81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Ez lenne az értelme hogy ha pl. valaki nem látja a directupload-os képeket akkor ne kelljen más helyről újra feltölteni, vagy megadnám a képfeltöltő linkjét ő rámenne és akkor pl. ott lenne 5-6 különböző oldal linkje ahova feltöltötte a képeket és arra menne rá amelyik nála biztos hogy megjelenik! Ez elsősorban külföldi fórumokon lenne hasznos! De lehet hogy csak túl nagyok az elvárásaim ezzel kapcsolatban...
  • Breki33
    Frankó bulk get link codes-el ilyeneket lehet csinálni
  • Breki33

• Breki33
    ja és ha van ilyen kép ami itt nem jelenik meg

http://img514.imageshack.us/img514/684/52832290.jpg például nem kell letölteni és feltölteni csak upload image from URL
  • Breki33
    A superstar nehézséget próbálta már valaki?

• Breki33
    De van egy nagyon jó ide feltöltöüd a képeid és kilinkeled és voala nézik a galériádat és még aztis kiirja hányan

feltöltés meg tök egyszerű és még gif-et is tud

http://pict.com/expo/2837696/91ec34f852
  • Breki33
    Nem igazán ennek mi értelme?

Képfeltöltésnél a multiply inkább azt jelenti, hogy sok képet töltesz fel egyszerre és különböző formáben kirakható

pl

• rvn
    Most toltam egy pár meccset a demoval, még kicsit ujdonság nekem a PES, mert eddig fifáztam, de nagyon bejön, legjobban az tetszik, hogy itt a játékosoknak van "teste" van sulya, pl ha sprintelek izomból és meg akarok fordulni az nem rögötn megy hanem kell 1-2 lépés míg lelassul majd megfodul. Meg sipszo után nem megálnnak mint 1 bábu hanem mozognak szépen tovabb és nem 1 helyben álló száját tátó játékoskat látok nagyon zsír...jöjjön már a full :D
  • Nagyi2pac
    Breki nem tudsz valami gazup szerű oldalt csak képfeltöltésre?
    Tehát amikor feltöltök egy képet akkor azt több helyre is rakja fel, létezik ilyen oldal?!
  • Breki33
    És akkor újra vezetünk P

• Gabe18
    Legjobban a végén olasz gyerek tetszett,amelyik feküdt a földön fogja a bokáját meg csapkodja a földet,mintha 3 helyen nyílt törés lenne a lábán.Erre fél perc múlva befut,átveszi a labdát és nekiáll cselezgetni...

Nem tudom,de ezekre az egyértelmű szimulálásokra is kéne hozni valami szabályt,mert elég vicces sokszor.
  • rvn
    Nagyon nagy volt a meccs. Kár Koman ért, ma is volt 2 olyan gólpassza h fájt, na meg persze a gólja is. Jiányozni fog az elődöntőben. Csak összejön a srácoknaka döntő, ha nem egy harmadik hely is szép lenne igy elsö egyenes kieséses szakaszba.
  • billdm
    olasz eljátszotta fülön verték,ebből lett a Magyar kiállítás,erre robbant oda Egervári
  • szucsy89
    összeveszett az olasz edzővel...mindkettőt felküldték
  • Balázs 17
    azért Németh megmutatta mit tud, az egész meccsen nagyon jó volt
    1-1 után úgy éreztem, hogy kikapnak, 1-2után meg biztos :):D de hát ez nem semmi!!!!!!!
  • Breki33
    Egervári-t miért küldét el a kispadról?

Pont akkor kapcsoltam át az Eurosportra
  • Nagyi2pac
    HUNGARY - ITALY 3:2

Remélem holnap a felnőtt válogatott is nyer, bár ha az U20-s válogatottal állnánk ki a portugálok ellen akkor több esélyünk lenne...
  • billdm
    Ez egy csoda volt..Magyar csapa felállt a padlóról!
    A végén...VÉGRE nem Magyar arcok sírtak..
    Le a kalappal előttük!!!!
  • Breki33
  • Breki33
    mostmár tényleg megvan

[IMG]http://files.myopera.com/Mathilda/albums/76306/smile.gif[/IMG

• tobias88
    Ilyen izgalmas meccset rég nem láttam! Németh egy isten
  • Breki33
    b+
  • Breki33
    vezetüüüüüüüüüüüüüüüüüüünk !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Gabe18
    Hát ha ez on-line menne igy,az már-már döbbenetes előrelépés lenne...
  • Breki33

• Breki33

• Breki33
  • Breki33
    LOL CSINÁLTAM EGY EGÉSZ JÓ GYEPET ÉS KIPÁLYÁS FOCI LETT BELŐLE p

• Steve1988
    a játékosok sem értik... :D
  • Markov
    bocs a kép beszar :)

• Markov
    ISTENI AMIKOR azért gól a gól mert a labda ÁTMEGY a kapus TEST TÖMEGÉN

• Breki33
    innen kezdődik

• Breki33
    na mostmár értem

külön van a gyep és külön a csíkozás

Az eddigi fűkészítők pedig nem a csíkozást módosították, hanem magára a gyepre rajzoltak, ezért nincs a kiszedett alap gyepen csík !
  • horpeti
    Jó, de én mondjuk a PESben se a 6szöget néztem, hanem a részletes értékeket. Attól még, hogy számot látunk, akkor az nem változik, nem? :)

Igazán az érdekel, hogy ami összértéket számol egyes posztra, számít-e. Mert most arra tudok gondolni, hogy minden posztra megvan, hogy milyen adottságokat átlagol/súlyoz, és abból jön ki egy szám. Ezért lehet az, hogy egy középpályás gyengébbnek van tekintve a csatársorban, mert pl. az attack az jobb súly, mint a passz... Meg attól, ha bal lábas játszik jobb oldalon, akkor lehet kap egy 0.6os szorzót (de attól még nem lesz lassabb, meg ügyetlenebb, lásd pl. Robben, Messi a jobb oldalon bal lábasként)...

Mert így akkor azért más. :)
  • tobias88
    1-99ig terjedő skála, amit kiszámol a gép! Fifában mindig is így volt! Most ugye Pesben is csak ezt látod, és nem a sokkal jobb 6szöget!
  • horpeti
    Valahogy el kell adni.
    Bár gondolom tisztában vannak vele, hogy először mindenki lehúzza warezról, és ha neten akar játszani, akkor veszi meg. :D
  • Flashly
    PES 2010 Intro
    állítom az intro elkészítésével többet foglalkoznak mint a játékkal :D
  • Markov
    Ez a konaminál nem tűnik fel senkinek?
  • Markov
    Ahha, ez mind szép és jó. De a testek tömege is kilesz végre javítva majd a véglegesbe kérdezném én :) Mert elveszei a kedvem a visszajátszásoktól amikor azt látom, hogy mennek át a "testek" végtagok egymáson.. :( vagy féltestel fut át egyik a másikon :D
  • horpeti
    Mi az a fifás játékos összérték?