81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabe18
    Ez csak Pro,vagy mi van a Top Player előtt egyel.Még így is kikapok legtöbbször...
  • Flashly
    nincs. szvsz sztem elég szar ez a pontozási rendszer, van hogy mesterhármast lövök és 7.0, meg van hogy 1 gólra 7.5-öt ad, pedig ugyanúgy hajtok minden meccsen...
    meg ez már alapból fura hogy nincs 8.5, 9.0, 9.5 stb
    Mondjuk 10.0-t nyilván csak akkor kéne adnia ha mondjuk 40 passból 40 pontos volt, vagy 10 lövésből 10 kapura ment és abból 5 gól meg ha befutottad az egész pályát és adtál 3 gólpasszt. :D
  • hamary
    Bazz, PESben van nagyobb pontszám a 8.0-nál? :D Agbonlahorral most lőttem egy mesterhetest, és csak 8-ast kapott.
  • hamary
    Meg van a Fifa is, de valahogy kevésbé fog meg, mint a PES ... :/ Majd meglátom miként lesz ez a Fifa 10-zel.
  • Nagyi2pac
    Nekem ha lenne x360-om akkor inkább FIFA-znék, mert konzolon jó a FIFA a PES meg szerkesztgetés nélkül nem az igazi...
  • hamary
    Köszi , szétnézek :)

Meglep, hogy ily kevesen játszanak vele, hiszen konzolon indult az elés sorozat :) Nekem sajnos a gépem már nem nagyon bírná...
  • Nagyi2pac
    Elvileg itt vannak cuccok Xbox360-os PES 2009-hez:
    http://www.xgroupteam.it/?langid=1

Ha Google-be rákeresel akkor lehet találsz még pár oldalt!

Igazából elég kevesen játszanak Xbox360-on PES-t, arról nem is beszélve hogy talán 1-2 olyan emberke van aki készít cuccokat konzolra...így elég nehéz valamit is csinálni, főleg egy Magyar játékosnak!
  • hamary
    Ejj, kár, hogy nem olyan egyszerű, mint a PCst... Valami oldalt nem tudsz ajánlani, ahol ehhez van segítség? PEShungaryn körülnéztem, de sajnos nem találtam semmit :( Vagy patch, vagy bármi.
  • Nagyi2pac
    LFP Mod for PES 2010 Released

Petar23 released another mod for Pro Evolution Soccer 2010 Demo. This one is the LFP mod and it includes Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Valencia, Villareal and Atletico Madrid!. Check out the screenshots.

http://www.moddingway.com/news/430.html
  • Nagyi2pac
    Persze lehetséges, csak sokkal nehezebb megcsinálni...talán valaki majd tud neked segíteni ebben aki xbox360-on játszik, de szerintem nem sok ilyen ember van!
  • Nagyi2pac
    Hát ezt elég nehéz szerkeszteni mivel rajt van az a fránya árnyék!
    Én ehhez egyszerű módszert nem tudok mondani...
  • Breki33
    Igazából én csak addig olvastam míg meg nem láttam, hogy csak konzolos jelentkezés.
  • Breki33
    vauuuuuu rájöttem miért akadt ki és kiis tudtam javítani

De legjobb hogy mostmár egy DDS-ről meg tudom mondani, hogy jó-e vagy ki fog akadni. Tehát nem kell próbálgatni elég hexa editorban megnéznem és szükség esetén javítanom

Mondjuk a végeredmény nem lett olyan jó mint vártam igaz rossz sem

• Gabe18
    Hm,be merik mutatni az on-line részt a nagyközönségnek megjelenés előtt?
    Hát vagy nagyon hülyék,vagy végre nagyon összerakták...
  • Breki33
    Ezt nem egészen értem a srácnál állítólag jó
    nálam ilyen

Sima replay jó:

De más nézetben:

• Breki33
    ott van kettővel lejebb

official release date of 23rd October.
  • eZo
    (UK ONLY)
  • lacinkacinka89
    Hy! A teljes pes 10 mikor jön ki?? Köszi
  • hamary
    Bocsi, hogy itt kérdezem meg, de nem tudom van-e Konzolos fóruma a PESnek... Meglehet azt csinálni X-box 360-as PESnél, hogy valahogy belerakjuk a csapatok címereit, meg a mezeket, úgy, ahogy a PCsnél, vagy ez lehetetlen? Mondjuk ez majd a PES 10-nél lesz fontos.
  • Breki33
    PES 2010 Online Test - Register Your Interest Now!

PES Fans are being given the chance to take part in an online test for PES 2010 next week. All you need to do is register your interest by replying in this thread, letting us know that you want to be given a place and which console you have (PS3 or Xbox360). We will contact the selected lucky users at random by email next week - along with further details on how to take part.

Konami have been talking a lot about the importance of community interaction over the last year, and this seems to be the next step in that direction, allowing UK users the chance to test the online mode of 2010 before it's official release date of 23rd October.

This is a PESFan exclusive for the UK, meaning you won't be able to take part in this offer anywhere else, although if you're one of our international users it's not necessarily means for panic - other territories may have similar schemes announced soon. Xbox users will need a Gold live account.

So get posting and let us know if you want in on this brilliant offer. Go!

Don't forget to tell us which format you'd prefer...

http://www.pesfan.com/news/8515070/PES-2010-Online-Test---Register-Your-Interest-Now!/
  • Breki33
  • Breki33
    Érdekes, hogy az árnyék itt is rajta van, akkor lehet, hogyha a másikról kiis szednénk itt maradna?!
  • Breki33
    felraktam az Anfield eredeti csikozásos DDS-ét hátha rájössz, hogy lehetne egyszerűen szerkeszteni

http://www.gazup.com/CTaJp-anfield_156newstripes.dds-download-mirrors
  • Breki33
    Na jól gondoltam, hogy a csíkozás külön van nem úgy ahogy csínálják ez az eredeti gyep világosabbra vett csíkozással

• Breki33
    Igen azt olvastam, csak azt hittem vmit nem jó helyre raktál be.
    Ha berakod a bin-be és importálod akkor ugyanaz nem maradhat
  • Pethy23
    Ezt milyen szinten lőtted, mert nekem top playeren még jobban helyezve kiüti:S
  • Gabe18
    Végre sikerült szabadrúgásból betalálni...

A végén pedig az olaszok magukat sem kímélve védték a kaput.

• Balázs 17
    nem ]gz volt hogz Gyépés Gabi nem fog jáccani?
    szerintem se csatár, se kapus, se védő nincs amagyar válogatottnak, a legerősebb a középpálya de támogatás nélkül semmire nem megy
    a portugál meg semmi extrát nemcsinált

úgymondanám ismét megvertük magunkat:)

de sebaj majd az új genráció megoldja a köv. nagy tornán :)
  • Nagyi2pac
    Hát azt vártam hogy legalább megpróbálnak harcolni vagy valami de csak szédölöktek a pályán, azt sem tudták hol a labda a félpályáig alig jutottunk el, ennél azért jóval többre számítottam de szerintem ezzel mindenki így van! Támadásban nullák voltunk védekezésben meg -3-ak...
  • Flashly
    nem.
    ennyivel jobbak és kész. nemtudom mit vártál, nálunk nincs Carvalho, Bruno Alves stb stb.
    sőt, csatárunk sincs... :(
  • Nagyi2pac
    Nem, mint írtam nem is azt rakja be ami benne van...nemfagy ki de az általad készített alap gyep jelenik meg!
  • Breki33
    úgy érted, hogy kifagy nálad is?
  • Nagyi2pac
    Portugália - Magyarország 3:0....
    No comment, ismét bizonyítottunk...
  • Nagyi2pac
    Nincs mit...

Nem azt nem sikerült beraknom, de hogy miért nem működik azt nemtudom!
  • Breki33
    köszi, hogy kipróbáltad

a #59520-es dds-t nem sikerült beraknod?
  • Nagyi2pac
    Ezt kell végigcsinálni:
    http://www.moddingway.com/news/422.html

De minden belépés után újra kell csinálni ezt a "rövid" 20 pontos tutorial-t, szóval egy kipróbálásnál többet nem ér meg! Talán a későbbiekben majd megcsinálják normálisan is!
  • csocso14
    Super Star? milyen patch kell hozzá?
  • DaemoonHunter
    Szintén...de csak visszajátszásnál és közeli képeknél ilyen szép "retró":D
  • Nagyi2pac
    Szerintem simán hex editorral csinálta, különben ahogy elnézem ez a Cheat Engine is egy hex editor szerű progi csak kicsit leegyszerűsítve!

Kipróbáltam, nálam így néz ki...elég csúnya!
  • Breki33
    Ez a replay és nézet jó csak a menüs nem