81526
-
Nagyi2pac #58934 Aha, nem gyenge! -
Nekem a fénnyel is problémám van :P
De csak annyi, hogy wide kameraállásnál nagyon csillognak, szinte világítanak a fejek. Azért túlélem :D
Most viszont lépek, a neten teljesen belassult, én meg álomosodom.
Jó8 mindenkinek! -
Nagyi2pac #58932 Hát nem...mármint nem viselkedik túl okosan! 
Arra mondjuk kiváncsi lennék hogy milyen szinten lőtték ezt a gólt!
Különben az ilyen félpályás gólok inkább a FIFA-ra jellemzőek csak ott nem vetődnek ekkorát a kapusok.. -
Baromi szépek ezek a fényviszonyok:
És itt látni, hogy mennyit javultak a 2009 óta (első kép a 2009-ből van):
-
Nagyi2pac #58930 Talán az evo-web, bár az mindig pörgős!
-
Bocs, így jobb:
-
Persze, én nem is vitatkozom, de mindig élvezettel olvasom, ha Brekivel beszélgetsz :PP
Én eddig észre se vettem, de most, hogy mondtad és tudatosult bennem, már érzem is a 3d-s fű hiányát :D
Én a fifát már teljesen elfelejtettem :) A 10-et le se töltöm, demót se próbáltam ki. Curesz srác kipróbálta, mondta, hogy a szokásos színvonal jött, úgyhogy nekem ennyi elég is. :)
Bár ez nem túl meglepő, amióta van pes, azóta én csak és kizárólag ezzel játszom. (Mmint focit) -
Na itt sem viselkedik a kapus túl okosan:
-
Nagyi2pac #58926 Azok már nagyon extra cuccok... 
Én egy kis színezéssel teljesen meglennék elégedve!
-
Nagyi2pac #58925 Én nem tartozom a legprofibb PES-es játékosok közé, meg év elején mindig alacsonyabb szintről kezdem hogy picit megszokjam a játékot aztán utána szoktam emelni a szintet, jelenleg Top Player-en játszok!
Azt is meg lehet nézni hogy van egy csomó olyan szituáció ami a 2009-ben szinte 90%-ban bement de most azokat 80%-ban kivédi, akár lehet itt gondolni a kipattanó labdákra a 2009-ben mindig a csatár elé ütötte ki a labdát a kapus aztán ott volt a gól, most viszont már volt olyan hogy kiütötte a labdát a csatár érkezett de a kapus egymás után kétszer hárított csak néztem hogy ezt meg hogyan csinálta..
-
Kár is ezen vitázni. Mindenkit másként érintenek a hibák. Engem speciel ez a kurva 3D fű is felidegesít :D Most gondoljatok bele, hogy milyen a PC-s FIFA-val szembesülnöm? :) -
Melyik amúgy most a legpörgősebb külföldi PES fórum? -
Lehet, hogy nem tp-n játszik :) Vagy nem tudom, de engem a kapusok nagyon-nagyon idegesítenek, és nem csak a helyezkedés miatt.
Egyikünk sem jár jobban, én több hibát érzékelek, de jobb híján úgyis ezzel játszom :) -
Nagyi2pac #58921 Ezzel én is így vagyok nem nagyon szeretem ha kiszednek jó dolgokat a játékból, de idén ezt jól megoldották nekem nincs olyan nagy hiányérzetem a nem 3D-s fű miatt, bár úgy azért mégiscsak jobb lenne! 
Különben ha olyanra csinálták volna a 3D-s füvet mint a 2009-ben akkor jobb is hogy kihagyták mert ott csak téglalap alakú papírdarabokból állt a fű ami nem volt épp a legszebb, ha idén ezt berakták volna az csak lerontotta volna a minőséget. Bár azt nem értem hogy miért vették ki, egy kis továbbfejlesztéssel nagyon fasza lehetne! -
Amire én baromi kíváncsi vagyok az az esti stadionok fényviszonyai. Mert ezek a nappaliak baromi jól meg vannak csinálva, ahogy stadionba besüt a nap és a pálya egy részét "megvilágítja"...
Cselezésről mondom én sokat most nem tudok nyilatkozni. Szerintem a teljes játékkal szinte egy időben jön majd valami tutorial is. -
meg lehetnének sár és esőfoltok
meg lehet ugye, hogy esti esős meccsek pc-n megint sötétek lesznek-reméljük nem. -
lehet így jön le de ez nem így van
ha egy dolgot hibának éreznék gondolod, hogy védeném
mi értelme lenne?
De látod pl Nagyi2pac sem érzi ezt a kapus dolgot hibának.
És sohase azt mondtam, hogy tökéletes a kapus, nem az de mondjuk igazából sem ott is előfordul, hogy kint áll stb.
És pl ha arról van szó hogy valamikor átmegy a labda a játékoson vagy egymásba érnek akkor nem tiltakozom mert ezt énis látom és hibának érzem.
Viszont ti nem látjátok kívülről ezt a krónikus hibakeresést.
Most akkor ki jár jobban?
-
Nagyi2pac #58917 Ja az jó lenne!
Én csak annyit tudnék belekötni a gyepekbe hogy egy kicsi színezés még rájuk férne a többi az tökéletes számomra! -
Mert te alapvetően elégedett vagy a játékkal. Én pl nem vagyok az egyáltalán, csak mivel nincs jobb, tehát még mindig a pes a legjobb foci pc-re, ezért ezzel játszom. És zavar, hogy tényleg nem tudják már mióta értelmesen megcsinálni a kapust és a bírót. Ha ez a két dolog jobb lenne, akkor szinte már tökéletes lehetne a játék. Persze azért kis túlzással :)
Én cselekről, írtam kétszer is, hogy nem tudok egyáltalán cselezni, mert nem találom a gamepad-em, billentyűzettel meg itt már nehéz, vagy legalábbis más.
Amúgy nem vagy beállítva, csak tényleg ez jön le :PPPP
Bárki krizitálja a játékot, Te véded. Pedig az a valaki sem azért ír, hogy fikázza, hanem mert szeretné, ha jobb lenne :) Az már ezerszer olvastam tőled pl a pes 2009-ről, hogy szerinted az eddigi legjobb foci pc-re. OKé, így is van, de vannak hibái, lehetne jobb. :)
Ez az erős lövés megfogása dolog nekem is feltűnt, de nagyon kissttílű hibának tartom, úgyhogy emiatt nem idegeskednék, mármint ha pl ez lenne a legnagyobb :D -
Én nem glosszát várok, hogy milyen kifinomult a cselezési rendszer, hanem segítséget a cselezéshez.
Jelenleg freestyle cselezek ami sokszor nagyon szép meg eredményes, de pl, ha csak egy sima elhúzos csel kéne nem biztos, hogy elő tudom kapni hirtelen. -
Milyen szinten játszol? -
Igen ez tény. Nincs az a késztetésem, hogy ennek a két stadionnak a gyepjeit le akarom cserélni. Jól sikerültek nagyon. Talán az új textúrázási módszer miatt, nem tudom, de tényleg tetszetős és cseppet sem idegesítő.
Közelről szerintem elég látványos volt ahogy a csukákat takarta a gyep. Kirúgásnál stb. Nekem hiányzik. Szeretem az apró grafikai megoldásokat és nem szeretem ha jó dolgokat kivesznek az új részekből (ez olyan EA szokás). -
Nagyi2pac #58912 Nekem a 2010-ben még nem nagyon voltak a kapussal gondjaim a helyezkedés miatt...nálam eddig mindig jól helyezkedtek!
Szerintem a kapus az egyik pozitívum a 2010-ben, sokkal jobban védnek mint a 2009-ben! Igaz még lehetne mit javítani de az előző évhez képest nagy pozitívum, szerintem! -
Na ilyesmit akartam énis írni, de ebben egyetértek, hogy benne lehetne legfeljebb opcionálisan kikapcsolhatóan.
Idén tényleg olyan a fű hogy az mondom megfelel.
Igazából csak apró változtatások és másfajta vonalakhoz is igazíthatő csíkozódás miatt szeretném megtanulni a berakást.
Meg előre félek, hogy milyen füveket fognak készíteni ezekkel a hupilila meg mindenféle mintás gyepekkel úgy el tudják intézni. -
Én még nem merészkedtem el a cselekig. Majd a teljesben, gyakorló módban kezdem el őket próbálgatni. Szóval részemről ne várj glosszát arról, hogy mennyire kifinomult a cselezési rendszer. Bár nem hiszem, hogy azzal gond lenne. Ebben a PES nagyon erős és nem hiszem, hogy elbaltázták volna. -
Nekem azért kéne hogy lássam a gólszerzőket időbeli eloszlását a góloknak meg ilyesmiket, nem a szélek százalékos kihasználása érdekel :-) -
Nagyi2pac #58908 Ja nincs 3D-s fű a 2010-ben, de nekem igazából nem is hiányzik az csak közelről volt látható, visszajátszásoknál meg bejátszásoknál...
Nekem a 2010-es fű az nagyon tetszik sokkal jobban néz ki közelről is meg távolról is!
Pár pillanatkép:
-
De itt szinte csak ez megy senkise írt pl a cselekről új dolgokról változásokról.
Pl kérdeztem három dolgot korábban amik tök általános kérdések arra nem reagált senki illetve csak az elsőre.
Én meg be vagyok úgy állítva mintha szerintem tökéletes lenne a játék, holott én ilyet vagy hasonlót sose mondtam, csak én azt nézem, hogy félig tele a pohár és az itt felsoroltak egy részét nem érzem hibának vagy nem érzem akkora hibának.
De szembe jutott egy még ami nekem pl nem tetszik kb 30-40-ről erősen meglövöm a kapu közepébe tart és a kapus vhogy kinyújtott kézzel simán megfogja.
Na számomra pl ez fura mert ha alsó fogással úgy hogy a test is biztosít megfogná az természetes lenne. De egy erős lövést így fogni kicsit fura. -
Nekem hiányzik. Tetszik a 3D fű... Nagyot dobott a játékon. Remélem a teljesben benne lesz, de ahogy láttam megdobta eléggé a gépigényt a 2009-nél. -
Én is örülnék ha jó értelemben beszélhetnék a PC-sről, de arról nem lehet, még ha megfeszülök sem :D Részemről vita lezárva. -
A statisztikák hiánya engem annyira nem zavar, nem szoktam nagy jelentősséget tulajdonítani ennek. Az viszont már tényleg gáz, hogy a demókban nem lehet elmenteni a beállításokat, taktikákat stb :( -
Azért fanyalgunk, mert a mai technológia lehetővé tenné, hogy végre azokat a dolgokat is javítsák amiket pár éve nem lehetett. Naná, hogy a hibákat írjuk le. Az, hogy miben jó a játék mindenki számára nyilvánvaló...
Ajánlom majd próbáld ki az NBA 2K10-et ha megjelenik PC-re. Na ott frenetikus ahogy az ütközések és a 1-on-1 meg lett oldva. Alig várom, hogy ilyet láthassak mondjuk a PES-ben. -
valóban nincs közeli képeken, csak elég jó az alap fú ezért kevésbé feltűnő
De akkor irok egy olyat ami engem zavar a demo-ban pl az, hogy mecs végén nem ír ki sztatisztikát nem lehet a góllövőket megnézni, úgy emléxem volt korábbi demo ahol ezeket meg lehetett tenni.
Ja és kvára unom, hogy a kamerát mindig át kell raknom wide-ra -
Én sem azt mondom, hogy mindig kint áll és ezért minden ilyen lövés bemegy, de nagyon sokszor helyezkedik így, rosszul. Ezek a gólok eddigis általánosak voltak, csak a régebbi részekben 45-ről is be lehett így lőni.
Amúgy szerintem alap, hogy a hibákkal foglalkozunk :D Ami jó, annak örülünk, de nem feltétlen arról beszélünk, mert mindenki azt szeretné, hogy a hibákat javítsák ki végre.
-
NEM abszolút nem zavar, hogy a fifa meg van említve, sőt én örülnék legjobban ha a pc-s fifáról jó értelemben beszélhetnénk
De a KONZOLOS dolgot rühellem itt ez pc-s topic.
Ennél világosabban nem tudom elmagyarázni. -
Nemtom, én mintha nem látnám a különbséget, vagy csak nálam lenne? :D
De egyik évente író srác írta nekem msnen, hogy nála sincs közeli képeken. -
Ha a #58863-re gondolsz azon szerintem kiljebb áll, de nincs rendesen megcsinálva a gif túl gyors nem látszik, hogy lecsorgó labda vagy passzolás.
Úgy tűnik mintha hirtelen csak úgy rászánta volna magát a lövésre de ezt ebből a gif-ből nem lehet látni.
De oké vegyük úgy, hogy ez esetben túlságosan kint volt ez alapján én nem fogok általánosítani mert én mikor megnézem nem tapasztalom általánosságban ezt.
De félreértés legyen nem azt mondom, hogy a kapus vagy a játék hibátlan, de szerintem legábbis az alapján ahogy nálam nézem hibás az az általánosítás, hogy állandóan kint van.
Nálam az ilyen távoli lövéseket többször bravúrral kitolja ezeket eddig nem vettem fel úgy látszik ezekről is kéne gif-et készítenem.
Amúgy én ezt általánosan látom játékok fórumaiban az megy hogy minél több hibát találjunk.
Pont ma gondolkoztam azon pár éve mekkora szó volt, hogy egy lövés
a játékosokon többé kevésbé realisztikusan megpattan, most meg amikor van ilyen akkor szó sem esik pl erről, hanem fanyalgás megy. -
Viszont valaki válaszolhatna már a 3D fűvel kapcsolatban. Kb 4x kérdeztem. Nektek sincs? Szerintetek miért vehették ki? -
Én nem értem miért zavarna. Nem azt írom, hogy a FIFA a király a PES szar. Csak hozok ellenpéldát rá. Nem marketingolom és szurkálok ide belőle képeket. A PES-ről beszélek és kész...
Egyszerűen Téged az zavar, hogy a FIFA meg van említve. És már ne haragudj, de ezt én leszarom. Úgy érzem, hogy normális keretek között, intelligens módon mondtam véleményt, de mert szerepel benne a FIFA szó, Te már lehordasz. -
Jó hogy mondod, majdnem befostam, olyat röhögtem egy ilyen eseten :D
Asszem les miatt szabaddal jött az AI olyan 10-15 méterre az alapvonaltól de oldalról, a tizenhatoson kívülről. A kapus végezte el, lepasszolta a legközelebbi védőnek. Az vitte kicsit, lepasszolta egy másik védőnek, az pedig megint vitte és passzolt, csak éppen rosszul, hozzám. De ekkor már vagy 7-8 mp eltelt a szabad elvégzése óta. Véletlen rálőttem a lasztit és akkor láttam, hogy a kapus csak akkor indult vissza a kapuba, mikor ellőttem a labdát, persze még közel sem volt :DD