81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Gabinnyo
    A LoD a Level of Detail rövidítése, annyit tesz, hogy a távolabbi dolgok ilyen esetben kevesebb poligonból épülnek fel, kevésbé részletes, alacsonyabb felbontású textúrát tesz rá, stb.
  • Breki33
  • Breki33
    Jó reggelt

PES 2010 Edit Mode Screen

• Nagyi2pac
    Oké köszi, majd holnap kipróbálom de most mennem kell!
    A holnapi nap elég hosszú lesz...

Na jó8!
  • Breki33
    Ez például a kezdőkörben nem tetszik olyan mintha egy lapot félbehajtottak volna és a hajtásnyom látszódna

• Breki33
    Ez az a textúra amit a srác csinált elmosódotabb mint az eredeti Konami-s és emiatt kevésbé látszanak az egyenletlenségei.

De ezt magad is láthattad mikor kipróbáltad csak most javítva van a visszajátszásos hiba.

Ez bármelyik gyepnél van szerintem tehát az eredetinél is.

De az én gyepem megy priviben próbáld ki eredeti bump-al és a blurossal is melyik tetszik inkább
  • Nagyi2pac
    Nekem igazából így is tetszik, de várom/várjuk a másik verziót!
  • Breki33
    tessék a lapos blured bump javítva

http://www.gazup.com/998cT-unnamed_39_1.7z-download-mirrors

A fű mindjárt megy privátban a segítségért.
  • Nagyi2pac
    Most elsősorban a gyep színére gondoltam, de igazából úgy tetszik ahogy van! Persze biztos lehet jobb is, nemtudom..
    Lapos, lenyomott = elmosódott bump?:D
  • Breki33
    szerintem szép, de nem élethű olyan mintha egy úthengerrel átmentek volna rajta

Igaz igazi meccseken is néha olyan gyepeket látok
  • Breki33
    így laposan?
  • Nagyi2pac

Maga a gyep nekem nagyon bejön!
  • Nagyi2pac
    Olvasd el evo-web-en ezt:
    PES 2010 DEMO SUPERSTAR by stefanACM ---> #53, #55, #56, #57

http://forums.evo-web.co.uk/showthread.php?t=54812&page=2

Ezért használja PATe a LOD-ot!
  • Breki33
    mondjuk nekem így túl lenyomott, de hátha vkinek így jobban tetszik
  • Breki33
    Nah most büszke vagyok magamra sikerült kijavítanom ezt a replay bug-ot

ez az új gyep amit ma szintén kijavítottam -most nem grafikailag értve- és a bluros bump szintén javítva

Ahhoz képest, hogy pár hete kezdtem hexa editort használni nem rossz :P

• Nagyi2pac
    Igazából nekem sem világos hogy mi ez, régebben próbálgattam ki-be kapcsolgatni de aztán nem nagyon vettem észre sok változást, de lehet az volt a baj hogy nem azt néztem amit kellett volna...

Asszem ez valami képminőség növelés lesz, úgy emlékszem régebben valami olyasmit olvastam erről hogy ezzel engedélyezni lehet a max grafikánál is jobbat és csak erős gépekhez ajánlják! Igazából valószínűleg ez a "maximumnál is jobb grafika" abban jelenik meg hogy élesebb lesz!
    Ez lehet a LOD, szerintem..
  • Nagyi2pac
    PES 2010 SHOW .! [WEV]

• Breki33
    Ezekben a videókban a füvek egyre kevésbé tetszenek oldalról, remélem nem ilyen lesz.

Egyébként a LOD-ra énis kitserverből emlékeztem, de hogy tulajdonképpen mi még nem világos.
  • Breki33
    A sima gyorsan megtolós csel ami 09-ben kétszer jobb analóg jobbra volt ebben hogy hozható elő hiába rángatom az analógot semmi.

• Nagyi2pac
    New PES 2010 Video

• Nagyi2pac
    Gondolom hogy használni tudja a LOD-ot!
    LOD volt a kitserver-ben is:
    "LOD: Enhance image quality"

Az enhance-ről lövésem sincs hogy mit jelent..
    Növeli a képminőséget?
  • Breki33
    de miaz, hogy force lod?
  • Nagyi2pac
    "I used riva tool to force lod and this is the result."
  • Breki33
    Akkor rakja be a l4vezz1 félét és nézze a fekete ismétléseket

de nem igazán értem abban mi a bonyolult hogy kiszedi a texturát és rányom egy blurt

arra kéne rájönni az ismétlésnél miért fekete a fű
  • Nagyi2pac
    Hát ha nekem nem mondtad volna el magyarul akkor én nem biztos hogy megértettem volna, bár a lényeg azért kivehető: 1) eredeti 2) homályosított 3) realisztikusabb

De őneki jelenleg teljesen más a jó mint neked mert neki zavaróan éles lett a riva tool miatt, így még a "realisztikusabb" bump-nál is elmosódott kell neki hogy jól nézzen ki nála!
  • Breki33
    csak akkor minek élesíti.P
  • Nagyi2pac
    Ja már értem PATe azért akar elmosódott "bump"-ot mert ez a riva tool-t használta és az nagyon kiélesítette a gyepet ami tényleg zavaró elnézve azt a képet!
  • Breki33
    nem érthető a példákkal?

• Nagyi2pac
    Igen!
  • Breki33
    miért gépen gamepaddal ugyanaz csak javítható
  • Breki33
    mármint ott tűnik furának?
  • Nagyi2pac
    Őőő háát...

Igazából te mindig olyan "tudományosan" fogalmazod meg a dolgokat, persze nem könnyű az ilyet elmagyarázni de lehet hogy csak az én angoltudásom kevés azért tűnik furának amit írtál..
  • hamary
    Én játszottam gépen is, 9-es is el-el futott, de nekem jobban "kézreáll" az Xbox :) Cak az a fránya licensz...
  • hamary
    legalább ketten vagyunk :)
  • Breki33
    Nézd már meg légyszi az Anfield turf-ös fórumon érthető-e amit írtam.

Mindenképp blurry bump-ot akarnak annak meg ilyesmi lenne a végeredménye

Lényeg, hogy az eredeti jó de kissé egyenletlen, de nem az a megoldás hogy rányomunk egy blurt, hanem hogy egységessé egyenletessé tesszük
    ezzel elérjük azt, hogy jobban néz ki, de nem lesz elmosott töéletes hanem sokkal reálisabb.

De ezt magyarul is nehéz elmagyarázni ezért képekkel próbáltam, remélem érthető
  • Breki33
    nem egészen értem nekem több éves gépem van 2140-es procival és simán megy rajta a Pes high-on, teljesen más lesz a játék pc-n mint konzolon szinte minden javítva lesz márcsak a kameranézet javítás is megéri pc-n kipróbálni
  • fczolika
    Hamary,ne csüggedj énis konzolon játszom a PES-t.Tátom is a számat,hogy mik ezek a javítások....
  • Flashly
    http://peshungary.hu/letoltes/pes_2009_editor_v29
    próbáld ezt, elég egyszerű és jó kis program
  • Hunor1
    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Bocsi, tudom már mindenki a PES10 lázában ég de nekem kéne egy kis segítség még a 09-hez!
    a "PES2009_EDIT01" BIN filét mivel lehetne megnyitni, szerkeszteni, belenyúlni stb ?
    Most a Premier liga patch-csal nyomom de a készítői úgy megnehezítették a gameplayt hogy professional modban alíg jutok el az ellenfél 16 ig !(09 ben)Egyszerűen NINCS idő sem cselezni, labdátvezetni.Ha passzolok előre akkor kb a 3. nál már közbelépnek ,lepattan stb ! Ha rárövöm a labdát a 16 on kívülről akkor kb 90% ban közbelépnek! Szóval iszonyt nehéz!
    Próbáltam a PES 10 demót Top playeren és az könnyebb mint a 09 ben a regular !!
    Tehát ha valaki tudna konkrét segítséget a BIN file megnyitásához azt nagyon megköszönném!

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
  • Balázs 17
    jah nagyon elvan rontva 09ben
    igazából ha egy játékos mondjuk ad 3 gp-t meg lő 1 gólt az minimum 9es

szerintem 3gólért 10es megérdemel egy játékos :)

2010ben csak megcsinálják, meg egy normális statisztika ablakot