81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    Jó hír !!!

Korábban leadott értesítés kérése alapján örömmel értesítjük, hogy megérkezett, már kapható:

Pro Evolution Soccer 2010 [PC]
    c. PC játék (angol nyelven)

Internetes kedvezményes ár: 7.990 Ft (bolti ár: 8.990 Ft)
  • icemankimi
    pffff
  • báttyó02
    thx 60hz-en tényleg kilehet venni:D
  • Carloska
    Eza gépigény egy vicc valaki rakjon már képet hogy néz ki mert még kiderül gagyibb ezis mint a fifa pc n
  • eZo
    A hivatalos javítás csak eredeti játékkal fog menni, és jelenleg nem elérhető ! Tegnap még tölthető volt !

Coming Soon
    We would like to inform customers that the Online service for "PES 2010" has not yet started.
    Service is scheduled to start on 13:00 22/10/2009(BST).
  • Terminátor14
    Papa, így alapból nem is megy :D Gondolom nem 60hzen tolod.
  • báttyó02
    eh ezt a kurva vsyncet miért nem lehet kivenni?

• Forza Italia
    10 perc és lent van
  • rvn
    Már töltöm is!:d ncore ról ugy jön mintha kötelező lenne:)
  • ForRedGlory
    Patchre linket tudsz adni?
  • báttyó02
    na toltam 1orát rögtön kezdtem is egy ML-t a panathinaikossal
    nagyon bejönnek az újitások,van egy raklap tréning opció,a kártyás dolgok(bár ezeket még nem teljesen értem)
    végre le is lehet szimulálni a meccset nem muszáj a 30+ meccset letolni
    viszont ez a fifás overall dolog elég szokatlan,ráadásul ML-ben már nem is lehet megnézni a másik csapat játékosainak a statjait,csak mutat egy mondjuk 78as overall-t
    am ami nem tetszik az nálam is ez a lassu reagálás meccsen,elég idegesítő :c
  • icemankimi
    valaki belinkelné:D
  • ForRedGlory
    Lehet én vagyok a láma, de az most beállítás kérdése vagy bug, ha például a bevonuláskor vagy a visszajátszáskor is a kép nagyon gyors, mintha pörgetném, extra fast mód vagy mi a szösz.... Más is tapasztalja?
  • Breki33
    Hmmmmmmmm a patchról

"igazi összehasonlitást majd csak akkor lehet végezni ha a pes10 is megjelenik addig kár találgatni 1 viszont biztos a fifa nem fejlödött semmit a 09ota még a menün sem változtattak átigazolási piacon sem gyakorlatilag a semmin a játékmenet egyenesen borzalmas a játékélményt meg megöli a fifára jellemzö fizikailag lehetetlennek tünö azonban a játékban mégis kivitelezhetö megoldások... a pes-t pedig játékkonzolokra is lehet patchelni ez egy nagyon nagy tévedés h nem. ha az ember rászánja magát saját magának is meg tudja otthon csinálni a mezeket cimereket gyakorlatilag mindent mondjuk egy pár napot ez igénybe vesz.akinek erre nincs türelme az vár a megjelenéstöl számitott 2-3 hetet és le is tölthetö ingyen a konami által készitett patch ami elöször a spanyol majd 2-3 hét mulva az angol bajnokság hiányzo mezeit és cimereit rakja rá a játékra.netröl is le lehet szedni konzolra bármilyen patcht igaz ott kicsit átvariálják a játékosok pontjait ami viszont már nem valoságos tehát nem éri meg.konzolon is sokkal nagyobb élményt nyujt a játék és sokkal jobb a játékmenet mint a fifánál. a nagy kérdés számomra még mindig az h vajon ebben az évben is piros almákért kell majd játékost venni a ML-ben vagy h maldini és cannavaro ujraéled e 17 évesként??? remélem ezeket kijavitják mert szörnyü és elrontja az egész ML-et. egyébként sajnos igy 20-30 meccset játszva a demoval azt vettem észre h szinte csak a szélén elfutok beadom vagy magas passzal kiugratos játék jön be és a cselezös sok passzos játkot a gép simán megöli és nem lehet áttörni a védelmet. remélem ez csak az elsö meccsek tapasztalata és lesz ez jobb is."
  • eZo
    DSL Extrával (25/5) nekem 78 perc-et ír ( zárt torrentről )
    Most kezdtem tölteni !

Amúgy már van 1.10-es patch a játékhoz, szóval ha lenne hozzá okosság akkor fel is lehetne telepíteni egyből a javítást is !
  • Breki33
    aham majd kiderül
    akkor küldök e-mailt
  • Breki33
    te sose szerettél visszaolvasni :-)

• horpeti
    Ugye ez nem a PCs verzió? Csak hogy itt már a "C" helyről érdeklődsz, meg rakod a képet... Vagy igen??? :)
  • ForRedGlory
    Ahhoz olyan net is kell, nekem 53 perc alatt ért le egy 25/5-ös nettel. Gondolom neked 60-80 körül lehetett a neted :)
  • icemankimi
    TORRENT küldök
    végén kitömöríted kapsz egy isot és install crack és játszol!!!!!!!
  • horpeti
    wow. bárcsak a PCn is így lenne. :)
  • gabe paul logan
    szerintem azért ilyen kicsi mert csak angol nyelv van benne...bár még csak most települ, de gondolom mert most nem lehetett választani hogy milyen nyelveket telepítek
  • icemankimi
    nekem 20 perc alatt lejött!
    elég gyors?!
  • Breki33
    mi neked a gyors?

egy másfél giga fölött?
    részenként van?
  • Breki33
    nem meddő ha megfelel, hedge-é egyből bekerült.

És egy jó flash-es is bekerülne

Argentínra gondolsz?

• icemankimi
    akik írtak azoknak elküldtem!!!!
  • eZo
    nem, veled meddő minden ilyen próbálkozás :)
    csak gondoltam nem én lennék az egyedüli aki nem akarja megint 1 évig ezt a katalán ficsúrt nézni :)

Na de most inkább a játékkal foglalkozzunk mivel kijött !
    Sajnos még megrendelni nem lehet, talán csütörtöktől lehet kapni a cdgalaxisba !

"A hét folyamán várható: Tropico 3, Medieval Total War 2 Gold (új, magyar feliratos kiadás) és valószínűleg a Pro Evolution Soccer 2010 is megérkezik."
  • icemankimi
    akinek kell gyors torrent
    privibe adja meg az e-mail címér és küldöm.
  • Breki33
    nekem a c-n nincs ennyi helyem ezért kérdem !
  • billdm
    Ez más technikával van csinálva..az 1 db fájl volt amit kicsomagolt a c re,és onnan települt!
    Ez egy..telepítő!!
  • Breki33
    és a c-n kellett neki annyi hely?
  • billdm
    5.31 giga összesen
    ami érdekes..a Bajnokok Ligájában 17 csapat van....furi
  • gabe paul logan
    van valamiféle rapidos új ip generátor amivel meg lehet zavarni az oldalt...de nem akarok hiú ábrándokat kelteni benned
  • Breki33
    mekkora helyet foglal-el a játék telepítve?

és telepítéskor igényli az üres helyet a C-n?
  • Breki33
    énmeg szidom a rapidot a hülye várakozási limitjével
  • gabe paul logan
    nyugi már elfogadták, csak rinyálok mint egy kiscsaj, jön ez 2MB-el, 55perc van hátra
  • Breki33
  • crossy104
    Már mindenhol fent van.Mindenre.
  • Gorii
    talán itt
  • Breki33
    ne csináld már :P

rapidos jó?