81526
-
nem tudom próbáld ki
igen gondoltam keresek párat de mindig találtam újabbakat
mondjuk egy kis idő ráment de így legalább együtt van 20 különböző képfeltöltő
ja az evo-web-en a feints tutoriálba beírtam ezt a cselezős dolgot majd nézd meg érthető-e my english-el P -
Ahh, nincs kedvem töltögetni. :(
Megint 4-3ra verem a Barcát, és mindig van legalább 1 öngólom. :D
-
Nagyi2pac #59812 #59808
Ja ez komoly oldal!
Azt lehet tudni hogy egy idő után behalnak e a linkek?
20x feltöltötted ugyanazt a képet? -
http://www.democharge.hu/index.php -
melyik az a progi? :o nem olvastam.
Kezdek javulni, bár nagyon nem cselezek.. 3-3, 4-3 a Barca ellen Poollal, 15 perces meccs.
Az indítások nem nagyon akarnak összejönni.. Azért pár igen, de jobban kéne. :)
Mindig odaadja a kapusnak. -
Ezért csináltam ezt a 20-as tesztet esetleg te nézd meg hogy melyikeket látod aztán írd be akkor talán rájönnek hogy mit kéne csinálni
mondjuk sose gondoltam volna hogy 200 megás hely is van már a 20 és 10 megásoknak is örültem -
még egy ötlet van egy patched soksok linkel, de nem akarod egyesével bemásolgatni pl ide elmész err
http://tinypaste.com
simánm szövegként bemásolod és az ott kapott linket másolod be ide, sztem marha jó nem kell linkelgetni és 20 link helyett lesz egy linked -
Nagyi2pac #59807 Nekem múltkor olyan volt evo-web-en hogy a srác azt írta nem látja a directupload-os képeket és megadott egy képfeltöltő linket hogy oda töltsem fel neki, feltöltöm erre elkezdi azt sem látja töltsem fel máshova...
-
Nagyi2pac #59806 Ja tényleg....pl. egy tutorial videó DemoCharge-al sem lenne kis méretű!
Akkor ez még jól fog jönni, köszi még1x!
-
http://sportgeza.hu/futball/2009/10/14/gera_otthagyta_a_valogatottat/
Gera Zoltánt Erwin Koeman szövetségi kapitány a cserék közé sem jelölte, a csatár nem maradt Koppenhágában, inkább hazautazott a családjához.
Erwin Koeman kijelölte a dánok elleni világbajnoki selejtezőn pályára lépő csapatot, melyben nem kapott helyet Gera Zoltán, a Fulham légiósát még a kispadra sem jelölte a holland edző.
Az MLSZ.hu [1] tájékoztatása szerint a 62-szeres válogatott Gera jelezte, a továbbiakban nem tekinti magát kerettagnak, nem szeretne a lelátón ülni este a Parken Stadionban, és nem is kíván a dán fővárosban maradni, a legelső londoni járattal hazarepül.
-
erre gondoltam én is de amikor olyan szituáció van ált. elfelejtem, hogy manual passzal kéne bepofozni és megszokásból a lövésre nyomok :)
úgyhogy kapásból soha nem próbáltam még, de ilyen 1-1 es szituban elég jó ! -
igen természetesen, de a múltkori programot is ki kéne egyszer próbálni az egyből gifbe rögzit és nemtudom hogy csinálja, de rohadt kicsi méretben
pl a fűberakásos hexa editoros szerkesztés egy másfél mega lett pedig az nagyobb képméret -
igen pl volt 140 megás gifem hosszabb akcióból
Az az ausztrál gyerek dumált, hogy nem látja a képeket erre beraktam neki 20 képfeltöltő oldalt, hogy tesztelje erre most benyögi hogy a múltkoriból egyik jó
Akkor meg azt írta nem látja, de legalább találtam tök jó képfeltöltőket
van amelyiknél a már feltöltött képet is szerkszthetem pl kontraszt forgatás zoom stb. -
#58980, #58981 -
Nagyi2pac #59800 Ezeken az összes csel be van mutatva? -
Amúgy itt fent vannak HD-ben a csel videók sokkal jobban lehet látni a dolgokat
http://www.mediafire.com/?sharekey=231a69c7549e02489bf8d6369220dcabed0de4e16fd9ed8f79b5ba589d1986ba -
Nagyi2pac #59798 Köszi, de van 200 megás kép?
-
kiváncsi leszek milyen lesz ha bepaszolom és kapásból manuálist nyomok -
Mivel rögzítesz, fraps? -
Az oldalra elhúzós az milyen kombináció?
-
Én is azt vettem észre, hogy míg lövésnél rákészül az állat (3x közbelépnek nekem :D), addig a manualnal elengeded, és lövi.. Ezt azért várnám a lövéstől is, de néha nagyon túlkombinálja. -
Hehe.
Igen, én is azokat tartom a leghatékonyabbnak.
A többit nincs is kedvem megtanulni, meg valamiért nem is nagyon jön össze. Valszeg lomha vagyok az analóggal...
Te is bal+jobb analóggal játszol, ugye? -
Viszont ha bal analógot is nyomom akkor mintha szívesebben adná átlósan viszont mintha nem számítana a bal analóg iránya csak legyen vmi iránya, de ezt még tesztelem,
közelinél meg úgy látom ezzel kicsit ütemtelenül lövi el azért is lepi meg a kapust
-
Visszaraktam eredetire.. majd lehet próbálgatom a manual passzt :D -
a két megtolásos cselt, lövőcsel, oldalra elhúzós csel, supercancel... olnine ált. ezeket, mondjuk ha már nagyon vezetek akkor ami alázásként ami jön :P
gép ellen meg ami éppen amilyen hangulatom van és attól is függ kivel játszok mert pl. egy olasz válogatottal nem igazán szoktam, poollal, spanyolokkal azért többször egy ilyen moddingolt demóval amiben meg ott a real CR9 és Kaká-val megállás nélkül :P -
Igen, erre nagyon jó a manual passz, azért akartam megtanulni régen, mert ritka fosul adta a szöktetéssel.. most is adhatná jobban.:S -
Szval ilyet
Amúgy kép kattintásra indul
Nagyi2Pac figyelmét felhívnám, hogy erre a képfeltöltőre állítólag 200 megás képekig lehet feltölteni. -
én igen, de most egyenlőre középső szinten mert próbálgatom
A manual pasznál igazad volt ha egyiket előre húzom a másikat hátra akkor a jobb analóg irányába adta illetve egyszer vmiért magasan adta
Egyszer meg csak jobb analóggal adott egy ilyet
-
Nagyi2pac #59786 Sztem nincs... -
eZo te melyik cseleket használod meccs közben? -
Hát, én nem cselezek freestyleban, ha L2, ha megcserélt akkor se. :)
L2vel egyetlen cselt sem tudtam csinálni, csak a megtolósat, meg a megemelőset.. Meg azok a megállok cselek. :)
De ilyet meccs közben meg nem használok. Mondjuk nekem egyelőre egyáltalán nem megy a játék, ilyen helyzetekig el sem jutok, amit eZo mutogat. :S -
akkor ilyen nincs mint #59712 ?
Igazából belemerültünk ebbe a cselezésbe így csak átfutottam, viszont a vertical wide-nál nekem engedett váltani -
Nagyi2pac #59782 A broadcasting-osak az oldalról néző kameraállások, de nem olyan jók..túl közeliek, legalábbis az 1-es és a 3-as a 2-est még nem próbáltam. -
Nagyi2pac #59781 Olyan nics!:P
A Wide a legjobb!
Nem olvastad? Még te raktad ki:
"WARNING: If you choose any non-default camera (default is Normal Long),
do NOT try to change it in game, using "Camera Type" menu - the game will
crash immediately." -
A Demo Tweak 3-nal melyik kamera ami jó oldalról és távoli?
Párat néztem de nem volt eddig igazán jó és ha kamerát cserélnék kiis akad a játék. -
Ez a sorszámozás mire utal? -
de most eddig nekem az egyszerűbb csel sem ment így meg L2-vel végre mennek
eddig mezőnyben még egy lövőcsel se ment mint a 2009-ben.
Nem agyoncselezni akarom magam de szükség esetén egy ember mellett elmenni így. -
hát szerintem L2-vel sokkal könyebb úgy szinte frestyleban cselezek
a D-pad változást kipróbáltad? -
Erre még akartam írni, hogy nagyon jó gratulálok csak nem értem miért nem volt eddig publikálva illetve ha a dátum szerint most nemrég jött ki akkor elég későn, bár tudom, hogy nem kis munka lehet. -
és a jobb analóg húzása semennyire nem befolyásolja az irányt?