81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• klinsmann
    készülget szerintem pár nap
  • Balázs 17
    :D
    hát sokkal pörgősebb így :D
  • Gabe18
    Igen,ha még fekete-fehér is lenne,akkor kb. mint a korai 1900-as évek filmhíradói.
  • eZo
    Pénteken volt, hogy megszakadt 1x 2x, de akkor nem a meccs, hanem az egész online kapcsolat, nem is engedett egyből visszacsatlakozni a szerverre !

Hivatalos Patchet feltetted ?
  • Breki33
    akkor te a meccseket is gyorstekeréssel nézed? P
  • Balázs 17
    szerintem sokkal jobb így a gif, mint lassítva:)
  • Gabe18
    Ja,10-ből 9 meccs megszakad közben...
    Nálad is ilyen?
  • Breki33
    animation shop-ban tudod lassítani
  • Pethy23
    Mert először azt hittem hogy gif konvertálásba alapból belassítja, de mint látom nem, de mostmár figyelek rá:)
  • usa911
    Hali !

OF Editor létezik már ? Vagy kb. mikorra várható?

Köszi szépen.
  • Breki33
    de miért nem lassítod?

• emberke
    Become A legend módot lehet online játszani a haverokkal?
  • Pethy23
    Fraps + Jasc Animation Shop 3
  • at16
    ezt melyik progival csináltad?
  • Pethy23
    Egy Essien gól!

• Breki33
    próbáld meg ezzel

http://freemedia.realgage.com/usdownloader-v5-new-version-of-rapidshare-downloader.html
  • ForRedGlory
    Bocs, de nagyon ideges vagyok. Nekem meg 25/5-ös netem van VDSL területen és el sem indul a letöltés... ez az én bajom... Így hiába töltené le 1 óra alatt... Megjegyzem a rapishare letöltő meg a 200MB-ból letöltött 42MB-ot és azt írta, hogy letöltés kész.
  • totti10
    bundesliga patchet honnan lehet letölteni?

peshungarin amivan az csak a csapatok cimerét tartalmazza játékosok nevét stb nem..
  • Breki33
    nem mondtam, hogy hülye vagy de ezekkel a programokkal jobban jönnek az ilyen dolgok

nekem most a legkisebb netem van 5-ös de simán lejött fél egy óra alatt
  • ForRedGlory
    Nem vagyok hülye, nem azzal van a baj, hogy rapidshare a link, hanem azzal, hogy Nekem valamiért nem megy, nem szereti a netem a rapidot, vagy mittomén. Az uploading sem működik, a filefront szintén időtúllép egyfolytában (!!!) :SSSS
  • Breki33
    miért nem szeded egyszerre több mirorról illetve rapidshare downloaderrel vagy usdownloaderrrel?
  • totti10
    ez a pecs mit takar?
  • Breki33
    nem tudom még nem raktam fel most jöttem csak haza
  • Bence937
    Hy All!!
    Gamingacces patch-ról nem tudtok vmi?
    ..
    .
    .
  • ForRedGlory
    Valaki megtenné, akinek normális feltöltésű nete van, hogy felrakja valahova ezt?

3 Napja próbálom letölteni, szétvet az ideg, mert sosem jön le...

Köszönöm! ...
  • Breki33
    köszi ez nagyon fontos és jó észrevétel, azt hiszem a Komami nappaliban viszont nincs árnyék viszont akkor gondolom a délutániban van
  • Breki33
    lol, hisz ez ugyanaz a kép

csak arébb toltam a szinskálán, hogy megmutassam

tehát magán a képen dolgoztam, deha vki leszedi a füvét és a dds változtatja ennyivel kb hasonlót kap

De most még dolgozzak utánna is, jobb lenne elmagyarázni neki, de ez még magyarul is bonyolult.
  • Breki33

• Breki33
    De lehet ilyen is

Eredeti méretben

http://farm4.static.flickr.com/3652/3346741957_cb3cf35eec_o.jpg
  • Breki33
    Ekkora méret jó vagy nagyobb kell?

ha jó akkor itt van több

http://forums.soccerfansnetwork.com/showthread.php?t=65448
  • eZo
    Jóestét :)
    Megjöttem, 2 napig nem vagyok és 748 új HSZ :)
    Valaki összefoglalná mi történt kiegészítők terén ?

Online játszott valaki péntek óta ?

Vettem egy Xbox360 kontrollert a gyengélkedő Logitech RumblePad 2-öm helyett.. hamarosan be is üzemelem !
  • szucsy89
    Breki, felraktam ezt, de nem csinált a játékkal semmit...jobban mondva a nem szponzorált csapatoknak vmi fos piros-fehér mezük van...:S pedig a PES könyvtárába telepítettem...mi a baj?:S
  • Itsuki
    CSAK európai ligába akarsz játszani azt nem lehet? vagy el kell valami bajnokságot inditani?
  • Aradebil2
    plussz ha bikázni akarsz akkor lövés+szöktetés,gyilkos kombó:D
  • tobias88
    Így 10ből 5szor mindig be tudom lőni, szóval nem nehéz:

• Itsuki
    mester ligára rámegyek hogy next és lefagy,de állandóan. ez ellen lehet mit tenni? Ha már ujratettem és letörölte a mentéseimet is...
  • tobias88
    +
    18-22:
    3. Lefele gomb + Ívelés teljesen + csavarsz
    és így a sorfal alatt!
  • Terminátor14
    Pedig nem nehéz :)

Lényeg, hogy alapból a labdát kell figyelni és oda fog menni a lövés, amerre az "mutat". Persze nyilakkal lehet csavarni, akkor kicsit arrébb megy. Lefele nyíllal gyengébb lesz a lövés, de talán pontosabb, ez akkor jó, ha közelről lősz, mondjuk 23-on belülről. Ilyenkor berakod egyvonalba a kapufával a lasztit (vagyis icipicit mellé ugye :D), nyomod a lefele nyilat és a d-t felnyomod középig, a végeredmény egy szépen kapuba ívelt labda lesz. Amúgy a lényeg, hogy a d-t max középig vagy távolról (30+) egy kicsit a csík felétől feljebb kell elengedni, de ez ilyen pár miliméteres dolog :) Jahh és felfele nyíllal meg erős lövés lesz. Ha csavarni is akarsz, akkor a kapufától jobbra vagy ballra kell beállítani a lasztit, és úgy ellőni. Viszont ez már nehezebb, mert a csavarás mértéke függ a játékostól, a távolságtól és a szögtől is. De ha középről lösz kb 20-25-ről, akkor ilyen fél-1 méterrel kell a kapufa mellé célozni, hogy bemenjen.
    Ha 27-28-nál messzebbről lősz, akkor érdemes a felfele nyilat is nyomni, akkor jóval erősebb lesz a lövés.

Szóval összegezve, a d-t szinte mindig félig kell nyomni (ha nagyon közel vagy és alacsony a sorfal, akkor mehet kicsit lejjebb, ha meg nagyon messze vagy, akkor mehet kicsit feljebb), célozni meg a labda vonalával kell, és távolságtól függően lehet íveltebb vagy erős lövést alkalmazni :) Ha meg már unod, akkor próbálkozhat csavarással is :D

Másik jó megoldás, ami olyan 25-27-méterig működik is, hogy odahívsz egy másik embert is és leteszed neki lövőre. Ha pontos a lövés, akkor a kapus rá se mozdul :)
  • tobias88
    18-22 méterről:
    1. a hosszúba erős lövővel
    2. a sorfal fölött pöcögtetve a lövés gombot(félig) + a lefele gombot nyomva tartod!
    23-26 méter:
    1. a csík feléig megnyomod
    2. sorfal mellett (Kívülről) elcsavarod külsővel, úgy hogy 1,5 emberrel a sorfal mellé célzol! (Belsővel nekem nem ment)
    27-:
    Felfelét nyomod és
    vagy a sorfal felett, vagy mellette külsővel
  • Nagyi2pac
    Valaki le tudná írni hogy kell normálisan szabadrúgás lőni, minden részlet érdekel mert nekem nagyon nem sikerül belőnöm őket?!