81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Köszi!

#58942:
    Hát igen, remélem hogy a teljesben egy picit még finomítanak rajta!
  • horpeti
    Ez is azt jelenti, hogy népszerűek vagyunk! :D
  • Csabesz6
    PS3 szerintem.Legalábbis a ps2 dualshockból kiindulva az a tuti választás.
    Pont egy ilyen usb-ps2 átalakítót keresek a környéken, rendelni nem fogok:|
  • eZo
    azt nem de néhány bünti pontot tutira küld valaki :)
  • eZo
    nem tudom lehet, de PC-re nem igazán láttam jobbat rumble pad 2-nél és az is 6-7 ezer jó magyar forint

a logitech cordless rumblepad 2 meg annyival több, hogy vezeték nélküli és az meg 10 db ezres körül mozog
  • Forza Italia
    email: [email protected]
  • Forza Italia
    OFF előre is bocs csak nagyon kellene
    srácok valaki nem tudna nekem küldeni nekem ncore vagy bithumen meghívót??? Előre is köszi
  • The Hedgehog
    A PS3 gamepad nekem masszívabbnak tűnik, mint az XBOX360-as. Utóbbiból már egyet lenyúztam, bár tény, hogy amióta a PS3 megvan túl sokat nem játszom box-al. Kivéve csak az exkluzív anyagokkal.

PC-n nekem egy ősrégi, 2500 Ft-os, PS2 rumble-jére hasonlító gamepad-em van. Már ragasztani kellett mert leejtettem, de semmi baja. Persze a reakcióideje és az analóg nem annyira kifinomult, mint konzolon, de szerintem egy drágább, minőségibb PC-s gamepad simán tudja hozni ugyanazt a színvonalat, mint egy konzolos. Csak áldozni kell rá.
  • horpeti
    Aha, bizots, nincs benne tapasztalatom. :)
  • eZo
    Pc-re igen ez a legjobb talán, de sajnos közel sem olyan, mint egy konzolos gamepad
  • horpeti
    ja nem is, a 3. 1.őt egyik haver kapta meg, ill. megvette jelképesért, és vettem újat, aztán meg másik barátnomnak adtam oda, és vettem újat. :D
  • horpeti
    Azt hittem a rumblepad2 minőségi... :o
  • eZo
    akkor tárgytalan
  • horpeti
    nemtom, lehet tá kéne szokni analógról? Breki írt valami ilyet, hogy lehet áttér, mert jobb. Bár nem tudom miért, az nem esett le (utána meg rákérdeztem, de már nem jött válasz:P).

A 2. rumblepadom már, egyiket megkapta haver, a pass gomb kissé elhasználódott, de jó. A mostaninál is jó a kontakt, bár néha mintha erősebben kéne nyomni. Igaz, ezzel közel nem játszottam még annyit, mint az elsővel (PES6 idény).
  • eZo
    PS3 kontra Xbox360 vezérlő közül melyik lenne a jobb választás PC-re ?

Azt tudom, hogy tesóm 5éves ps2-jén a mai napig 100%-os állapotban van mind 2 gyári sony dualshock 2, pedig nem keveset nyúzta őket, szóval ezért is gondoltam valami minőségibb konzolos gamepadra pc-hez is !
  • The Hedgehog
    Nem megy. Én PS3-on játszom a demóval :)
  • eZo
    hasonló problémám van nekem is a rumble pad 2-vel szóval, szerintem az idő vas foga ( azaz a használat )...
    Gondolkodtam egy Xbox360 kontrolleren, de ha a PS3 vezérlője is megy pc-n akkor az jobb lenne az ergonómia miatt, gondolom a minősége ugyanolyan kiváló mint az xbox-é
  • Gnome
  • horpeti
    jah viszont vicces, hogy amikor haverral nyomtunk tiziket, és mind középre lőttük, még akkor is gól lett, ha egyáltalán nem mozdultunk el... Vahogy mindig bevédte. :S
  • The Hedgehog
    Ma hajnalban olvastam én is. Remélem ez azt jelenti, hogy lesz kedve időben hozni nekünk a KitServer-t.
  • The Hedgehog
    Eléggé gyakorlást igénylő dolgok a 11-esek. Analóggal marha nehezek, még PS3-on is, de mégiscsak azzal kell rúgni őket, mert jobban helyezhető az analóggal a lövés, viszont marha gyorsnak kell lenni. Egy picit is tovább húzod + tovább nyomod a lövést már ki is vágja a stadionból :D
  • horpeti
    Nekem logitech rumble pad van még.. nincs baj vele, csak mintha az analógnál kevésbé venné be (mert ugye az is idő, amíg két végpont között húzod).

A 11-esek viccesek, próbáltátok már?
    Analóggal mindent mellérúgok. vagyis ott már számít, mennyit húzza az ember jobbra balra... nem analóggal gondolom a lenyomás időtartama számít, hogy mennyit húzza irányba.. .De elég kemény. :D
  • eZo
    Master Juce - Impressions about PES 2010 Demo
    POSTED BY Ariel

We all wait for master Juce word about PES 2010. Not only because we trust his words but also because patch makers are praying for a new kit server !!. Well Juce have just posted his impressions about Demo. "My overall impression of the demo is positive" Juce said. A good sign for Kit Server devotes? In Juce We Trust.

Juce Impression about PES 2010 Demo

"My overall impression of the demo is positive. For me, it feels more like the real game than pes2008 and pes2009. So, that's definitely a big plus. I don't like the delay in how players react to controls. One-time passes and shots are way too difficult to do... but maybe it just takes practice to master that. I haven't really explored the new tactical aspects of the game, so cannot comment on that. From past experience though, i'm cautiously optimistic. Let's see what the full game brings, as there were times when demo and full game were completely different (pes5), and times when they were pretty much identical (pes2008, pes2009)."
  • szucsy89
    tescos 1000ftos gamepad rulz:D 5percenként megadja magát és újra be kell dugni...:D ha kijön a teljes, beszerzek egy normálisabbat én is
  • The Hedgehog
    Nekem ez a PS3 irányítóval megy, PC-n viszont 8-ból 3x csinálja meg. Többé nem veszek olcsó gamepadot :D
  • Csabesz6
    Valaki el tudja magyarázni pontosan, hogy ezt a kártyás rendszert hogy lehet használni?Miért jó ez? Pl rámegyek 1 játékosra, és ott van 6 kártya, amiből egyet vagy kettőt lehet állítgatni.
    Illetve még valami: nem lehet valahogy elmenteni a beállításokat?Unom hogy minden újraindítás után megint fel kell cserélni a lövés/beadás gombokat, illetve kinyomni az assisted emberkezelést.
    Köszi előre is.
  • ProEvoFan
    ebben a helyzetben a kapus mit tehetett volna?:)
    ne feledjük, h ez csak egy demo
    most nem jut eszembe, h melyik játék kiállításon (ami 1-2hónappal ezelőtt volt) ugyan ezt a demot mutogatták
    tehát van még idő kikalapálni mindent
  • horpeti
    Próbáltam analóggal a labdafelemelős cselt, ami ugye az, hogy hirtelen hátra, előre.. egyszer nem csinálta meg. Lehet az analóg miatt? Pedig már rángattam...
  • horpeti
    Neked mindennel problémád van?? Mennymá'. :D
    Én sem tudok cselezni, valahogy nehezebben érzem, hogy mikor , mennyit vált irányt az ember, stb... a 2009ben sokkal jobban látszottak a határok, ütemek.
    ill. talán azt már megszokta az ember. Néha keresztezni sem tudok a védővel, és Henry elmegy mint a gyorsvonat. :D
  • horpeti
    Sajna megint a bugokat kell majd kihasználni... :D
  • horpeti
    Lehet taktika nélkül is játszani, csak akkor véged. :D
    Mondjuk ez főleg a multira érvényes. Bár PES6 óta csak offlineban nyomtam, most azt érzem, hogy ebben a részben is a taktika valamelyest már meghatározza a végeredményt. :P
  • icemankimi
    ps2 már kint van
  • The Hedgehog
    Igen. Ezt mondtam, hogy a PES animációi nem annyira kifinomultak. Nem folyamatosak és darabosak, ezért néha furán mozognak a játékosok. Néha olyan érzése van az embernek mintha cselezés közben jég korcsolyáznának.
  • The Hedgehog
    Amúgy LB + RS... Az egyik videó végén mutatják.
  • Flashly
    http://www.youtube.com/watch?v=UllB0nOSOVI - ez inkább ne lenne... csak a játék hibáit fedi fel... pl az első cselnél, mikor másodszor emeli Messi a labdát, alig mozdítja meg a lábád de a labda már 2 méterrel felette van, meg ez a sok labdába belelóg a lába dolog is... némelyik csel nagyon gyatrán valósul meg, és nem a legjobb a labda fizikája :(
  • The Hedgehog
    Pár videó aki a cselekre kíváncsi:

http://www.youtube.com/watch?v=k-56GyuOfsE
    http://www.youtube.com/watch?v=UllB0nOSOVI
  • Nagyi2pac
    Különben próbáltátok már a manual keeper-t?
    The-Manual-Keeper---Why-we-welcome-its-return

Én múltkor csak úgy véletlenül ráváltottam a kapusra de már nem tudom hogy hogyan...valaki esetleg elmondaná hogy melyik gombbal/gombokkal kell ráváltani?
  • The Hedgehog
    Egyébként fura olvasni, hogy mennyire sok negatív kritika éri az EVO-WEB-en a játékot. Én ennyire nem érzem rossznak, de ott folyamatosan az animációt és a darabosságot szidják. Ami tény, hogy a sorozat egy gyenge pontja, de én nem hiszem, hogy ennyire. Bár ott elég sok a konzolos és a FIFA-val hasonlítgatják... Viszont senki sem emeli ki, hogy a PES játékmenete változatosabb. Lusta vagyok most angolul beolvasni nekik :D
  • The Hedgehog
    Ha megnézel egy nappali meccset akkor ez így realisztikus.
  • Nagyi2pac
    Jó8!

Lassan én is megyek mert holnap suli...