81526
-
Nagyi2pac #62216 Véletlenül nem raktad be az általam készített No rain effect-et? 
Nem tudom mitől lehet, nálam illetve sztem másoknál is rendesen működik az eső! -
Lehet nincs is olyan, csak behasaltam. Én se láttam. :)
Ja, akkor azért van annyi bin, hogy eső, hó, stb..
Amúgy az miért van, hogy pl. winter rain-nél semmi sem esik csak hallom.
Meg amúgy se láttam esőt nagyon alapból. Valamit állítani kell?
Maxon van a grafika. -
Nagyi2pac #62214 Igen de ez alapból így van sajnos, minden meccs előtt 2 kép van az első viszonylag sokáig látszódik a második meg csak pár másodpercig..
Különben 1-1 bin-ben 2 slot van de meccseknél random rakja be hogy melyik legyen az első kép. Ha váltogatod a napszakokat, évszakokat, időjárást akkor majdnem mindig más más kép jön be!
Tényleg a meccs entrance-t hol lehet beállítani 2010-ben? Mert a 2009-ben a system settings-ben be lehetett de most meg ott nincs! -
valahogy meglehet oldani hogy ne csak a hazai szurkolás legyen a pesben? -
üdv. hallottam róla hogy kijött a pes-hez egy 1.0.1. es patch ami az online játékot segíti elő. én leszedtem feltelepítettem de mégse jó. nem indul a játék mert azt írja hogy tegyem be a megfelelő cd-t, ha meg az alap crack-el crackelem nem történik semmi változás és az online módba kiírja hogy frissítsem a játékot :/ valaki 5let? -
:D Amúgy arra értettem, hogy exhibition meccsnél próbáltam ki, és az első balról jobbra képnél láttam, aztán jött egy második, de az kb. fél másodpercig látszik,utána már jönnek a csapatok.
Azt hittem sok féleképpen látszik majd. Biztos mer tnincs olyanra téve a meccs entrance. -
Nagyi2pac #62210 Használsz valamilyen patch-et, pl ezt: http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/peseditcom-2010-patch-06_27.html ?
Ha ezt használod akkor ide kell bemásolnod a dt06.img mappát: C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\pesedit\img! -
zotyuka7 #62209 Kösz a választ!
(Igen, Bal = become a legend)
-
Jól néz ki. Beletettem az általad kért mappába, de nem ezek jönnek be sajnos. Mi lehet a hiba? -
Nagyi2pac #62207 Itt van egy viszonylag nagy reklámtábla csomag, de igazából nekem nem tetszenek, tehetett volna be a kedves készítő jobbakat is, sztem!
http://downloads.moddingway.com/file/651.html
Ez meg még a demo-hoz készült, nem tudom hogy használható e a teljessel de valószínűleg igen! Ez már jobb mint az előző!
http://downloads.moddingway.com/file/303.html -
Nagyi2pac #62206 Köszi!
Miért látod keveset?
Mert más stadionban szoktál játszani?
Bernabeu ugye?:P -
A stadionos bejelentkeződ tök jó lett, igaz elég keveset látom. :)
-
Nagyi2pac #62204 Kitserver 9.04 by juce & Robbie
- another fix for infinite loading problem (Master League)
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/10/kitserver-904-by-juce-robbie.html -
Bal mód a become a legend mód akar lenni? mert ha igen azt csak a nyári átigazolási szezonban lehet módosítani. -
midian #62202 üdv
Csavarni a labdát hogyan kell a játékban?,kapura rúgásnál valahogy nem akar összejönni. -
zotyuka7 #62201 Bal módban két szezon között lehet nehézséget állítani?
Vki válaszoljon, THX! -
Balázs 17 #62200 1-2-3-4 az a csapata taktikája
labdát kérni meg az RT-vel lehet -
Valaki leirná nekem hogy is mükdöike eza become a legand mod? Mert nekem a jobb asló sarokba villog az 1-2-3-4 és setleg azokat nyomni kell akkor? Vagy nem lehet valahogy labdét kérni vag vmi hasonló? -
Nagyi2pac #62198 Na megpróbálkoztam egy kis gif képpel is:
-
Barca ellen egy nagy gólom:P Am hogy tudok gyorsítani a gifen?
-
köszi
-
Nagyon jó lett..már szedem is le:) -
az miért van h a replay-eknél teljesen fekete a gyepem? :|| -
Nagyi2pac #62193 Old Trafford stadium intros by Nagyi2pac
Néhány kép:
Letöltés:
http://www.multiupload.com/PZ2QL0L0R0
Telepítés:
Másold a dt06.img mappát a kitserver\example-root1\img mappába!
Vélemény:
Ebben nem tudok segíteni, de várom őket...!
-
Jah:D -
Balázs 17 #62191 inkább potya -
a kapus rajta volt:P -
Egy szép gól az angolok ellen...elso gif-em.:)
-
A vonalak nem viccből vannak ám a pályán, úgyhogy le szokták őket takarítani, hogy láthassuk őket ;) -
pontosan.............
-
Cat 02 #62186 Vonalak mentén padlófűtés van ?:) -
Köszi szépen! -
más úgyse fogja -
billdm #62183 Azt nem is értem amúgy lehet neten assiston nyomni..de ott konkrétan a gép játszik!
ezt hogy...?
Érdekes nem? -
nem ! -
at16 #62181 warez verzióval is lehet neten tolni ?
bocsi ha off -
Valaki belinkelné nekem azt a leírást hogy hogyan tudok ilyen gif-et csinálni? Pár nappal ezelött azthiszem belinkelték már. -
nem a legnehezebb, hanem ami előtte van:D:D -
Két furcsa mozdulat van ebbe:-egyrészt ha igazából így odarakják a csatár fejére a labdát,nem ilyen hülyén fejeli meg,hogy épp hogy becsorog.
-másrészt a kapusnak simán ki kellet volna védenie.:) -
1vs1 meccseken egész jó mondjuk semmi-assisted-re van nekem állítva online is !
2vs2 szinte reménytelen így ...
szerencsére olyan jó lag mentes az 1vs1, és ugye ott vannak a competition meccsek, valamint van legend mód és community mód is szóval egész jól el lehet vele lenni hosszútávon is szerintem !