81526
-
klinsmann #61694 készülget szerintem pár nap -
Balázs 17 #61693 :D
hát sokkal pörgősebb így :D -
Gabe18 #61692 Igen,ha még fekete-fehér is lenne,akkor kb. mint a korai 1900-as évek filmhíradói. -
Pénteken volt, hogy megszakadt 1x 2x, de akkor nem a meccs, hanem az egész online kapcsolat, nem is engedett egyből visszacsatlakozni a szerverre !
Hivatalos Patchet feltetted ? -
akkor te a meccseket is gyorstekeréssel nézed? P -
Balázs 17 #61689 szerintem sokkal jobb így a gif, mint lassítva:) -
Gabe18 #61688 Ja,10-ből 9 meccs megszakad közben...
Nálad is ilyen? -
animation shop-ban tudod lassítani -
Mert először azt hittem hogy gif konvertálásba alapból belassítja, de mint látom nem, de mostmár figyelek rá:) -
usa911 #61685 Hali !
OF Editor létezik már ? Vagy kb. mikorra várható?
Köszi szépen. -
de miért nem lassítod?
-
emberke #61683 Become A legend módot lehet online játszani a haverokkal? -
Fraps + Jasc Animation Shop 3 -
at16 #61681 ezt melyik progival csináltad? -
Egy Essien gól!
-
próbáld meg ezzel
http://freemedia.realgage.com/usdownloader-v5-new-version-of-rapidshare-downloader.html -
Bocs, de nagyon ideges vagyok. Nekem meg 25/5-ös netem van VDSL területen és el sem indul a letöltés... ez az én bajom... Így hiába töltené le 1 óra alatt... Megjegyzem a rapishare letöltő meg a 200MB-ból letöltött 42MB-ot és azt írta, hogy letöltés kész. -
bundesliga patchet honnan lehet letölteni?
peshungarin amivan az csak a csapatok cimerét tartalmazza játékosok nevét stb nem.. -
nem mondtam, hogy hülye vagy de ezekkel a programokkal jobban jönnek az ilyen dolgok
nekem most a legkisebb netem van 5-ös de simán lejött fél egy óra alatt -
Nem vagyok hülye, nem azzal van a baj, hogy rapidshare a link, hanem azzal, hogy Nekem valamiért nem megy, nem szereti a netem a rapidot, vagy mittomén. Az uploading sem működik, a filefront szintén időtúllép egyfolytában (!!!) :SSSS -
miért nem szeded egyszerre több mirorról illetve rapidshare downloaderrel vagy usdownloaderrrel? -
ez a pecs mit takar? -
nem tudom még nem raktam fel most jöttem csak haza -
Bence937 #61671 Hy All!!
Gamingacces patch-ról nem tudtok vmi?
..
.
. -
Valaki megtenné, akinek normális feltöltésű nete van, hogy felrakja valahova ezt?
3 Napja próbálom letölteni, szétvet az ideg, mert sosem jön le...
Köszönöm! ... -
köszi ez nagyon fontos és jó észrevétel, azt hiszem a Komami nappaliban viszont nincs árnyék viszont akkor gondolom a délutániban van -
lol, hisz ez ugyanaz a kép
csak arébb toltam a szinskálán, hogy megmutassam
tehát magán a képen dolgoztam, deha vki leszedi a füvét és a dds változtatja ennyivel kb hasonlót kap
De most még dolgozzak utánna is, jobb lenne elmagyarázni neki, de ez még magyarul is bonyolult. -
-
De lehet ilyen is
Eredeti méretben
http://farm4.static.flickr.com/3652/3346741957_cb3cf35eec_o.jpg -
Ekkora méret jó vagy nagyobb kell?
ha jó akkor itt van több
http://forums.soccerfansnetwork.com/showthread.php?t=65448 -
Jóestét :)
Megjöttem, 2 napig nem vagyok és 748 új HSZ :)
Valaki összefoglalná mi történt kiegészítők terén ?
Online játszott valaki péntek óta ?
Vettem egy Xbox360 kontrollert a gyengélkedő Logitech RumblePad 2-öm helyett.. hamarosan be is üzemelem !
-
Breki, felraktam ezt, de nem csinált a játékkal semmit...jobban mondva a nem szponzorált csapatoknak vmi fos piros-fehér mezük van...:S pedig a PES könyvtárába telepítettem...mi a baj?:S -
Itsuki #61662 CSAK európai ligába akarsz játszani azt nem lehet? vagy el kell valami bajnokságot inditani? -
plussz ha bikázni akarsz akkor lövés+szöktetés,gyilkos kombó:D -
Így 10ből 5szor mindig be tudom lőni, szóval nem nehéz:
-
Itsuki #61659 mester ligára rámegyek hogy next és lefagy,de állandóan. ez ellen lehet mit tenni? Ha már ujratettem és letörölte a mentéseimet is... -
+
18-22:
3. Lefele gomb + Ívelés teljesen + csavarsz
és így a sorfal alatt! -
Pedig nem nehéz :)
Lényeg, hogy alapból a labdát kell figyelni és oda fog menni a lövés, amerre az "mutat". Persze nyilakkal lehet csavarni, akkor kicsit arrébb megy. Lefele nyíllal gyengébb lesz a lövés, de talán pontosabb, ez akkor jó, ha közelről lősz, mondjuk 23-on belülről. Ilyenkor berakod egyvonalba a kapufával a lasztit (vagyis icipicit mellé ugye :D), nyomod a lefele nyilat és a d-t felnyomod középig, a végeredmény egy szépen kapuba ívelt labda lesz. Amúgy a lényeg, hogy a d-t max középig vagy távolról (30+) egy kicsit a csík felétől feljebb kell elengedni, de ez ilyen pár miliméteres dolog :) Jahh és felfele nyíllal meg erős lövés lesz. Ha csavarni is akarsz, akkor a kapufától jobbra vagy ballra kell beállítani a lasztit, és úgy ellőni. Viszont ez már nehezebb, mert a csavarás mértéke függ a játékostól, a távolságtól és a szögtől is. De ha középről lösz kb 20-25-ről, akkor ilyen fél-1 méterrel kell a kapufa mellé célozni, hogy bemenjen.
Ha 27-28-nál messzebbről lősz, akkor érdemes a felfele nyilat is nyomni, akkor jóval erősebb lesz a lövés.
Szóval összegezve, a d-t szinte mindig félig kell nyomni (ha nagyon közel vagy és alacsony a sorfal, akkor mehet kicsit lejjebb, ha meg nagyon messze vagy, akkor mehet kicsit feljebb), célozni meg a labda vonalával kell, és távolságtól függően lehet íveltebb vagy erős lövést alkalmazni :) Ha meg már unod, akkor próbálkozhat csavarással is :D
Másik jó megoldás, ami olyan 25-27-méterig működik is, hogy odahívsz egy másik embert is és leteszed neki lövőre. Ha pontos a lövés, akkor a kapus rá se mozdul :) -
18-22 méterről:
1. a hosszúba erős lövővel
2. a sorfal fölött pöcögtetve a lövés gombot(félig) + a lefele gombot nyomva tartod!
23-26 méter:
1. a csík feléig megnyomod
2. sorfal mellett (Kívülről) elcsavarod külsővel, úgy hogy 1,5 emberrel a sorfal mellé célzol! (Belsővel nekem nem ment)
27-:
Felfelét nyomod és
vagy a sorfal felett, vagy mellette külsővel -
Nagyi2pac #61655 Valaki le tudná írni hogy kell normálisan szabadrúgás lőni, minden részlet érdekel mert nekem nagyon nem sikerül belőnöm őket?!