81526
-
most csinálhatok 8 giga helyet
kitservereket kitörölni nem túl gyors P -
hát játsz :-)
van aki a pc-sel is játszik
-
Nemtudom... Nekem az FH-hoz régóta nincs közöm és amikor volt nem volt szokás a kitiltás, mert akkor még Te is szerettél oda járni :D
Csak piszkállak ha nem vetted volna észre :) Lévén a nextgen FIFA-t sem említhetem meg, mert leharapod a fejem... Pedig micsoda meccseket játszok vele :D -
ki lett innen vmikor kitiltva?
Ez nem fifahungary........ -
Meg különben is, ahogy Maradona kapitány megmondta: MINDENKI LESZOPHAT! :o -
A kettő nem függ össze. Jó magyar focit legalább virtuálisan had játszanak. Az egy dolog, hogy Téged nem érdekel... Meg engem. De ettől én még megcsinálnám és részt vennék benne, mert szép dolog.
Vagy ez a téma innentől, hogy Téged nem érdekel ki lesz innen "tiltva"? :D -
jó magyar focit is sokan akarnak
-
Letölthető ez? Vagy Gabe majd jöhetne és felvilágosíthatna, hogy mekkora munka volt, mert marha jó, hogy volt aki ezzel foglalkozott. -
Aztamindenit. Ezt nem is tudtam. Köszi. -
Szerintem rajtad és rajtam kívül sokan akarnák ezt. Neked felesleges, másnak nem biztos. Akkor felesleges lenne, ha lenne normális magyar patchünk. Mint minden országnak, de nincs... -
Nagyi2pac #60124 Elnézést: gabe paul logan -
Nagyi2pac #60123 gabe paul logen csinált magyar kommentárt a 2009-hez:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=59723 -
valaki meg megcsinálta egészen
volt is itt szó róla -
Igen ezis szóba került egy mondat erejéig
Mostis feleslegesnek tartom -
Rudee #60120 Nem csodálom a függetlenségi vágyad, botrányos szintre estek az oldalak. -
Na jó én egyszer, de aztán feladtam :)
Egyébként megsúgom. A FIFA-ból átemelhető lenne a magyar kommentár is. Pár mondatot próbaképpen tavaly átpakoltam. Csak játsszon az ilyennel az akinek ideje van. -
Nem lehetetlen, a szövegek elérhetőek, átírhatóak, de eleddig még senki sem vállalta, hogy lefordítaná. -
Balázs 17 #60117 lassan már peshez is el kell a magyarosítás annyi szöveget fog tartalmazni
-
Nagyi2pac #60116 Rendben, pont mezekben kéne a legnagyobb segítség!
-
Mondjuk Németh-et is mindenki MTK-sként kezeli, még is ETO nevelés a srác. Az egy dolog, hogy az MTK-nál játszott a profik közt először.
A magyar bajnokság szóba kerülésénél pedig mindig úgy reagáltál az évek során, hogy feleslegesnek tartottad az ezen való munkát... Pedig szerintem értékelik, hogy valaki profi magyar patchet hoz ki. Az utóbbi években ez sem FIFA, sem PES téren nem történt meg. Pedig a Hungary-nál kellett volna lennie kapacitásnak. Elvégre a HEP és HSP neveket én "találtam ki". -
Mezekkel esetleg tudnék segíteni, ha anyagot segít valaki gyűjteni és az adatbázist más megcsinálja. Quaresma-val egyeztetek ha kell, bár szeretnék a Hungary lapcsoládtól független maradni :) Személyes okok... :D -
Ez ugyanazt a fájlt tartalmazza mit korábban belinkelt ide valaki ..és az sajna kamu volt. -
-
Ja a magyar futballról jut eszembe tegnap volt alkalmam az MTK vezetőjével együtt ünnepelni illetve vacsorázni
Ugye onnan származik az U20-asból túlképp 9 játékos, mondott érdekes dolgokat.
Pl megkérdeztem, hogy Egervári vagy Sisa a jobb edző a fiúk szerint. -
-
hát azért nem egyszerű DDS-be menteni hexa editorral szórakozni
de legalább img-be nem kell pakolgatni
A magyar bajnokságost nem egészen értem -
Nagyi2pac #60108 Ja azt a tutorial-t én is láttam, de még nem próbáltam...
Nem fogsz mezeket készíteni 2010-hez? Jó lenne végre egy magyar mezkészítő is
Jó lenne végre elkészíteni a HEP-et, én tavaly (2009-hez) nekiálltam de mivel egyedül csináltam ezért csak az adatbázisig, meg pár mezig jutottam el..
Esetleg 2010-hez nem próbálnánk meg elkészíteni? Én tervezem a HEP-et 2010-hez de ahhoz több ember is kéne aki ért a dolgokhoz, pl. te, Quaresma, Bajzi.. -
És egy baromi nagy védelmi hiba. Viszont szép. -
Hoppá, nekem ez akkor is újdonság. De örömbodottág, hogy a füvek berakása nem problémás többé. Épp most próbálom ezt az új mez szerkesztési módszert, hogy PS-ben egyből a 3D modellen rajzolni a mezeket... Durva. Gyorsabb így a tesztelés.
Csinálnék magyar bajnokságot - Breki nem kérek ehhez megjegyzést, tudom - de annyira hidegen hagy mostanában a magyar futball, hogy nem hiszem menne. -
Egy érdekes sarkazás
-
pocho_SL szerint van olyan fű igazából mikor így elcsúszik
-
na mostmár minden van, csak teljes nincs...:D :D
bár úgy látom, hogy ez csak a demóhoz jó...:) -
hoppá már használjuk :P
így raktam be a füveket is -
Hoppá...
KITSERVER 2010 -
sajna az... -
Nagyi2pac #60100 

-
fake -
akkor előző hozzászólásom visszaszívom P
amúgy ugyanaz mint az első csak más BUMP-al -
csaknem?????
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.mininova.org/tor/3057811 -
utolsó istenkirály ;)