81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• grebber
    Ja de az egy nagy kalap lószar mert ott csak kiírja milyen gomb, de hogy odaírná hogy esetleg mire használható azt nem.
  • Breki33
    ha átcserélted gondolom D-vel
  • horpeti
    ne rájöjj, nézd meg a settingsben a keyboardnál.. Ott állíthatod be a dolgokat úgy, ahogy neked jó.
  • grebber
    Lőni mivel tudok billentyűzeten??Mert nem sikerült rájönnöm.
    Meg írja az Y-betüt is de hiába nyomom semmit nem csinál!
  • ForRedGlory
    Köszönöm, sikerült
  • icemankimi
    jahhhh
  • horpeti
    Legelső gólom a PES2010ben nekem is egy szélről betett labda volt, de csak passz gombbal és olyan 10 méteres.. Középen érkezett a csatár, és bepasszolta. A káosz nem beadáskor volt a védelemben, akkor már mindegy volt. :D

Meg a korábbiakhoz képest 2 magas beadásból is lett fejes gól, meg még 2-3 fejes mellé is ment, Demoban egy beadás se sikerült kb.
    És én is beadásból kaptam az egyik gólt, másikat szögletből.

Úgyhogy elég hatékonyan működik.
    De simán befordulásból 16-20ról hosszúba is bekapják a gólt, szóval szinte bárhogy gólt lehet lőni.

Egyedül, ami nem volt, az az egyedül viszem a kapusra és lövőcsellel fektetem, ez kimaradt a meccsből. De biztos müxik. :)
  • Breki33
    egyébként nehéz lenne írni egy olyan progit ami kiszedi a DDS-eket egy binből?

Mindig ugyanott kezdődnek és ugyanolyan hosszúak.
  • Breki33
    Én inkább GS-el szoktam szerintem kényelmesebben kezelhető és ha átváltod a másik módba apply changesra azt hiszem, őis csinál rebuildet automatikusan felajánlva az átnevezést

ekkor a réginek adok egy másik nevet ezt meg átnevezem és kész

Pes 2010-hez még azt hiszem elő se vettem az Asf Explorert
  • The Hedgehog
    Jah mondjuk az első gyors bepasszom 5-öshöz egyből gólt hozott. Szerintem ez a "hiba" benne maradt. Kapusok rendszerint szopták ezeket a demóban.
  • The Hedgehog
    Passz. A konami liga és kupa nem a UEFA BL és EU LIGA megfelelői voltak? Úgy tudom igen.
  • Gnome
    gondolod az inter drukkerek a milánhoz ülnének be, ha teszemazt kiestek és milan olympiakos nyolcaddöntő lesz?..mer hogy ők is milanóiak?...

vagy most ez a Debrecen összekéne, h fogja a nemzetet egy emberként?:PPP...nenevettesd már ki magad:)....max válogatott szinten gáz az ha pl. valaki brazil mezben megy ki egy magyar - brazilra, de igazából azt is megérteném.
  • The Hedgehog
    Settings.exe és ott a controller 1 beállításainál nyomulj pajtás. Egyedül a kék gombot kell átpakolni X-ről S-re és szinte ugyanaz az irányítás, mint FIFA-nál. Emberváltás alapból a Q. Kényelmesebb...
  • usa911
    Hali!
    A Konamo léiga és kupa eltünt a játékból.
    Hogy tudok mondjuk csak 14 csapatos bajnokságot játszani?

Köszi szépen.
  • The Hedgehog
    Megnézed milyen könyvtárak vannak a patchben. Valszeg neked ezek kellenek:

dt04
    dt05_e (ugye az angol)
    dt06

Megnyitod a dt04.img-et AFSexplorerrel. Ha kérdez akkor No. Nem kell rebuildelni az originalt. IMPORT FOLDER, majd kiválasztod a dt04 könyvtárt és mehet a móka. REBUILD YES. Itt elnevezed az újonnan létrehozott file-t mondjuk dt04_new.img-nek. A végén még megkérdezi, hogy megnyissa-e ezt a fájlt. Fenének...

Ezt megismétled a másik kettővel is, majd a régieket backupolod a _new-kat pedig átnevezed és kész.

Segített?
  • horpeti
    A kapusokról csak annyit, hogy a rövidre ugyanúgy beszívja, ahogy eddig. Én is lőttem 2 olyan gólt, meg én is kaptam egy olyat, igaz az les miatt érvénytelen lett.

De attól még jobb lett, annyira nem szaladgált összevissza. Mondjuk egyetlen egy 10 perces meccset játszottam, ahol sehol se volt a Barca, ebből nem szeretnék nagy konzekvenciákat levonni. Majd MA! :D
  • grebber
    Billentyűzetre be lehet ezt a game-et állítani valahogy?
  • horpeti
    Nálam is ez a paletta, de én nem vettem meg a 2008-at. És csak PES5től ismertem meg a játékot.
  • The Hedgehog
    Egyébként első két meccses benyomásom az, hogy baromi sokat JAVULT a játék a demó óta. Szinte mindent tökéletesítettek kezdve a kapusok viselkedésétől egészen a passzokig. Még mindig vannak zavaró PES-es dolgok (animációk és nem logikusan helyezkedő csapattársak), de ezeket eltekintve két baromi élvezetes meccsen vagyok túl.

Az elsőnél például a ManU-val mentem a Fio ellen. Láthatóan támadó szellemben kezdték ellenem a meccset mégis amikor hosszabb ideig birtokoltam a labdát az egész Fio masszív védelemre rendezkedett be és keményen őrizték a kaput. A 85. percben tudtam egy távoli Park bombával bevenni a felső sarkot.

Emellett utána egy támadószelleműbb Barca ellen próbálkoztam akik aztán kegyetlenül nyomtak és a védekezésüket is feláldozták, hogy az 5-3-as adok-kapok meccsen győzzenek. Nem sikerült...

Azt hiszem egy remek kis játékot hoztak itt össze a Konaminál. Biztos vagyok benne, hogy PC-n nagyon sokat fogom nyúzni a nextgen FIFA mellett is.
  • Laci82
    Lehet kapni az új PES-t?
    Nem Újpest,a birkák akik beülnek a Fiorentina táborba tegnap ,mert ők is lilák...hát ezt nekik
  • ForRedGlory
    Olvasd el a readme-t... :)
    Mondjuk valaki elmondhatná tényleg hogy kell, mert még életemben nem használtam az asf explorert és egyáltalán semmi segédprogit PES-hez (miután ez az első, amivel játszom), így elképzelésem sincs hogy kell ezeket használni :(
  • The Hedgehog
    Én vagyok a hülye?! Nem találom az említett stadiont :S
  • icemankimi
    ezt is progival kell betenni?
    (mert én nem vágom)
  • csocso14
    igen az
  • Breki33
    de ez amikor saját arcot rakhatsz be?
  • csocso14
    van hogy build vagy scan és scan-él van hogy kiválasztod, jön az üzenet hogy jpg gif meg ekkora meg akkor képet lehet csak betenni, rá kattintok és ott kéne bejönnie hogy honnan választom ki a képet de semmi csak a háttér megy a zene és hiába várok semmi nem történik még vissza se tudok lépni.
  • Breki33

http://uploading.com/files/7d61a55d/logopatch.rar/
  • The Hedgehog
    Ok. Mindjárt tolok képet.
  • Breki33
    az arcszerkesztésre gondolsz vagy milyen képet?
  • Breki33
    Nyopmhatnál az Aveladzéban legalább látnánbk ott eredetileg milyen a fű
  • csocso14
    érdekel, hogy a legend módban csak nálam nem lehet be tenni képet a vinyóról, mert nem jelenik meg a menü, hogy honnan szeretném megnyitni, nem tud valaki megoldást erre a problémára?
  • Breki33
    ha a PESEdit.com 2010 Patch - Version 0.1 -ra gondolsz akkor azt szerintem GS-el vagy Asf Explorerel
  • The Hedgehog
    Lejött. Indul a próba. Nyomok pár meccset. 1920×1080-as felbontást is eszi. Minden remek.
  • icemankimi
    PES 2010 Database Editor 0.1 by MxSoniC *OF added*
    ezzel kell betenni az 0.1 patchet?
  • eZo
    Pes 4 sajnos nincs meg eredetiben, a Pes 2008 meg unokaöcsémnél van már 2 éve :P
    Szóval nem teljes a sor:
  • eZo
    Coming Soon
    We would like to inform customers that the Online service for "PES 2010" has not yet started.
    Service is scheduled to start on 13:00 22/10/2009(BST).

Szóval előbb nem tudom véleményezni az online *szépségeit :)

(* optimista )
  • horpeti
    Egyszer nyomtam én is zenére, kipróbáltam. Hát elég gagyi volt. Vagyis kb. olyan érzés volt, mint amikor egy FPS játéknál raktam zenét, és mehet a hentelés. Csak daráltam előre, zenére, ütemre... :D De az nem foci volt...
  • horpeti
    Majd oszd meg az online tapasztalataid!
    Valszeg úgyis megveszem ugyanúgy, mint tavaly, csak azért jó lenne online is tolni, nem úgy, mint tavaly. :D
  • eZo
    Ezt szeretem a cdgalaxisba !
    Rendelés leadásának ideje (szerver idő): 2009.10.20.,13:01.43
    Ma reggel 7:59kor már hozta is a GLS, és itt is van a kezembe Pécsen !
    Amúgy az elmúlt évekhez hasonlóan, most sincs extra ajándék, emlékszem a pes5-höz póló a pes6-hoz konami-s kulcstartót kaptam, azóta semmit ...

Gyors lekaptam telefonnal:
    Ennyi és nem több !
  • Breki33
    fociztál valaha? :P

Nem tudnék zenére játszani, meg jönnek az eredeti szurkolói énekek hangok
    ezek olyan atmoszférát adnak, annyit javítanak rajta mint egy grafikai tuning.

Erősítőre kinyomva hihetetlen szokott lenni számomra majdnem annyit ér mint a grafika javítása.

Meg reméljük megint jön az eredeti olasz kommentár.