81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Liszi
    na nekem ez nagyon nem szimpatikus, hogy a cipőknek is vannak úgymond értékeik. így aztán a 10 éves gyereknek mégnehezebb lesz megmagyarázni, hogy attól hogy 40ezres vaporja van még nem fog tudni focizni..
  • Nagyi2pac
    Persze mert nem "eredeti" arca van...
    Van jó néhány arc ami sokkal jobb lett a tavalyiakhoz képest, nekem a legnagyobb meglepetés Fabregas arca volt mert az előző részekben mindig elb*szták az arcát most meg nagyon jó lett, viszont pl. Rosicky-nek, meg Adebayor-nak (City) ugyanolyan fos arcot raktak mint amilyen tavaly volt talán az idei még rosszabb is!

Az viszont jó hogy néhány fiatalabb játékost is megcsináltak pl. Barazite, Gilbert, Randall igaz ők nem az első csapat tagjai..
  • Balázs 17
    jók az arcok, csak talán Vermanak lett érdekes:D
  • tobias88
    na, ez egy nagy baromság így ránézésre
  • Nagyi2pac
    Ez érdekes lesz.. a csukáknak is befolyásolják majd a statokat?
  • Nagyi2pac
    PES 2010 Arsenal Player Faces & Stats

http://www.pcaction.de/gallery/view/240/6154/1

Stars of Serie A

PES 2010 Stadiums and Boots

• Nagyi2pac
    Kipróbáltam a PSD-t nagyon jól szét lett szedve!
    Azt hogy sikerült elérni hogy legyen egy alap, minta nélküli gyep amin csak az árnyék van rajta?

• Nagyi2pac
    Akkor valószínűleg az a baj hogy arra akartad felrakni, mert akkor lehetséges hogy ez az alap kijelzőre (bal felső sarok: idő, jobb felső: eredmény) épül, nem véletlenül nem mutatja az #59894-es kép az eredményjelzőt..
    Különben nem is értem hogy miért akarod lecserélni a BL-est BL-esre..
  • mandju
    egy gyorsan elvégzett szabadrúgás,

és egy remekbe szabott Sneijder találat...

• tobias88
    Amúgy ha a játékos más poszton játszik, szerintem nem lesz gyengébb, hiába van ott kevesebb érték, csak nem tudja kamatoztatni tudását ott, mert hiába teszünk jobb szélre legelőre valakit, ha DMF et állítunk be neki, pl Walcottnál, nem nagyon fog akkor a támadással előre fele jönni, és ez miatt gyengébbnek mutatja a gép!
  • tobias88
    pes 3 az minden gépen lassan ment, de isten volt
  • tobias88
    Billentyűzettel melyik cselek működnek? Mert próbálgatom őket, de nagyon nem tudok lecselezni 1 az 1ben senkit, max elfutok mellette
  • mandju
    na, még egy gól CR9-től mára, aztán befejeztem. a gif készítést... a játékot nem, azt nem tudom megúnni. őrült jó! pes3 óta letettem a fifát...pedig szegény úgy szaggatott az akkori gépemen, hogy az idegbaj kerűlgetett...

• Breki33
    pl úgy hogy gyorsan veszed fel és lassítod levágod a felesleges részeket optimalizálod stb.
  • Breki33
    fent volt hisz a bl-esre raktam

ha esetleg sikerül megoldanod érdekelne

ja és az anfield alap gyeptextúra is
  • Nagyi2pac
    Na ez már jobb lett!
  • mandju
    még arra kellene rájönnöm, hogy hosszabb szituknál hogyan tudom csökkenteni a gif méretét..

• Nagyi2pac
    Letöltöttem én is, ahogy elnézem nincs is hozzá olyan bin ami a kijelző elhelyezkedését változtatja, tehát csak a grafikát változtatja!
    Vagy az a baj hogy ezelőtt neked már fel volt rakva egy másik kijelző, pl. a régebbi BL-es változat, vagy az hogy pont nem!
  • Breki33
    köszi

Ezekbe raktam

pf05_e.img
    pf06.img
  • Nagyi2pac
    A psd-t hamarosan majd megnézem és írok!
  • Nagyi2pac
    Breki:

http://www.gigafiles.co.uk/public/312/PES%202010%20Bin%20map.txt

A labdát a dt0b.img-be kell rakni, unnamed_9!

#59911:
    Az akkor szokott lenni amikor rossz img-be rakod pl. nem a dt05_e-be hanem a dt05_f-be! Vagy a kijelző egyik felét egy dt.img-be a másikat egy pf.img-be raktad!
  • Breki33
    Fifánál már egyértelműen a konzoloshoz hasonlítják a pc-s szart már kise merik rakni tesztekre

pont ma olvastam egy Pcdome-s Fifa konzolos tesztet érdekes eddig mindig pc-s teszt volt kint.

A cikkiró szerint a Pes 2-3 éves elmaradásban van és a Pes demót két mecs után letörölte.....

Mondjuk Dauby mindig erről volt híres........
  • Gabe18
    Eurogamer
    Videogamer

Mindkettő 7 pontot adott rá.A Videogamer ráadásul "arcade" focinak tartja (akkor a Fifa mi?)...
    Az Eurogamer cikkben viszont szó van valami "számtalan javulásról" a netkód terén.
  • Breki33
    Nagyi2pac

beraktam ezt a kijelzőt, de a szokásos fehér hátteres hiba jött elő van tipped miért?
  • mandju
    köszi a segítséget!
  • Breki33
    ja és frapsot akartam írni bocsi képkockák közötti idő tulajdonképpen
  • Breki33
    Jasc animation shop 11

http://www.letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=3641&k=9
  • Breki33
    szerintem jobb a jasc animation shop

szerintem ne vegyél ki képkockát hanem gyorsan vedd fel és utánna lassítsd

tehát a játékban a gyorsabbik sebességen vedd fel

crop az a körbevágás balról a negyedik

• Breki33
    ja közben megvan, és a bl labdát hova kell pontosan rakni?

sikerült a psd-t megnézni?
    kiváncsi vagyok a véleményre
  • mandju
    hát, ebből nem sokat értettem, de majd a google... :-)
    az avit virtual dubbal vágtam meg, kivettem minden harmadik képkockát...
    majd csökkentettem a felbontást.

a gifet ulead gif animátorral csináltam...
  • Nagyi2pac
    Nem, p-vel!
  • mandju
    a kapusok néha tényleg szánalmas dolgokat művelnek, viszont van amikor jó napot fognak ki...

• Breki33
    olyan stream-es

crop-al érdemes körbevágni illetve a képkockák közötti parfs-ot csökkenteni, ha amiatt akad így és az avi jó

távolról tök olyan mintha igazi mecs lenne P
  • Breki33
    a bl patch img-i q-val kezdődnek?
  • mandju
    csak most próbálkozok a gif készítéssel... nézzétek el nekem...
    egy jól megkomponált támadás, Real módra :-)
  • Breki33
    De teljesen igazad van.

Illetve ne légy negatív és javítsák már ki végre az online-t
  • Gabe18
    A felső rémlik valóban,de így együtt sokkoló volt az online lehetőségek tárháza...

Amik majd semmit se érnek a 2-3 másodperces laggok,szaggatások,akadások tengerében.Tudom,ne legyek ilyen negatív.
  • Breki33
    nem láttad még ezeket a képeket?

pedig pl a felső biztos volt már korábban is
  • Breki33
    ESPN Graphics Update by 89JayJay

http://www.pespatchs.com/2009/10/espn-graphics-update-by-89jayjay.html
  • Gabe18
    Online kupák!OnLine BL...

Hajaj... Mormoljunk el egy imát,hogy végre PES6 szintű legyen legalább a online játékmenet.Olyan nagy kérés ez,mikor azóta nem tudom hányszorosára gyorsult az emberek nagytöbbségének az internet sebessége?