81526
-
Valdes az életben is balfasz :D -
te szinte az összes hozzászólásodban a konzolos fifával jössz
elmondtad már többször én meg megkértelek mint házigazda hogy ne mond el tizedszerre is ugyanazt mert minket a pc-s játékok érdekelnek
érdekes mód ugyanezt megtették a fifa topicban mondván, hogy ne beszéljünk a PC-s! Pes-ről ott őt ott még rosszat sem lehet írni a játékról
Ha ez hogy megkérlek ne gyere a konzolos fifával szerinted topic uralása akkor uralom.
-
Totál mindegy. Az én tapasztalataim szerint az esetek nagy részében akkor is hülyén helyezkedik. Például ha sokáig húzogatom a lasztit, vagy cselezek a 16-os előtt akkor néha kimozdul az 5-ös elé! Ami egy alapvetően nagy kapushiba. De felesleges ezt taglalni... Egyértelmű, hogy a PES nem a kapusintelligenciában erős és ebben a FIFA sem jobb (igen a nextgen konzolos), sőt... Ott a helyezkedéssel semmi gond, viszont a lövések erejével nincsenek tisztában a kapusok.
Néha úgy érzem, hogy a kapus AI-ját a legnehezebb belőni a készítőknek mindegyik játékban. Egy focit nem tudok mondani ahol meg voltam elégedve a kapussal... -
Sőt, én olyat is láttam Valdestól, hogy védett, és sprintelt vissza a kapuba 11 méterről, mikor a labda úgy a 20 méterre volt a kaputól! -
Nézd meg a gólt :) Ott is az ötösön áll, pont ez a baj. Nem igazán megy beljebb, csak ha már tényleg nagyon közel van az akció.
Amúgy ezt a beadásos dolgot nem vettem észre, valszeg azért, mert nem nagyon adogattam be 3a-val. Viszont ami még hasonló dolgoz eredményez, az az oldalról történő lapos kiugratós passz, hosszan. Ott is össze-vissza rohannak néha a védők, labdát nem is figyelik. Majd nézek erre szituációt, hátha sikerül előhozni :DD -
na készítettem képet is átlépve a félpályát közeledek a kapu felé még egyáltalán nem lőtáv de a kapus már visszahátrált a radar alapján az ötösre
Meg lehet figyelni, hogy ez a félpálya átlépésekor következik ez be. -
Na oké, de a megszokottnál sűrűbben kerül emiatt a hülye helyezkedés miatt idióta szituációkba és TP-en idióta gólokat eredményez, ami azért zavar, mert egy Liverpool - Barcelona meccsen ez nem megszokott dolog a valós életben.
Részemről annyi, hogy a KONAMI-nak a kapusok AI-ján sokat kellene dolgozni, mert amondó vagyok, hogy a lapos beadásaimnál is a kapusok buta viselkedése zavarja össze a hátvédek AI-ját :S -
Én túlnyomórészt a PES-ről írok itt ember... Ha elolvasnád. Az meg egy dolog, hogy megemlítek egy összehasonlítási alapot is, amivel tudok ellenpéldát felhozni. Mi a francért fáj ez Neked? És ha konzolos? Ki reklámozza? Te reklámozod itt magad ezzel a kitagadó hozzáállással...
A hozzászólásaim arról szóltak, hogy mi az ami az idei PES-ben nem tetszik. Leírtam, mert kíváncsi vagyok más hogy van ezekkel. Talán ezt nem szabad? Vagy ennyire uralod ezt a topikot? -
Na most direkt megfigyeltem ezt is
Délután a beadást is semmi különlegest nem láttam.
Most rakjak be egy képet arról, hogy mikor 20-30 méterre vagyok
a kaputól a kapus bent áll?
ezenkívül direkt néztem a radart ezt figyelve és ha jól mutatja
egyértelműen látszik, hogy a félpályát átlépve visszament a kapus ami addig kint állt. Ezt többször megfigyeltem mindkét oldalon.
Szval ezzel nem értek egyet, nem azt mondom, hogy tökéletes a kapus, de
ez sztem túlzás, hogy feleslegesen kint állna. -
de ne mond el többet
van konzolos fórum ott mondogasd
ez nem összehasonlító topic hanem Pes topic ha hasonlítgatni akarod írj
másik topicba már rohadt unalmas
tisztára mint egy reklámember
"minden fáj ami nem egyezik a Te véleményeddel" Ezt meg magadról is írhatnád a fifa fórumban a kép alapján amin nemcsak én láttam úgy, de az persze kötekedés
-
Én is bíbelődöm ML-ben a taktikákkal (PES 2009), de nem hiszem, hogy ezt szinte kötelezővé kellene tenni. Bár nem hiszem, hogy a kapus AI a taktikákkal javítható lenne. Én azokkal az alapból nem lyukra futó jobb-bal futókat és a szorosabb emberfogást szoktam beállítani. Mert ezek alapból (főleg a futók) elég szarul viselkednek... -
Ki konzolozik itt ember? Nem kell itt a megváltót látszani. Nincs lila ködöm. Tök objektíven elmondom, hogy mi jó a konzolos FIFA-ban és mi jó a PES-ben illetve, hogy miben gyengék. A konzolos FIFA-nak is megvannak a gyermekbetegségei... Nagyon sok. De azokat itt minek is taglalnám?!
De miért fáj az neked, hogy azzal hasonlítom össze? Nekem legalább van méltó összehasonlítási alapom. A fos PC-s FIFA-val felesleges lenne, mert a PES mindenben veri a licenszeken kívül.
Neked úgy látszik itt minden fáj ami nem egyezik a Te véleményeddel vagy éppen a PES-t kritizálja. Azért írom le ezeket, hogy lássam én vagyok ennyire balfasz vagy más is így látja-e a dolgokat... és ahogy látom nem csak szerintem hugy a PES kapus intelligenciája. -
Én szeretem a taktikákat kusztomizálni csak kicsit unalmas, mert a demoban nem lehet menteni..
A legviccesebb kapushibát van der sar művelte...vidic hazarúgta a labdát 16osról kapus meg kötényt kapott:P...ennyire hülye gólt még nemláttam:P...jah és a bíró tulajdonságait sztem Övrevöről mintázták:P...egy meccsen volt vagy 4 nem megadott 11esem:P..
Lesz holnap egy pes demo tournament és megcsináltam rá a Pro Evoluti final patch végleges "javítását".. Összes játékosnak már Pes Stat Database-os tulajdonságai vannak + hibátlan posztjelzések....img fájl aki esetleg nyomja a patchel... -
nem támadtam le senkit
és nem figyelmem kívül hagyom hanem másként látom
-
nem belekötöttem hanem elmondtam a véleményem róla
és ha nem lenne az a rőzsaszínű konzolos fifa köd előtted teis látnád mint ahogy ott más is elmondta.
Senkise mondja, hogy hibátlan a pes, de ez az állandó konzolozás kicsit már unalmas -
De Breki, nem arról van szó, hogy középpályán. Ha 25 méterre vagy, ami egy jobb játékossal simán lövőtáv, akkor a kapus még 90%-ban kint áll. És jön ez a buta gól, ami a pes 3 óta létezik minden részben. Soha semmit nem tud rá reagálni, esetleg 10-ből 1-szer vicces mozdulattal föléüti a lasztit, ha nem elég magas a lövés.
A kapusnak nem ott lenne a helye, ennyi. -
És nem kell mindenkit letámadni azért ha hibát talál a játékban. Attól, hogy Te ezeket figyelmen kívül hagyod még léteznek. -
Mondod ezt azután, hogy belekötsz egy képbe a FIFA topikban :D
Én direkt figyeltem és tényleg irreálisan mozog a kapus. Néha 16-os előtt húzogatom a lasztit erre megindul kifelé... Minek?! Voltam kapus. Az edzőm derékban eltört volna ha egy támadó szellemű csapat ellen - még ha a félpályánál tologatnák is a labdát - én az ötös előtt lébecoltam volna. -
miért talán igazából végig bent áll?
ha középpályán folyik a játék ez természetes.
#58863-nál pedig nem látható mennyire kapáslövés mert megint túl gyors, de ilyenkor ha kint van és felette lövik el mit csinálhatna?
felette egy két méterrel megy el esélye sincs beleérni.
Egyesek mintha direkt a hibákat keresnék a játékban.
Én inkább élvezem. -
Jajam. Kicsit az az érzésem, hogy a PES is elvan a maga "lassú víz partot mos" elveivel és bár fejlesztik, de valahogy sosem jutnak a kiadásig a végére. Tudom, hogy a japók rámennek erre az agyontaktikázom az egész játékot dologra, de szerintem a játékosok kis százalékát foglalkoztatja mélyrehatóan a taktikai beállítások tömkelege. Ennyire nem kell a játékmenet és az AI fölé állítani.
Valahogy olyan érzésem van, mintha taktikai beállítások nélkül buták lennének a CPU játékostársak :D -
Én is pont így vagyok már 3. éve sajnos.
De mivel nincs jobb, ezért ezzel játszom. -
Szádra vigyázz, mert problémák lesznek :)
Breki töröld pls, ami nem ide illik. -
Nem vagyok kibékülve ezzel a PES 2010-el sem. Igaz még csak a demó alapján tudok véleményt mondani, de nagyon hiányzik például, hogy még mindig nincsenek jól kidolgozva az ütközések és a test-test elleni küzdelem. Picit sután viselkednek a játékosok amikor találkoznak egymással. A kapusok viselkedése és intelligenciája is zavaró. Nagyon sok a potya és értelmetlen dolgokkal zavarják meg a mezőnyjátékosok AI-ját.
Érzésem szerint a KONAMI most olyan dolgokkal foglalkozott, ami másodlagos a játékmenet szempontjából (taktikák) és nem sokat fordított olyan dolgokra, amik már évek óta nem a legerősebb tulajdonságai és értékei ennek a nagyszerű játéknak.
Vallom, hogy továbbra is a PES-el tudok a legváltozatosabb focit játszani és a lehető legélethűbb megmozdulásokat, helyzeteket kialakítani... Viszont az animáció (nem a mennyiségük, hanem a minőségük), illetve a játékosok egymással való harca sokkal jobb a nextgen FIFA-ban. Látszik, hogy ott erre több a pénz és a mocapra nagyon ad az EA. A PES ebben nagyon darabos... -
azt nem nyilatkozhatták, hogy kapunk egy 4est
-
Ez eléggé ront a játék realisztikusságán. Most toltam egy meccset (Loki meccsen már nem idegeskedem többet) és direkt ezt figyeltem. Igaz amit Termi ír. A kapus szinte folyamatosan az ötös előtt lézeng addig, míg megközelítjük a tizenhatos vonalát... -
Az a baj, hogy amíg nem kerül az ember a 16os előterébe, addig mindig kint áll ennyire. Én így vettem észre :( -
Nem is értem, hogy itt mit keresett az ötösön kívül a hálóőr. Láthatóan egy kidolgozott támadásból született gól, nem ott lett volna a helye. Bár ugye a kapusok is hibáznak... De azt én is megfigyeltem, hogy néha értelmetlen dolgokat csinálnak... -
nekem eddig egy dolog nem tetszett a kapusoknál, mégpedig, hogy vannak olyan lövések, amikre egyáltalán rá se mozdulnak, csak megfordulnak, és kész..pl. ilyenre gondolok
-
Én meg végre felnyomtam a FRAPS-et, mert előbb is kurva szép gólt toltam TP-en Ibrával (mellel levette 16-os előtt, húzóscsel, majd egy újabb sarokkal és utána egyet tolva kapura böktem, gól) és sajnos nem tudtam megörökíteni. -
Na közben elkészítettem a sajátom
-
Megpróbáltam berakni ezt a labda coursort, de nálam utánna mindig kifagy, kipróbálnád? -
Hello...a DB Editorban vannak Dummyk...ha letöltök arcokat a dummykból lehet playereket kreálni?..kibővíteném egy kicsit a Pro Evolutis patch csapatait(Legfőképp a cselszkijt, csomo ember hiányzik)..vagy ez nem ennyire egyszerű?....mert láttam h van benne arc relink is.. -
Azokkal nincs is gond, de nem is olyan gyors és lapos bepasszok, mint a 3*A. Ezzel viszont összezavarom az ellenfelet, de nagyon :D Pedig nem kellene... -
Én nem Top playeren nyomom illetve játszottam ott is de a cselezés gyakorlására visszaraktam kettőt aztán egy 11-1-es mecs után egyet vissza.
Én általában kettő a-val vagy sima s-el adok be esetenként L1-es kiugratással ilyesmit még nem tapasztaltam. -
3*A ofkorsz. Gif nincs. Nem érek én rá ilyenekre :D Ha legközelebb reprodukálom, majd felveszem és nyomom youtube-ra.
Mik a tapasztalataid a 3*A-val CPU ellen?! -
kérünk róla gif-et
Ez melyik beadás pontosan a sima bepasz a 3*a vagy analóg vagy indításos? -
Játszottam most két meccset a demóval és van egy baromi zavaró dolog. Nem tudom Ti tapasztaltátok-e, ha nem próbáljátok ki.
Top Player-en nyomom és rendszerint amikor felviszem jobb vagy bal szélen egy futóval a lasztit, majd laposan beadom az ötös elé a CPU összezavarodik. Egyszerűen össze-vissza mozognak és semmi tudatosságot nem érzek abban ahogyan az ilyen helyzeteket kezelik. Hiába van jó kapus a kapuban, ő sem mozdul ki egy láthatóan olyan labdára, ami meglenne neki.
Most az olaszok ellen, 3 öngól született így, plusz egy olyan amit a kavarodásból a támadóm benyesett. Gondoltam csak egy ilyen meccs, így fogtam magam váltottam a franciákra, az ellenfél pedig lett a német. Ugyanezt eljátszották. Két öngól.
Kicsit dühítő, mert régen ilyet nem tapasztaltam. Szinte már félek a szélekről laposan beadni :D -
Nem csodálom! Olyan az oldal mint egy hirdetőfal, ráadásul a fórum még lassú is.
Mit tudtok a BL patchről amit a PESEDIT-en beharangoztak? Külön exe-s lesz vajon? -
Igen a fifas fórumban volt egy srác aki ki volt akadva rájuk és ő linkelte ezt be akkoriban, de csak beleolvasgattam. -
Brek' Ezt láttátok már? http://fifahungary.blogspot.com/
Nekem tök új :D