81526
-
Nagyi2pac #61614 Jó akkor rakhatsz be képeket, nem nagy cucc összedobom negyed-fél óra alatt! 1024x1024-es képek kellenek, ha ennél nagyobbak az nem baj, ha kisebbek akkor csak kicsit legyenek kisebbek pl. 800x800! -
igen
#61537 -
meoshevka féle San Siro
http://downloads.moddingway.com/file/596.html -
savaria #61611 Ez is a tied,ugye?
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/anfield-turf-6-versions-by-frenkie.html -
Francba azt hittem ez megáll az országhatáron :P
"You can find more files for Pro Evolution Soccer 2010 at our Download Zone. Boots, Scoreboard, Balls, Kits and the Anfield Turfs Pack made by master FrenkieSP."
http://www.moddingway.com/news/516.html
-
szerintem ez nem baj
én tudnék segíteni sok stadionhoz ilyen képet szerezni
biztos nagy sikere lenne
én a füvek miatt elég sok ilyet nézek -
Nagyi2pac #61608 Ja ez jó ötlet, de nem hinném hogy minden stadionhoz lenne ilyen nagy méretű kép a stadion belsejéről! Meg ugye vannak a játékban kitalált stadionok is azokhoz meg csak az alap PES-es képek vannak, így meg nem tudom hogy jó lenne e mert akkor meg egyik stadion ilyen a másik olyan az nem az igazi! -
ja igen bocsi ez korábbi feltöltés volt és akkoriban leírtam és most csak újra kilinkeltem
tehát unnamed_39.bin
a 41 csak azt jelzi, hogy adtam a változatoknak egy sorszámot, hogy megkülönböztessem őket -
Steve1988 #61606 #61464
http://www.gazup.com/3Cx08-unnamed_39.bin-download-mirrors
de ezek szerint akkor unnamed_41ként kell bemásolni -
Itt mindenki kereshetne saját kedvenc csapatának stadionjáról képet és ha te megcsinálnád akkor egy tök jó patch lenne és szerintem nemis olyan munkaigényes és pont fexik neked.
De ez csak ötlet ! -
Kitaláltam neked egy testhezálló patchet te ilyenekben nagy vagy
már sokat gondolkoztam, hogyha a füveket cseréljük akkor a bejelentkező képekkel mi lesz macerás mindet cserélgetni
meoshevka viszont lett egy jó ötlete
rendes stadionképeket rak be és akkor ilyen lesz
-
Nagyi2pac #61603 Olyan ami nekem tetszik vagy másnak is ajánlanék még nincs! -
tumpi #61602 Helló Mindenkinek !
Gondolkodom a játék megvételén, az online miatt. Mielőtt megvenném érdeklődnék, hogy idén milyen a multi minősége ? Régebben mindig problémák voltak mind a szerverekkel mind pedig a kapcsolat minőségével. Idén ez változott? Választ előre is köszönöm ! Üdv -
én legelejétől letiltottam
tényleg nincs jó adboard pack a teljeshez amit be lehetne már rakni? -
tom 15 percek kell várni, nekem is fix ip volt illetve most nemis tudom mi van :P -
de nem beleéléssel hanem felolvasva, legalábbis szerintem -
Nagyi2pac #61598 Nekem mióta tiltottam a tűzfalban az exe-t hogy felmenjen netre azóta tökéletesen működik minden! -
Az nem a gyep hanem a bump és a 41 a verziószám csak, de ezt a bin-t miből szedted? -
szép csak túl sötét
azt lehetne javítani -
Nagyi2pac #61595 Alapból van benne eső de ha ilyen dúrva "havas" esőt akarsz akkor kell kitserver is, mint minden más kiegészítőhöz! -
fix ip-vel onnan lehetetlen tölteni... -
Szilcsio #61593 rapidshare letöltőt ajánlom.
csak bedobálod a linkeket és ő aztán magának leszedi szépen.
magyar nyelvű -
csak hogy látszódjon így kéne kb kinéznie persze itt csak a színt javítottam, de szerintem sokkal jobb
-
hallgatom :)...nekem az tetszik benne, hogy nagyon jól leközvetíti azt, ha valaki gólhelyzetbe kerül...Reallal játszottam, és Kaka, Benzema nevét (többek között) szinte szó szerint kiabálják ha úgy adódik...
-
Steve1988 #61590 nekem az unnamed_39_41-es gyepnél teljesen fekete lesz a kapu...
nem csak simán unnamed_39 a neve? úgy nem fekete a kapu, de változást se láttam -
Nekem olyan, hogy elindítom a letöltést, kiírja hogy mondjuk 400kb/s a sebesség, aztán nem tölti annyival, hanem alig csurog valami. Például, ha kiírja hogy egy letöltés 14 perc, akkor azt valójában 30-40-50 perc alatt tölti csak le :( -
Steve1988 #61588 elég rég csináltam gifet, szóval ne szidjátok :)
Sissoko bomba
-
rapidshare miért? -
nekem azt csinálja hogy tök jól működik a játék másnap főmenüben kirak
leszed visszarakom a kitservert úgy nem jó, de ha leszedem úgy elindítom és utánna visszarakom akkor igen ezt eddig kb 4-5* eljátszotta
másnál teljesen jó? -
Hihetetlen hogy a rapidshare, fileupload és a filefront is egy nagy rakás szar, semmit sem lehet letölteni róla
-
Szilcsio #61584 Érdemes kitserver, mert most úgy látom idén a pecsek is abba mennek túlnyomó részt és sokkal könnyebb is a füveket is, amit Breki előszeretettel használ :-) (de az az ő dóga én sose nyúltam hozzá) meg stadion berakni.
Tehát HorPeti kitserver mindenképpen ajánlott márcsak mezek miatt is. -
nézed? :-)
szerintem az olasz túl unalmasan mintegy felolvasva mondja a szöveget -
klinsmann #61582 sziasztok
kitserver-be tud segíteni valaki ?
pes2010 exe. leveszem hogy írásvédett , ok engedi a kitserver-t feltenni de majd indítanám a pes exe-ét és alkalmazási hibát ír -
hát szerintem ez bűnronda, most csíkcsúszásokról nem beszélve
de ilyen nincs hogy rikitó zöld csíkok és sötétzöld csíkok váltakoznak a sötétzöld csíkon pedig rikitózöl pamacsok vannak
igazából általában úgy van hogy a csíkok színe fehér az eredeti gyepen ebből jön össze a minta -
Szilcsio #61580 Ez meg aztán tényleg jó: érdemes leszedni
EPL Patch és mezek -
Szilcsio #61579 kitserver -
Szilcsio #61578 Miről mondjak neked véleményt ?
Tommsen_Chantpack_v.0.5 ---> Über jó.
Spanyol komment ----> Über jó.
pesedit.com-os pecs ----> Über jó.
Ezeket érdemes leszedni.
Olasz komment most szedem, ha ez javított. -
fodorpetii #61577 sziasztok ezt a hova kell másolnom hogy működjön?
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/extreme-rain-by-fch.html
-
Szilcsio #61576 Hopp van. Ha ez az.
olasz komment jav. -
PeetMondoo #61575 Nekem nagyon hiányzik,pl az amikor üvöltik mint a barom,hogy "oooooooooohhhhhh what a fantastic finish..."meg ilyenek...lehet,h lesz rá patch...de maga a játék eszméletlen nagy...mondjuk nekem a szabálytalanságok hiányoznak...Mármint a gép alig szabálytalankodik...Ha becsúszik,ellök meg ilyenek az semmi,de ha én csinálom ugyan azt akkor még sárgát is kapok,pedig Replayből visszanézve legtöbbször a labdát találom el...Még 1észrevétel...Már lehet,sőt biztos volt már a 2009ben is,hogy ha a gép támad kitudok jönni a kapussal.Meg ha lő akkor én döntöm el,hogy merre vetődjön,melyik sarkot fogja...Szerintem nagyon jó lett a mostani PES(is)...Valaki le tudná írni,hogy változott-e valamit a multiplayer?