81526
-
hát ez olyan mint ha maszk lenne legalábbis HD tv-n nézve nagyon elüt
azért irom így mert közben egyszercsak elszállt a monitorom még jóhogy van HD tv.
DE lehet érdekel majd pes-hez, hogy milyen monitort érdemes venni -
Nagyi2pac #60933 Aha hogy később ne baszódjon el, asszem!
-
Na finomítottam még rajta 

-
Na a tegnapi gyepet lehet tesztelni
Estadio Jose Alvalade Day Fine Frenkie test version
http://www.gazup.com/QcX0o-unnamed_206.bin-download-mirrors -
ja hogy rendesen megcsinálták-e? -
Nagyi2pac #60929 Ilyen volt a 2009-hez is, asszem ez arra való hogy átvizsgálja az Option fájlt miután szerkesztve lett pl. hex editorral! -
+1 
nemis értem még miért nem jött ki -
lehet idióta kérdés, de mi az a PES checksum utility? -
Nagyi2pac #60926 Hát most van 10 nap szünetem úgyhogy lehet majd készítek egyet, bár most valamiért nem vagyok nagy szerkesztgetős kedvemben..
Remélem hamarosan kijön valamilyen progi amivel végre beállíthatom a normális felbontást! -
nemtom én arról már leszoktam
de úgynézem van már olasz kommentár
-
Nagyi2pac #60924 Akkor nem tudom mitől van ez...az baj lehet ha közbe megy az MSN? Sztem nem mert régebben is ment és akkor nem volt beakadás...
-
Itt is olyan úgy látszik tűzrókán ilyen -
ja nem akarsz egy jó kis labdapackot készíteni?
van a Tribute Ballpack v2 by Bendit de az nem tetszik -
mármint nálam biztos nincs -
fél perces beakadás biztos nincs
de mindjárt rakok fel egy kis tesztelni valót :-) -
Nagyi2pac #60919 Nálatok jól működik a kitserver?
Mert nálam vannak kisebb nagyobb beakadások, valószínűleg a kitserver miatt! Pl. belépek a játékba és kapásból a KONAMI-s feliratnál megáll úgy fél percig...utána meg meccs közben szintén egyszer csak megáll.. -
Na talán így többen hozzászóltok:
-
karmacoma #60917 Köszönöm a segítséget! Közben beindult emez is. Nem tudom mi volt kora délután. -
Sajnos egyfolytában leáll a szerver :(
Mindegy is most megyek el picit pihenni, vasárnap este jövök csak meg, remélem addigra megoldják, mert amúgy jó lenne ...
Jó pihenést és sok gólt a hosszú hétvégére
-
Mondjuk először meg kéne tanulni játszani. -
Keletkezett egy luk, és nem tudom mi miatt! Kivettem pár játékost ugye akik már nincsenek a Barcában, de ettől nem kellene ilyet csinálnia! És ha megpróbálok vele valamit kezdeni, lefagy a játék
-
Jah, általában meg szoktam, hogy a sok köcsög németet le lehessen alázni. :D -
-
Szilcsio #60911 Horpeti nem kell feltétlen megvenni. Van Humachi. Csak még server nincs hozzá, de lehet csinálni.
-
hmmm? -
http://www.konami.jp/we/online/
Itt csináld végig, ha nem volt eddig KONAMI ID és GAME ID profilod
-
eddig is ennyi volt ;) ez az ára nem csak most ! -
Csak 8000 most! -
hát most meg leállt a szerver :S
Hihetetlen, pedig egy jó kis barca-real meccset nyomtam
2vs2 amit próbáltam az jó volt, mármint kapcsolatilag, de az irányítás BOTRÁNY nagyon kellene a manuális emberváltás, így számomra játszhatatlan a 2vs2 !
-
Ez nekem még nem elég, majd 2v2 ről kell infót mondani + 10 játék vagy több tapasztalatairól!
Amúgy még mindig nem kaptam arra választ, hogy gyengülnek e a játékos képességei ha máshol játszik, mert én úgy tapasztaltam eddig hogy nem! -
nem is fogod, cd galaxis, és esetleg 576k -
Laci82 #60903 De hol lehet kapni egyáltalán?
A cd galaxison kívül.
Sehol nem láttam még ma se electro wold se media markt. -
na skacok
akkor szerintetek melyik legyen
a Chillstream vagy ez ? -
Nagyi2pac #60901 Szóval ez "csak" online patch, más nem javít? -
karmacoma #60900 Nekem ma jött meg. Sajnos jelenleg ha id-t akarok csinálni kapok egy ilyet: The requested URL /pes10epc/web/konamiid/register.php was not found on this server. Hát nem tudom mi ez. Lehet valahonnan manuálisan? Így elsőre nem találom a Konami oldalán. -
Laci82 #60899 Hello.
Rendesen megy az online? -
Jó hírek. :)
Akkor asszem hamarosan én is beszerzem. a 2v2 is érdekel, ill. majd kiderül, mi lesz, ha több ezren lesznek.
Taktikával kapcsolatban: Ha jól láttam a formation betöltés hozza magával a taktikát, de az embereket újra be kell állítani, mert azt nem tölti be, ugye jól látom?
ill. a player cardsnál is folyton újra kell állítani, hogy defense mind, ami azért lassít a dolgokon... nem? -
Aha, fura. Nekem szépen mögé teszi. -
szia !
ha minden igaz veled játszottam peshungary döntőt pes5-el !
jól emlékszem ? -
Nagyi2pac #60895 Bocsi ez nem válasz akart lenni csak véletlenül rányomtam...