81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Én mikor ezt olvastam elkezdtem gondolkozni milyen is volt a játékvezetés a játszott mecsemen, és nem emlékeztem rá.

Ugye bírónál azt mondják ha észre se lehet venni hogy a pályán van akkor jól vezet. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy nem lehetne jobb a bíró de hogy botrányos lenne azt kétlem.
  • horpeti
    Jó, én értem. :)
    Amúgy csak annyiban zavar, mert néha már át tudom verni a gépet 1-1ben is, és akkor felrúg, és nemhogy nem piros és tizi, hanem tovább. Elég idegesítő. :D
  • Breki33
    Ezt az alphát amit a csíkozásról feltettem nézted?

Jó lenne rájönni, hogy lehet szerkeszteni csak alapból elég sötét, hogy így látszódjon is világosítani kellett viszont látszódik, hogy ezen is rajta van az árnyék.
  • Breki33
    Így jónak tűnik attól tudok falra mászni mikor egy csíkot a középvonal közepére raknak, holott való életben 90%-ban a vonalhoz illeszkedik.

Az a rossz ezekben, hogy az árnyékot rohadt nehéz kijelölni és új layerre rakni, legalábbis szerintem, pedig úgy sokkal egyszerűbb lenne szerkeszteni

Ebben így ránézésre az nem tetszik, hogy a középkezdőkörben alul jobbra is van egy nagy koszolódás ami persze lehet csak kicsit fura.

• Breki33
    Az új az amit átküldtem és már javítottál, de abban már egy csomó helyen javítottam a széleket csak az a két gond van amit leírtam hogy egyik vonal éles meg hogy egyik oldalt rajta van a kezdőkörön másikon nincs
  • Breki33
    Egyébként volt tegnap még egy hasonló rárúgták közelről a laposan belőtt labdát Buffon bravúrral fogta de a labda felpörögve felfelé szállt és úgy tűnt beesik lassitáson jól látható volt, hogy Buffon a fejét a labda felé fordítva követi annak mozgását míg megbizonosodott róla hogy a labda fölé perdül.

Gondolkoztam rajta, hogy felveszem, de aztán lusta voltam gif-et készíteni belőle.
  • Breki33
    Hasonló van ilyen ennyire kidolgozott szerintem nincs.

Lehet hogy a gif nem adja vissza rendesen, de mikor megláttam egy olyat akartam belőle csinálni alsó kamera állásban, hogy majdnem elesik aztán közeledik a kamerához és belebámul, nagyon jól nézett ki, de gif-be rakva már nem olyan jó.

Tehát bár nem akartam ennyire belemenni hasonló van, de az abróbb finomításokat érdemes észrevenni.
    Az meg biztos hülyeség, hogy minnden második mozdulat ilyen nekem 2010-ben az első ilyen mozdulatom volt a géptől.
  • Breki33
    És ettől botrány a játékvezetés? :-)

Nem bírom azt hogyha valaki hozzá sem szól a fórumhoz aztán csak egyszer benyög egy egymondatos krtikát vagy bármit indoklás nélkül

Ez most általánosságba vonatkozik nemcsak erre
  • Gabe18
    Nforce fórumra írták:

"Exclusive Multiplayer.it review:

http://multiplayer.it/recensioni/71273-pro-evolution-soccer-2010-pes-2010-sfida-allultima-palla.html

Short summary: (translated)

Pros:
    - Champions League and Europe League licences;
    - Overall presentation and ball physics;
    - The new sliders system;

Cons:
    - Players movements aren't stil completely free (due to the partial use of 360);
    - Too much "old style" (the lack of a real innovation in all the gameplay dynamics );
    - Slightly delayed commands responsiveness

Unfortunately online hasn't been tested yet, since Konami servers aren't active until the official release.
    Overall is a positive review though; as we already know (and according to the reviewer), PES2010 is a forced choice on PC, while it remains a step (or maybe two) below FIFA 10 console. "
  • Nagyi2pac
    Ez egész jól néz ki, csak kár hogy a jobb oldal nincs rendesen megcsinálva: by Andry1980

• Nagyi2pac
    Ok akkor majd rakd ki az újat vagy küld el priviben, írd le mit kell változtatni aztán holnap megnézem!
  • Csabesz6
    Pedig tényleg van ilyen mozdulat a 2009-ben:)
  • horpeti
    Főleg a Chelsea ellen undorító.. SEmmit nem csinál, de beton védelem. :)
  • horpeti
    eZo megnézném, hogy nyomsz 5-1eket, nekem olyan brusztosak a meccsek, hogy csak na... Többnyire lehozom őket 1-1 góllal, de gyakorlatilag mezőnymunka folyik, főleg, ha van türelmem járatni a labdát. Ha nincs, akkor csapongó, de előrébb nem jutok. Egyelőre még nagyon nem megy 1v4ben megoldani 1 csatárral, legyőz a túlerő.
  • horpeti
    Jó sokszor felrúgnak úgy, hogy közük nincs a labdához, hátulról, és semmi. :)
    Múltkor 1v1ben haverral is volt ilyen, felrúgott, és semmi, jó, akkor én is felrúgtam, és semmi. :D
    Ha egy rendes meccsen ilyen van, akkor minimum összeverekednek a játékosok, edzők. :D
  • Breki33
    akkor már a többi is

1. Are crowd sound effects better??
    Quote:
    1. Have you heard any away fans chants in the game? Away fans are an important part of a football match's atmosphere. I know it doesn't matter too much with Konami's chants because they're rubbish anyway, but on the PC, it matters a lot because of the chantspacks that will become available.

Urm, Yes and no. I think they sound a bit more rounded, but the away fans still seem non-existent when you score a goal. Chants are still a bit dull also and only seem to be home teams.

Quote:
    2. Are the nets better than the demo?
    Honestly, I haven't noticed either way...

Quote:
    3.has the auto tackle/clearance been eradicated??
    Not sure what you mean? I assume you mean when you hold X or Square the AI goes sliding in and gives away a foul/penalty. Either way, yes that's been removed.

Quote:
    4. are refs a bit more tolerant?
    Yes refs are good. They seem to allow play to run a lot more. Also if you slide in and get the ball, 9 times out of 10 he won't call it - whereas before you almost felt a bit worried that you'd give a penalty away, even if you got the ball.

Quote:
    5.are the graphics exactly the same as the demo or more polished??
    Seem pretty much the same to me.

Quote:
    Originally Posted by The Doctor76 View Post
    Do you think all three versions will be the same (including PC?)
    No idea - will be able to compare PS3 and 360 when I get the PS3 code.

Quote:
    2. Can you still put 'yourself' in the game in BaL (import a photo)? That was the best thing about BaL!
    I'll check tomorrow.

Quote:
    3. Does the 'shoot' button clear the ball properly now and has the throughball been fixed (in the demo, you had to hold it down for quite a while to get any sort of purchase on the ball)/
    Yes through ball seems to be fine - Shoot button cleans the ball in the box / deep defense. I personally didnt notice any problem in the demo, but seems fine in this version.

Quote:
    4. Has the players' running speed been increased a little? They all seemed to run a bit slowly in the demo.
    Yes the game runs quicker than the demo.

Quote:
    5. Are the keepers fixed?
    Keepers don't fumble the ball much, and if they do they are quite quick to pounce on it.

As for those saying I'm just being positive, here's a negative I spotted: The ball does seem to "ping" about a bit - more than before.

Especially playing 2 players on the same team or more, or if you have the tactical sliders to have players support quite close, the game can get quite cramped and you do end up with 3-4 players squashing together, then the ball pinging around and it flopping out. Does bring a few lucky goals. However, it's not major, and doesn't happen that much.
  • Breki33
    az ilyen hozzászólásokat megelőzendő

4. are refs a bit more tolerant?
    Yes refs are good. They seem to allow play to run a lot more. Also if you slide in and get the ball, 9 times out of 10 he won't call it - whereas before you almost felt a bit worried that you'd give a penalty away, even if you got the ball.
  • Breki33
    miértis?

• Breki33
    azokból elég sokat javítottam ám

nehogy vmi korábbit kezd el javítani P
  • Breki33
    akkor nyisd ki jobban a szemed
  • Cat 02 #59834
    Remélem élesben lesz bíró AI javítás mert ez botrány >.<
  • Nagyi2pac
    Én is...
    Nem is értem hogy írhatott ilyet, valószínűleg nem olvasta az előtte lévő hsz-eket, de még azt sem csak a képet nézte.

Majd holnap délután ha nem felejtem el akkor lehet megpróbálom javítani azt a nagy hibát!:P
    Mint mondtam át kéne rendezni a többi csíkot is, mert azok is el vannak csúszva kicsit...
  • Balázs 17
    hát nemtom, de 2009ben minden 2. mozdulat ilyen volt kb
  • Breki33
    Látom megvédtél :P

De nem vettem rosz néven inkább mulattam rajta :-)

Azt a kis hibát amit mondtam nem akarod még kijavítani?
    És akkor kiis adhatnánk közösen.
  • Nagyi2pac
    Na már vissza is szívta amit írt!
  • Nagyi2pac
    LOOL!
  • Breki33
    hm ez muris a srácot megdicsérték a gyepemért, hogy az eddigi legjobb
    színű pes 2010-es gyep

"
    Nice grass, Bendit! In my opinion the best pitch colour made by far for PES 2010!
    Frenkie, I also expect the usually great pitches from you! "
  • Breki33
    tetszenek ezek a finom mozdulatok P

• Breki33
    szerintem érdemes és mint a tegnapi képekből látható már kiis próbáltam, pont ezért kérdem szeretném patchekhez is használni rég vártam ilyen kameranézetre
  • tobias88
    Nézd meg a videót az oldalon, és meglátod, hogy nem érdemes leszedni...
  • Nagyi2pac
    Asszem ezek még nem voltak:

http://tinypaste.com/b0944
  • Nagyi2pac
    Nemtom, én még nem próbáltam.
    Kérdezd meg a készítőt
    realTimePES v0.1
  • Breki33
    Gera: Döntésem nem csak mára szól, elbúcsúztam a válogatottól

Mint arról a pepsifoci.hu elsőként beszámolt, Gera Zoltán a dánok elleni vb-selejtező előtt úgy döntött, elhagyja a válogatott edzőtáborát, és a későbbiekben nem tekinti magát kerettagnak. Ahogyan azt a Fulham légiósa ígérte, oldalunkon vezetett blogjában részletesen taglalja a döntés hátterét. Gera nem hirtelen határozott a címeres mez szögre akasztása mellett, már régebb óta érlelődött benne mindez, majd az elmúlt napokban felgyorsultak az események...

http://www.pepsifoci.hu/node/45667
    http://ulloi129.wordpress.com/2009/10/14/gera-megszolal-vita-koemannal-mellozottseg-es-lehet-hogy-vegleges-bucsu/
  • Breki33
    igen köszi nézem az tényleg nem jó

realTimePES v0.1 csak eredeti exe-vel jó?
  • Nagyi2pac
    Különben a 20-as tesztnél ez az uploadgeek.com egy szar...én még egyetlen egy képet sem tudtam megnézni ami ide volt feltöltve...
  • horpeti
    mármint be kell írnom adatokat, stb, arra gondoltam. :)
  • Nagyi2pac
    Dehogy...
    Tényleg érthető, csak az nem érti meg aki nem tud angolul vagy csak nagyon kezdő angolos!

Különben nem olvasgattam el az összes cselezgetős hsz-t, csak 1-2-be beleolvasgattam..

De nyugi teljesen érthető, ez nem olyan nehéz mondóka mint amilyen a gyepes volt!
  • Breki33
    mert előtte magyarul elolvastad mi :P
  • Nagyi2pac
    Your english is almost perfect! Szerintem teljesen érthető!
  • Breki33
    pár mega :-)

én ma pl 500 megás új Europe albumot szedtem le