81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Bulykin
    nemjó a link:S
  • Bulykin
    nah ez zsír thx

am zseniális a game, asszem elleszek az ősziszünetben

és végre egy kúrvajó banner
  • Gabe18
    Amúgy érdekes.Én sokat játszok Xbox360-on akcio játékokat,fps-eket.És azokhoz nekem sokkal jobb hogy a bal analóg feljebb van.Viszont a focihoz meg sokkal rosszabb,ott egyértelműen az jön be ami a Playstation controller kialakítása,tehát a két analóg kar lent,egy szintben egymással.
  • Mikiller
    Nekem Chill van, és épp azért vettem ilyet, mert a rumble-nak mind2 analóg karja lennt volt, és a hüvelykujjamat hátrafelé kellett feszíteni, és ezt kényelmetlennek találtam. Xbox360-nak is fennt van az egyik kar, de az drágább volt.
  • karmacoma
    Lolz 4k. Én anno még 10-ért vetem. Egy fos amúgy. Jó ötlet a hűtés én is azért vettem, de nagyon pontatlan, kényelmetlen a fogása, és a hátsó gombok tolóerő szabályzók, amiket a tavalyi PES fel se ismert gombként. Az analog karok nagyon rossz minőségűek. Nem lehet egy Rumblepad 2-höz, vagy eredeti xbox padhoz hasonlítani. Utóbbi 2 között nem tudok különbséget tenni. Mindkettő tökéletes ahogy van.
  • eZo
    holnap indul a szerver 13:00kor :)

de lehet holnap még nem tudok játszani, mivel jelenleg regisztráció sem lehetséges, szóval holnap fog mindenki regisztrálni aki megvette és szerintem tömegnyomor lesz !

azért remélem holnap este azért sikerül játszanom 1-2 meccset, mert pénteken elutazunk barátnőmmel és csak vasárnap este jövünk meg, mondjuk lehet addigra helyre áll a rend...
  • Maldini
    A mesterek ligájában miket kell bálíítani az első választasnál?
    Van az erősség beállítás van az hogy 20 csapat milyen bajnokságból, és az elsönél meg nemtudom miaz a sok lehetöség.
  • Gabe18
    Hát akkor akár elmész és veszel vezetékes Xbox 360 controllert.Xp egy külső programmal,Vista és Win7 pedig már magától felismeri és használja.(mondjuk a Vista csak 99%,annak utána kéne nézni,de nagyon úgy rémlik)
  • Nagyi2pac
    Én úgy tudom hogy holnap, 22-én indul a server de nem 100!

Állítólag holnap érkezik az első hivatalos patch (is) amit a system settings/download-al lehet majd letölteni!
  • gabe paul logan
    ...hát ez gyönyörű mondat, de a lényeg a lényeg
  • gabe paul logan
    Valaki mondta hogy ma indul a szerver, akinek megvette eredetiben írja már meg hogy mien a hálózat!

kösssssz
  • Firerock
    exboxosat szeretnék....
  • PeetMondoo
    Sziasztok!
    PES2010-hez nincsen még kitserver ügye?
  • ProEvoFan
    ha rám hallgatsz, akkor ezt veszed Joy Pad
  • Breki33
    na megvan

• Breki33
    8 ablakom van nyitva most még a játékot is futassam?
  • Nagyi2pac
    ---> Előnézeti képek!
  • Breki33
    Ez melyik stadion lehet?

• Breki33
    valahogy így van

Estadio Jose Alvalade

Day
    -----------unnamed_206
    -----------unnamed_207

-----------unnamed_208
    -----------unnamed_209

Afternoon?
    -----------unnamed_210
    -----------unnamed_211

Night?
    -----------unnamed_212
    -----------unnamed_213
    -----------unnamed_214
    -----------unnamed_215
  • Breki33
    210-211 úgy néz ki az Afternoon más árnyékkal, de hogy a kettő közötti különbség mi?

• Breki33
    nem tudom

a hűtés, de biztos van itt olyan akinek ilyen van
  • Firerock
    mindenképpen Xboxosat akarok,nekem bejön és manapság sok a konzolátirat amiben eze ka gombok vannak megadva szal az is jó
    szerinted a hűtés kikapcsolható?
    és mi felesleges?:D
  • Breki33
    sokan azt mondják felesleges illetve engem zavarna hogy nem egyvonalban van a két analóg kar, de biztos minőségi darab
  • Firerock
    ehhez és innen mit szóltok?
  • Breki33
    érdemes gamepadot beszerezni
  • Breki33
    van

all team&league logo patch is rel
    Auto search pes2010 Installation directory and auto rebuild IMG files
    made by WECN&WSI

download:

or
  • rvn
    Sziasztok! Valaki segíteni nekem, hogy "fifásra" csináljam meg a billbeállításoka? passzok, szöktetések stb...Megköszönném, idén váltottam fifáról PESRE. Eddig üti nálam a Fifat csak a bill nagyon furcsa.
  • ProEvoFan
    én ma rendeltem meg a játékot, holnap jön meg
    még jó h itt a hosszú 7vége, lesz időm hajnalig játszani
    és most elmondok egy imát h jó legyen az online kód, amin futni fog a játék.........ámen!
  • Markov
    PES 2010 Kits Relink Tool by Stelios

Download
  • Firerock
    van már valami eredeti név,mez patch?
  • Tomy Lee
    Tuti a Banner
    (annyi,hogy lehetne nagyobb de frankó))
  • gabe paul logan
    szerintem jó játék, pont mert nincs akkora különbség a játékosok között, brazíliával voltam és olyan szarok mint a bűn, ki is kaptam koreától 2-0ra, összevissza cselezgetni meg ki akar ? ez nem fifa 2000 ahol 1 csellel végigmegyek a pályán...az átigazolás viszont tényleg soványabb mint tavaly...futásanimációkat nem figyeltem, ennyire szörszálhasogató nem vagyok, ami a hülyeségeket illeti, srácok ez már a 10-ik pes, mindegyikben volt, és lesz is.
  • Markov
    jesszum petya a BANNERt nem lehet normális méretben betenni nagyban.. mert így olyan a hatása mint ha csak vmi reklám cucc lenne ott!
  • Flashly
    lassú reakció nekem is megmaradt, bár nem olyan lassú már mint a demoban, de még mindig érezni hogy nem olyan mint 09ben volt... meg a játék maga kicsit fura nekem, mintha gyorsított felvételt néznék, nagyon gyors a játék... némelyik játékos mozgás nagyon böszme, nemlehet normálisan lefordulni... és a futás tényleg olyan mintha belenne mindenki szarva... meg nemértem mérnem lehet többféle mozgást lemodellezni, hogy egy magas 90 és egy alacsony 65 kilós játékos ne ugyanúgy mozogjon már...
  • Breki33
    egy gond van ezzel a banerrel, hogy oldalgörgetéskor egymás alá scrollozódik
  • Shevchenko
    Szoktam.
    Bocs
  • Flashly
    sztem szar lett az igazolás... elküldöm a figyelőt tárgyalni, 3 nap, utána visszajön hogy negotation broken down... ennyi... semmi info hogy miért szakadt meg, vagy mennyit ajánlunk érte, vagy mittomén... ez így elég sovány...
  • Breki33
    és honnan szöktetek vele?
  • báttyó02
    hát 2nap játék után már nem olyan jó a véleményem a játékrol ;|
    nekem továbbra is késnek a reakciok,az emberváltás kurvaszar (bár ezen lehet h lehet állitani majd megézem) a kapus egy idióta,csomoszor fölöslegesen kijön a kapujábol
    aztán a játékosok mozgása is vhogy nem tetszik,demoban sokkal jobb volt(itt nem az animációra gondolok -bár messi pl ugy fut mint akit seggbebasztak,igazán lemodellezhették volna ha már ő van a borítón- hanem az iránygombok általi mozgásra)
    egy 90+agilis játékos is ugy fordul mint egy kibaszott tank,+ a reakció késés védőkkel szemben ez nagyon szar
    cselezést meg teljesen elkurták demohoz képest,alig tudok előhozni vmit,de aztis csak practicében..
    az idióta bugokrol nem is beszélve,mikor rálövöm a kapura,a kapus védi de gurul a kapu felé a labda,a védő fut érte,erre befut vele a kapuba -_-

nagyjábol ennyi ami nem tetszik,pedig sok jó ujitás van,az ML,BL,kártyás cuccok tetszenek,csak ez a jópár idegesítő dolog ne lenne...mindenesetre tolni fogom továbbra is,de az tuti hogy ebben az évben is a pes4es időket sírom vissza..
  • Shevchenko
    Pedig mindig Olasz Kommentátorral szoktem játszani