81526
-
na most teljesen egyetértünk
ennek a srácnak írtam hogy ilyen nincsen erre azt válaszolta hogy nem mindig szabályosak a gyepek
De akkor segíts pl itt hogy lehetne külön layerre rakni az árnyékot
color range-val nem lesz szép igazán
-
hát komolyan mondom, hihetetlen...melóba voltam, srácok mondták, hogy kijött pc-re...hazaérek nincs internet..erre most nagy nehezen visszatér, de 10 MB/s helyett 500 Kb/s sebességgel jön...nagyon boldog vagyok..:( -
Nagyi2pac #60493 Nem kell sürgetni Breki-t, fél óra és kész lesz!
-
Nagyi2pac #60492 Nemtudom mennyi különbség van/lesz a PC-s és a konzolos online között, ha nem sok vagy semmi akkor én egyértelműen PC-re venném meg a PES-t a helyedben! Konzolra meg a FIFA-t!:P -
De szarok ezek a gyepek... Breki igyekezz. Amatőrök lepik el a blogokat, kell valami precíz gyep pack nékem mire lejön a game :D Van 4 órád! -
Nu, Xbox-ra már lejött. Most húzom PC-re is. Azon agyalok viszont, hogy PC-re vagy PS3-ra vegyem-e meg a játékot. Mert azt hiszem idén szeretném már tolni online is...
Egyébként örülök azoknak a híreknek, hogy flottabb a játékmenet és a fáziskiesés is eltűnt. A KONAMI jó szokásához híven nem volt rest fejleszteni és javítani még a játékon a teljes kiadásáig. -
Gabe18 #60489 Most erre tudnék írni valamit a csapatkihagyások tükrében,de az asszem nem lenne szalonképes...
-
Nagyi2pac #60488 Annál több van de csak az alapok mint ez előző években:
-
Nagyi2pac #60487 Ez jó kérdés, így csinálta meg a konami hogy legyen a Milan-nak meg az Inter-nek is külön stadionja! -
Bence937 #60486 hy!
nektek is akadozik a videó az elején meg a többi?
vagy csak nálam vana gond?
Nagyon nagy a játék most csinátam meg magam jó ez a képberakós :P -
fczolika #60485 Kamera az van ami a demo-ban volt?Mert az nagyon kevés.... -
annak mi értelme? -
Nagyi2pac #60483 Mivel 2 "San Siro" van a játékban csak ugye az egyik a Giuseppe Meazza! -
Megnéztem pár stadiont ez San Siro-nak tűnik
érdekes hogy 56-ban és 256-ban is ez az árnyék van
hát ezt kiszedni nem semmi lesz
-
Nagyi2pac #60481 Nekem első meccsemen volt olyan hiba hogy beakadt a kommentátor és 5x elmondta ugyanazt a mondatot...de lehet ez csak azért volt mert közbe kilépegettem a játékból. -
Nagyi2pac #60480 Nagyon jó lett a game, a demo-hoz képest sok változás történt, mit ahogy az vki írta már sokkal gördülékenyebb lett a játék, nincs többé a lassan reagálós hiba, legalábbis sokkal jobban reagálnak az emberek mint a demo-ban, meg mintha jobban is mozognának! -
én inkább hangminőségre mondtam
pedig most tuningoltattam a hangfalaim és ezek nem a papírvékony mostaniak hanem igazi faanyag van benne -
ProEvoFan #60478 MEGJELENT PCre!!! -
fczolika #60477 Írjatok már,hangulat,riporter milyen?Igaz,hogy csak angol kommentátor van benne?Kamera több van mint a Demo-ban?Mindent akarok tudni!!!! -
sudden death #60476 a kommentátor nekem se tetszik néha csakugy félbehagyja a szöveget:S
és minmtha néha késve reaglána az akciora én ugy vettem észre. a közönséget sem tünik tul meggyözönek nekem egy milan-roma bl meccsen többet várnék mint h néha az egyik oldalat hallom csak mondoton szöveggel néha olyan érzésem volt mintha félházas meccs se lett volna:D -
icemankimi #60475 progival kell betenni? -
Feltöltöttem az új labdakurzort hátha más sem akarja az eredetit
csak be kell másolni felülírva a régit
http://www.gazup.com/KRAQM-dt0b.img-download-mirrors -
Természetesen. -
lehet tv-n nyomod és ott jó -
A gif nálam is nagyon sötét, de amúgy szuper a kép a játék közben.
Nem kérdeztétek, de term. top playeren esett a gól. És vannak még "szépségek" így 5 meccs után, amiket el kellett mentenem, csak most semmi energiám megcsinálni a gifeket. -
Ez csak próba illetve itt végre megy ez az egyszerűnek tűnő de hatásos csel amihez csak négy gomb kell P
-
lehet h kiprobalom akkor, mondjuk erosen gondolkozom h meg is veszem majd ps3-ra. -
huh hát ez nálam nagyon sötét mindjárt énis csinálok egyet nálam jó-e vagy ugyanilyen -
icemankimi #60467 ha a politikusoknak lehet akkor nekünk is -
Balázs 17 #60466 ez már tud valamit:D -
Gabe18 #60465 Nem ,már van "netes" verzió is,meg a boltból is megvehető-rendelhető. -
Flashly #60464 ez a baj, hogy sok olyan hibát vétenek a játékosok, nemcsak a kapusok, amit ekkora szinten azért nem látni ilyen sűrűn... -
icemankimi #60463 nagyon jó sokkal jobbak a mozgások mint a demóban és gyorsabb a játék
és a legend mód sokkal jobb mint tavaly....
Lazioba kerültem 17 évesen
-
(lopunk, csalunk, fosztogatunk) -
Flashly #60461 PESEdit.com 2010 Pes patch 0.1 -
csak nem a 2010-et toljatok mar? meg harom nap amig kijon nem? -
ez nagyon durva:)....még kezdő szinten is az lenne...nálam eddig hibátlan a kapus Top player szinten, de lehet belefutok egy olyanba mint amit régen a demoból linkeltem (Cech fején pattogott a labda) -
Köszi, megpróbáltam volna, ha nem töröltem volna már a demot
-
Megint felkúrt a játék, hihetetlen, vagy inkább szánalmas :(
Demóban is volt részem ilyen gólban, de még reménykedtem. -
megvan dt0b