81526
-
Nagyi2pac #62416 WECN PES2010 Appearance Tool V 0.2.4 
- import, export appearances
- relink faces, hairs
http://downloads.moddingway.com/file/652.html -
sajnos egy kis vonal benne maradt középpen felrakom psd-ben ha gondolod javíthatod amilyenre gondolod -
az a gubanc, hogy a blur meghatározza a színt ha én onnan kiveszem a fehéret átmegy sárgásba még jobban
amúgy készítettem egy ilyet is ez lehet jó lenne télire mikor nem esik a hó vagy ha szebb akár a másik helyett
-
lehetne, de én nem érek rá készíteni -
Nagyi2pac #62412 Sztem se szebb...a tied sokkal különb ennél! Bár mondjuk 1-2 kisebb kopást be lehetne rakni a kezdőkőrbe be a kapu elé sztem úgy még faszább lenne! -
Nagyi2pac #62411 Breki nem lehetne valami FAQ-t készíteni? Oda be lehetne rakni a Bin térképet, meg még pár hasznos dolgot! -
Nagyi2pac #62410 dt0c.img! -
Nagyi2pac #62409 Nem kell, ha a Generic Adboards 1.0-át akarod berakni, a másiknál meg nem tudom! Különben nem lehet semmit sem elrontani, ha nem jó akkor egyszerűen fogod és kitörlöd amit beraktál!:) -
Game Hunter #62408 A realistic game utan !-jelet akartam tenni(de ?-jel sikerult), mivel az eletben is van, hogy nem fujnak be lest. -
Fernando Torres face
-
a képek alapján egyáltalán nem szebb sőt teljesen valótlan
egy hozzáértő kb negyedóra alatt öszedob egy ilyet
az meg hogy egy téli gyepen fehér vonalak és labda van elég durva hiba -
Késő volt már ese. Most olvasom, hogy Nagyi2pac mégsem arra válaszolt, amire gondoltam. Hova kell másolni az arcokat a #62376-ben? -
Game Hunter #62404 Jo reggelt!)
Ez les volt!) Megsem fujta be? Hmmm... realistic game?
Ezeket a cipoket nem lehetett hasznalniLINK,LINK,! Ez viszon jo!) LINK -
Valaki irjon már pár szót erről a Become a legand részről mer tnekem kib*szottul nem megy. Pár tipp kellene. Közép csatárt jáccik. -
hát szebb mint a pesé :D
de hát kinek a pap...
am nekem semmi bajom nincs a pessel még mielőtt valaki félreértené... tavaly pl. csak pessel játszottam (még konzolon is) de idén fifa lett a befutó... lehet jövőre megint pes lesz :D -
jó lenne, ha a FIFA ilyen lenne PC -re 
-
hát jah a gyep sztemse szebb (legalábbis igy video alapján)
viszont a hóesés nagyon komolynak tűnik :D
-
a labda is szép színes mindenre gondolnak -
ja mielőtt vki abba kötne bele az erős eső miatt a pes-es havas pálya nem igazán jól látszik -
köszi a videót -
és ez a szebb?
simán rárektak egy effektet a gyepre meg egy kis koszolódást
még a vonalakat se voltak képesek rendesen megcsinálni legalább színesre
de ez tényleg szebb

-
-
még mindig nem mutattál képet -
mármint a pes sima gyepe -
de ez nem az... ez a lájtos verzsön, de van egy olyan ami full havas... na az szebb
a sima gyep meg lehet hogy szebb, de arra nem is mondtam hogy nem :) -
Na megvan a havas
és szerinted ez szebb
És persze barcelonába van és fűtik alulról
-
Sun tesztje a fűveket hasonlítja pl össze
kommentár nélkül a két kép
-
baszki rakj már be egy képet -
most a havas fűre gondoltam :)
én nem jövök át, mert ott se vagyok... és ez csak egy megjegyzés volt, mert #62368 mondta h gyönyörű és hát ha látná a fifáét akkor nem mondaná ezt :D -
midian #62387 Lassan kiakadok azon hogy a labda úgy reagál legtöbbször mintha alárúgnának,és visszafelé pörög,így persze nem is csavarodik .Kapura rúgásnál ez elég gáz
-
Rob Reggae #62386 Nem kell valamit átnevezni a reklámtábla binjén? Nem akarom, hogy elrontsam... Csak már unom a Konami feliratokat.
-
egyébként mi a fasznak jöttök állandóan konzolos dolgokkal egy pc-s fórumban?
van konzolos rész ha valaki azt akar venni -
és most ne arról beszéljünk, hogy 2d közelről -
na lássunk egy képet
amiket én láttam konzolos fifa füvet az nem nagy szám
-
ha ez nekem ment akkor: télleg :D legalábbis a konzolos verzsönbe -
Jó már kaptam rá választ lentebb, csak komment írás előtt nem frissítettem az oldalt :) -
Nem találom a bin térképet. Ezeket melyik img-be kell betenni a kitserver könyvtárban? -
persze -
Nagyi2pac #62378 Természetesen lehet! Elvileg a dt07.img-be kell másolni a bin fájlokat, de még nem próbáltam! -
fifába szebb :D