81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• eZo
    4 meccset játszottam online
    2 quick match mind 2 megszakadt 1. az elején a 2. 35.perc körül
    majd nyomtam 2 rendes meccset mind 2 esetben én voltam a host, nem szakadt meg egyiknél se

nálad is quick match-nél csinálta ?
    mind 2 megszakadt meccsnél kikaptam és kezd leereszteni a lasztim :(

most megpróbálom, úgy, hogy kapcsolódok valakihez egy match room-ba !
  • Pethy23
    Ha megtört a kábel a gamepadomon akkor van esély arra hogy azt megtudják csinálni? Gari már nincs rá, szóval maszek boltba meg lehet valahogy oldani?

• Balázs 17
    azért egy ilyen stadionba is akkor érdemes kimenni ha vmi nagyon alsó szektorba van jegyed, inkább akkor megnézem tv-ben lehet többet látni
  • Nagyi2pac
    #61656 + #61657 + #61658

Köszi srácok, majd próbálkozom!
  • Breki33
    Előbb a kitserver programot kell telepítened
  • Breki33

• Pato97
    Sziasztok azt szeretném kérdezni,hogy a pes 10 be a Kit Patch v 1.2 grand.... patch be az van írva,hogy Dokumentumok/Konami/Pro Evolution Soccer 2010 ......... kitserver/example-root1 mappába másoljam és az hol van? Mert nekem nincs olyan ,vagy csináljak egy olyan mappát? Előre is köszi!
  • Markov
    Köszi! Meglessük
  • Breki33
    utóbbi kettő

http://www.gazup.com/VDuKg-teszt.7z-download-mirrors
  • Markov
    jaja, egyre jobb!
  • Markov

Bootpack 1.2

Install: kitserver\example-root1
  • Breki33
    csak hogy egymás mellett lássam
  • Breki33
    Na nem is lett olyan rosz, mondjuk a két koszolódás uti egymást kicsit, de sokkal élethűbb mint pl a 61714

• Breki33
    lehet de először inkább a San Siro-hoz és először megnézem milyen igazából most.

Ezzel a gyerekkel meg holnap elbeszélgetek, de össze kell szednem hozzá az angol tudásom.

Nekem is az lenne a legjobb ha rendesen megcsinálnák és nem nekem kéne
  • Markov
    jójó köszi mindet előre is! Vagy lesz saját füved a Meazzahoz is ?
  • Breki33
    feldobhatom de nézd meg a #61696-ot ez a lüke nem szórakozott azzal, hogy az árnyékot kiszedje hanem egyszerűen rárakta a csíkot

tehát ahol világosabb a csík ott világosabb az árnyék is tehát a csík az árnyék fölött van a játékban itt

ez jól látható a képen
    egy kicsit még megpróbálok javítani rajta
  • Markov
    nekem perpill ez is jobb, mint az a rettenet színű.. nem tudod feldobni vhova ezt a bin-t?
  • Breki33
    progi most is van

de oszd már el ez 5:4 nem amit írtál

settings.exe-ben is látható

• eZo
    hát igazából a RP2 nagyon jó, de 2db-ot is felfogyasztottam már, sajnos nem túl strapabíró rendszeres használat mellett !
    más hibáját én tudom...

xbox360 kontroller meg még túl új, hogy véleményezzem egyenlőre az biztos, hogy kényelmes, és baromi precíz !

azt javaslom, hogy menj be valahová ahol ki vannak állítva, és fogd a kezedbe mind 2 vezérlőt, és amelyik neked jobban tetszik azt vedd meg
  • ede0001

Úgy látszik nálunk nem nagyon fogy a fifa
    LOL
  • Breki33
    Na ilyesmi lett

De nem teljesen jó meg csúszik pl a 16-osnál a csík lenne még mit rajta javítani

• at16
    pes 09 ben is volt egy progi amivel be lehetett állítani faszán. nemtudom már mi a neve :S
  • Markov
    jaja, mert az övé az nagyon fifás (színben) bántóan ződ
  • Breki33
    1280x1024 sehogyan
  • fook
    na kettő közül melyiket ajánlod ? pont e két joy között vacilálok :)
  • Gabe18
    Én meg elmentem a Pes6-ért első nap az Ecobit-hoz nyitásra,halmokba álltak a kis PES6-os labdák,azt nem adtak xart se... Szemetek!
  • at16
    1280x1024 be szeretnék 4:3-ba játszani. hogyan ? :S
  • eZo
    igen én is ! ( pes6 )
    pes5-nél meg pólo volt !
    azóta meg semmi :(
  • Balázs 17
    jah jó is volt az, én szivacs lasztis kulcstartót kaptam :D
  • eZo
    akkor nem tudom mi lehet ...

egyenlőre szoknom kell az xbox360 gamepadját, mert totál más a gombkiosztás ( amúgy tökéletesen kézre áll, nagyon percíz, elsőre nagyon pozitívak a tapasztalataim és ráadásul egy árba volt a logitech RP2-vel )

utána megyek és megnézem az online-t mert most érdekel,hogy nekem is elkezd szakadozni vagy sem !
  • eZo
    pes6-nak még volt magyar forgalmazója ( ecobit ) akkor lehetett is kapni a Media Marktól kezdve mindenhol, azóta ilyen szürke importtal megy a dolog szerintem, mert ez a 2 nagy is csak limitált számba hozat be külföldről... többek között ezért sincs magyar kézikönyv, vagy repi ajándék mint pes5, pes6 esetében
  • Gabe18
    Nem,DigiNet-nél úgy van hogy az a kábel megy közvetlenül a gépbe amit behoznak a lakásba az elosztótól.Se modem,se router.
  • Gabe18
    Nem,semmi lag.Még akkor sincs jelentősebb ha vörösnek jelzi az ellenfelet.Maximum lassul kicsit a játékmenet.
    Csak igy sokra megyek vele,ha minden meccs elszáll valahol...
  • eZo
    Routeren keresztül játszol ?
  • Laci82
    Oooo ez így ki....
    Így jó ,hogy a fifa vezet.
    Na majd ha jön a fizum megrendelem a galaxisból.
  • eZo
    csak a cdgalaxisba van, 576k-ba is lesz elvileg !
    sajnos nagyon sz@r a magyarországi forgalmazása, ezt az 576k-s eladó mondta !
  • eZo
    nekem is win7 van fent (64bit)

van egy magyar srác Attila névvel, vele játszottam és ott tényleg megszakadt úgy ahogy írtad, azt hittem kilépett mivel 3 vagy 4-0ra vezettem elég korán

Lag továbbra sem jellemző ? Csütörtökön tök jó volt a szerverleállástól eltekintve ! ( mondjuk aznap indult csak be az online )

• Laci82
    Sziasztok.
    Aki megvette melyik üzletben vette meg?
    Esetleg valamelyik nagy multiban van (Cora ,Tesco ,Auchan)?
  • Breki33
    Na megnéztem a DDS-t felül az enyém alul az övé
    csak az a baj ha sárga irányába tolom akkor lesz sárga koszolódás rajta

• Gabe18
    Fel.
    Peshungary-n van valaki akinek szintén megszakad örökké.Nem tudom ez milyen probléma lehet.
    Amúgy tegnap írtam már miket próbáltam,de semmi eredmény: Itt.