81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    #60630 pl
  • Breki33
    PES 2010 Original Kits Pack

http://downloads.moddingway.com/file/529.html
  • lacinkacinka89
    Hali! Nem tudja vki, hogy esetleg várható e majd olyan kiegészítés, ami normális csapat neveket és cimereket csinál a játékba? Ja és érdekelne, hogy itt a 2010-es verzióba sem lessz bootserver v stadion server? Köszi a válaszokat!
  • Breki33
    Breki ha lehet

virtualdub nem szükséges azt kihagyhatod illetve én van amikor azzal szoktam világosítani ha kicsit sötét

De talán kicsit túl gyors lett a gifed.

• Breki33
    jó is lett

de ezzel a fehér kerettel xar

• savaria
    Köszi!
  • mandju
    én frapssal mentem, virtualdubbal megvágom, aztán jasc animations shoppal megcsinálom belőle a gifet. breki pár oldallal ezelőtt részletesen leírta a menetét. én is csak a múlt héten csináltam az elsőt...
  • Carloska
    ilyen gifet mivel tudok csinálni elmentettem egy gólt és hogy lesz belöle ilyen?
  • mandju
    Real Madrid, 3. csoportkör... briliáns CR9 - Raul összjáték

• Breki33
    Az Avaladze fine day másnál is ilyen fényes felül meg fehér?

Így elég gázos

• daver88
    dehogy, nem kell komplett...csak mondjuk a nagyobb sztárcsapatokhoz...mertha megjelenés előtt volt option file, akkor mérne lehetne mezcsomag is..:D :D
  • Breki33
    komolyan egy nap után komplett mezcsomagot akartok? :)
  • Breki33
    ki P

jó lenne vmi segítség nekem mert egy stadionhoz 10 féle gyep különböző rárakott árnyékolásokkal rendes berakó program nélkül elég durva
  • GaVino
    Sziasztok!

Engem is mezcsomag érdekelne ha tudtok jót légyszi link!

Köszi
  • Breki33
    Délelőtt volt kérdés az arcberakás nekem edit módban simán ment engedett képet betölteni

• spytime9
    Hi
    Valaki legyen olyan kedves és dobjon egy pm-et,hogy hogyan kell a lan-t működésre bírni (ha értitek mire gondolok)
    Valami progi de senki nem ír semmit csak hogy megy!
    Nagyon szépen köszönöm!
  • daver88
    sprint gombot kell nyomni, amikor feléd megy a labda
  • daver88
    Üdv!!

nah végre megcsinálták a netet, amire hazaértem melóból végre lejött a játék...első pillantásra az tűnt fel a demóhoz képest, hogy kicsit karcsúbbak a játékosok, pedig ugyanazon a felbontáson játszom...sajna van néhány stadion, amiben a gyep nem a legszebb (de van itt olyan ember, akiben bízhatunk ez ügyben :D)

amúgy sztem is nagyon jó lett, sokáig fent lesz a gépen :D...azért megvárom az online véleményt, aztán lehet beruházok eredetibe...

plusz egy kérdés:
    van már valamilyen mezcsomag a csapatokhoz???

u.i.: a banner tényleg jó, bár nálam kicsit pixeles..(1440*990)
  • horpeti
    Top playeren elég nehéz a BAL.. ellenfélnél van 70%ban a labda, és hátul passzol, mert levédünk mindenkit. :)
  • horpeti
    Még nem próbáltam.

Viszont érdekes, kifutom a lelkem én vagyok legaktívabb 4 kapuralövéssel, sok passz, de nem megy be semmi és csak 6.5
    2009ben ezért 7-7,5 járt. :D
  • savaria
    Azt meg lehet csinálni,mint az előzőben ha jön a labda feléd akkor egy "csellel" átléped,elengeded? Mert nem jövök rá,hogy lehet most ezt megoldani!
  • horpeti
    Hm.. Viszont vicces, de a meccs után változott a játékos statja.. :)
  • szucsy89
    ja már sikerült leszednem köszi
  • horpeti
    Jaok. :D

Jééé, most csinálok épp karaktert legendben.. Végre nem az van, hogy lenyomom a meccset, és akkor látom meg, milyen a játékos tudása, hanem már meccs elején megnézhető!!!!
  • Nagyi2pac
  • Bulykin
    csak én találom nehezebbnek?
  • eZo
    full hd-t csak akkor választhatod ki, ha a monitorod is tudja nem elég a vga-nak :)
  • horpeti
    1600x1200ban tényleg szebb a játék, wow... Hál istennek bírja a kari full quality és szűréssel, elég durva. Főleg ha lesznek szép grafikai tunningok még. :) Ennél nagyobb grafikai élményt azért nem sokan kívánhatnak, semmi baj a PESsel ilyen téren sem, pedig még csak alap.
  • horpeti
    Egyébként a játékmenet tényleg kegyetlenül gyors, mondjuk én örülök, mert pont ezt szeretem, így könnyebb meglepetés okozni.
  • Breki33
    nálam a filefrontos link jó volt csak többször kellett rákattintani
  • horpeti
    Lenyomtam második meccsem, most 4-3 volt. 0-2ről vertük a Barcát
    73. perctől rámoltam 4et. :D

Őrületes, ahogy a beadások és indítások milyen hatékonyak. Mondjuk Reállal nem nehéz jól játszani. Ott lehet szivatni, ahol akarunk. :D

Viszont utcsó gólnál láttam, hogy vittem szélebben a kapusra 1-1ben, és most végre nem hagyja a rövidet.. Viszont úgy a rövidre helyezkedett, hogy szinte egész hosszú ott volt és csak be kellett gurítani.. Egyik se jobb. :D
  • Markov
    Kitserver 9.01 by juce & Robbie - BETA
  • Gabe18
    Első gól a full játékban:

Nem rossz single-ben.Csak keresnem kell egy "semleges" klubcsapatot akivel játszhatok.
  • horpeti
    Viszont cool, mert eddig nem is tudtam, hogy 1600x1200ban bírja a CRT moncsim a 85 hzet. :D
    Akkor legalább lesz felbontás a gémhez, amíg megjön a full hd monitor. :)
  • horpeti
    Most raktam be a gépbe a 4870-et, és megdöbbenve tapasztalom, hogy nem engedi felajánlani a full HD-t.
    Mivel low-n se, gondolom ez majd idő kérdése, szal nem a kari a szar. :)

Végre Goodot ír mindegyikre.

• Itsuki
    nekem volt olyan logitechem,vagy is van... de az 1 szutyok,én nem tudom mit kell,de csak azt tudom mondani h a dual actiont hagyd...
  • Carloska
  • szucsy89
    nekem sem megy a link, adhatnál egy normálisat:) thx

egyébként a Logitech Dual Actiont vagy egy X360as gamepadot ajánlotok PES-hez?
  • Bulykin
    thx
  • Carloska
    rapidről nem szedhető , filefront meg lassú nagyon

DE itt egy mirror :

http://www.megaupload.com/?d=3V6E8LUQ

Aztán várjuk a többit is ha van valami rakjátok be