81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Játszhat PC-n is

• báttyó02
    "De igazából nem nagy gond, a holland bajnokság megint le lesz majd cserélve a németre, a holland nagy csapatok meg majd mennek az Other csapatok közé!"

ez eddig oké,de neki mint konzolosnak azért nem olyan egyszerü h kicseréli az opt. filét aztán szevasz kamu csapatok
  • Flashly
    énsem vettem észre, ha Gabe 18 most nem írja le sztem észre se vettem volna amíg kezembe nem kapom a játékot :D
  • Nagyi2pac
    Azt hittem már valami katasztrófa történt...

Szerintem rajtad kívül ez senkit nem lepett meg mert ez már alap dolog hogy nincsenek a játékban német csapatok...sajnos!
    Volt már ezerféle kép, videó, hír, csapatlista ezt már régóta lehet tudni hogy nem lesznek bent német csapatok, úgy látszik ezek akkor elkerülték a figyelmedet.
    De igazából nem nagy gond, a holland bajnokság megint le lesz majd cserélve a németre, a holland nagy csapatok meg majd mennek az Other csapatok közé!
  • Gabe18
    Az már csak extra érdekesség hogy minek van a borítón az Europa Liga címer,mikor olyat nem is lehet indítani?Csak a BL van mint kiemelt sorozat.Azon kívül a barátságos meccs,Master League,Becoma A Legend,és a szokásos noname League-Cup opció van.
  • Flashly
    vagy legalább csinálták volna meg ahogy az angol ligát, kitalált klubnevekkel aztcsá, de még az se :/
  • Gabe18
    Na,örömteli hogy ezt a szutykot megvizsgáltam ingyen,mielőtt egy fillért is kiadtam volna érte.
    Nem tudom ez volt hír régebben hogy most sem lesz egy darab német klubcsapat sem benne,vagy ez csak engem ért megint ilyen sokkhatásként?
    Részemről megrohadhat ott ahol van...
  • gabe paul logan
    hú német kommentárok:D, na tényleg senkinek se lenne affinitása segíteni nekem a 2010es kommentárban?
  • Flashly
    PES Champions league
  • gabe paul logan
    Ezzel se húzzuk sokáig..de ilyenek jöhetnek legalább tudom hogy még nincs torrent link:)
  • HoReSz1975
    Akkor már inkább valami kedvderítőt rakjál be:

• Balázs 17
    na én most elmegyek dolgozni és remélem holnap mire felkelek már fent lesz :)
  • daver88
    nemtom...fáradt vok..:D

megyek is, ma már nem lesz sajna semmi...reméljük holnap
  • Flashly
    és ez most hogy jön ide? :D
  • daver88
    Mortal Kombatból a Scorpion:

• HoReSz1975
    Kijött az XBOX360 -as UK verzió Pro.Evolution.Soccer.2010.PAL.X360-Allstars, a PC -s tulajok még várhatnak sajnos...

Pro Evolution Soccer 2010 (c) Konami

.. iNFOS :

Rel.Date...: 10/19/09
    Platform...: X360
    Region Free: NO
    Genre......: SPORT
    Source.....: PAL
    Languages..: ENGLISH
    Format.....: .dvd
    Size.......: 1 DVD

• Breki33
    Ez micsodacsoda?????????? P

• Flashly
    "Yes some people said this is fixed in the final version of the game"

na ezt örömmel hallom ;)
  • gabe paul logan
    Hú tényleg semmi értelme, legalábbis engem nem mozgat hogy most Messi 90 attack-el rendelkezik vagy 91-el...de azért KÖSZI az új linket Breki!
  • Nagyi2pac
    Új link:
    http://rapidshare.com/files/295138083/playerdata.rar

Különben ennek mi értelme van?
    Ezt az editorban is meg lehet nézni ha valakit annyira érdekel valamelyik játékos!
  • Breki33
    http://rapidshare.com/files/295138083/playerdata.rar
  • gabe paul logan
    "Error
    This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

To download this file, the uploader either needs to transfer this file into his/her Collector's Account, or upload the file again. The file can later be moved to a Collector's Account. The uploader just needs to click the delete link of the file to get further information.
    "
  • Breki33
    pes2010 all player data preview ,made by wecn

http://rapidshare.com/files/295110496/playerdata.rar.html
  • Breki33
    Wide Resolutions - Slow Game
    I have HD4770, my screen is SamsungP2350 23'.

i can play on high resolutions, and the game work smooth, but i have wide screen, so "normal" resolutions making the game look very strech on the screen, when i'm changing it to wide resoluions, it's work slower. only in my game?
    i hope that is becouse the game is only demo.

válasz

Yes some people said this is fixed in the final version of the game
  • Flashly
    gondolom torrent-ről, pár oldalon már fenntvan fél órája
  • purma
    Gabe-18 ezt a verziót hol találtad?
  • gabe paul logan
    Csapat lista van a wikin , meg szinte mindenre választ ad a pesfan.com inkább a válogatottra lennék kíváncsi...
  • Flashly
    tavaly 3 nappal előbb fenntvolt, 17-re volt kiírva, és már 14-én fenntvolt délután, szal a holnap a legsanszosabb időpont hogy fenntlesz :D

addig aki leszedte már az xboxost írhatna 1 fullos csapatlistát :P
  • Gabe18
    Na elvileg a konzolos megvan:

Pro.Evolution.Soccer.2010.PAL.X360-Allstars
  • gabe paul logan
    Szavadon foglak!:D
  • Flashly
    legkésőbb holnap tuti fenntlesz már :D de jobban örülnék ha már ma 10-11 fele fenntlenne :D
  • Forza Italia
    10 nem??:D
  • icemankimi
    én már nem is várom nagyon majd kijön
    Football manager 09 is jöhetne a héten
  • gabe paul logan
    Rossz fórum...
    ma se lesz má semmi!!!(?)
  • csocso14
    http://slayermetal.uw.hu/index.html
    ide akarod, hogy belépjek cccc
  • gabe paul logan
    http://www.youtube.com/watch?v=XLjl5Y_nGzo
    jobb oldalt a leírásban vannak a linkek, aztán szerintem magyarul is van read me a .rar-ban...de nem lett tökéletes
  • horpeti
    Aztán még az is lehet, hogy az egész kártyás cucc csak visual tunning. :DDD
    Bár ezt tényleg meg kéne figyelni... pl. ha olyan kártyája van, hogy szélen elfutó, akkor most ettől jobban fut, vagy jobban szélen, vagy mi? Szerintem max. akkor van értelme, ha AI irányítja, és akkor inkább szélen próbál játszani, de ha már te irányítod, akkor úgyis arra megy, és úgy, ahogy te akarod... Szóval ez izgis.

Ugyanez a csatárnál. van olyan, hogy 16osnál várja a labdát felfutva... ha te irányítod, akkor hiába a kártya. :)
  • horpeti
    Valszeg MLben, és BALban lesz értelme, mert ott majd jönnek a kártyák.. Vagy már eleve lesznek kártyái a játékosnak, amiből kiderül, mekkora tehetség... Korábbi részekben a csillagai már 17 évesen megvoltak MLben.

BALnál meg ugye jöttek a képességek (de azt nem tudom, hogy tényleges jelentősége is volt annak, mert bizonyos statokhoz volt kötve).
  • Gabe18
    Aha.Hát mondjuk ugy jobb lenne ha a kártyákat úgy kéne "megnyerni",és utána aktiválhatnád az adott játékosnál.Persze csak ésszerűen,nem ám a Kriston a kártyától úgy cselezne mint a Messi...
  • csocso14
    nem tom azért kérdeztem, de a video feltöltési idejéből ítélve tényleg inkább 2009-esnek tűnik, de hogy volt akkor kapussal?