81526
-
ezt jó hallani -
billdm #60294 Jó hír..a "majdnem" mindenkinél késő hibát..kivették!!!!
Nincsen késé,ha a futást nem nyomod!!
Ez nem kicsit pozitívum! -
hát már megvan ha név szerint keresek rá csak "még nincs vezetői megerősítés" :/ -
köszi..sajna én még sehonnan nem tudom szedni, egy meghívós magyaron még nincs fenn és a nyilvánosokon sem -
billdm #60291 http://s1.directupload.net/file/d/1953/2x57c35k_jpg.htm -
Bezzeg a PCsek most várhatnak. :D -
icemankimi #60289 telibe 5 gb
VÉGRE KINT VAN ÉN MONDTAM TEGNAP
-
már allig várom hamarosan lejön, Remélem nem csalódok -
billdm #60287 1 óra,és meglesem SANYI benne van e...:) -
helyes -
Előre szólok, hogy fizetős warez oldalakra való utalásokat törölni fogom ! -
-
Itt a játék srácok !!!! Mindenki figyelgesse a megfelelő torrentes helyét
Pro.Evolution.Soccer.2010-RELOADED 5.01GB
Persze csak saját felelösségre az ilyesmi a boltban megvett játék kipróbálására való!
-
Újra ezt játszuk? :-)
kb ekkora
A viták elkerülése végett inkább flash playert szeretnék
vagy olyan simát amitől leesik az állunk.
-
Oké, ha tetszik add meg azt a méretet ami kell és megcsinálom akkorára :) -
Ez bannernak túl széles -
én is erre szavazok! :D
-
Köszönjük a logo packot
-
Nagyi2pac #60277 Hát vagy holnap vagy soha! 
Remélem mire holnap hazaérek, itt már mindenki arról fog beszélni hogy milyen fasza lett az új game, ÁMEN!

-
szerintem holnaputánra -
Nagyi2pac #60275
-
icemankimi #60274 EZ JÓ BANNER LENNE! -
icemankimi #60273 szerintem holnapra már fent lesz mindenhol:D -
összedobtam egy bannert !
-
Nagyi2pac #60271 Amit a srác feltöltött img-t már hasznát is vettem! 
PES 2010 logo licence patch by Nagyi2pac
- Igazi logók az összes csapathoz (licencelt + licence nélküli) * kivéve a 10 fake csapatot (Other), mivel azokat nem lehet teljesen megállapítani hogy valójában melyik csapatok is igazából!
- Logo style: A PES 2009 PAC-PATCH-es logók
http://www.multiupload.com/QEXDUHBV66
Nem árt mindenkinek letöltenie, még fontos lehet!:P -
Nagyi2pac #60270 Ezen én is csodálkozom, de ehhez én se értek..
Az 100% hogy ez nem fake verzió! -
Flashly #60269 akkor miért nincs már feltörve és feltöltve? bár nemtudom mennyi ideig tart feltörni 1 játékot, de ha télleg nem fake, akkor már felkéne kerülnie, vagy nem? -
Nagyi2pac #60268 Nem fake, eredeti! Néhány országba előbb érkezik a játék! Különben innen rendelte meg a játékot:
http://www.hrac.sk/online_nakup/pro_evolution_soccer_2010_pc/
Már töltött fel 2010 option fájlt meg img-ket is mert kérték tőle, szóval... -
Gabe18 #60267 Na mindegy,bocs a kirohanásomért,de ez engem eléggé elkeserített...
Majd még az éjjel belenézek szerintem,úgyhogy ha van valakinek kérdése,amire tudok válaszolok majd reggelre.
Azt már pl. láttam hogy a tréning részen a 11-est ugyanúgy oldalról mutatja,viszont érdekes módon könnyű belőni.Most nem tudom ez az Xbox controllernek köszönhető,vagy javítottak (könnyítettek) rajta. -
Flashly #60266 ez csak valami fake, honnan lenne már meg neki... -
Nagyi2pac #60265 Bocsi Breki ezt nem válasznak szántam, csak úgy látszik valamikor rákattintottam a "válasz erre" gombra... -
Nagyi2pac #60264 Ez érdekes...PC-s full game:
Jóval kisebb lesz a játék mérete mint a 2009-é?
-
1. Na végre más is látja ezeket
Szerintem meg fogják oldani, hogy online is cserélni lehessen Pes Corneresek az egyik legaktívabb csapat. -
Gabe18 #60262 1. Szerintem a konzolos Fifa is rosszabb mint a PES,a nevetséges labdapattogásával,kapuralövésel,stb...
2. Mindenképpen pc-n akartam játszani,mert általában nincs konzolra LIVE előfizetésem.Engem meg csak multi érdekel.
3. Éppen ezért,mert engem csak a multi érdekel,semmire nem megyek vele hogy majd a holland bajnokságot lecserélik a németre,mivel ez on-line nyilván nem fog számítani.
4.Azt én tudom hogy rajtam kivül ez keveseket érdekel,mert a szokásos csapatok,akiknek benne kell lenni,mert az olyan jó,benne vannak.Nyilván a játékosok 90%-a elégedett lesz.Azt nem tudom hogy Németországba,ami gondolom elég nagy piaca ennek a játéknak hogy lehet ezt ....... igy eladni.Kamu néven,kamu címerrel olyan nehéz lett volna belerakni?
5. És ami a legszomorúbb,hogy végre újra bíztam benne hogy lesz egy jó online multi benne.Még a hírek alapján online,kupa,stb. Csak ezek után oda jutottam hogy egyáltalán nem érdekel. -
Európa Liga nem elérhető a főmenüből csak a Master League-ból és a Become a Legend-ből(ahogy a BL is) és ...asszem a sima ligákból is elérhető, nem biztos, de amúgy is olyat ki játszik, de most őszintén.
...amúgy egy pillanatra engem is megrémítettél hogy szar a játékmenet vagy valami hasonló...ezt meg nem akarom én is az orrod alá dörgölni de köztudott hogy a fifa kizárólagos licencvásárlása miatt semmilyen formában nincs bundes liga, még bayern sincs már idén. -
az lúke ott fifával kell
de ezt már annyiszor megbeszéltük -
Flashly #60259 ezzel egyetértek, ha konzolom lenne, fifáznék rajta amíg el nem olvad a lemez :D -
és aki nem? :D -
Nagyi2pac #60257 Jah igen konzol...ott már nem egyszerű a dolog, bár nem is értem hogy Gabe miért nem FIFA-val játszik ott. A PES-t nem éri meg konzolra megvenni.. -
tényleg volt róla szó sőt szerintem az összes klubcsapatot lehetett tudni előre