81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Csabesz6
    Anno a PES4 ben is volt már, aztán kihagyták...
    Talán az 5 is tartalmazta még(?)
  • The Hedgehog
    Engem meg a demóban továbbra is az zavar, hogy a reakcióidő gombnyomás és akció között elég nagy, így nehezebb például cselezni és TP ellen is nehezebbé teszi a hatékony játékot. Nem tudom megszokni.
  • Flashly
    ezt énis észrevettem, mármint olyan mintha Top Playeren nemcsak az ellenfélt teszi erősebbre, hanem mintha a csapatomat is lebutítaná...

Ezt legjobban a PES 09 BaL-ban vettem észre, amikor a védők belefutnak labdával az ellenfél csatáraiba, és ilyen buta módon eladják a labdát, persze az ellenfél védői mindig tökéletesen elpasszolják...
    a másik amit utálok, hogy az ellenfél vezet 2-3 góllal, de a csapatom akkor se siet, nyugodtan passzolgatnak hátul, mintha mi vezetnénk... nagyon idegesítő
  • Pethy23
    Gép ellen, de a taktika a szerintem minden eddiginél jobban használható, ha két ugyan olyan tudású játékos csap össze akkor valszeg az nyer aki jobban használja a különböző letámadásokat, ember fogásokat!

2009-ben én is csak egy taktikát használtam de itt számot tevő különbség van taktikázás és nem taktikázás között!
  • Breki33
    Nemis arról volt szó hanem hogy pl a nagyobb játéktudás ellensúlyozza a nagyobb értékeket.

Mi most multiról vagy gép elleni játékról beszélünk?
  • Pethy23
    Már ne haragudj de párharcokhoz kevés a tudás, egy Obafemi Martinsal nem fogod lefejelni Terry-t tudással...

Taktikát meg 2-3 perc alatt be lehet lőni, legfontosabb szerintem az emberfogás beállítása kulcsemberekre!
  • The Hedgehog
    Mondom, nem TheHedgehog néven játszottam, de csak ugratlak. Ellened nem nyomtam tuti.
  • Breki33
    TheHedgehog névre emlékeznék és általában mindig jeleztem, hogy magyar vagyok Breki-ként gondolom megismertél volna
  • The Hedgehog
    Lehet játszottunk. Nem tudhatod :D
  • Breki33
    és multiban egy kiscsapatot fogsz választani mikor a másik brazilokat?

Itt az értékeket gondolom a patch készítői vették kisebbre.
  • Breki33
    Sose szóltál.

Énse frenkie néven nyomtam, bár külföldieknek a mecs végén volt mikor szóltam, hogy te az én gyepemen játszottál most pl.

NEkem a nevem csak annyiban nyilvánult meg magyaroknál, hogy mindenkinek én magyarázhattam a hamachin, hogy hogy kell játszani meg velem akarták kipróbálni. P
  • The Hedgehog
    Nyomtam én online. Csak nem TheHedgehog néven. Egyszer próbáltam úgy FIFA-ban és mindenki engem akart megverni. Pedig nem vagyok nagy játékos, csak a név miatt, hogy elmondhassák legyőztek. Már aki még ismert ugye. A vén rókák :D
  • Gnome
    én játszogattam a Bundesliga patchel korábban és már egy Wolfsburg is óriási kihívás pl. a Liverpoolhoz képest is....ettől félek, hogy nagyon nehézzé válnak a "kiscsapatok" kezelései a reakcióidő miatt, igaz modjuk ez így reális csak a játékélmény kárára megy...
  • Breki33
    Aztán jött az OTB amit mindenki utált, de én szerettem mert akkor tanultam meg gamepaddal játszani.
  • Breki33
    Nekem nem én általában online is rögtön a továbbra bökök és nem bírom ha valaki percekig szuttyog az állítgatással.

Ezt az online-t mióta ismerlek igérgeted még Fifa-val is mindig kihívtalak :)
  • The Hedgehog
    Jah, majd meglesem... A pöttyözés FIFA 2002-ben volt, 2003-ban kicsit normálisabban megoldották pöttyözés nélkül. Igazából a Q-nak megfelelő gombot és az analóg kart kellett nyomni, hogy merre fusson a csóka. Utána már automatikusan ment.
  • Breki33
    Ez volt az a pettyezős mikor pötyökkel mutatta az útját?

Esetleg nézd meg a Pes 2009-es coaching DVD-ből a támadást ott vannak jó tippek gondolom lesz 2010-hez is.
  • The Hedgehog
    Hehe, a foci a taktikáról szól egyébként. De én mivel gép ellen játszok, nem tudok nyilatkozni másról. Bár lehet, hogy idén elkezdem online is...
  • Breki33
    most speciel a Rómával

DE amúgy szoktam lenni Argentín és Olasz válogatottal is meg pl a magyarok ellen a Dánokkal nyomtam multiban, hogy kb hasonló legyen.
  • Breki33
    pont az a kihívás benne

abban mi a kihívás meg tudás pl multiban vki kirakja a szélre a játékosokat aztán ívelgeti neki, hogy üresbe menjen.

Én azt mondom játéktudásával nyerjen az ember ne taktikázással
  • The Hedgehog
    Breki csak a Juvéval van :D
  • Pethy23
    Úgy pedig nehéz lesz egy kis csapattal megverni egy nagyot...
  • The Hedgehog
    Ez mind szép és jó, de én azt akarom, hogy ő fusson ki időben. Jó lenne PES-be is hasonló futás, mint a FIFA 2003-ban volt. Ott tudtam "inteni" a játékosnak, hogy fusson és utána passz. Kurva szép támadásokat összehoztam vele.

De ha így akkor így. Majd a teljesben próbálkozom a taktikákkal és max beállítom úgy. PES 2009-nél is volt ilyen gondom, és korábban is, de most Top Playeren idegesít, hogy ilyen töketlen a CPU a játékostársakkal.
  • Breki33
    Én nem taktikával akarok nyerni és minen mecs előtt azt állítgatni
  • Pethy23
    Taktikát tényleg fölösleges állítani Prof szinten, de TP-en elengedhetetlen ha gyengébb csapattal vagy és nyerni is akarsz:D
  • Breki33
    Én nem raktam fel, de ha rebuild van akkor szinte biztos, hogy kér egy filenevet ahogy elmentse, ha viszont nem kell rebuild akkot nemis kell menteni mert amiket cserél az már benne van.

Én eddig mindent graphic studioval raktam be szükség esetén ottis van méretnövelés és más néven mentés és egész könyvtár importálása is, sztem teljesen jól működik.

• Breki33
    Hajnalban? :P

Én nem állítok semmi taktikát nem vagyok ilyen negyedórákig taktikával tökölő inkább játszok.

Ha jól értem amit írtál nálam olyan szokott lenne hogy megyek viszem föl
    erre látom, hogy egyfossforestfuss jön fel jobb oldalon pont kezdek örülni neki, de elmegy a leshatárig és ott megáll, én ilyenkor L1-es passzal ki szoktam passzolni oldalra és akkor a paszt adó beindul és kényszerítőben szépen vissza lehet adni, vagy tottival beadom az automatikusan beinduló embernek amire raktam már fel két gif-et korábban.

Ha ezek nem jönnek be marad a cselezés labdatartás vagy a szélen való meghúzás esetleg a magas kiugratás, vagy távoli lövőhelyzet kialakítása cselezéssel vagy hirtelen irányváltoztatás.

Nem tudom segített-e taktikaállítgatások nélkül én ezeket használom.
  • csocso14
    eltudja nekem valaki mondani, hogy a bl patchet, hogy rakjam fel afs explorer-el, mert van olyan amikor nem kérdezni meg, hogy felül írja e a másik fájlt így a pacthez adott exe nem csinál semmit az eredeti meg elindul és ott már bl-s a háttér meg egy két dolog, de a csapatok változatlanok.
  • fodorpetii
    Van jó pár taktikai beállítás és ott próbalj megállítani, elég sok segítség van ott is hogy tudd éppen akkor mit állítasz be.
  • The Hedgehog
    Egyébként hajnalban toltam pár meccset és kérdésem lenne felétek, hogy én vagyok a balfék vagy ez a PES 2009 óta romlott...

Az a gondom, hogy a csapattársakat a CPU egyszerűen nem futtatja és indítja lyukra ha a közelükben vagyok. Ha távolabb állok és úgy szöktetem őket akkor nincs para. Csinálják ahogy kell. Viszont ha vezetem a labdát a pálya közepén, az ellenfél 16-osához közeledbe. Balra-jobbra tőlem szinte velem egy vonalban fut 1-1 játékosom és ahelyett, hogy kihasználnák a szélt, vagy kereszteznének fogják magukat, megtorpannak, és hagyják, hogy én rávezessem a 3 védőre a lasztit. Ők pedig hagyják, hogy a passzolási lehetőségnek még a szikrája se maradjon. Képtelenség így őket kiugratni. Vagy van erre valami trükk, mert én ezt nem ismerem. Lehet valamivel "futtatni" őket?! Vagy Ti ezt hogy csináljátok?
  • The Hedgehog
    Demókba nem pakolgatok. Majd a teljesben úgy is lesz egy olyan exe-m ami a saját kis pakolgatásom és válogatásom lesz.
  • Breki33
    Jó tudni, de én pl megbolondulnék ha a saját ballkorzort füveket reklámtáblát ami tetszik mindegyikbe rakosgathatnám be vagy pl ezt a kijelzőt

• The Hedgehog
    FIFA-nál a EURO 2000-ben már volt koszolódás. Aztán ha jól tudom a FIFA 2002-ben volt újra, és ha minden igaz a 2004-ben már kivették. Pedig igazán egyszerű megoldani ezt is. Nem értem ezeket egyébként. Totál nem erőforrás igényes dolgok ezek, csupán egy layer maskot kell húzni a betextúrázott modellekre. Lustaság.
  • Breki33
    Fifánál volt ez egyik rész ezzel reklámozva
  • Flashly
    pedig megcsinálhatnák, mer így elég unreal a dolog, hogy 90 perc után is szakadó esőbe patyolat tiszta a mez :/
  • The Hedgehog
    A moddingway-es EXE-t tanulmányozva csináltam saját exe-ket a jobb patchekhez. Így egyszerre vannak fent a következők:

- EPL mod
    - CL mod
    - Seria A mod
    - Bundesliga mod
    - eredeti demó

Így van 5 féle exe-m és csak az *.img fájlokat kellett átnevezgetnem. Pl epl modnál a "dt04.img", helyett "ep04.img"-et hív meg az exe-je. Az exe-ben pedig csak rá kell keresni a "dt04"-re és cserélni "ep04"-re. Egyszerű.

Lényegében ez a trükkje minden saját exe-s patchnek is.
  • The Hedgehog
    És ugye koszolódó mezek már voltak korábban ha jól emlékszem. Bár most lehet, hogy keverem a FIFA-val, de mondjuk onnan is kihagyták egy idő után... Pedig tényleg élethű dolog volt.
  • Gnome
    az elég durva lenne:]
  • Flashly
    egyébként a mezkoszolódás valahogy elmaradt, pedig azt ígérték megcsinálják idén, vagy lehet csak a teljesbe lesz majd?
  • Steve1988
    Thx!! :)

Profi szinten 2-0 :) Érdemes megnézni az első gólt, ilyet se lőttem még... :) persze kitámadt a Pool és a 90.percben jött a kontra