81526
-
Fél szezon után nem kérdés, hogy kezdő vagy, úgyhogy elméletben nem fordul elő sokszor :)
Ez megint mi? Úgy tűnik nem nyomtam elégszer a passz gombot.
-
Nagyi2pac #60774 De szar...előbb megnyitottam a makrók menüt és alig tudtam bezárni!
-
Miért ne lenne?
ez?
és ez
szerintetek melyik? -
persze, és bemelegítő gyakorlatokat végeznél, mindig a felvillanó billentyűt kellene megnyomni, de ha elrontod, akkor két hétre lesérülsz...:)
de amúgy igaz, azon lehetett volna javítani.. -
"Become a Legend" mód kurva jó LENNE, ha nem kellene mindig végigvárnom a kicseszett meccset amíg be, vagy miután lecserélnek. Oké, hogy gyorsíthatom, de dögunalom. Bizonyára csak az elején, amíg be nem játszom magam annyira a kezdőbe, hogy a kellő állóképesség is meglegyen egy teljes mérkőzés végigtolásához, de könyörgöm valami szimuláció legyen már mondjuk a becserélésig...
Vagy pl megoldhatták volna, hogy addig FPS módban futkozhatok a pálya szélén :P -
valaki kipróbálta angolon kívül más kommentáron??? mert elég unalom már...
ill. azt hogy lehet megoldani, hogy angol felirat és más kommentnyelv??? ha meglehet.. -
nálatok nem szar a banner miatt a makrók menü?
ha megnyitom nálam a banner alá magy be és pont a kódot nem láni -
Tényleg nem érzem így képen. -
ez?
szerintem marha jól néz ki
mármint a képen
legfeljebb annyi, hogy most csak 1024-es a felbontásom -
akkor már inkább ez:
-
Így képen nagyon nagy hányadéknak tűnik.
Gondolom élőben jó :D -
De ez nem para így. Ha így történt volna, akkor azt mondom, hogy oké. De ez az ökör kapus a 16oson kívülről szabadít fel, és sétálva indul vissza??? Kb akkor kezdett el futni, mikor ellőttem a labdát. Ez vhogy nem klappol. -
ugyanez a gyep az én bump-ommal
-
Nagyi2pac #60762 De balf*sz volt a kapus!
Nagyon durva hogy olyan távolról kapásból kapura emeli!
-
így csináld ! -
Így is jó, köszi :D
Peti: mmint most legutóljára? Nem vágom. -
Laci82 #60759 Apró popóóó....az Electro Worldbe szokott lenni PES?
Mer a hülyeazérnemvagyokba csk a fifa kapható állandóan. -
Nagyi2pac #60758 Egész jó! Ez scannelt arc? Ha igen akkor kirakhatnád az arcképet!
-
Emlékszel arra a gólra, amit lőttem 40ről?? :D -
Én nem látom, pedig [flash]el csináltam, na mind1!
http://www.youtube.com/watch?v=oLdAQVbgu9s -
-
Balázskának való... 

bocsi a nagy képért. -
Tökéletesen működik, így már elég jó a játék, hogy lógók és nevek is vannak! Lehet BL meg ML ezni, aztná később jöhetnek a mezek
-
Nem láttam sajnos, de ezek szerint szívonalas lehetett :) -
Laci82 #60751 Szóval az éven nem lesz jó focis játék én úgy látom.
A franc egye meg csak konzolra lehet jó játékot csinálni?
Mi van a fejlesztőkkel újabban?
-
Láttad hétvégén Stankovic gólját?
Akkor ne szídd annyira a kapust
-
5ezer alatt nincs normális -
Nekem mind1, én valszeg nem fogok onlnine se játszani, a váltás miatt nem érné meg, mert minden meccsen felidegesíteném magam. -
Nem, a cpu kapusa is szar, vagyis inkább csapnivaló :((((
Ez mi? Csak erős idegzetűeknek! Méretért sorry, de elég hosszú lett.
Hogy úgy mondjam, nem rajta múlott, pedig a felszabadítását rögtön én fejeltem el és aztán kapura is küldtem. -
billdm #60746 Gép ellen vicces játszani..ezért lesz jó...ha JÓ lesz az online ember,ember ellen.
Mert remélem nem kúrják el megint az online részt! -
Laci82 #60745 Egy marha nagy hiba van benne,a kapus,persze mindig csak a tiéd,bevéd jó pár gólt.
Almúnia eddig 3-ból két meccsen megtette,plusz a real -milant is lejátszottam ott meg Abbiati tette ugyanezt. -
RYO21 #60744 Honnan lehet letölteni a PES 2010-et PC-re? Tudna valaki adni egy torrent linket? -
Nagyi2pac #60743 Semmivel mert ez a beta!
-
gondolom letesztelgették... -
Flashly #60741 mivel jobb mint a beta? -
nah, megjelent a kitserver 9.0.1 FULL... -
amúgy van aki a rippelt verziót szedte le és mükődik neki?? :D mert én azzal kezdtem, hogy ne kelljen várni, de 1 napom ment rá és sehogy sem sikerült felrakni, aztán inkább maradtam az eredeti verziónál :D -
hátja ezt még nem tudták rendesen megoldani, hogy reális legyen a csapatok játékstílusa. Pl. legnehezebb fokozaton mért futják le Ronaldot a jóval gyengébb játékosok?? -
Nagyi2pac #60737 Ja az értékelés megint érdekes..tesómmal nyomtunk pár meccset az uccsó meccsen England - Netherlands, én voltam a hollandokkal. A végén tesómnak 24/13-as volt a lövések aránya az enyém 23/17 tehát elég szoros meccs volt, a labdabirtoklásom több volt, több szögletet is rúgtam, volt 1-2 kapufám is és veszélyesebb támadásaim is voltak viszont a végén tesóm nyert 3:1-re...Rooney-val 2 gólt is lőtt, értékelésnél Rooney 6,5-öt kapott nálam meg Van Persie aki egy gólt sem lőtt, bár viszonylag jól játszott kapott 7,5-öt.. -
skacok:D
mostmár vagytok többen
melyik Xbox controllerhez hasonló gamepadot ajánljátok 5k-alatt?