81526
-
Nagyi2pac #62056 Jah nemtom.. 
A többi az jó? -
Nagyi2pac #62055 Aha, de úgy hogy a 142-es Night - fine-t azt 3 bin-be is másolhatod, mert ugyanaz az árnyék, másolhatod a 143, 144 és 145-be is! A többit meg értelem szerűen 136 --> 137, 138 --> 139, 140 --> 141! -
Flashly #62054 Eddig nekem se volt vele bajom, a lassú reagáláson kívül, de úgyérzem minnél több időt töltök el a játékkal annál jobban elkeserít sajnos :(
Most komolyan, mi értelme az OTHER A-nek, (ahova az 1ik patch a Bundesligát, a másik az EREDIVISE-t teszi) ha BAL-ban és Master League-ben nem szerepel, nemhogy nem szerepel, nem is látszik egyáltalán, akkor mi értelme?
Nemértem a KONAMI-t, egyszerűen nem értem, miért olyan nehéz még 2-3 ligát normálisan betenni a játékba...
-
soundot miért rögzítesz? -
Nagyi2pac #62052 Kivegyen az eső effektet?
-
pár napja még énis szapulta ma játékot de azóta már teljesen hozzászoktam,a lassulós dolog meg vagy elmőlt vagy annyira hozzászoktam h már észre se veszem,nemtudom de már nem veszem észre
viszont ami még mindig zavar az a bíró...nemtudom nálatok milyen,de vmi eszméletlen h miket fúj be,vagy nem - és pont ezért a szabadrúgás is nagyon kevés,van mikor több meccsem úgy megy le h egy rohadt szabadrúgást se fúj be a bíró..azért ez elég érdekes sztem
csináltam pár gifet is hogy milyen brutális szerelésekér nem ad semmit a bíró,sőt le se fújja,máskor meg teljesen szabályosért pirosakat dobál..majd betolom őket vmikor -
Nagyi2pac #62050 Nem valószínű! -
Nagyi2pac #62049 Fogalmam sincs én csak azt változtattam amit tobias leírt hogy rakjam Half-size-re!
Most így van beállítva:
-
ka kész az összes summer akkor azokat simán átmásolhatom winter-be és kész? -
ez engem is érdekelne -
közben lőttem egy mesterhármast a Hullnak, nyertünk 4:1re^^ és bekerültem az év csapatába
2.szezonban járok, vhol a felénél -
de ő legalább stabilan :P -
kész az esős is bár az eső miatt nem sok látható belőle P
-
te vagy az első aki negatív véleménnyel van a gameről:) legalábbis még mást nem láttam^^ -
icemankimi #62042 magyarosítás várható a pes10? -
Ez a team vision cucc elmehet melegebb éghajlatra:)
Vagy nem tudom miért nem megy nekem ez a next gen pes gameplay.Annyi időt meg nem tudok rá szánni sajna(?), hogy éjjel nappal ezt bújjam.(Hozzáteszem, nem igazán érzem, hogy akár ez is megoldáshoz vezethetne) -
Flashly #62040 najó... asszem törlöm is le a PES-t...
azon mág talán túl is tenném magam hogy szar a gameplay, mer nekem valamiér még mindig lassan reagál...
de, feltettem a PESEdit.com 2010 Patch 0.6 patchet, ami az eredivise helyére berakta a bundesligát, és az OTHER A helyére ment az eredivise.
Namost, indítok egy ML-t, mondom rákeresek dzsudzsákra, hogy megvegyem, erre nemtalálja... mondom wtf? és akkor search by group-ba látom, hogy nincs (OTHER A)eredivise... jaaa, hogy hiába van a játékba megcsinálva, ML-ben egyik csapatot se látom, és nemlétezik Dzsudzsák, Affelay, stb, így nemlehet megvenni őket... értelmes...
nemhogy javított volna ezen a konami, hogy több liga legyen a játékban, vagy legalább LIGA SLOT, még jobban elrontják tavalyhoz képest... idén gépen nem focizok úgylátom :) -
nemtom nekem ahogy megcsinálom olyan marad
rendesn be van állítva a fraps? -
az árnyék az estin kell, hogy van-e -
Nagyi2pac #62037 Most megpróbáltam fraps-os módszerrel gif-et készíteni, de nagyon lassú lett! Nem értem amikor még bent vagyok az Animation Shop-ban akkor tök normális a sebessége ha elmentem akkor meg már rohadt lassú..
Ez miért van? -
Nagyi2pac #62036 Reflektor az van, de kapu árnyékot nem láttam! -
megcsináltam újra
de van ilyen kapu árnyék alapból illetve reflektor afteroon rainy-n? -
Bence937 #62034 hy all!
nehézséget csak minden év végén lehet állítani
Nem tudja vki hogy hogy lehet kártyákat szerezni a become legend módba??
köszi -
Nagyi2pac #62033 Hogy sikerült behozni?
Ez nagyon faszán néz ki!
-
Fbn Lx #62032 segítsetek plz.
"become a legend" módban tolom.
nem lehet valami módon átállítani a nehézségi szintet, miután már elkezdtem a játékot? Az opciókban a nehézségi fok szürke, nem tudom állítani, csak akkor tudtam választani, amikor elkezdtem a karriert.
Ennek így igazából elég gyenge az élvezeti értéke, lévén második fokozaton játszok, egy viszonylag gyenge csapat kezdő játékosaként 7-8 gólt rúgok minden meccsen, a legerősebb csapatok ellen. Enne így értelme nem sok, de már eléggé benne vagyok, nem akarom megint elölről kezdeni. :| -
Na már a afternoon fine is jó
-
nekem sem
én nem érzem hogy más lenne a teljes ebből a szempontból
nekem mindkettő jó voltvagyvan -
ProEvoFan #62029 nekem a demóban sem volt ezzel gondom, a teljes bolti verzióval is minden ok
valaki erre azt mondta, h jelen van csak én nem érzékelem...jah persze:D -
hm pedig nem ettől függ az árnyék és a reflektor mert az estiben is jó
Ha ez a kapu árnyék is jó az estiben akkor a afternoon fine-t kivéve jó
-
A Konami stadion Afternoon Rainyban alapból ilyen árnyxék és felkapcsolt reflektor van?
-
Nekem támadt egy ötletem egyszerűen az estit felcserélem a nappalival így a nappali ilyen lesz az esti meg bl-es
-
Nagyi2pac #62025 Sajnos nincs ötletem
-
Nagyi2pac #62024 Külföldön havat akarnak eső helyett, itt egy próba:
Ez a kép nem adja vissza úgy mint ahogy a játékban látszódik!
Ha valaki ki szeretné próbálni:
http://www.multiupload.com/R3EVL525SD
Ez csak egy teszt verzió, lehet még rajta javítgatni! -
én nem látom nálam a summet fine day summer nigt fine és a summer night rainy meg talán a winter fine látszik
de a többi miért nem?
nincs ötleted? -
Nagyi2pac #62022 Úgy néztem az bent van! -
deha a a fine day ami unnamed_136.bin jó
akkor a fine rainy miért nem ugyanaz?
unnamed_136.bin
unnamed_137.bin
ugyanaz a file ! -
savaria #62020 Jaja, csak elveszett az éterben! :) -
ezek szerint 05-ös is volt :-) -
Na a fine day az jó csak bl logós
Messi ráküldte