81526
-
Na szóval pl 2099-ben volt a lövőcsel azzal egy védőt el lehetett küldeni vagy legalább időt nyerni és labdát megtartani.
Most úgy vettem észre itt mezőnyben nem nagyon használható kapussal szemben jól alkalmazható továbbra is.
2009-ben felcseréltem a D-pad-ot a jobb analógra és ott vhogy érzésre simán jöttek az ilyen cselek vagy oldalra hosszú megtolás és azzal elhúzás.
De itt vhogy nem mennek ezek az irányváltozásos cselek,
pl a sima elhúzás mi?
A 2009-esnél vhogy kézre álltak ezek a jobbra balra jobbra dolgok, de itt nem meg hiába rángatom a jobb analógot olyanokat csinál pl hogy elfordul hirtelen. -
Idén is készítenék magyar kommentár patchet - remélhetőleg kevesebb hibával és gyorsabb elkészítéssel - és kérdezem, hogy segítene-e valaki, nem is kell angol tudás, csak mondjuk jó fül és a focisták ismerete...de ha valaki jól tud angolul, akkor az komolyabb segítséget is jelentene.
Ja és csak olyan jelentkezzen aki teszem azt 3 hónapos meló után nem tűnik el a francba engem megváratva több 100 fájllal.
privit küldjetek srácok -
mikiking #59692 ÉN taktikát nem tudom használni..eljutottam oda,hogy be lehet nézni,hogy melyik milyen ,van amikor mindenki a labdara megy,mutatja hogy szélről beadott labdák,meg hogy mennyire támadjanak meg mi,de nem tudom használni ezeket,valaki segithetne ebben,egyékbént nagyon jo a game -
mikiking #59691 Én top playeren nyomom. Barcát siman verem valamikor 4-1 re ,vagy 3-0 ra,valamikor kikapok... de vagy 3 gólt mindig rúgok... Játszottam egy meccset az Olasz válogatott ellen, 90 perc alatt 50 helyzet legalabb,de 1 gólt sem tudok rúgni,tökéletes rúgásokat is kivéd Buffon,ritkan 2 meecccsente egy golt adok neki,de nagyon nehez...Másnál is igy van ?? -
Egyébként hasonlókat szeretnék én is, úgy is kezdtem a játékot, hogy hasonlókat csinálok, csak a korábbi technikával közel nem azt csinálja, amit szeretne az ember. ill. nem annyira hatékony, mint 2009ben.
2009ben pl. az első képeden levő akciót én úgy oldottam meg 10/10x, hogy biciklicsel, megfelelő pillben elhúz, és már sehol sincs a védő, lehet vinni kapusra, az fekszik, gól. :D -
Oké, várom!
Mondjuk ránézésre érdekes.
Az első kép sima elhúzások röviden (jobbra balra) + lövőcsel.
Második kép sima elhúzás jobbra balra hosszan 90 fok.
Ezeket te jobb analóggal csináltad? -
majd írok erre részletesebben, csak most rohannom kell, de pl ilyen cseleket szeretnék itt is
-
Jah, csak gépet újítottam, mert anyukáméknak kellett új gép, és volt ilyen teljesn generációs csere. Akkor meg inkább vettem egy jobbat.
Előtte egy AMD A64es 3000+os procim volt 40%kal húzva, azon is tökéletesen elment minden. -
Milyen cseleket használsz/tál jobb analóggal (v. d padra áttéve, mindegy)?
Én 2009ben egyedül a lövőcselt, meg a biciklicselt csináltam , de azt sem azzal kellett, ill. elhúzások, meg R1-R2vel való ütemváltások.
Asszem az a megtolós cucc sem jobb analógos, hanem valami más gombkombó volt (de ezt te jobban tudod). Még a marseille Rulett sem volt jobb analgógos.
Jobb analóggal egyedül a manual passzt próbálgattam, de aztán feladtam, csak bedobásoknál használtam. :)
Amúgy érdekel, mert itt 2010ben egyedül eddig a korábban linkelt megáll, megtol csel ami jó, ill. kapus ellen a lövőcsel. -
ville marie stadium turf (by maze32).rar
http://www.multiupload.com/XP87ST8OIL -
Ilyen drága 30-40 ezres proci minek?
Én régebben se bal analóggal cseleztem hanem inkább jobbal.
A csere úgy van hogy jobb analóg cseréje a D-pad-al azért hogy jobb analógra ne lőjje el a manuális passzal.
Ez 2009-ben tökéletesen bevállt, de most vhogy a cselek nem jönnek össze így. -
E8400am van, és simán jól megy. :P
D-pad vs. analog... Igen, pl. ennél az előre 2őt cselnél sokkal könnyebb a d-paddal. Viszont minden másnál annyira jó a bal analog, nehéz elhagyni.
Vagy Te úgy gondoltad, hogy csel d-pad, és ha lőni kell pl. akkor bal analóg?
Vagy a jobb analógot tennéd át d padra? :) -
-
Értem azért kiváncsi lennék egy E3200 tulaj véleményére is.
Amúgy egy E5200-as egy ilyen konfigban pl a videokártyához képest nem lenne túl erős?
Alaplap
Gigabyte P31-S3L
Kingston KVR800D2N5K2/2G DDR2, 2GB, 800MHz, CL5, kit
Sapphire Radeon X1950GT, 256MB GDDR3, 256bit, DVI, TV-out -
én az E5200-t ismerem közelebbről, meggyőzött ezért elfogult vagyok :)
-
tehát a d-paddal cselezel, énis gondolkozok azon, hogy visszarakom
a procira az alaplapom fórumában ezeket írták a prohardveren
három hozzászólás rövidítve
"E3200 ár értékben verhetetlen. 5200 többlete: 2 mega cache, viszont nincs VT, 6300-asé: alapon is elég erős, 2 mega cahe, van VT, alap 266-os FSB...viszont drága, g31/p31-ben még mutatóba se tudsz vele 4G-t csinálni a 10-es szorzója miatt...én azt mondom e3200-t vegyél "
"Kollega elmondta amit én is elmondtam volna. Lazán megy a kis cerka (miért hivja így az intel ) 3500-3600. Fogyasztása király és nem kevéssel olcsóbb mint a másik kettő. Játékok[L:httpban meg csak erős vga-l veszed észre az 1 mega l2-t. Mondok árakat: e3200 11250ft, e5200 15125ft, e6300 18250. Én azt mondom legyen a cerka."
"Márketingből hívják így... Van aki bedől neki -- és drágábbat vesz, ez a lényeg. Az ilyen kicsi/olcsó/jó procikon lehet nem is keresnek semmit, de a statisztikákban bármelyik gyártó szívesen látja viszont nagy %-ban a saját nevét, arra meg bőven jó nekik ez a "jótékonykodás"."
-
Alapon van !
E3200 helyett inkább E5200 2MB L2 cach, alapórajelen 2,5GHz, de baromi jó a tuning potenciálja alapfeszen 12x300 azaz 3,6GHz gyári hűtővel is atomstabil, tesómnak ilyen van és szerintem baromi jó ár/érték mutatóval rendelkezik ! -
Használja valaki a játékot E3200 procival?
Elgondolkodtam egy ilyen beszerzésén a mostani 2140-es helyet amit bad-nak ír settingsben. -
Amire én gondolok korábban jobbb analóg volt jobbra kétszer arra nekem most nem csinál semmit.
Te felcserélted a D-pad-ot és a jobb analógot vagy alapon van? -

Csak legyen jó az online, akkor lesznek csak igazán nagy meccsek, mondjuk ott nem 3 védővel ;) -
ha az amire gondolok akkor nem változott a korábbi részekhez képest, du. rakok be egy gif-et, hogy mire is gondolok ! -
Jó taktika:) Igen, a gépet jó kis pressinggel ki lehet nyírni. :) -
Nemis neked szólt csak kissé divat lett fikázni ezért gondoltam berakok pár bravúros védést.
Igen távolabb állt azt nem értem pont kb hasonló szituban és távolságra miért állt kijebb, lehet tied kapáslövés volt én meg vezettem kapu felé.
A megtolós cselt tesem tudod?
nem a #59663-t hanem a rendes megtolást -
Nekem nincs gondom a kapusokkal, szerintem jobbak, mint az előző résznél...
az én gólomnál azért távolabb volt a kapus mint a tiednél, ha megnézed az 4-4,5 méterről ugrik vissza és ha belegondolsz, ilyen távolságról csak így lenne esélye, hogy beleérjen, esetleg védjen...
Persze amikor nem bóklászik ennyire kint, vagy nem ilyen nagy sebességű a lövés, akkor nem így ugrik !
Az is igaz, hogy ált. a spanyolokkal játszok, és ha pl. az olaszok ellen akkor Buffonnak nem tudok ilyen gólt rúgni, azért a németek kapusa közel sem olyan skill-el rendelkezik :) -
Igen ezért sokszor irigylem pl az olaszokat vagy a németeket ott van egy jelentős társaság ha vkinek vmi gondja van a másik valószínű tud segíteni.
Készítenek nagyméretű patcheket kapnak rendes normális visszajelzéseket.
Magyarok meg felrakják a patchet sokszor eszükbe sincs megköszönni a készítőnek hanem sokszor alpári stílusban elkezdik szidni, hogy milyen szar a patch, de persze ő nem tudna jobbat csinálni.
Ha ezekre a dolgokra nem jönnénk rá több napi munkával akkor mikor kijön a teljes nem biztos, hogy sokan be tudnak rakni majd cuccokat egyszerűen, hisz lehet nem lesz új GS Asf Eplorer lehet kitserver sem.
Van akinek már ezis bonyolult volt,, ki fog akkor neki segíteni?
Valószínű egyik locsogó...
-
Nagyi2pac #59669 Ez a baj a Magyar PES társadalommal hogy mindenki lusta valamit is csinálni, *tisztelet a kivételnek*! Ezért van az hogy pl. 40 emberből csak 5 tudja hogy is kell normálisan telepíteni egy patch-et, mert nagyon sokan lusták valamit is csinálni, utánajárni a dolgoknak hogy mi hogy működik!
Főleg hogy a PES egy olyan játék amit moddolni kell és lehet is egyszerűen, így nem ártana mindenkinek picit belemélyülni egyes dolgokba!
Szerintem akik foglalkoznak a játékkal, és azon dolgoznak hogy még jobbá tegyék azt saját maguk és mások számára is, azok csak tiszteletet érdemelnek! RESPECT!
Igaz az a játék lényege hogy nyerj de jobb grafikai,.. cuccokkal sokkal élvezhetőbb a játék és sokkal tovább is tart amíg megunod!
Másrészről nem írogatnak ide annyian hogy olyan zavaró legyen, így legalább él a topic! -
A kapusokkal kapcsolatban a védelmükre pár gif
Ez mind egy meccsen vettem fel én meg vagyok velük elégedve mint látható
-
Ja és én speciel mecs közben nézem a grafikai dolgokat is mert a játékmeneten kívül pont ezek dobják fel hoszabb távon.
És ugyanúgy hallgatom a hanghatásokat is ha szabad
-
Egyrészt a fórum címe Konami Soccer kiegészítők
Másrészt nem szöszölünk hanem javítjuk a grafikai és egyébb dolgokat.
locsogni te locsogsz itt -
Érdekes én most lőttem hasonló gólt, de nekem nem ugrált így kint a kapus
hanem jól láthatóan visszafutott igaz ez még ígyis védhetetlen volt annyira pipába ment
-
Hunor1 #59664 Hihetetlen mennyit tudtok ezzel a "turf" dolgokkal szöszölni...???
Most komolyan játék közben qrvára nem a blurokat meg vágási irányt nézem, hanem megpróbálok nyerni.
Oldalakat töltötök meg ezzel a locsogással.Majd ha megjelenik akkor talán érdemesebb lesz visszanézni. -
visszatérve a cselre amit kérdeztem bal analóg kettőre ezt csinálja nem azt amit kérdeztem
-
Csak ezek egymás melett lévő csíkok és így zavaró ezért próbáltam a jobb oldali szélét kicsit elmosni -
Nagyi2pac #59661 Igen ezt én is észrevettem, de azért nem javítottam mert nem egy csík van így elcsúszva, szinte az összes csíkot újra kéne igazítani, mert mindegyik elvan kicsit jobbra vagy balra csúszva! -
játszottam egy meccset az olaszokkal, most először...
csináltam a csapathoz egy tök jó formációt, és csak pressing taktikával, nagyon hatékony lett!
Top Playeren 4-0 ra vezettem félidőbe, a vége 5-1 lett !
Nagyon várom már a teljest, hogy a kártyás rendszert is ki lehessen használni,mert kegyetlen amit a taktika alkalmazása terén fejlődött az idei rész !
és egy gól a meccsről :
-
Az Anfield pl ilyen lett - nem eredeti gyep van bent
-
Nagyi2pac #59658 Jaja, már értem...tudom hogy azt el lehet tüntetni de most csak úgy gyorsan csináltam 1-2 képet, meg igazából nem zavaró a lényeg látszik így nem is akartam eltüntetni! -
Feltöltöm a legutolsó bump-ot érdemes kipróbálni lehet sokat javít az alap gyepeken is persze ez nem biztos nem azzal lett tesztelve
http://www.gazup.com/Qh9mT-unnamed_39_41.bin-download-mirrors -
Na itt a végeredmény majdnem tökéletes egy kis hiba van
Ugye a keresztbecsík most jó a kezdőkörtől jobbra lévő csík azonban most túl éles vagy legalábbis a másik oldalon lévőnél sokkal élesebb és ez kicsit zavaró.
Ezen kívül a jobb oldali rajta van a vonalon a bal oldali nem érinti a kezdőkört
ha ezeket ki udod javítani tökéletes lett szinte.
-
replay képen a konzol egy gombnyomással eltüntethető ;) van aki a gif-ről se veszi le vagy a youtube videóról :)