81526
-
Nagyi2pac #62336 Elkéstél, lejárt az 5 perc már nem kell... :P -
a BL-ben?
én benne vagyok
csak az Arsenal kapus ne így védjen mint #62270-ben :)
-
hát nálam LB+lovés, (emberváltás gomb védekezésnél), attól függ, hogy kinek hogy van kiosztva -
ha ebből sem érti !
-
Ez melyik fajta átemelés? -
én nyugodt vagyok, megkaptam a mogyoróvaj adagomat :P -
nyugi, nálam is... -
lehet nálam van vmi de ezis nagyon gyors -
átküldhetem :P -
persze mert rajtam kívül mindenki dícséri
az old traffordja már egész jónak tűnt a képek alapján -
Nagyi2pac #62326 Na már vezetnek is a csapatok! 
Arsenal - Juve döntő lesz?
-
midian #62325 Srácok valaki légyszi válaszoljon rá:
A labda mindíg csak visszafelé forog a kapuralövéskor és nem csavarodik
-
Tevez szösszenet:
-
Nagyi2pac #62323 Hát igazából annak az embernek lehet magyarázni mert nem nagyon izgatja hogy mi a véleménye másoknak a ronda gyepeiről.. -
Nagyi2pac #62322 Átküldheted, majd meccs után tesztelem!:) -
milyen hozzászólás
"your turg greta keep it up great work " -
ja nem akarod matyovska babának leírni a véleményed?
így úgy néz ki mintha én lennék az aki leszólja pedig milyen jó -
Láttad a Real-Milan meccset...?
-
természetesen
gondoltam átküldöm majd a kész Konami stadiont tesztelni -
Nagyi2pac #62316 Természetesen Arsenal - Liverpool --> Sport1
De gondolom te inkább a Sport2-t nézed ---> Juve - Sampdoria -
savaria #62315 Arsenal-Liverpool :) -
petila #62314 Juve-Samp -
milyen mecs? -
Ha valakinek tetszik innen letöltheti
http://www.multiupload.com/MGG5XTSPO8 -
-
Nagyi2pac #62310 Pár perc és kezdődik a meccs!
-
matyóska baba szerint ez a szín és minta ugyanaz
-
petila #62308 Hello
Ezt hova kell telepíteni?Kitserverrel lehet?kösz -
Nem hozzám szólt, csak tudod, ez egy fórum, amibe bárki írhat, nem? :)
És én úgy éreztem, hogy senki nem azzal vádolta a kapusokat, amivel szemben te véded őket :)De tudod, írok 10 mondatot a játékról, kész tényeket, érvekkel és más emberek véleményével megerősítve, te meg képtelen vagy rájuk reagálni, persze ez érthető, mert tényleg nem is lehet értelmesne megmagyarázni, hogy miért olyan a bíró, amilyen, stb.
Ezek után jön az, hogy de nálad jó :)
Azt sem mondtam, hogy én húde sokat tudnék a játékról... Én a véleményemet írtam le, amit te nem fogadsz el, átugrasz, vagy olyan giffel cáfolod, aminek köze nincs az állításhoz :)
És görcsösen írsz és utalgatsz rám nemtom hány hsz. óta, miután lezártuk a dolgot, elvileg :) De neked még van egy szavad, egy gifed vagy egy nagyítód. Esetleg egy másik emberke véleményét (egy ember, egy dologban, az én 4 érvemmel és 3 megerősíéttel szemben :) )hozod fel, és azonnyomban engem szapulsz. Akkor ki személyeskedik?
Ssemmi baj Breki, megszoktuk már tőled ezt jópáran. Csak akkor ne kösd az ebet a karóhoz, és erre már max annyit reagálj, hogy el vagyok felejtve :)
Köszi... -
na ez az amiben nem értünk egyet
főleg a hulladék jelzőben
azt hagyjuk meg a pc-s fifának -
aham persze
akkor még szájbarágósabban előtte a barca stadiont készítettem és ezzel a két csapattal teszteltem amikor kérdezték az evo-web-en hogy csinálnék-e havas gyepet
amit mivel a Konamit készítettem mit jópárszor leírtam abbban próbáltam ki.
Tehát ez a Konami stadion és abban is lesz benne.
-
fejezd már be a személyeskedést, ha nem tűnt volna fel én nem tettem
nem én emeltem ki
olvasd már el ki írta a késést egyáltalán le előszőr
lehet ám, hogy rajtad kívül más is tud egykét dolgot erről a játékról
Nem én kezdtem kötekedni hozzád se szóltam
#62255-es hozzászólás nem hozzád szólt, de veheted úgy is hogy egyik sem fog.
Egy középiskolában lehet, hogy még menő ez a stílus -
Laci82 #62303 Tekintettel arra,hogy a Real az elkövetkező 438248342389 évben se királyi kupa döntőbe se Bl döntőbe nem fog játszani így csak Barcelonába lehet ,Barca:Real meccs.
-
hát konzolon azért egy hulladék a pes :D és gépen sem túl jó , csak nincs ami megverje ... :D -
ha kenterbe nem is de a konzolos fifának is vannak furcsaágai jópárat beraktam már korábban szval konzolon is kb egy szinten vannak legalábbis szerintem csak ott a licenszhiány miatt nem érdemes megvenni a Pes-t -
Fejezd már be. Kedves barátom, írtam még 3 másik dolgot, amiben meg is lettem erősítve, te kiemeled azt egyet, ami másnál nem tuti, hogy megvan. Gratulálok :) Megint jó a logikád.
A késés lehet gépfüggő, bár én inkább azt érzem, hogy van, akinek feltűnik és van, akinek nem. Aztán lehet, hogy tévedek. De demóban 100%-ig éreztem, teljesben már jó.
Ennyi :) Örülnék, ha nem kötekednél velem ilyen stílusban ,hogy én mindenkinek megírom a frankót. Tényleg nem tudnád befejezni? Már nemtom hanyadik hsz-ed rólam, miközben kijelentetted, hogy nem vitázunk. Jó lenne, ha akkor nem vágnál hozzám ilyen dolgokat, még akkor sem, ha másnak írod. -
ez nemis sztárkapus volt
már ha Valdes annak nevezhető :-)
javult az online amúgy ? -
Csakúgy mondom :D -
Emberek, ne higgyetek annak aki azt mondja hogy a KONZOLOS fifa jobb mint a PES. Jobbak a mozgások, de ennyi. Minden másban a PES kenterbe veri. -
pontosan, de nem fogja fel, hogy lehet másnál nincs késés azért mert nála vagy másnál van
nem ő megmondja a frankót mindenkinek