81526
-
Na vmi ilyesmi lett
csak közben rájöttem, hogy ez a nappali tehát tényleg nem kell cl logo
-
okés köszi -
sudden death #61974 telepítős megénztem elindult semmi korlátot nem ir ki amit ha jol sejtem elején kellene jeleznie:) én nem szerkesztgetek érdeklene viszont nincs rá igazán idöm:) -
és telepítős, nem időkorlátos?
bocsi csak ugye most fut ezért nem tudod kipróbálni mivel pont szerkesztek vele -
grafikai dolgok nem befolyásolják
másik exe verzió adatbázis viszont szerintem igen -
tumpi #61970 Helló !
Nekem is ugyan az lenne a kérdésem mint gabe paul logan-nek. Illetve hogy a kiegészítők (mezek, arcok) befolyásolják az online játékot ? Lehet velük játszani online-ba? Vagy csak szimpla játékkal lehet? Várom és köszönöm előre a válaszotokat ! üdv -
Kérhetnék egy bin térképet? Mert a kereső nem mutatja, hogy egyáltalán lett volna már belinkelve! -
A csíkozást kevésbé halványítom a kezdőkör háterre lesz sötétebb és egyenletesebb -
sudden death #61967 ez 4.93-as nekem elindult -
van egy 4.21-esem ami teljes de nem telepíthető, hanem csak elindítom, de nincs ezért parancsikonja és nem mindig ment ezért szedtem le újabbat
ez nem tudom milyen -
akartam írni, hogy gazup.com, de jó lesz innen is köszi
-
Jó az a kezdőkör. Ha a csíkozást halványítja, akkor a kezdőkör is jobban beleolvad a környezetbe és akkor szerintem nagyon jó lesz. -
persze mert ez még csak a csykozás minden nélkül és színbeállítás nélkül cél csak a kinézet megnézése, hogy jó helyen vannak-e a csíkok
bl logót én szeretem esti meccsen sztem lesz bár könnyen kiis szedhető -
savaria #61962 Innen letöltheted:
http://rapidshare.com/files/298254142/HHD.Software.Hex.Editor.Neo.Ultimate.v4.21.03.1184-DVT.rar
jelszó: savaria -
ha meg vmit rosszul kattintasz ne kezdj el kapkodni később a felesleges képkockákat kitörölheted -
A Finish-re indul
és ctrl+F10-re fejezi be
tehát játék bekapcsol odáig mész, hogy mecs kezdete
akkor a Demo-t beállítod és az lecsukódik és a mögötte lévőt veszi -
Most így pár nappal a játék megjelenése után megkérdezném, hogy milyen az online mód, olvasgattam külföldi fórumokon meg itt is láttam, hogy "kilépeget" a játék, meg valakinek tök lagos valakinek meg egyáltalán nem, szóval jó lenne ha megírnátok hogy mi is van most hogy teljes gőzzel megy a server(szerintem). Kell az infó hogy megvegyem-e...
Köszi -
sudden death #61958 probáld meg ezt elvileg szabdon használhato...
http://www.softpedia.com/progDownload/Free-Hex-Editor-Neo-Download-118502.html -
Nektek ír hibaüzenetet mikor kilépsz a játékból?
Mindent letöröltem mostm, újra feltettem a játékot a crackel, és mégis ír!
-
mikiking #61956 állati ez a become legend mod :D -
savaria #61955 Sajnos ahhoz nem találok törést. :(
Hova töltsem fel a másikat? -
Nagyi2pac #61954 Na Breki visszatére a DemoCharge-hoz, hogy lehet azt megcsinálni hogy megnyomok egy gombot azzal elkezdi venni és utána egy másikat amivel megállítom?
Esetleg van valami más dolog amit be kéne állítanom mert még semmit nem csináltam?! -
Nagyi2pac #61953 Nem tudom miért lehet ez, nálam mióta a teljessel játszok azóta teljesen megszűnt, a demo-ban katasztrófa volt ez a késés.. -
Flashly #61952 nem, a teljessel játszok, és nekem még mindig lassan reagál, már nem olyan lassan mint a demoban, de még mindig nem úgy reagál ahogy kellene... -
Nagyi2pac #61951 Nem rossz, de túl sötét, erős a csíkozás!
A BL logó minek oda középre? Igaz jól néz ki de sztem az nem kéne! -
Nagyi2pac #61950 Köszi, majd megnézem! -
Nagyi2pac #61949 Már az első kijött de az csak online-hoz kell ha jól tudom! A többiről nem tudni még semmit!
Lassú reagálás? Te még a demo-val játszol?
A teljes játékban már nincs lassú reagálás! -
nemcsak, viszont a nappaliban nincs árnyék hálisten és estiben sincs
sajna afternoon-al akkor meg kell szenvednem -
nekem 4.93-as van de ha nincs újabb szerintem ezis jó lesz
legföljebb nem használom az újabb ficsöröket :P -
Na ilyesmi a Nou Camp, de látszik van még mit rajta dolgozni
-
Nagyi2pac #61945 Te csak az afternoon-t kérdezted!:P
Különben csak 140-esbe meg a 141-ben van árnyék, de ugyanaz az árnyék van így elég csak 1x elkészíteni a gyepet! -
savaria #61944 Ezt találtam:
HHD.Software.Hex.Editor.Neo.Ultimate.v4.21.03.1184-DVT
Van ennél újabb vagy jó lesz ez? -
üdv!!
football managerből volt nekem jónéhány stadionképem, felraktam nektek ide őket egy rarba...próbáltam minék nagyobbakat kiválasztani, elvileg mindegyikhez van:
http://www.megaupload.com/?d=80VXTK5V -
Nagyi2pac #61942 Köszi, ha DemoCharge-val nem fog menni akkor megpróbálom ezt! -
Nagyi2pac #61941 Attól függ pontosan mit akarsz szerkeszteni! Ha pl. szöveget átírni akkor a legegyszerűbb megoldás az STR editor:
http://pes2008editing.blogspot.com/2008/12/2-pes-2009-tools-by-stelios.html
De ez nem működik minden bin-nél csak azoknál amik szöveget tartalmaznak! -
Flashly #61940 hivatalos patch-ről tudni már valamit? mikor jön? mit javít?
ez a lassú reagálás megőrjít, örülnék ha eltűnne már...
minnél többet játszok a játékkal annál jobban elmegy tőle a kedvem :(
számomra ez az idei PES nagyon furcsa... -
"A 140-es Afternoon - fine-ban van árnyék!"
csak abban az egyben? -
Némelyiket lehet Game Graphic Studioval is, nem? -
hexa editorral
tényleg ha valaki lát egy hed editor neo full-t megköszönném még egy napig jó a licenszem -
Nagyi2pac #61936 Mármint hogy melyikek egyeznek meg?
Akkor 136 - Day, fine megvan
142 - Night, fine megvan
144 - Night, rainy megvan
ugye?
Akkor még a 138-as Day and Afternoon - rainy-t és a 140-es Afternoon - fine-t kell megcsinálnod elvileg és utána lehet duplázni őket!
A 142-es Night - rainy árnyéka meg megegyezik a 143, 144, 145 árnyékával tehát azt lehet többszörösíteni!
A 140-es Afternoon - fine-ban van árnyék!