81526
-
Gabe! A 2009-es magyar kommentárod letölthető valahonnan? -
Azért nem egy nagy szám ez a kártyarendszer. Gyakorlatilag ugyanaz, mint amikor csillagot tett az abilitások mellé a játékosnak..
Most meg kártyák vannak. Annyi plusz lehetőség van, hogy van néhány olyan képesség, amit ki be lehet kapcsolni, hogy használja-e vagy sem. Túl sok ilyen kapcsolható dolgot nem vettem észre, aminek értelme lenne kapcsolgatni (nyilván ha olyan a kártya, hogy tud jól előre ívelni ON OFF, akkor hülye, aki OFFra teszi...). :D
De ahogy néztem csomó képesség adott egy játékosnál, tehát az nem nagy variálás. :) -
Szerintem meg ez a 2009es graf, vagy tévednék? -
fodorpetii #60211 Hát ez elég unalmas...:S De nem rossz ötlet :D -
Kapussal is lehet lenni a legend mod-ban? -
Gabe18 #60209 Most olvasgattam erről az új kártya rendszerről PESHungary-n (eddig a taktikai részébe nagyon nem mélyedtem a demóba).
Hát ez megint mekkora lehetőség lenne a multiplayer részt jobbá,színesebbé tenni.
Csak azt nem lehet még mindig tudni,a multi rész ér-e valamit... -
Nagyi2pac #60208 PES 2010: Become a Legend
------------------------------------
http://www.pesfan.com/news/8541001/PES-2010%3A-Become-a-Legend/ -
A Smackdown vs raw 2010 se jött ki még más platformon csak xboxon. -
Nagyi2pac #60206 http://www.filefront.com/14752135/ADXConverter1.3.rar/
http://rapidshare.com/files/294993315/ADXConverter1.3.rar
http://www.speedyshare.com/502220774.html -
Nagyi2pac #60205 Kössz...inkább nem!! 
Hát már itt lenne az ideje! -
Gabe18 #60204 A vicc hogy még a Xbox verzióból sincs normális,pedig ott az egy-másfél héttel korábbi kijövetel gyakorlatilag megszokott.Nagyon eldugták ezt a játékot valahogy... -
talán menj vissza a suliba kicsit :P
De miből gondoltad? -
Nagyi2pac #60202 Ez vicc..még mindig nem jelent meg a 2010? 
Úgy készültem mire hazaérek suliból addigra már tölthető lesz, és estefelé ki is próbálhatom...hát ez nem jött be. -
-
-
ADX-Converter in version 1.3^^
Installation:
-unrar
-run ADXConverter.exe
Functions:
-Converts: [COLOR="Red"]MP3-ADX[/COLOR], [COLOR="Red"]MP3-AIX[/COLOR], WAV-ADX, MP3-WAV, ADX-WAV, WAV-AIX
New in Version 1.3:
- MP3-AIX & WAV-AIX
- Now you can set a loop for ADX-files
- Bug fixes
Notes:
-Some Settings aren't implemented yet...
-please comment ;)
Mirrors:
[URL="http://www.filefront.com/14752135/ADXConverter1.3.rar"]FileFront[/URL]
[URL="http://rapidshare.com/files/294993315/ADXConverter1.3.rar"]Rapidshare[/URL]
[URL="http://www.speedyshare.com/502220774.html"]Speedyshare[/URL]
Screenshot:
-
köszi, de nem megyek ezért olyan messze, ha érdekel átmegyek Tomee Lee-k haverjához akik konzolos játéktermet üzemeltetnek és konzolokat forgalmaznak a helyet pedig a jelenlegi barátnőm apukájától bérlik 
-
persze, hogy nem tartozom
csak múltkor is volr ilyesmire célzás és szerettem volna helyre tenni a dolgokat
gif meg szerintem nem szír szar és lehet nálad van ilyen, de azt nem beszélitek be nekem , hogy 20 méterre elpattan meg három méterre megtolja
most mondjam azt hogy akkor nem tud játszani?
ja bizonyítanom tényleg nem kell azt már megtettem
és ha valamivel nem értek egyet megmondom
ugyanez volt a kapusoknál is -
Hogy panaszkodjak: nekem azzal van bajom, hogy a supercancelt elég nehezen akarja megadni. Nyomom a supercancelt, és próbálom kitéríteni a játékost a szar futásából (pl. indításkor mint a birka fut előre, pedig látszik, hogy kilép a védő, és ha csak 10 centit visszalépne, vagy lassítana, már elérné), akkor istennek nem engedi, vagy ha igen, akkor is századmásodpercekig, aztán birkul tovább... :D -
de nagyon:D -
Senki sem tud pontosat. Várjuk... -
klinsmann #60193 valami info pes-ről 22.-e ??
-
Egyébként érdemes megnézni a GURU videótesztjét... Érdekes dolgokat mond Darths a FIFA PC-s jövőjéről és igaza lehet. Meg talán ő már több belsős infóhoz is hozzájuthat. Kár lenne érte. -
Ja és részemről lezártam. A FIFA 10 tesztet pedig nézd meg. Egyszer komolyan eljöhetnél egy szabad napodon hozzám és kipróbálhatnád masszívan a nextgen FIFA-t. Kíváncsi lennék a véleményedre sok játék után :) -
Breki. Te is érzed, hogy nem tartozol senkinek magyarázattal?! :) Ironikusan megkérdezte, hogy igazából focizol-e, Te meg letámadod szegényt és magadat bizonygatod. Nem kell...
Ez a lassulás dolog amúgy is több dologból fakad. Nem is lassulásnak kell mondani, mert az helytelen. Van mögöttem játékfejlesztői múlt is, észreveszek azért ilyen bakikat játékokban, és ez most az. A lényeg, hogy a gombokra való reakció idő és az emberváltás (automatikus) reakcióideje is megnőtt a játékban. Ezen minden bizonnyal sokat javít majd, ha a teljesben a totál manuális emberváltást tudjuk használni.
Az meg, hogy itt bizonygatod magad igazát olyanoknak akiknek problémájuk van a játékkal felesleges. Mert attól, hogy Te gifekkel meg szir szarral bizonyítod, hogy márpedig nálad ilyen nincs még nem szünteti meg nálam ezt az idegesítő fáziskiesést.
Kár lovagolnod a témán. Akárhányszor beírja valaki ezt Te nekiesel, hogy márpedig nincs, mert Te bizonyítottad... Minek? Kérlek... -
karmacoma #60189 Csak olasz. A többi release fake. -
xbx 360-ra van már angol nyelvű? vagy csak olasz van -
I make this tool for easy decompress and compress the PES *.bin files.
A simple ZLIB Program for decompress and compress the PES *.bin files.
Have you a compressed file?
Then you must only drag&drop the *.bin file ove the decompress section and you become a *.unzlib
file.
Have you a decompressed file?
Then you must only drag&drop the *.bin file ove the compress section and you become a *.zlib
file.
You see it's very easy ;-)
Download:
Credits:
Thanks to Ariel for the help with ZLIB.
222 = Program
Tipp: Make a shortcut on youre desktop -
ja amúgy hogy tisztázzuk én 187 cm vagyok de Tome Lee nálam is nagyobb :P -
aham
mostanában nem, csak néha kispályán
most nyáron inkább búvárkodás és kerékpártúrák voltak -
A gép ellenin csak gyakorolni jó az onlinera. :)
Teljesen más ember ellen. Ez már kiderült, bár eddig csak 2 emberkével játszottam. :)
Igen, nekem is csinált olyat, hogy át se jött a félpályán egész meccsen, de aztán lőtt 2őt a végén. Még mindig néha olyan szépen át tudja vinni az emberen.
De ez 1v1re is igaz, múltkor úgy nyomtam 6-0t haver ellen (nem Termi!:D), hogy tényleg mindegy volt, mit nyomok, mert minden nekem kedvezett... Még amikor belerúgtam a kapusba, akkor is visszapattant. :) -
Ha gép ellen azt csinálom, amit írtál, hogy 1 csel, sprint, megvertem a védőt, utána újra nem sprint, és jön a következő, akkor felrúg hátulról az a védő, akit kicseleztem már, és nem fúj semmit. :D
Ezért a sprintet ilyenkor nem hagyom abba, és jól bele is futok a másik védőbe. :P -
ez ha jól emlékszem jobb analóg irányba történő nyomása volt és akkor a játékos úgymond spiccel majdnem megnyúlva elvitte oldalra
Amúgy az a nehézség is érdekes, ugye tesztelésnél sokszor csak nézem a gyepet alapon van, hogy minél gyorsabban lássam az eredményt, na most mióta gyakorolgatom a cselezést és a manuális paszt eredménybe gyengébb lettem és volt egyszer hogy 4-5 gólt kaptam profin.
Tegnap viszont mondom még játszok egyet Juve-Barca kb 4-5 percben vezettem aztán szinte körbelőttem a kapuját teljesen fölényben voltam, de kimaradtak a helyzetek és a végén lőtt kettőt
Erre nézem, hogy biztos vmi kezdő nehézség én meg szenvedek erre meglepve láttam, hogy Top Player....... -
Balázs 17 #60181 hát kb semmi ilyenre nem gondoltam, csak kíváncsi voltam hogy focizol-e :) -
karmacoma #60180 Azért a valóságban is viszonylag kevés az olyan játékos, aki teljes erőbedobással sprintelve kerülgeti a védőket.(A Fifaban van egy olyan, hogy egy jobb analog pöccintéssel elrúgja az érkező védő mellett a labdát. Remélem itt is van valami hasonló, mert ha 1 védőre viszem lendületből, akkor néha eléggé zavarban vagyok, hogy most mit is kéne.) Ha nem sprintelek elég sokáig meg tudom tartani a labdát 1 játékossal is. Kb annyi, hogy 1 csel után 1 kis sprint és megvan az az 1 ütem előny, ami kell ahhoz, hogy a következő ellenfelet kicselezzem.
Amúgy a nemrég kikerült olasz verzió nem tudom mennyire mondható véglegesnek, de pl a Juve-ban se Casares se Grosso, ami azért gáz tekintve, hogy október van... -
pl azt ha rühellem ha úgy próbálnak beállítani mint akinek fogalma sincs a dolgokról csak gép előtt ül
holott ez egyáltalán nincs így
Csakhogy tisztázzuk
minden nap -ma is- versenykerékpárral járok munkába, mint korábban szó volt róla szinte minden nap edzek, kajak kenu szakosztályba, focizni jártam egyesületbe évekig +kispályán foci, edzőterembe jártam évekig most otthon van úgymond ez berendezve.
szval aki vmi kis vékony kockagyereknek vagy daginak képzel eléggé tévedésben van.
ja és szinte semmi más játékkal nem játszom focin kívül -
Néha sajnos csinál olyat, hogy azt hinnénk, már milyen a labda, de mégis az ellenfél viszi el. Általában gépnél van így, ő tudja a gombkombót. :D
Én általában mindenre R2-őt nyomkodok, ha támadok, ha védek. :D
2009ben R2vel csinált ilyen elpöccintéseket. De valszeg magától is csinálta volna, csak én megszoktam az R2 nyomást. -
Breki, cselezésre visszatérve: igen, egyelőre én is úgy érzem, hogy 1-1ben kevés vagyok. Bár 1v1ben könnyebb volt kijátszani az ellenfelet, mint a top playert, de ez csak a védekezés hiánya.
Amit Hedge is írt, nehéz ráterekdni a labdára technikásan... ha nem nyomsz sprintet, akkor lehet szlalomozgatni, és cselezgetni, de lenyomva a sprintet, szinte "irányíthatlan" a játékos.
Meg mostanában mindig nyomom az R2őt mint állat, és akkor lassít a játékos, és sokkal jobban tudja a labdát kezelgetni. A sprintnél tutira jobb. :D -
Balázs 17 #60176 hát csak megkérdeztem most mi ebben a baj :) -
szerintem te még bölcsibe jártál mikor már fociedzésre jártam
szval nem kell ez ide.....