81526
-
Nagyi2pac #60015 Ha a tavalyi PS2-eshez volt BL akkor biztos lesz, ha nem volt akkor valószínűleg most sem lesz! -
csak az eredeti exe-nél jó ezt kérdezték is
de te kitservert írtál
nem lehet kiszedni a kitservert?
sztem ha a könyvtárnevet megváltoztatod nem lesz benne
de gondolom a bl patchnál mások a könyvtárnevek mint a rendes játéknál mivel az img név is más
nem emléxem, hogy zavart volna a korzor állítása inkább az hogy tök távoliban eltűnt a közönség meg néha az emberek a szélén, de ha közelebbire veszem akkor már jó és távolabbi mint a Wide -
Nagyi2pac #60013 Na én is pont ugyanígy csináltam és nálam se jó!
Mondjuk én a BL patch-el próbáltam, lehet az eredeti exe-vel működik!
De szaar...megpróbáltam remove-olni a kitserver-t, sikerült is de a játékban meg bennmaradt az új gyep amit kitserver-el raktam be!
Igazából én elégedett vagyok az alap kamerákkal, de főleg a Wide-ot használom!
Nekem ebben a kamera patch-ben az nem tetszik hogyha állítgatod akkor átállítódik a játékos kurzor is ami a játékos fölött van és így rohadt idegesítő, legalábbis a videóban így volt! -
így írják
dt07.img
villa marie
unnamed_106
unnamed_107
Anfield
unnamed_156
unnamed_157 -
Szerintem nincs énnekem sokkal simább minkét stadion gyepe az enyémmel most visszarakva kitserverben az originált elég hepehupás P
A 157-est nemcsak Andry1980 használja sok helyen láttam a másik stadionnál is két gyepet
-
kazuma89 #60010 Ps2es peshez lesz európa liga vagy bl? -
Én ide másoltam
C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010 DEMO\rtPES\
Semmi köze a kitserverhez
ha múködik akkor már betöltődéskor kiírja, hogy running.
F1-re bejön a kamera és azt hiszem 9-eesel és hármassal lehet zoomlni.
Tök jó azt hittem itt mindenki odáig lesz érte én rég vártam zoomolható kamerára.
Csak mióta a kitservert felraktam mintha nem működne.
-
Nagyi2pac #60008 Az Anfield-hez vagy külön bump, vagy mindegyik stadion az unnamed_39-et használja?
Azt hiszem a konami-ssal!
-
Nagyi2pac #60007 Erre a camera patch-re gondolsz: NeticH RtCamera & RtTactics (másnéven realTimePES v0.1)?
Ezt még nem próbáltam...
Be kell másolni ennek a mappáját oda ahol a kitserver is van, el kell indítani majd a játékban, meccs közben F1 vagy F2-re ki kéne jönnie a beállításoknak a képernyőn? Mert nálam így nem működik..
Hogy mi lehet a 157-es azt nem tudom, ezt Andry1980-tól kérdezd!:)
A demo-ban még nem lehet esti meg ilyesmi között váltogatni! -
nekem kicsit túl koszos főleg ha az eredetihez viszonyítjuk ami ugye minőségéről híres, de sokkal jobb mint a hupililások
Én ilyen ilyen sterilebb egyenletesebb gyepet szeretnék ebbe a stadionba
átküldte nekem privátban a Villa Maria psd-jét hány van benne néhány réteg meg group. Groupokat pl én nemis használok
Eredeti konamis bumb-al nézted vagy az enyémmel? -
Igen egy file kevert be a kitserverben
#59997-re válaszolnál?
unnamed_156
unnamed_157 kell
csak nem értem a 157 mi esti mecs vagy más?
Lehet ilyesmit állítani mecs előtt?
-
Nagyi2pac #60004 Különben nagyon jó lett ez az Anfield-es gyep, nekem tetszik! -
Nagyi2pac #60003 Igen!:P
Ugye csak 1 bin-t tartalmaz az Andry1980 által készített gyep aminek a neve: unnamed_156 and 157_new texture. Ebből én azt vettem ki hogy ezt a bin-t 2x kell bemásolni a dt07.img mappába csak egyik unnamed_156 a másik unnamed_157 néven szerepeljen.
Nálam jó:
-
Ez csak nálam ilyen?
-
Úgy nézem ez eredeti bump-al van, most ezt kitserverrel már könnyű cserélgetni -
Andry1980 kiadott Anfielsre egy javítást
http://www.speedyshare.com/824623673.html -
Tomy Lee #59999 Köszi!Figyelem az utóbbit mert kell minél elöbb:p -
Gabe18 #59998 Rio Ferdinand a PES-es képen már-már fotó minőség... -
hm mióta beüzemeltem a kitsevert nem működik a camera patch
nálatok igen? -
Balázs 17 #59996 hát elég durva a különbség, egyértelmű hogy pes sokkal élethűbb
néha 1-1lövésnél amikor mutatják játékos reakciót, olyan mintha igazi meccs volna... -
Nagyi2pac #59995 Hát ja...ijesztően furcsa, baba fejük van, Rooney se semmi úgy néz ki mint aki most szabadult az elmegyógyintézetből de sztem Lescott viszi a pálmát a FIFA 10-ben inkább hasonlít Bosingwa-ra mint Lescott-ra.. -
hát az INTER csapata egyenesen botrány szarul néz ki a FIFA10-be...
Eto, Maicon még elmegy de a többi?! LOL
-
Cambiassotól majdnem megijedtem
-
Nagyi2pac #59992 Face comparison: PES 2010 vs. FIFA 10
http://www.videogameszone.de
A FIFA-nak jobb a grafikája, viszont az arcok 80%-a felismerhetetlen! -
Na Villa Maria elvileg kész csak be kell másolni a kitserverbe
http://www.gazup.com/1FoIK-example-root1.7z-download-mirrors -
Ugyanaz az eredetinek jobban megfelelő keresztcsíkozással
-
nálam alap a gameplay patchal serie a patch meg bl patch
az eredetibe most pakolgatok kitserverrel cipőket kijelzőt meg így nem kell importálgatni a gyepet -
Nagyi2pac #59988 Jaa kitserver-el pakoltad be, nem figyeltem hogy melyik hsz-re válaszoltál! 
Én ameddig ki nem jön a teljes addig nem fogok semmit se pakolgatni, most fent van nálam a BL meg az EPL patch (bár az utóbbi felejtős..) meg a BL patch-hez felraktam a BL kijelzőt aztán kész!
Esetleg még gyepeket pakolok be de mást nem!
-
amúgy benne van a tutorialban azt hittem már pakolod be a cuccokat
-
nem azt néztem, hogy olyan mintha a 11-esekhez készülődnének mondom érdekes hisz hosszabítás jön
aztán egyszer csak kiderült a riporternek is hogy 11-esek jönnek -
-
Ígyyyyyyyyy
MEGVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN !!!!!!!!!!!!! -
Nagyi2pac #59983 Szép volt, miénk a bronz!!
-
Nagyi2pac #59982 Azt nem tudod hogy miért egyből 11-esek jöttek? Én a hosszabbítás után amikor vége volt akkor elkapcsoltam aztán mire visszaértem már rúgták a 11-eseket... -
Nagyi2pac #59981 Hogy sikerült "beindítani"? -

-
Balázs 17 #59979 gulácsi ez egy állat :D -
mázlink volt -
titenegyeseeeeeek???????? -
És működik is
jó ez a kijelző