81526
-
oks és most berakom amit javítottál és kész ha az jó -
Bocsánat ez ugyanaz mint az előző véletlen másikat raktam be
De megvan ez már tökéletes sima egyenletes de mégse olyan mint egy abrosz hanem fűnerk látszik olyan angol jófajta gyep P
-
Ez ilyen lett
párhuzamos csíkozás kicsit látszik benne
-
A képen jobbnak tűnik mint a játékban
de ezt még kipróbálom berakom hogy ez az mert különben már teljesen megkeveredek a verziókban
-
Nagyi2pac #59650 így már túl élesnek, részletesnek tűnik...bár a játékban biztos más! -
Ugyanaz még részletesebb és finomabb texturával sajnos ekkor így már megint látszódnak a szélei
-
érdemes összevetni a #59628-ben látható képekkel és akkor megérted miért nem tetszett az igazán sztem -
Okés köszi csak még tesztelem ezt a bump-ot végre sikerült olyat létrehozni amin nem látszik az ismétlődés és még jól is néz ki
Ugyanaz a fű csak másik bump
-
Nagyi2pac #59646 Kijavítottam a megtoldásos hibát és amit írtál azt is, de nem sikerült tesztelnem, valószínűleg rosszul raktam DDS-be azért nem működik jó lenne majd ha kipróbálnád:
Lehet hogy nem tökéletes, még nem volt tesztelve! -
Nagyi2pac #59645 ? -
Nagyi2pac #59644 Tudom, én direkt bekapcsoltam az LB-t, mivel ha ki van kapcsolva akkor elnyújtja a képet..
Nekem akkor tökéletes a kép ha be van kapcsolva az LB! Különben engem egyáltalán nem zavar, mivel fekete színű a monitorom is és így az a 2 fekete csík szinte beleolvad a monitor szélébe!:)
-
oké de akkor már azt is javíthatnád kicsit ami sötétebb csík keresztben áthalad a pályán és felső része a középkezdőkörnél és túl erős a széle ezért mint #59628-ben is látszik nem olyan szép mint a két szélső csík széle hanem mintha ott hajtogatták volna a pályát. -
azt már nem is mondom, hogy a visszajátszásoknál oda is van írva, Toggle Dispay és akkor nincs a képen a replay konzol -
oks
nekem még mindig a #59450 tájékán lévők tetszenek legjobban csak ott már kész a minta, de olyasmit szeretnék -
nem zavarnak a fekete csíkok ?
LB kikapcsolásával megszűnik !
-
Nagyi2pac #59639 Ok megpróbálom javítani, ha sikerül akkor majd átküldöm! -
Nagyi2pac #59638 Lassan már nyithatnál egy új thread-et evo-web-en!:)
Ha majd "kiadod" a gyepeidet akkor sztem 2 verzióban add ki 1) konami-s bump-hoz 2) "lapos" bump-al!
Különben a konami-s az olyan mintha olasz vagy spanyol pálya gyepe lenne a "lapos" meg mintha premier league gyep lenne! -
neked kéne
egyszerűen nincs ennyi mindenre időm ugye most nem csak annyi, hogy gs-be betöltöm
most egy jobb bump izgat csak ugye annál vigyázni kell, hogy ne látszódjanak a szélek -
Nagyi2pac #59636 Ez lenne a javítás? Vagy nekem kéne javítanom?
-
Nagyi2pac #59635 Igen már egy ideje (16:10)...több mint fél éve, de régebben ezt már mondtam neked!
-
Nagyi2pac #59634 Nem tudom mit látsz benne, sztem nem "füvesebb" mint a tiéd!
-
Nagyi2pac #59633 Pedig legyél csak megelégedve mert nagyon jó lett!:P
Igen replay-nél jó a fű! -
úgy látom nem nyílik meg nagyvan ezért tessék
http://img2.pict.com/26/3d/2d/1741561/0/manto1.jpg -
Mondjuk ez meg túl sötét lehet ezért mutat jobban.
De most nézem te már 16:9-ben nyomod? -
pl ennek a kinézete jobban tetszik mint a sajátomé, nem a mintázata, mert az hidegen hagy csak vhogy füvesebb
-
Nekem is jobban tetszik az eredeti Konami-s de vhogy nem vagyok megelégedve igazán, csak nehéz tesztelni.
A replaynál akkor jó a fű?
Javítás parancsolj :
klikk -
Nagyi2pac #59628
Távoli:
Alap, KONAMI-s bump:
"Lapos" bump:
Közeli:
Alap, KONAMI-s bump:
"Lapos" bump:
Vélemény: Igazából nekem mindegyik tetszik, de talán az alap konami-s bump-al jobb!
Megjegyzés: A távoli képen jól látszik a felezővonaltól jobbra lévő sötét csíknak a széle olyan mintha meg lenne toldva az kicsit rondán néz ki azt még lehetne javítani! -
Nagyi2pac #59627 Köszi így már mükszik! 
Nagyon tetszetős cucc!
Hamarosan majd rakok be képeket hogy milyen konami-s és lapos bump-al és leírom a véleményem! -
privi ment, ha ezse jó akkor a berakással lesz vmi -
hm ezt nem értem lehet rosszat raktam fel?
na most akkor kiszedem az img-ből -
Nagyi2pac #59624 Csak a gyepet, az unnamed_106-ot importáltam, mert ugye először az eredeti KONAMI-s bump-al akartam tesztelni! -
hm ez érdekes a gyepet csak vagy a blur bump-ot?
-
hm szerintem aztis próbáltam, igaz főleg a jobbal próbáltam
megnézem -
Nagyi2pac #59621 Breki: Most importáltam a dt07.img-be amit tegnap küldtél gyepet de meccs elején kilép hibaüzenettel.. -
bal analóg kétszer abba az irányba, amerre éppen nézel -
Baloldali nekem színre se tetszik, a jobboldali az egész jó! -
A szöktetéses labdamegtolós cselt senki se tudja? -
Amúgy egész jó gyep lenne csak kéne a psd-je csak a csíkozást kéne helyrerakni és ezeket a szörnyű foltokat kiszedni.
Visazont maga a szín és a minta egész jó -
Nem úgy tűnik, de szerinte béta, szerintem még alfa se
-
Ezeket nem tudom megérteni, tényleg nrm bántja a szemét, hogy így el van csúszva?