81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Na sikerült kiszednem végre, ja 40-től 155610-ig kijelöltem aztán úgy jó volt, viszont amikor egy új, üres "fájlba" kell rakni ott kérdezte hogy mekkora legyen a mérete én 300 Bytes-ot adtam meg csak tipp szerűen de úgy látszik jó!
  • Breki33
    de ez olyan asztalterítő

ez valóságosabb
  • Breki33
    a 2-iktól kell visszafelé menni úgy egyszerűbb

155630-nál van a második DDS- tehát előtte van az első

csak egérrel ennyit kijelölni elég macerás lenne
  • karajjj
    szerintem ez egész jó
  • Breki33
    visszarakni így kell, nem a DDS-től kezdve

1. open dds

"teszt8new.dds" select 080 to end

2. open 106 orig.bin

select 0c0 to 155610 and paste

• Breki33
    Na ez ilyen lett

Nem rosz, de szerintem túl egyenletes a másik valóságosabbnak tűnt
  • Nagyi2pac
    Ja ugyanúgy kell kivenni mint visszarakni? A 40-es offset-től jelöljem ki az 155610-ig?
  • Nagyi2pac
    Igen de a 4. sorban az első DDS van, nekem a második kell azt nem találom! Vagy a 4. sortól a végéig kell kijelölnöm, mert a tutorial-ban nem így van?!
  • Breki33
    mondom a legelején van a 4. sorban

Hex editor Neo-ban csak shift-et kell nyomni közben és kijelöli addig
  • rvn
    Valaki HELP PLS! 61264
  • Nagyi2pac
    És az option fájlal (PES2010_EDIT) mi van? Azt is bemásoltad?
  • Nagyi2pac
    Az oké, de hogy találom meg a másodikat?
  • Laci82
    Felrakom a kitservert és bemásolom a root example 1 mappába a cuccot amit a telepítés leírásába írnak premier league kits 1.0 by grand bleu.
    Most mi a ... nem jó?

[IMG][/IMG]
  • Nagyi2pac
    Akiknek alapból nincs eredeti arcuk azokat relinkelni kell, de a teljes játékhoz még nincs arc relinkelős progi, ami meg a demo-hoz volt az meg úgy nézem nem működik a teljessel, pedig elvileg kéne működnie!
  • Breki33
    a másodiktól mész felfelé az első szinte a legelején van
  • Cat 02 #61279
    Próbáld meg ékezet nélkül.
  • Laci82
    Én nem értem felmásoltam mindent a helyére erre ez fogad

[IMG][/IMG]
  • Nagyi2pac
    De hogy találom meg a 2. DDS-t? Az oké hogy beírom a keresőbe de nem tudok lépkedni hogy a következő DDS-t megtalálja!
  • eddie
    Köszi! Meg van.
  • rvn
    Nah konkretizálni is tudom a hibát:) Mindig a pontrugásoknál fagy ki mikor át kellene váltani a pontrugó ember mögé:S
  • Breki33
    azt nézd amiket én csináltam gif-eket

ha a stadionos részt nézed két DDS van benne ugye azzal kezdődik

a felső a textúra DDS-től tart a másik DDS feletti PUUU-ig
    én findel mindig rákeresek a 2.-ra aztán onnan kijelölön a felsőig.
  • Breki33
  • Bulykin
    idegesítő amikor lecserélnek...2 gólt lőttem 20 perc alatt, igaz h vezetünk 4:0-ra, de akkor is grrr
  • PeetMondoo
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni,hogy azok a játékosok akik nem szerepelnek a bintérképben(Zhirkov,Zigic,Alexis,Granero,Vermaleen ...stb)
    Azokat hol találom,vagy mi a "sorszámuk"?
    Köszönöm
  • Breki33
    korábban kilinkeltem itt
  • Breki33
    na ezér jó a gazup most a gépen nem találtam ezt a psd-t de a gazup-on a fileim között fent volt és onnan betöltöttem

tulajdonképpen ezt használom csak továbbfejlesztettem

egyben a hosszanti és keresztcsíkozást többféle koszolódás stb.

Csak ez még a demos alappal megy, egy fú létrehozása nem annyi, hogy rárakok egy színre csíkokat mikor kész a csíkozás akkor layereket egyesítem és jön az alkotás, és van amikor megvan a frankó szín kinézet akkor nem mindig lehet visszamenni az alapokig egy csík miatt.

Mert az nem lesz ugyanaz

most pl megcsináltam mindent új layeren mindjárt felrakom látható a különbség

• Nagyi2pac
    Breki hogy is kell bin-ből kivenni a DDS-t? Megnéztem megint azt a tutorial videót de nem vágom hogy találja meg a DDS-es részt meg hogy miért pont a PUUU-s részig kell kiszedni..
  • eddie
    Sziasztok!Tudna valaki segíteni, hogy a javított spanyol kommentátort honnan tudnám leszedni?Előre is köszi!
  • Nagyi2pac
    Azt különben észrevettétek hogy mindig a hazai csapat színei alapján színeződnek a kapukon a hálók?
    Múltkor a Manchester city ellen játszottam akkor világoskék volt, a Sunderland ellen meg piros és fekete csíkos!
  • Nagyi2pac
    De azt nem értem hogy miért nem a azzal a PSD-vel csinálod a gyepeket amit múltkor adtál (manto4), abban külön volt a csíkozás úgy sokkal könnyebb lenne megcsinálni!
  • rvn
    Sziasztok! Nagyon jó a teljes game! Most toltam fel. Az lenne a problémám, hogy a játék meccsek közben mindig kifagy! pes2010.exe hibát észlelt ezért leáll. Valakinem nincs hasonló gondja? Esteleg ötlet, hogyan lehetne emgoldani? Config alul winxp sp3 ma lett ujrarakva. Legujabb VGA driver.
  • karajjj
    sg-n TILOS a warez...
  • Breki33
    persze, hogy pontatlan mivel azzal a hülye árnyékkal szórakoztam meg volt vagy 15 layerem

aztán már nem volt kedvem meg időm azzal is szórakozni azt hittem pontosítod :P
  • Breki33
    énis elmonmdtam, hogy nem csinálok több füvet, de ez amit ezek művelnek a füvekkel
  • Nagyi2pac
    Idén meg jövőre sem lesz PAC-PATCH de ezt már párszor elmondtam...
  • Kovács Erix
    De van egy nagy baj nekem inen nem jó a 19-edik mert ezek 200 megások amit én töltötem az 250 és csak 20 linkböl áll de a 19-dik nincs meg:S
  • Nagyi2pac
    Bocsi még nem volt időm tesztelni de most megnéztem játékba is!
    A PSD-ben szép volt de pontatlan, a játékban ugyanez a helyzet!
    De ez legalább már nem pöttyös!
    Egy kis koszolódás jöhet rá és fasza lesz!
  • Bulykin
    lol:D
  • Breki33
    Google első találata

de szerintem 27.-ig megy
  • Breki33
    ha nem érted az iróniát akkor igen

kitserveresnél egyszerűbb megoldás nincs , vagyis sokkal egyszerűbb mint teljes img-et telepítgetni

énis 97-től 2004-ig bill-el játszottam fifa-t és else tudtam képzelni, hogy gamepad

de ég és föld vissza nem térnék bill-re