81526
-
még nem
tudod hányszor importáltam már :P
deha kipróbálod így szívesen veszem, hogy jó-e P -
Nagyi2pac #59373 Nem nagyon értek hozzá, de ez baj? 
Próbáltad már beimportálva hogy mükszik-e? -
-
Igen de ezt megcsinálva két DDS fejléc van
-
Nagyi2pac #59370 Úgy tűnik tényleg így kell, evo-web-en a válasz a kérdésedre:
Yes Frenkie select 0C0 to 155610 and paste. -
Nagyi2pac #59369 Igen erre gondoltam, de aztán lehet hülyeség! Próbáld ki! -
mert énis erre gondoltam, csak akkor a DDS-es fejrész kétszer lesz -
kijelöljük az egészet a DDS-ben?
Mármint hogy a dds-nél select all? ahogy eddig
copy
unnamed 106-nál kijelölöm 0c0-tól az 155610-ig és paste? -
Nagyi2pac #59366 Különben énse nagyon értem hogy ez mire vonatkozik, de mást nem tudtam ebből a képből kivenni...
-
Nagyi2pac #59365 Lehet most hülyeséget mondok de nem úgy kell hogy kijelöljük az egészet a DDS-ben, rámegyünk hogy másolás és az unnamed_106-ban meg kijelöljük a 0c0-tól az 155610-ig és abba illesztjük bele? -
igen de ő írta azt amit bemásoltam és úgy nézem akkor az a cím paste-kor nem jó ha jól értem.
De megint nem értem pontosan a #59361-es kép mire vonatkozik.
-
Nagyi2pac #59363 Lehet...bár azért úgy átlagban a külföldieknél magasabb a színvonal szerkesztés terén, ők már biztos többször csináltak ilyet azért könnyű nekik!
Úgy látom R4m130 próbált neked segíteni, ő nagyon jófej múltkor nekem is ő segített amikor hex editort kellett használnom, no meg ninuzzu! -
Frenkie,all in the original unnamed_156.
Akkor ez azt jelenti, hogy az eredetiben 0C0-ra állok és ott paste?
De minek írta be a végét is? -
Na most ezt rakták be
-
most akkor vagy a DDS-em rossz amit nem hiszek mert csak rámásoltam layert egyesítettem és mentettem
vagy a berakásnál vmi nem jó
ugye a videóban nem a 40-esnél rakja be hanem 0C0-nál viszont akkor
a DDS-es rész kétszer lenne benne mert ugye az eredetiben is bent hagynám és a dds-ben is benne van.
Azt nem értem, hogy többen raktak már be a video alapján gyepet csak mi vagyunk ilyen bénák?
Mikor meg kérdem a srácot hogy mi lehet a gond elküld a fórumra ahol leírtam, hogy nem egyértelmű számomra a video. -
Nagyi2pac #59359 Na én is megpróbáltam de ugyanaz mint a tiednél...
Így csináltam:
Megnyitottam az eredeti unnamed_106-ot és a te DDS-edet, a DDS-ben kiválasztottam az egészet ctrl+A-val, az unnamed_106-ben rámentem hogy Go to Offset és beírtam hogy 40, utána meg ctrl+B-vel beraktam a DDS-ben kijelölt részt majd mentettem! Az eredmény ugyanaz! Kifagy! -
Én így csináltam
-
Nagyi2pac #59357 Oké, köszi! -
A videoban itt rakja be a javított DDS-t paste-val
tehát csak ezekben a pontokban kéne segítség
6. Open unnamed_156 and your edit file
7. On your edit file, choose select all (ctrl A) then copy block normally (Ctrl C)
8. Go To Offset 40 unnamed_156 then choose write (Ctrl B)
9. Save unnamed_156 then import to dt07 with afs/ggs
6-os pontnál ugye az eredeti 106-os bin és az általam felrakott DDS-t kéne megnyitni utóbbinál select all aztán a 106-os bin-ben a 40-es offsetre menni és ott ctr+V aztán meg menteni pl unnamed 106new.bin néven és ezt berakni
ennyi lelle csak, de nálam nem jó és ezért kéne kipróbálni másnak csak a berakást
egyet nem értek még, hogy a videoban nem a 40-es offsetre állva nyomja a paste-t -
Nagyi2pac #59355 Ja..már értem! -
nem próbáltam arra jó a fraps, csak most megkerestem neked
sztem használható lenne, de belassítaná a játékot -
Nagyi2pac #59353 Köszi az infót Breki! 
Ez a DemoCharge viszont játék közbe nem használható ugye? Mármint pl. felvenni egy gólt..
Bár igazából nem is azért kéne, csak azért gondolom megkérdezem!:) -
Igen ebben van a #59270-ben látható DDS
És tök idegesítő, hogy kész van a jó DDS korrekt csíkozással és rá halványan még körkörös csíkozással is jó színekkel.
Elvileg annyi lenne hogy ezt a DDS-t megnyitom haxa editorban select all
megnyitom a 106-os bint az adott helyen ctrl+v-t nyomok és elmentem más néven aztán ezt berakom a dt07.img-be
Csak itt vmi kis bibi van amire rá kéne jönni mi -
Nagyi2pac #59351 Kifagy...
Különben nem értem hogy mi ez a 106-os bin..ez gyepes bin? -
természetesen, szerinted én hogy lassitom a gifjeim? -
Animation shopban be eleht állítani, hogy egy frame meddig tartson? -
ja nem még egyszerűbb
ott van a sarokban
A DemoCharge nagyszerű eszköz webes tartalomban, oktások során, illetve súgóanyagokban felhasználható mozgóképes bemutatók készítéséhez. Segítségével tetszés szerinti alkalmazás használata, illetve az asztalon végzett bármely tevékenység rögzíthető. A rögzítés után a DemoCharge azonnal képes elkészíteni a bemutatókat DemoGIF (animált GIF) formátumban - és a végeredmény az egér összes látható mozgását is tartalmazza.
Mivel a program használatához semmilyen különösebb szakmai tapasztalat nem szükséges, a DemoCharge segítségével bárki képes percek alatt hasznos, hatásos bemutatót készíteni: az átlagos felhasználóktól kezdve a műszaki támogatási, értékesítési vagy marketingosztályon át egészen a gyakorlott fejlesztőkig. Hadd adjunk néhány ötletet, kik és mire is használhatják a terméket:
http://www.democharge.hu/ -
Ez érdekelne engem is, mert szerintem nem a képeket tette egymás után, hanem progival csinálta! (amúgy olyan 15 képből áll az egész, csak el van nyújtva!) Régen volt nekem egy ilyen progim, amivel lehetett gifet csinálni, úgy, hogy megadod mennyi idő múlva jöjjön a köv kép, de nevét azt már nem tudom
-
pl jasc animated shop-al miután felvetted pl avi-ba azt amit a képernyőn csinálsz -
csak azt kéne először megnézned, hogy ezt berakva a dt07-be nálad is kifagy-e a Villa Marie
tehát, hogy a bin rossz-e
Ez nem az anfield az 156 -
Nagyi2pac #59344 Valaki tudja hogy ilyen gif képet hogy lehet csinálni? Komoly olyan mintha egy videó lenne...
-
Nagyi2pac #59343 Ezt a folyamatot nekem is meg kell csinálnom, mert az lehet nemfog menni?! 
Vagy csak importálja az unnamed_106-ot és úgy nézzem meg?
Különben ezt az unnamed_106-ot melyik img-be kell rakni? dt07? Tudtommal az Anfield gyepei 871 - 888-ig vannak...vagy mi ez az unnamed_106?!
-
Ez konkrétan azt jelenti, hogy volt változás, és az jó is, csak keveset játszottunk a 2009el?
-
Nagyi2pac megnéznéd nekem, hogy neked is kiakad a játék ha ezt berakod?
Leírás alapján
1. Open unnamed_156(Anfield day fine) with hex editor(i use winhex)
2. Define block on 40-15561F (export to dds file)
3. Copy block into new file,save to anyname.dds (turf file)
4. Edit anyname.dds with photshop (must have dds plugin)
5. If finish edited,save to *.dds select dxt1 no alpha
6. Open unnamed_156 and your edit file
7. On your edit file, choose select all (ctrl A) then copy block normally (Ctrl C)
8. Go To Offset 40 unnamed_156 then choose write (Ctrl B)
9. Save unnamed_156 then import to dt07 with afs/ggs
5: new dds
http://www.gazup.com/JNVd8-teszt8jonew.dds-download-mirrors
Megnyitom a 106-os bint kijelölöm a DDS-ből select all-al mindet
a 106-os bin-nél a 40-esre megyek és ctrl+V (gondolom csak elírta)
A kész bin ez lesz
http://www.gazup.com/StDYZ-unnamed_106_new.bin-download-mirrors
Ezt berakom GGS-el rebuild-al de a stadion betöltődésekor kiakad
már nem értem mi lehet a gond -
elméletileg igen de még soha nem sikerült olyan röviden megnyomnom, hogy laposan lője :) -
Nagyi2pac #59339 KONAMI Blog: Demo reaction and info
Today, Naoya Hatsumi put some new blog entry on the official KONAMI Blog, leaving a few notes about demo and asking people a couple of things... Read more...
Hatsumi notes that KONAMI didn't spend much time on the demo, because they were too busy with working on the actual game and doing improvements. He suggests we play a few PES 2009 games before we give some try on PES 2010 Demo in order to see the difference between the 2 games. In conclusion, he asks for some more feedback from the users.
Trying to read his mind, he tries to tell us that the demo is an early version with only a few key changes from the new game and there is more to come on the final full game! The fact that he asks about feedback means that there is still time for some changes until the final release and the game is still under development, although i really doubt there is much differences we can see to the full game.
Anyway, here is the complete entry:
"Hi everyone.
I'm really busy at the moment, but I thought I'd make a quick blog entry now the demo has been released.
Firstly, thanks for taking the time to download and try PES2010. We didn't have as much time as we'd have liked to work on it because
our priority has been making as many improvements and implementing as many new features into the game itself. However, you should now have a better idea of some of the changes to gameplay.
I'd like to suggest that if you have PES2009 to go back and spend a little time playing that before having a few more games on PES2010. That way you should really be able to see and feel which areas have improved. I'm confident you'll appreciate those changes. Of course you'll have to wait for the final version before you get a really good idea of the improvements. We'll be waiting for your feedback!
Hatsumi"
Evrybody, cross your fingers and try to be optimistic...
-
Nagyi2pac #59338 Szóval ha csak megpöccintem a lövést akkor laposan lövi? -
amilyen hosszan nyomod a lövést olyan magasra ill. alacsonyra lövi. -
Nagyi2pac #59336 Már igazából sikerült mindenhova lőnöm a 11-est, volt már jobb, bal, felső kapufás gólom is, de teljesen lapos 11-est még nem tudtam lőni azt hogyan kell? Általában olyan középmagasan rúgja! -
Nagyi2pac #59335 Nem olyan nehéz a 11-es rúgás, csak szokatlan az előző évekhez képest!
Úgy kell csinálni hogy megnyomod a lövés gombot majd utána mielőtt ellőné a labdát megnyomod az irányt hogy merre rúgja! Figyelni kell mert minnél tovább nyomod az irányt annál jobban a szélre lövi, ha túlnyomod akkor mellélövi!