81526
-
Ezt meg most lőttem, gondoltam úgy se sikerül mindig...
-
mikiking #61173 es a kép hullmázása az mitől van ??? Nagyon idegesito,amikor mutatja a játkosokat meg akármit és behhulámozgat,de ez eddig mindegyiknél volt... Megoldás ? -
Cat 02 #61172 Engem most nagyon alázott a Chelsea >.< szabadrúgás ellen egyszerűen nem tudok mit tenni. Mindig pont a felső kapufára rúgja és Casillas nem tudja kikapni. -
Nem támadnak sose le, az a baj, és simán kipasszolgatom a védelmet! Nem 1-1 ben kell próbálkozni, mert úgy nagyon nehéz elmenni, hanem keresni az üres területet, elején nehéz volt, de ha rájössz hogy kell, akkor túl könnyű...
-
Top Playeren játszok és tényleg nagyon könnyű, demo sokkal nagyobb kihívás volt, 6 gólból 4 min beadás és abból fejes... sajna nagyon sablonos lett... -
ez a kitserver amit linkeltetek ez már a 10hez való? -
előbi kitserverbe utóbbi document and settingsben a konami save könyvtárba
de sztem le van írva -
majd online
nekem elég nehéznek tűnik pedig most profin játszom
deha ilyen jó vagy rakj már be néhány gólt amit lősz, had tanuljunk :P -
Cat 02 #61166 Ezt h kell telepíteni ?
Van egy 'dt0c.img' és egy 'save' mappa benne. -
már megvan thx -
kicsomagolás után csak simán be kell másolni az IMG mappába...de elvileg nem mappát kéne kapnod, hanem fájlt...
utána meg a játékban a system settingsbe a languages-be kell a kommentatort átállítani.. -
Csak bemásold és kész -
spanyol kommentárt h kell betenni?
leszedtem és csak egy dt00_s mappa van. Ilyet nem találtam az img mappába -
mikiking #61161 viszont kitserverrel kell telepiteni,azt meg nem tudom -
javítottat...
amúgy a góloknál egész jól kiabál...de sztem lesz ez még jobb is.. -
Magyarország - Spanyolország 4 - 0
Remélem jön ki valami nehezítő patch
-
izzadás patch?? lol:D
kajak látni hogy izzadnak? -
szír^^ köszi:D -
jah érdemes,elég jó -
#61150 -
az eredeti spanyolt próbáltad vagy a javítottat? -
nog, kipróbáltam a spanyol kommentárt, nem rossz, ami biztos, hogy jobb mint az angol, de a szakkommentátor kicsit cincogó hangja ront az összképen...
egyenlőre nálam marad..
más: elkezdtem játszani angol bajnokságot master leagueben, hogy kicsit szokjam a dolgot..
idegenben mentem a Wiganhez, ők alapjáraton a Villamarban játszanak. A háló színe kék-fehér volt, ugyanolyan csíkozással, mint eredeti állapotában a valóságban...(nemtom előző két pes-ben így volt-e, azokkal sajna nem volt módom játszani konfig miatt)
de ez nagyon bejött... -
mikiking #61152 koszi,és ezt az izzadás patchet a pes hungaryrol érdemes feltenni ? -
valami mez update van már? -
ez pl -
oké,köszi
közbe megtaláltam h OF editorban megtudom nézni h melyik hanyas binben van -
mikiking #61148 és azt hogy kell.meg honnan ? -
Ezt sztem Nagyi2Pac jobban tudja, de szerintem megkell nézni a facelistben milyen bin tartozik ahhoz az archoz és arra átnevezni. -
miért nem teszel fel egy roster ápdétet? rögtön mindenki licenszelve lenne.. -
Címerből elég könnyű kitalálni sztem -
de, de mivel van már roster ami javítja a neveket sztem tök felesleges
-
köszi
már csak az az 1kérdésem van h ide elég ha csak bemásolom a letöltött fájlt? pl: henry_1115.bin
vagy átkell nevezni vmire? -
Cat 02 #61142 London FC = Chelsea ugye? -
mikiking #61141 ok sorry.... Nincs valahol egy lista hogy melyik csapatok milyen álnéven szerepelnek ? -
dtoc.img (faces, hairs, kits, boots, fonts, numbers) -
Szerintem a következő kommentedbe szedd össze az összes csapatot, amit hiányolsz és kérdezd meg egyben ;) -
mikiking #61138 Chelsea sincs ? -
lehet jobbat csinálni
nem egyszerű ám ilyen gyorsan az összes csapat mezét összeszedni, biztos lesz majd jobb is -
mikiking #61136 Bl ből zurich is hianyzik,meg latom van azért jo par -
Annyira silány munka, hogy már fáj... A PL csapatoknál pl Chelsea mezén nincs a karon EPL logó az Arsenalnak van... Ha BL-t játszok az Arsenlalnak félig letakarva a PL logót látszik a BL logó... Nem igaz hogy ilyenre nem figyelnek...