81526
-
Balázs 17 #60535 nálam a kommentár (az összes focis játékot nézve)kb 3meccsig jaj dejó huh, aztán csak úgy megy nem is figyelek rá, majd egy idő utána ki is kapcsolok minden hangot aztán bekapcsolok vmi zenét:D -
Tomy Lee #60534 Azért na,újíthatnának e téren...... -
Tomy Lee #60533
-
Mit kellene csinálni? -
Utoljára felvetem a kérdést: Senki nem segítene a kommentátorpatchben? -
Flashly #60530 igen van benne pár ilyen újítás, de lényegében ugyanaz a kommentár -
Hallottam benne egy új szöveget John Championtól: "Benzema, He scored one goal"... Mintha ez nem lett volna benne.
A többi szöveg ismerős volt. :D -
Végül 6-2 lett, pedig 10 emberrel nyomtam. Aztán ő is. :D
mentettem is gólokat, gyakorlatilag az összes fajta gólt sikerült megcsinálni, ami a palettában van (Egyéni játék végigvíve 6 védőn C. Roni:D), sakk matt passz, oldalról , stb.).
Jó a játék. :D
Mondjuk a top player mutathatott volna többet, a Demoban sokkal masszívabb volt (vagy csak a játék volt annyival szarabb:D). -
Tomy Lee #60527 Torrent linket PM-be nekem légyszi valaki!!
(fake-t nem akarok azért kérem). -
Letöltöttem, kipróbáltam és ku..a jóóóóóóó
hál isten nincs benne az ami a demóba, a fázis késés..mondom ha teljes is olyan lesz mint a demó akkor idén normális focis játék nélkül maradunk..de egyszerűen ez zseniális sztem....naon jó lett :D
GRAT KONAMI!!!!! Lehet megveszem eredetiben az online miatt :D -
Tomy Lee #60525 Jól van,jól lemaradtam.Most látom mi a helyzet:)
Egy kérdés:kommentátor ugyanaz mint az előző részben vagy más ill.jobb lett? -
Jé.. 2. támadásom 2-0 indítás jéé normális, nem úgy mint Demoban, szélen elfut, bead, érkezik, Raúl fejes 2-0. :D
Nah mentem, nem hülyülök itt, senkit se érdekel.
De a lényeg az, hogy amennyire a Demot szídtam, és lehet nem mindenki hitt nekünk, ez most tényleg jó, különben nem lepődnék meg rajta.
Amúgy top player. :D -
Nah, felraktam a PESt, mondom játszom mégis egyet, ha már kijött lefekvés előtt.
Reál-Barca. :D
Na akkor kipróbálom késést, stb. minden alap taktikával.
1. támadásból sakk matt passzoltam a Barcát, késés nagyon cool, nagyon folyamatos, egyszerűen első 20 másodperc alapján.. Wow... Na de biztos jön majd a fekete leves. :D -
Nagyi2pac #60522 Akkor az téves infó volt! Nem jók, max 1-2 grafikai cucc! -
Sorry az offért! Valaki tud itt programozni esetleg? -
PeetMondoo #60520 Sziasztok...
Ne nézzetek hülyének...
Azt hallottam ill olvastam,hogy a 2009-hez készült patch-ek
jó a 2010-hez...
Ez mennyire valószínű?:D -
Nagyi2pac #60519 Ezt nézd meg ebből minden kiderül:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1111128097&no=60069 -
nincs,és nem -
De az árnyék a csíkozásos DDS-en is rajta van !
Azt nem értem miért ilyen sötét gondolom vmi alpha -
Na akkor a tiedével kb ilyen lett egyenlőre
-
Tényleg... Debrecen benne van a játékban? Teljes a BL csapatlista? -
Az a gond, hogy szerintem az árnyékot mindenképpen külön layerként kell kezelni. Egyrészt egyszerűbb a szerkesztés, másrészt szebb is lenne a végeredmény, mintha egy olyat szerkesztgetnél amin rajta van az árnyék...
Sajnos szerintem a megoldás, hogy minden stadion árnyékát újrarajzolja valaki. Ez lenne a legszebb megoldás. -
Hát ez így khm... Randa... Próbáld meg a natív mintákra Multiply-al rátenni az enyémet. -
Még erre kéne rájönni hátha neked megy
15530-tól az img-ben van egy másik DDS amiben tulajdonképp a csíkozás van
viszont ez elég sötét megnyitva alig látszik, hogy látszódjon világosítanom kellett
ha ezt lehetne egyszerűen szerkeszteni az eredeti árnyékhoz lehet nemis kéne hozzányúlni
grass textures->
040-155610
the stripes (my picture)->
15530-to end
-
nekem ilyesmi van és most külön rétegen is van de írtó bonyolult
most pl valahogy a pálya csíkozás a háttér elé került
Az a gond, hogy ugye minden stadionban más árnyék van -
Nehéz. Főként Replace Color-al játszadoztam, majd a közepét körbe ki kellett vágni és fehérre színezni. Az árnyékból még ki kellene piszkálni a csíkozást illetve a vonalakat.. Van ezzel meló. Kár, hogy így pakolja ezt össze a játék :S A legjobb lenne szvsz újrarajzolni a tetőszerkezetet. Lehet megpróbálkozom vele ha lesz egy kicsit több időm. Annyira nem vészes, hogy ne menjen... -
Egyelőre ennyit tudtam elkövetni:
-
Európa liga meccset hol tudok játszani, sehol se találom:-/ -
Szerintem nagyon király lett a játék, már belekezdtem a BL -be, a becom of legendbe és az Internatinal Cupa -ba is, brutál gólokat lehet összehozni és lehet rengeteg mindent állitani, hogy a csapatod minél jobban szerepeljen a meccseken... Tényleg azokat a lapokat- kártyákat amiket ad, hol lehet megnézni, esetleg bekapcsolni, mert nem találkoztam még vele sehol, legend módba
-
Bár megjegyzem a lehetetlenre vállalkoztam :D -
Varázsolok vele valamit. Nem ígérek semmi jót :) -
FIFA már megvan. Azért is agyalok, mert konzolon inkább FIFA-zom, de az ott kialakított játékkörnyezet jobban fekszik a játékomnak. -
Nagyi2pac #60503 Ja értem...
Melyik stadionban van az a rondaság?
-
Most kezdtem neki a töltésnek, látom nyomjátok, helyes.
És látom, hogy mindenki jobban meg van elégedve vele, mint a DEMOval. :D
Hajrá! -
mert ennyi után nem tudok még csak két három mecset játszottam
csak azt láttam egyenlőre, hogy ez a keresztcsíkos gyep kurva ronda -
Nagyi2pac #60500 Breki te már próbáltad a teljes játékot?
Csak mert még nem nagyon írtál róla vélemény.
-
most olvasok egy olyat, hogy állítólag DDS-be az alpha-t is el lehet menteni, na ha a DDS-ből ki tudnám nyerni az alpha-t lehet egyszerűbb lenne -
pedig először néztem, hogy mit panaszkodsz P
nekem + az áram ment el mikor majdnem kész volt -
ja persze
az Anfield az kész több változatban gondolom jó a teljeshez is de a teljeshez kéne egy korrekt stadionlista -
mármint a sávszél annyi...nem annyival jön :)