81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Véletlenül nem raktad be az általam készített No rain effect-et?

Nem tudom mitől lehet, nálam illetve sztem másoknál is rendesen működik az eső!
  • horpeti
    Lehet nincs is olyan, csak behasaltam. Én se láttam. :)

Ja, akkor azért van annyi bin, hogy eső, hó, stb..
    Amúgy az miért van, hogy pl. winter rain-nél semmi sem esik csak hallom.
    Meg amúgy se láttam esőt nagyon alapból. Valamit állítani kell?

Maxon van a grafika.
  • Nagyi2pac
    Igen de ez alapból így van sajnos, minden meccs előtt 2 kép van az első viszonylag sokáig látszódik a második meg csak pár másodpercig..
    Különben 1-1 bin-ben 2 slot van de meccseknél random rakja be hogy melyik legyen az első kép. Ha váltogatod a napszakokat, évszakokat, időjárást akkor majdnem mindig más más kép jön be!

Tényleg a meccs entrance-t hol lehet beállítani 2010-ben? Mert a 2009-ben a system settings-ben be lehetett de most meg ott nincs!
  • totti10
    valahogy meglehet oldani hogy ne csak a hazai szurkolás legyen a pesben?
  • atiiisanevem
    üdv. hallottam róla hogy kijött a pes-hez egy 1.0.1. es patch ami az online játékot segíti elő. én leszedtem feltelepítettem de mégse jó. nem indul a játék mert azt írja hogy tegyem be a megfelelő cd-t, ha meg az alap crack-el crackelem nem történik semmi változás és az online módba kiírja hogy frissítsem a játékot :/ valaki 5let?
  • horpeti
    :D Amúgy arra értettem, hogy exhibition meccsnél próbáltam ki, és az első balról jobbra képnél láttam, aztán jött egy második, de az kb. fél másodpercig látszik,utána már jönnek a csapatok.

Azt hittem sok féleképpen látszik majd. Biztos mer tnincs olyanra téve a meccs entrance.
  • Nagyi2pac
    Használsz valamilyen patch-et, pl ezt: http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-06_27.html ?

Ha ezt használod akkor ide kell bemásolnod a dt06.img mappát: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\pesedit\img!
  • zotyuka7
    Kösz a választ!
    (Igen, Bal = become a legend)
  • ForRedGlory
    Jól néz ki. Beletettem az általad kért mappába, de nem ezek jönnek be sajnos. Mi lehet a hiba?
  • Nagyi2pac
    Itt van egy viszonylag nagy reklámtábla csomag, de igazából nekem nem tetszenek, tehetett volna be a kedves készítő jobbakat is, sztem!

http://downloads.moddingway.com/file/651.html

Ez meg még a demo-hoz készült, nem tudom hogy használható e a teljessel de valószínűleg igen! Ez már jobb mint az előző!

http://downloads.moddingway.com/file/303.html
  • Nagyi2pac
    Köszi!
    Miért látod keveset?
    Mert más stadionban szoktál játszani?
    Bernabeu ugye?:P
  • horpeti
    A stadionos bejelentkeződ tök jó lett, igaz elég keveset látom. :)
  • Nagyi2pac
    Kitserver 9.04 by juce & Robbie

- another fix for infinite loading problem (Master League)

http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/kitserver-904-by-juce-robbie.html
  • csocso14
    Bal mód a become a legend mód akar lenni? mert ha igen azt csak a nyári átigazolási szezonban lehet módosítani.
  • midian
    üdv
    Csavarni a labdát hogyan kell a játékban?,kapura rúgásnál valahogy nem akar összejönni.
  • zotyuka7
    Bal módban két szezon között lehet nehézséget állítani?
    Vki válaszoljon, THX!
  • Balázs 17
    1-2-3-4 az a csapata taktikája

labdát kérni meg az RT-vel lehet
  • rvn
    Valaki leirná nekem hogy is mükdöike eza become a legand mod? Mert nekem a jobb asló sarokba villog az 1-2-3-4 és setleg azokat nyomni kell akkor? Vagy nem lehet valahogy labdét kérni vag vmi hasonló?
  • Nagyi2pac
    Na megpróbálkoztam egy kis gif képpel is:

• Roland10
    Barca ellen egy nagy gólom:P Am hogy tudok gyorsítani a gifen?
  • báttyó02
    köszi
  • Roland10
    Nagyon jó lett..már szedem is le:)
  • báttyó02
    az miért van h a replay-eknél teljesen fekete a gyepem? :||
  • Nagyi2pac
    Old Trafford stadium intros by Nagyi2pac

Néhány kép:

Letöltés:
    http://www.multiupload.com/PZ2QL0L0R0

Telepítés:
    Másold a dt06.img mappát a kitserver\example-root1\img mappába!

Vélemény:
    Ebben nem tudok segíteni, de várom őket...!
  • Roland10
    Jah:D
  • Balázs 17
    inkább potya
  • Bulykin
    a kapus rajta volt:P
  • Roland10
    Egy szép gól az angolok ellen...elso gif-em.:)
  • Terminátor14
    A vonalak nem viccből vannak ám a pályán, úgyhogy le szokták őket takarítani, hogy láthassuk őket ;)
  • Breki33
    pontosan.............

• Cat 02 #62186
    Vonalak mentén padlófűtés van ?:)
  • Roland10
    Köszi szépen!
  • Breki33
    más úgyse fogja
  • billdm
    Azt nem is értem amúgy lehet neten assiston nyomni..de ott konkrétan a gép játszik!
    ezt hogy...?
    Érdekes nem?
  • eZo
    nem !
  • at16
    warez verzióval is lehet neten tolni ?

bocsi ha off
  • Roland10
    Valaki belinkelné nekem azt a leírást hogy hogyan tudok ilyen gif-et csinálni? Pár nappal ezelött azthiszem belinkelték már.
  • Bulykin
    nem a legnehezebb, hanem ami előtte van:D:D
  • Roland10
    Két furcsa mozdulat van ebbe:-egyrészt ha igazából így odarakják a csatár fejére a labdát,nem ilyen hülyén fejeli meg,hogy épp hogy becsorog.
    -másrészt a kapusnak simán ki kellet volna védenie.:)
  • eZo
    1vs1 meccseken egész jó mondjuk semmi-assisted-re van nekem állítva online is !

2vs2 szinte reménytelen így ...

szerencsére olyan jó lag mentes az 1vs1, és ugye ott vannak a competition meccsek, valamint van legend mód és community mód is szóval egész jól el lehet vele lenni hosszútávon is szerintem !