81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• horpeti
    Főleg, amikor egy sréhen le és egy fel irány kell. ezt egy analóggal megcsinálni elég nehéz, d paddal könnyebb, mert 2 gomb nyomás.. 2 analóggal meg egy kéznek csak 1 húzás.. amint befejezed a bal kézzel a sréhent, jöhet ajobbal a fel. :)
  • horpeti
    Igen, ez a videó pont azt mondja, hogy azért érdemes jobb analógra tenni, mert akkor ugyanazt tudod 2 analóggal is csinálni.. Mivel D-pad=bal analóg... így pl. egy irányváltásnál nem a bal analógot rángatod jobbra és balra 90 fokban, hanem a balt balra, a jobbat meg jobbra.. könnyebb kivitelezni. :)
  • horpeti
    Nem, a cseles videókban az van, amit én is mondtam. minden cselt meg lehet csinálni Dpaddal is, meg bal analóggal.
    De mint írtad, L2, vagy R2 lenyomásával a jobb analóggal is lehet cselezni. Kinek mi esik kézre. Nekem bal analóggal annyira nem esik kézre a csel, mert pl. a 2x előréhez elég sokat kell rángatni, és ha netán nem pont előre rántod, akor már szar:D dpaddal meg csak 2 gombnyomás ugyanez.
  • Breki33
    Itt viszont ha jól értem pont azt mondja hogy ajánlott a D-padot a jobb analógra felcserélni és akkor két analóggal lehet cselezni

• Breki33
    Lehet átlósan kérdés, hogy hogyan

valami olasmit is olvastam, hogy X ? gomb folyamatos nyomásakor a távolabbi társnak passzol

• Breki33
    De ez az érdekes, hogy egyik tutiriálban sem láttam ezt hogy nyomj két gombot és az analógot mindig csak d-pad volt meg R1 R2 stb.

Lehet felfedeztem olyat amit más nem vagy csak nekem működik így? :P

A manuális pasz laposan nekem is derékszögben megy laposan viszont egyszer vhogy előttem átlósan a kapu előtt vele sztem vmi módosító gombot kell közben nyomni, csak meguntam, hogy mindig elszúrom vele.

Így épphogy nyertem vele a középső fokozaton 3-2 a barca ellen úgy hogy a cseleket próbálgattam meg a manuális paszt.

Szval ha valaki tudja az átlós manuális pasz módját írja már be
  • Breki33
    sehogy se állítottam be csak visszaraktam alapra

DE észrevettem, hogy remélem most jól mondom L2-t nyomva (bal alul) nem passzol, de manuális pasz se semilyen.

És így a jobb analóggal cselez illetve úgy vettem észre hogy kell hozzá nyomni még az R2-t. TEhát nem ahhoz hogy ne manuális pasz legyen ahhoz elég az L2 hanem a cselhez két gomb kell és jobb analógra a kombók.
  • Breki33
    Demo tweak for PES2010 3.0 byjuce

Version 3.0.

HOW TO USE
    ---------------
    Run demoTweak2010.exe, select your game executable, then you will be able
    to alter these settings:

1. Penalties (Yes/No)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    If the game ends with a tie, you can enjoy the penalty shoot-out, if
    you choose the "Yes" setting.

2. Camera type
    ~~~~~~~~~~~~~~
    You can choose from 11 different cameras: Normal (Close,Medium,Long),
    Wide, Bird's Eye, Broadcasting (1,2,3), Zoom, Vertical Wide and Player.

WARNING: If you choose any non-default camera (default is Normal Long),
    do NOT try to change it in game, using "Camera Type" menu - the game will
    crash immediately.

3. Camera angle
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    You can select a value from the drop-down list (0-9), or you can enter
    any number you want between 0 and 2^32-1. The bigger the value, the more
    camera turns when following the ball, as opposed to rolling alongside the
    pitch. This helps to achieve nice "TV-broadcasting"-type views.

4. Match time
    ~~~~~~~~~~~~~
    You can select a value from the drop-down list, or you can enter any number
    you want between 1 and 255.

When done making changes, press "Save" button, then close demoTweak2010.
    Now start the game as usual. If you go to the options screen, the menu
    will still say "5 min.", but don't believe that When the match starts,
    you will notice that the clock runs slower, and the match will take
    whatever number of minutes you specified with the demoTweak2010.

If you want to completely undo any changes that demoTweak did to your
    executable, press "Defaults" button, and then "Save". This will restore
    the original code bits.

Enjoy!

juce.

http://rapidshare.com/files/292777243/Demo_Tweak_2010_v3.0_by_juce.rar
  • Balázs 17

azért így elég állat lenne :)
  • horpeti
    Breki, hogy állítottad be, hogy jobb analógot húzva ne manual passzt, hanem cselt csináljon?
    Mert nekem egyből elkezdi nyomás nélkül is.
    2009ben megvolt rá a menü, itt nem találom.
  • horpeti
    Nem rossz, majd lehet próbálgatom, mert az irányokkal tényleg nem könnyű. Nekem eleve nem megy a jobbra balra rángatom a kart dolog.
    :)
  • gabe paul logan

Ejh, na még1x
    Letöltés a vidó leírásában

• gabe paul logan
    Letöltés a vidó leírásában.

• Csabesz6
    köszi
  • Breki33
    Ez kicsit gyors lett P
  • Breki33
  • Breki33
    bocsi rosszul mondtam, helyesen két gomb kell hozzá a jobb analógon kívül

• Breki33
    Rock it

• Breki33
    http://downloads.moddingway.com/file/478.html
  • Breki33
    Na szóval mennek a cselek jobb analóggal most méghozzá úgy, hogy azon van az analóg pasz is

lehet más tudta, de van egy gomb amit lenyomva nem passzol vele hanem ilyen cseleket csinál amit a bal analóggal nem vagy legalábbis nekem a balra más jött a jobbra jöttek a cselek viszont a gomb lenyomásakor nem enged passzol se ezt meg kell szokni, hogy paszhoz elengedjem.

Mondjuk ezt bill-en megcsinálni nem semmi.
  • Csabesz6
    link van esetleg?:)
    köszi
  • Breki33
  • Breki33
    Nem rossz

• Breki33
    kijött a kamera patch !
  • Breki33
    na most érdekes dolgokat tapasztaltam, visszacseréltem a D padot eredeti helyére rájöttem, hogy hogy lehet cselezni méghozzá a manual passzos analóggal

a manuál pasz viszont laposan nálam is csak derékszögben megy de érdekes felemelve sikerült átlósan is.

Előbbi dologról mindjárt rakok be egy videót és érdekes dolgokat csak előtte kell kicsit angoloznom :P
  • horpeti
    Valamiért nekem a manual passz mindig csak vagy "vízszintesen", vagy "függőlegesen" ment, sréhen sose sikerül. :(

• Breki33
    köszi megnézem

azért kelett felcserélni mert 2008-ban megszoktam, hogy jobb analóggal cselezek, de úgy emléxem akkor tiis felcseréltétek
  • eZo
    így már étem, tehát amire te gondolsz megtolós csel alatt az így néz ki:

RB majd utána gyorsan RT+egy irány, hogy merre tolja meg !
    A lényeg, hogy RB+RT ne legyen együtt megnyomva mert akkor a futás közbeni megtolást csinálja !

RT csak arra kell, hogy lelassuljon, vagy megálljon és utána RT+iránnyal hirtelen egy megtolással ritmust tudj váltani.

Amúgy felesleges volt szerintem felcserélned a d-padot a jobb analógra, mivel a bal analóggal sokkal egyszerűbb cselezni menet közben, ráadásul akkor nincs manual passz csak a d-padon és az már bonyolult, mivel közelről laposan elgurítani a kapus mellett úgy a legegyszerűbb .

10 méteren belül a legkönnyebb gólt szerezni a manual passzal nem akad el a kapusban :)
  • Breki33
    15.

nem használtam a D-padot így nem okozott gondot
  • horpeti
    Vazz. :(
    Hanyadik perc?

Értem. Akkor érdekes, az ilyen elhúzások, lövőcselek biztos mennek jobb analóggal is, sose próbáltam.. nekem a lövőcsel, mindig a "DS" volt, de láttam, hogy jobb analóggal is meg lehet csinálni egy húzással, vagy vmi.

De a mostani cselvideókat is nézve mindegyik meg a sima irányítással is, nem kell jobb analóg ehhez. Viszont a D pad jó, mert azzal gyorsabban lehet csinálni.. Csak nem szívesen cselezgetek d paddal, és ha utána lőni , vagy vmit akarok, akkor lemegyek az analógra..

Te hogy váltogattad? Vagy ez nem okozott gondot?
  • Breki33
    Ez gyepes szintű mentés volt most.......
  • Breki33
    jobb analógot

így van most

Ghana vezet :(
  • horpeti
    jó, de a felcserélés irányát nem vágom, a képet meg nem láttam.
    Akkor máshogy kérdezem: a D-padot nyomkodtad a meccs közben a cselhez, vagy a jobb analógot? Ebből tudni fogom, mit mire állítottál. :P
  • Breki33
    settingsben felcseréltem a d pad gomjait a jobb analóg irányaival mint akkor képen is mutattam

de a videókon olyan szép kis elhúzások vannak
  • horpeti
    nekem se. Szerintem az analóg miatt, mert az túl finom, és nem elég gyors. D padnál meg talán gyorsabb...
    Viszont az előre 2őt megcsinálja analógra is, de lassabb, mint d paddal, ill.nem áll kézre. De gép ellen úgy láttam ez az "új lövőcsel", mindig beszopja Top player is. :D
  • Breki33
    Itt van 2:42-nél pl az a megtolás amit mondtam

De itt olyanok vannak

• horpeti
    Lövőcsel: egyetértek, ezt 1. percben tapasztaltam. :)

D-padot analógra az mit jelent?
    1. Hogy a D padon levő gombokat csináltad jobb analóggal (vagyis gyakorlatilag ugyanaz, mint bal analóg, csak a jobbal is tudod csinálni?)
    2. vagy a jobb analóg funkcióit csináltad a d paddal? (ami cseleket mondtál, mind a bal analóggal, és D paddal megoldhatóak, vagyis sima irányokkal)
    Utóbbira tippelek, előbbinek nem látom értelmét, ill. nehezen, mert ugyanaz a kettő, de lehet hogy érzésre mégsem?

Sima elhúzás, mint 2009ben, a sima irányok... Csak itt gagyibbul csinálja.
  • Gabe18
    Szerintem-szerinte...
  • Gabe18
    Hát aki már a 2099-el is játszott...

Én néztem ilyen csel oktató videókat,de hát nekem se nagyon megy.Pl. olyan alap dolog labda felemelése szerintem annyi hogy előre-hátra a kar.Hát nekem erre semmit se csinál...
  • Breki33
    nemis tudtam, hogy bármelyikhez volt magyar kommentár