81526
-
Nagyi2pac #59494 Ez lenne az értelme hogy ha pl. valaki nem látja a directupload-os képeket akkor ne kelljen más helyről újra feltölteni, vagy megadnám a képfeltöltő linkjét ő rámenne és akkor pl. ott lenne 5-6 különböző oldal linkje ahova feltöltötte a képeket és arra menne rá amelyik nála biztos hogy megjelenik! Ez elsősorban külföldi fórumokon lenne hasznos! De lehet hogy csak túl nagyok az elvárásaim ezzel kapcsolatban...
-
Frankó bulk get link codes-el ilyeneket lehet csinálni -
-
ja és ha van ilyen kép ami itt nem jelenik meg
http://img514.imageshack.us/img514/684/52832290.jpg például nem kell letölteni és feltölteni csak upload image from URL -
A superstar nehézséget próbálta már valaki?
-
De van egy nagyon jó ide feltöltöüd a képeid és kilinkeled és voala nézik a galériádat és még aztis kiirja hányan
feltöltés meg tök egyszerű és még gif-et is tud
http://pict.com/expo/2837696/91ec34f852 -
Nem igazán ennek mi értelme?
Képfeltöltésnél a multiply inkább azt jelenti, hogy sok képet töltesz fel egyszerre és különböző formáben kirakható
pl
-
Most toltam egy pár meccset a demoval, még kicsit ujdonság nekem a PES, mert eddig fifáztam, de nagyon bejön, legjobban az tetszik, hogy itt a játékosoknak van "teste" van sulya, pl ha sprintelek izomból és meg akarok fordulni az nem rögötn megy hanem kell 1-2 lépés míg lelassul majd megfodul. Meg sipszo után nem megálnnak mint 1 bábu hanem mozognak szépen tovabb és nem 1 helyben álló száját tátó játékoskat látok nagyon zsír...jöjjön már a full :D -
Nagyi2pac #59486 Breki nem tudsz valami gazup szerű oldalt csak képfeltöltésre?
Tehát amikor feltöltök egy képet akkor azt több helyre is rakja fel, létezik ilyen oldal?! -
És akkor újra vezetünk P
-
Gabe18 #59484 Legjobban a végén olasz gyerek tetszett,amelyik feküdt a földön fogja a bokáját meg csapkodja a földet,mintha 3 helyen nyílt törés lenne a lábán.Erre fél perc múlva befut,átveszi a labdát és nekiáll cselezgetni...
Nem tudom,de ezekre az egyértelmű szimulálásokra is kéne hozni valami szabályt,mert elég vicces sokszor. -
Nagyon nagy volt a meccs. Kár Koman ért, ma is volt 2 olyan gólpassza h fájt, na meg persze a gólja is. Jiányozni fog az elődöntőben. Csak összejön a srácoknaka döntő, ha nem egy harmadik hely is szép lenne igy elsö egyenes kieséses szakaszba. -
billdm #59482 olasz eljátszotta fülön verték,ebből lett a Magyar kiállítás,erre robbant oda Egervári -
összeveszett az olasz edzővel...mindkettőt felküldték -
Balázs 17 #59480 azért Németh megmutatta mit tud, az egész meccsen nagyon jó volt
1-1 után úgy éreztem, hogy kikapnak, 1-2után meg biztos :):D de hát ez nem semmi!!!!!!! -
Egervári-t miért küldét el a kispadról?
Pont akkor kapcsoltam át az Eurosportra -
Nagyi2pac #59478 HUNGARY - ITALY 3:2 

Remélem holnap a felnőtt válogatott is nyer, bár ha az U20-s válogatottal állnánk ki a portugálok ellen akkor több esélyünk lenne... -
billdm #59477 Ez egy csoda volt..Magyar csapa felállt a padlóról!
A végén...VÉGRE nem Magyar arcok sírtak..
Le a kalappal előttük!!!! -
-
mostmár tényleg megvan
[IMG]http://files.myopera.com/Mathilda/albums/76306/smile.gif[/IMG

-
Ilyen izgalmas meccset rég nem láttam! Németh egy isten
-
b+ -
vezetüüüüüüüüüüüüüüüüüüünk !!!!!!!!!!!!!!!!! -
Gabe18 #59471 Hát ha ez on-line menne igy,az már-már döbbenetes előrelépés lenne... -
-
-
-
LOL CSINÁLTAM EGY EGÉSZ JÓ GYEPET ÉS KIPÁLYÁS FOCI LETT BELŐLE p
-
Steve1988 #59466 a játékosok sem értik... :D -
bocs a kép beszar :)
-
ISTENI AMIKOR azért gól a gól mert a labda ÁTMEGY a kapus TEST TÖMEGÉN 
-
innen kezdődik
-
na mostmár értem
külön van a gyep és külön a csíkozás
Az eddigi fűkészítők pedig nem a csíkozást módosították, hanem magára a gyepre rajzoltak, ezért nincs a kiszedett alap gyepen csík ! -
Jó, de én mondjuk a PESben se a 6szöget néztem, hanem a részletes értékeket. Attól még, hogy számot látunk, akkor az nem változik, nem? :)
Igazán az érdekel, hogy ami összértéket számol egyes posztra, számít-e. Mert most arra tudok gondolni, hogy minden posztra megvan, hogy milyen adottságokat átlagol/súlyoz, és abból jön ki egy szám. Ezért lehet az, hogy egy középpályás gyengébbnek van tekintve a csatársorban, mert pl. az attack az jobb súly, mint a passz... Meg attól, ha bal lábas játszik jobb oldalon, akkor lehet kap egy 0.6os szorzót (de attól még nem lesz lassabb, meg ügyetlenebb, lásd pl. Robben, Messi a jobb oldalon bal lábasként)...
Mert így akkor azért más. :) -
1-99ig terjedő skála, amit kiszámol a gép! Fifában mindig is így volt! Most ugye Pesben is csak ezt látod, és nem a sokkal jobb 6szöget! -
Valahogy el kell adni.
Bár gondolom tisztában vannak vele, hogy először mindenki lehúzza warezról, és ha neten akar játszani, akkor veszi meg. :D -
Flashly #59458 PES 2010 Intro
állítom az intro elkészítésével többet foglalkoznak mint a játékkal :D -
Ez a konaminál nem tűnik fel senkinek? 

-
Ahha, ez mind szép és jó. De a testek tömege is kilesz végre javítva majd a véglegesbe kérdezném én :) Mert elveszei a kedvem a visszajátszásoktól amikor azt látom, hogy mennek át a "testek" végtagok egymáson.. :( vagy féltestel fut át egyik a másikon :D -
Mi az a fifás játékos összérték?