81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    így
  • Steve1988
    Youtube videót hogy tudok belinkelni, hogy itt egyből le tudjátok játszani? :) Bocs a hülye kérdésért!
  • Pethy23
    Azt várom én is!
  • Nagyi2pac
    Ja igen...de én a we6wa6 féle EPL patch-re várok, az szerintem egy komolyabb patch lesz! Igaz amit belinkeltél még nem próbáltam de szerintem nem is fogom...inkább megvárom amíg ez kijön!
  • Pethy23
    Van azért 1-2 nagyon tré munka!

Ma kipróbáltam egy EPL patch-et amit Breki linkelt ma hát annyira rossz hogy 1 perc is elég volt! Kalou alkata Anelka-é volt!

Régebbi Chelsea-s patch-be pl Kalou DMF volt:D A Bundesliga patch viszont nagyon igényes!
  • Breki33
    Már van ilyen

pont ma linkeltem ki
  • Breki33
    egyértelmű

én az olasz patch javítását várom, nem mintha hibákat találnék benne
  • Steve1988
    na ezt már kipróbálom én is :) Forza Juve :P
  • Steve1988
    én még a professionallal küzdök :D most épp kikaptam 3-1re :) de azért ez a szint megfelelő egyelőre
  • Nagyi2pac
    Már van olasz, német csapatos patch és majd lesz még egy angol és egy újabb olasz csapatos is!
  • Nagyi2pac
    Nem, ez azért annál komolyabb patch!

Különben majd lesz egy EPL patch a demo-hoz:

English Premier League 2010 Demo Patch

Arsenal
    Chelsea
    Liverpool
    Manchester United
    Manchester City
    Tottenham Hotspur

Ez is jó kis patch lesz majd!
  • Gnome
    Az a gond, h már legalább 5 ilyen vegyes patch van....simán lehetne már liga patcheket csinálni...ebben is max az arsenal az új csapat de asszem van már külön Arsenalos is...
  • Pethy23
    Így már értem! :) Azt hittem valami önjelölt eldöntötte.
  • Nagyi2pac
    Persze hogy beférne, külföldi fórumon is volt már vita hogy melyik csapatok kerüljenek be a patch-be, de mint tudjuk nem kerülhet be a játékba az összes jó csapat mivel csak 6 hely van! Pesedit-en volt egy szavazás is hogy melyik csapatok kerüljenek majd be és a Chelsea nem kapott annyi szavazatot amennyit kellett volna így kimaradt.
  • Pethy23
    Ne vegye senki magára de ez milyen patch már:D? Chelsea hol van? szerintem beleférne egy ilyen BL patchbe...
  • daver88
    csak egyik tárhelyről se tudom letölteni :D :D mindenhol zárva vannak a slotok...na majd akk. holnap
  • daver88
    nah, kösz, ezt még most gyorsan leszedem, aztán meglesem milyen...
  • Nagyi2pac
    Asszem ez lesz az első patch amit majd felrakok a 2010-hez!
    Bocsi, kicsit össze vissza vannak a képek...
  • Nagyi2pac
    PESEdit.com 2010 Demo Champions League Patch
    ---------------------------------------------------------

Included teams are:

* FC Barcelona
    * Real Madrid
    * Inter
    * Juventus
    * Arsenal
    * Manchester United

Features:

* correct squards and line-ups
    * correct player stats and numbers
    * Champions League adboards and scoreboard
    * CL Menu
    * CL sleeve patches
    * CL kits, numbers and fonts
    * CL referee kits
    * CL ball
    * faces for all players
    * correct boots for most players
    * and much more...

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-demo-champions-league.html

How to install:

1. Copy the files inside "Pro Evolution Soccer 2010 DEMO" into the directory where you installed PES 2010 Demo
    2. Open the file 'dt01.img' (Pro Evolution Soccer 2010 DEMO/img) with AFS Explorer
    3. Click 'action -> import folder' and select the folder 'pf01.img inside the chantpack folder
    4. Click yes when a window appears and rebuild the img as 'pf01.img', copy the new file to "Pro Evolution Soccer 2010 DEMO/img"
    5. Repeat this with the files dt05_x.img (replace 'x' by e.g. 'g' if you use German language or 'e' if you play the game on English), dt06.img, dt07.img and dt09.img. (the corrspondend folders are pf05_x.img, pf06.img, pf07.img and pf09.img
    6. Start the game with 'pes2010_CL.exe'
  • Nagyi2pac
    Én is regular-on kezdtem az elején hogy picit szoktassam magam az új játékhoz, de aztán egy 7:1 Spanyol - Olasz meccs után már muszáj volt váltanom, de utána kapásból professional-on is 5:1-re nyertem szintén Spanyol - Olasz meccsen és azóta top player-en játszok az már kissé nehezebb..
  • jolesy
    Halihó!

Látom pár embernek csinál érdekes dolgot néha a kapus, én gép ellen mondjuk nem játszok, de haverommal sokat tolunk egymás ellen és szerintem valami fantasztikus a játék. 20 perces meccseket játszunk és végig élvezetes, nem tudom ki hogy van vele de szerintem most fölülmúlta magát a konami, nálam ez 10/10 eddig
  • daver88
    egy támadáson belül volt..., kapusba elakadt az ember, nem érte el a labdát, a védő tisztázott, és onnan rúgtam a 16-os sarkáról
  • Cat 02 #59072
    2. bement végül ? :D
  • daver88
    játszottam előbb egy meccset, hát igen komolyra sikeredett egy támadásom:

1. rész, kontratámadás, hatalmas kapusbravúr:

2. rész, támadás utáni szöglet, Torres dupla kapufája:

3. rész: felszabadítás után kapura lövés:

• Pethy23
    Lehet nekem is ez kéne:D De csak top player az igazi kihívás:D
  • Breki33
    én feljebb kezdtem de inkább szeretném kipróbálni a dolgokat hogy működnek ezért visszavettem így többet van nálam a labda
  • daver88
    én is profon játszok még...szóval már legalább 2-en vagyunk...:)
  • Breki33
    itt ugyis mindenki top playeres kivéve jelenleg engem :)
  • DaemoonHunter
    Nálam profin is egyszerű:D Tavaly még nehezen ment a váltás regular-ról, de most az első meccseken 2-3 góllal is nyertem, aztán kicsit lejjebbment a szintem úgytűnik mert mostanában csak 1-2 gólos különbségek vannak:D
    Észrevehető(itt is), hogy a gép addig hajt míg be nem szenved egy gólt, aztán szinte várja hogy kapjon egyet, alig vezet támadást esetleg a növelésre. Ilyen vezetés egyenlítés ciklusokkal megy le a meccs, bár ez nem is baj.
  • Steve1988
    a 2010ben szerencsére nem találkoztam ilyen gólokkal sűrűn :)
    Viszont az első 3 szint nagyon gyenge lett szerintem, még regularon is egymás utáni 2 meccsen nyertem 7 ill. 8-0 ra :D
    utána viszont a professional sokkal húzósabb... lehetnének kicsit jobbak az átmenetek!
  • Flashly
    az ilyen gólokat énis utálom... rengeteg ilyet kapni sajnos...
  • Cat 02 #59063
    Hát rávágod 16ról és gól. Bár mostanában én meg el sem jutok odáig :D
  • Breki33
    2009-ben valóban voltak hasonló gólok, mondjuk nem minden meccsen szerencsére
  • Breki33
    Én betettem

Ezt pont jó ellenpélda volt a korábban írtakra
  • Gnome
    azért azt, h normálisan véd a kapus csak nem teszem be...ha mindig így védene nem lenne vicces hanem szidnánk ezt is mint a fifát odaát...Van der sar hazaadásból kapott köténye után döntöttem el h feltöltöm mert néha elég érdekes dolgokat művelnek a kapusok:P...és igen Top Playeren.
  • Balázs 17
    jah lehet, mert ismerősömnél is zúznak kapusok_:D
    siettem vidoval aztán elfelejtettem

de nálam 2009ben is minden meccsen vlt min1 iylen gól:D
    szal nemtudom
    ebből per lesz:D
  • Breki33
    Ez beginner? P

Szerencsére én még ilyet sosem kaptam meg #59049-en a felsőt sem láttam mert az tényleg nagyon durva.

Kezdem már azt hinni hogy ez is gépfüggő ;P

A kiírást miért nem veszed le?
  • Balázs 17
    pesgoal

kedvenc kapott gól egyike, ilyenkor szoktam kilépni játékból :):D

szerintem pes6-ban sokféle gólt lehetett szerezni, de az utóbbi részekben mintha kezdene fifásodni és rengeteg az uolyan gól sajna:S
  • Breki33
    Ja értem köszi , csak egységesíteni kéne mert így elég keveredés lesz

Akkor ha jól nézem L1+ ívelés

• Breki33
    Elnéző vagyok csak szeretném ha fejlődnél :)

Múltkori résznél sok szép gif készült