt írják, de eddig GS-el simán tudtam pakolgatni, csodálkoztam is, hogy itt ilyen egyszerűen megy. -
a végét természetesen elszúrtam, nevezd át a fájlt "dt04.img"-re. -
két program kell hozzá...
Az első az ASF explorer. Ezzel megnyitom a dt04.img-t(lehet új néven kell majd elmenteni mindegy, a lényeg h majd ezzel a fájllal kell felülírni a régit) és jobklikkel exportálom az unnamed_4 és unnamed_11 fájlokat egy üres könyvtárba..
A második az a DB editor amivel először megnyitom az "_4"es fájlt utánna automatikusan a "_11"et fogja kérni....utánna kattintasz a Load gombra és onnan már értelemszerű...csak vigyázz, h kb minden változás után nyomj egy Apply-t meg Savet mert ha nem mentesz akkor elveszik.
Miután megvagy a javítással újra megnyitod az ASF explorert megnyitod a dt04et, Action---> Import Folder ----> és itt kiválasztod azt a könyvtárat ahol a két fájlod van... ha az elején más néven kellett elmentened nevezd át ezt a fájlt unnamed_4.bin-re és írd felül az img könyvtárban lévővel
és nemnézlek hülyének csak megpróbáltam nagyon szájbarágós lenni biztos ami biztos;) -
Flashly #58753 Pls írd már le hogy nyitottad meg az editorral az unnamed_4.bin-t, illetve hogy mivel exportáltad ki a dt04.img-ből mert nekem az istenér se akarja megnyitni. Game Graphic editorral kiexportálom, de nem nyitja meg rendesen, csak villanik egyet, és nemlátszik semmi. Nemtudom mi lehet a baja. -
jó ez az új editor..már lábat is lehet állítani, kijavítgattam a szörnyű hibákat amiket a nemhivatalos patchekben nagyon benéztek( Drogba CM, VdV DM stb.) és igy már élvezetes....azért ügyes emberek vannak, h ilyeneket összedobnak.....érdekes lenne, ha pl direkt a konami kiadna hozzá devkitet, h még ennyit se kelljen szenvedni vele, hiszen tudják, h úgyis mindenki modolt játékkal fog játszani...nade ezmár utópia:) -
De
Eredetiben nem ilyen lesz, patchkészítől megcsinálhatják ilyesmire amihez hasonlóra volt már péda ugye. -
Végülis nincs odaiírva a címbe, hogy real commentray :) -
Nagyi2pac #58749 Ez mi?
Csak bevágták a hangot egy igazi meccsből nem? -
Steve1988 #58748 nagyon jóóóóóó :P és ez tényleg ilyen lesz? :Ö) -
Nemsemmi ezzel a kommentárral
-
Nagyi2pac #58746 Október 22 a hivatalos megjelenési dátum! -
Üdv!
Pes 10 mikorra várható? Mert nem tudom!:D -
összefoglaltad a lényeget... -
Poolfan #58743 ez a demo kurva jó! nincs két egyforma gól,játékosok nagyon jól néznek ki,játékélmény fantasztikus!!! PERFECT!!! -
szintén:D csak nagy ritkán szólok hozzá:D -
én messziről azt hittem, h hello kitty felirat:P...olyan mint a .gif-ek amikkel 90es évek weblapjait díszítették..retroak:) -
Curesz #58740 hát ne haragudj de ezt nehéz szó nélkül hagyni:) amúgy itt vok, csak én általában csak nyomon követem a fórumokat:) -
Akkor tényleg elég gáz lehet, nem? :DDDDDD
;) -
szerintem csini 
érdekes ilyenkor előkerülnek olyan arcok is akiket soha az életben nem láttam még itt -
Vagy bármi mást 

-
Nagyi2pac #58736 Hát ja elég buzis lett ezzel a csillogós cuccal, lehetne valami jobb képet is kirakni... -
Curesz #58735 háháháhááháháháháhá:D:D:D:D kicsit meleg:) -
hát ez az 1 love football ott a bannerban egyszerűen undorító
-
Nagyi2pac #58733 Hát a 2009-ben sem volt valami hű de jó a bíró, engem eddig csak az zavar a legjobban hogy szinte nem is szabálytalankodik az ellenfél így kb. 1 meccsen van 2-3 szabálytalanság...jobba örülnék olyan 7-8 szabálytalanságnak meccsenként! -
Steve1988 #58732 Ja és azért is kaptam már pirosat h direkt feldobtam magam :D -
Steve1988 #58731 Ilyen velem is előfordult már, elég idegesítő!!
Egyszer kipróbáltam h mennyit enged a bíró, és folyamatosan felrúgtam mindenkit hátulról... szinte nem fújt le semmit, amikor viszont lefújta egyből piros!! érdekes.. .)