81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Terminátor14
    Fifával nem játszom pes3 óta, úgyhogy ezt már nem tudom :) De vmi hihetetlen, hogy milyen gyorsan és pontosan passzolgatnak. Ezek persze általában lapos és viszonylag rövid passzok, de akkor is, nagyon beteg.
  • Tyler1
    na hát ez volt nálam a gond a fifába is :D 4. osztályú csapat olyan kényszerítőket levágott, meg 1000 méteres hibátlan inditásokat, hogy arra nem volt időm h reagáljak :D
  • Terminátor14
    Nekem a játékmenet sem jön be annyira, túl gyors. Bármelyik kiscsapat olyan egyérintős játékot nyom le a közzéppályán, hogy 1 percig nyomozom a laszitt, nem hibáznak és egyszerűen lehetetlen elvenni egy ideig. Oké, hogy top player, de a Barca játékosai nem passzolgatnak így és ennyit :D
  • tobias88
    Lehet úgy néz ki, hogy a gyorsabb játékmenetet ellenérvként hoztam fel, de az pozitívum, mint az azonnali reagálás is! Viszont az értékelések még mindig rosszak meccs végén! 1 gól + 1 gólpassz = 6.5
  • tobias88
    Elfelejtettem az antianalisinget és az antisotr... beállítani!

Viszont az alt+tab tökéletes, demónál nem volt az és féltem miatta, mert ott nem csukta le a tálvára!
  • daver88
    az úgy korrektul sarokra ment:

épp most dobtam ki 4 éves tescós gamepadomat, mert eltörött a bal karom :D...

jövőhéten vennem kell mindenképp egyet...
  • Nagyi2pac
    Csúnyább grafika?
    Sztem nem lett semmivel sem rosszabb a demo grafikájánál, pedig én csak 1280x720-as felbontásban tudok játszani...sajnos, remélem hamarosan jön valami cucc amivel végre tudom majd 1680x1050-ben is nyomni!

A játékmenet az sztem most pont jó a 2009 és a 2010 demo közötti sebesség van! A 2009 sztem talán túl gyors volt a demo meg túl lassú nekem ez pont ideális!
  • tobias88
    Hát, eddigi tapasztalatok a demóhoz képest!

- Gyorsabb játékmenet (2009es inkább, mint a demós)
    - Csúnyább grafika (Szerintem)
    - A nap túlságosan vakít, és ez sokszor zavaró!
    - Új emberfogós rendszer jó, de ha náluk van a labda és az én térfélem 16osánál passzolgatnak, a védőjük ne kövessen már 15-20 méterrel a félpályán túl, amikor már rég lesen lennék

Amúgy egész korrekt!
  • Terminátor14
    Erre még így nem figyeltem külön, talán nem is volt esős meccsem :) De biztos, szal így fullhd-s felbontáson sokkal jobban előjönnek a kicsi részletek. A fű is nagyon szép általában, ami jól meg van csinálva. Meg kirúgásnál/szabadrúgásnál csomószor megállok és csak nézem, annyira valósághűnek hat :)
  • Breki33
    viszont gondolom a sötétebb rész pl esősnél meg ott sokkal jobb lesz
  • Breki33
    Igen ezen gondolkoztam, csak nem merek már megszólalni ma mindenki olyan agresszív :P

Azt nem értem másik stadionban ugye tudtuk cserélni a pálya szélét itt elvileg sötétzöldre cseréltem, de fehér maradt és nem értem miért
  • Terminátor14
    Nem, sajnos tv-n még jobban kijön a kontraszt a fényes és kevésbé fényes részek között, és valóban hülyén hat kicsit. De ha ez lenne a legnagyobb problémám a játékkal, akkor nem elégedetlenednék :D
  • Nagyi2pac
    A 2009-ben voltak külön shiny effektek valamelyik stadionos bin-ben, sztem a 2010-ben is vannak valahol, azzal lehetne csökkenteni a rikító fényhatást!
    Engem is zavar, de nem minden stadionban vakító!
  • Breki33
    pedig pont azon gondolkoztam, hogy lehet tv-n jobb

• Terminátor14
    Jahh, ez engem is zavart, a tv-n tolva szinte vakít néha, és ez tényleg túlzás.
  • Forza Italia
    most már nekem is:D
  • Flashly
    nekem müxik, már be is raktam vele a korrekt logo-kat
  • midian
    Srácok a játékban hogyan kell csavarni a labdát ,a demó van csak fenn de nem tudok sima kapura rúgásnál csavarni
  • Breki33
    nálam műxik a képeimen látszik is
  • Forza Italia
    srácok a kitserver h működik??? Mert beteszem a pes mappába de nem tudom instalálni.
  • Breki33

There are 5 only languages in the game, here are the extra languages:

French: or
    German:
    Italian:
    Portuguese:
    Spanish:

• Breki33
    tudom, hogy amiatt van

de túlzás !

és végig teljesen fehér a pálya széle hiába cserélem észkombájn

tehát nem világosabb vagy egyes részek világosabbak hanem szinte az egész
    és magán a füvön lévő is túlzás, de az megoldható

• Neoncsoves
    Véleményem a játékról:
    9/10 :D

szerintem marha jó lett... jobban visszaadja a focizás hangulatát mint a fifa, legalábbis NEKEM.

apropó: szurkolói hangok meg ilyen cuccok lesznek? Meg esetleg magyar csapatok?
    egyébként meg van 1-2 érdekes dolog a játékban... ma kipattant egymás után 2x kapufáról a labda, 3adszorra repül a játékosom csukafejesbe és így átrepült a kapufán, a labda meg izomból neki a kapufának és vissza a mezőnybe:D
  • The Hedgehog
    Ez a napsütés miatt van észkombájn :D
    Láttál már meccset amit verőfényes napsütésben játszanak? Ott is kb ilyen az "effekt".
  • Breki33
    Szép gól, csak mehetett volna jobban sarokra :)
  • Breki33
    A WECH az egyik legjobb pes editalo csapat
    sok nagyon jó cuccot kaptunk már tőlük

deha fosol csak sajnálkozz :P
  • Neoncsoves
    Srácok nincs valami csapatkiegészítés? Loki nincs BL-ben, pedig szivesen szétrugnám mindenki seggét velük :)
  • Carloska
    áhh
    isten vagy :D
  • daver88
    parancsolj:

• Forza Italia
    nekem is fent van és nem japán:D
  • tobias88
    De ezt most tényleg érdemes felrakni? Nem csak szivatsz, és ha felteszem, minden japán lesz, vagy valamilyen hasonló nyelv?
    (fogalmam sincs milyen nyelv ez, de sajnálom azt, aki ezt kénytelen használni)
  • Carloska
    Valaki aki ért hozzá csináljon nekem belőle egy visszajátszást légyszíves.

Itt a REPLAY:

http://data.hu/get/1806225/PES2010_REPLAY01.bin.html
  • tobias88
    nekem előbb kiírt valami hibát erre
  • Breki33
    http://rapidshare.com/files/295953441/PES2010__WECN_WSI_Real_Logo_Patch_V1.rar

ez a hejról nagyon dÚÚÚÚÚrva P
  • Breki33
    tudom mi az orginal ;)
  • tobias88
    Valami jó logó pack van, amit már kipróbált más?
    (a kínait nem tudom leszedni egyik hejről se)
  • Nagyi2pac
    Ezek az alap mezek az alap teljes játékból..
  • Nagyi2pac
    Azt még nem lehet tudni hogy lesz e boot vagy stadion server, ez még nagyon korai! Örüljünk ha lesz a kitserver-hez GDB!
  • Flashly
    Felraktam a kitservert, beraktam a korrekt csapat és egyéb logo-kat, márcsak a mezeket kell berakni a csapatokhoz, illetve a bundesligát megcsinálni. Remélem lesz gyorsan GDB folder
  • Breki33
    Option File 0.2 - Multilanguage

cduin have released version 0.2 of his PES 2010 Full Version Option File. This one is Multilanguage. We have built a small application that copy the teams names from english to other languages. Features :
    - team names fixed.
    - emblems fixed.
    - Major national team players now have real names.

http://www.youtube.com/v/7wYS9L8Vluo&hl=en&fs=1&

http://downloads.moddingway.com/file/538.html