81526
-
Nagyi2pac #62496 LG M228WA-BZ
http://www.users.hu/termekek/15227/LG+22+M228WA-BZ+5ms+Multimedias+wide
http://www.gigafiles.co.uk/public/321/LG%20M228WA-BZ.txt
Igazából azért vettem ilyet mert pont akkor döglött be a TV-m is és így most a monitort TV-ként is tudom használni, különben nekem ez tökéletesen megfelel, de biztos találsz ennél jobbat is.. -
aha
értem -
hogy replaykor nincs gyep
meg tudom csinálni, de csak a véglegesnél fogom
csak ki kéne találni, hogy legyen ez a bump csereberélés -
köszönöm
repléjjel mi a baj? -
#62440 -
linkt plz:) -
van a tegnapi teszt -
Breki!
van már letölthető havaspálya?:D -
Igen
Neked milyen monitorod is van?
Lehet kéne nézni egy új monitort nekem és Samsungot ajánlották a pixelgarancia és a 3 év idő miatt.
Most lehet tudnék szerezni nagykeráron -
Ezt nem tudtam..de legalább most már megtudom változtatni:D -
Nagyi2pac #62486 Ja le lehet vágni csak van pár tök jó kép ahol meg a kép közepén van az írás..
Erre gondolsz ugye: #62440 ?
Még nem, de most kipróbálom! -
Próbáltam kis koszolódást rakni a havasra, de koszolódásban nem vagyok profi, így ha tudtok szebbet szívesen veszem
psd
http://www.gazup.com/UV6SK-snowteszt2.rar-download-mirrors
kinézete most
-
16:9-ben?
én még mindig a demos bl-est használom csak az 4:3-as -
akkor elég az 5 MB-es
Mehetnék feljewbb, de mióta váltottam nem kellett fizetnem a netért, pedig úgy emléxem a másik helyen a hónapot előre kellett -
gondoltam azt levágod
sikerült tesztelni a tegnap felrakott havas gyepet? -
csak a nyári átigazolási időszakban tudod -
tumpi #62480 nem egy nagy sebességű net :4mbit/512. a 2on2-be egy meccset játszottam, az tényleg kesze-kusza nekem is az emberváltás miatt. -
Become a Legend-ben nem tudom megváltoztatni a nehézségi szintet? :( -
Nagyi2pac #62478 Köszi, jó képek csak az a baj mindegyikre rá van írva hogy football-wallpapers.com! De azért még valószínűleg jók lesznek!
Különben már tegnap elkészült a San Siro illetve Giuseppe Meazza stadium intros, csak akadt egy kis bibi, fogalmam sincs hogy miért de rainy-ben mindig kifagy, nem értem miért amikor csak képeket kell bele rakni, elronthatatlan...
Lehet újra kiimportálom a bin-eket és újra belerakom a képeket aztán jó lesz, nagyon remélem! -
szerintetek melyik a legjobb scoreboard?
nekem ez az EPles tetszett de ott a nemzeti csapatoknál a zászlót rakja be és az elég gáz -
milyen neted van? -
köszi lejött és működik is csak nem merem frisíteni pedig mindig ajánlgatja :-)
köszi a segítséget +1* -
sudden death #62474 Ja bocs azt nem nézte meg h megy-e csak megkerestem és megnyitottam h van-e benne crack. én nem fogok időhiány miatt szerkesztgetni ugy gondolom bár érdekelne szoval igy maximum azzal probálok segiteni h megkeresem a kellö programokat:) -
tumpi #62473 hát az elején szakadozott. utána belépve a match lobby-ba, külön figyelve hogy milyen processzoros keres meccsre embert úgy nem hiszem hogy szakadt volna.legalábbis nem rémlik, természetesen nálam ez a statisztika. lehet másnál rosszabb, jelenleg teljesen jó. -
Wembley-hez színes háttérképek azt hiszem jól használhatóak P
http://www.football-wallpapers.com/wembley-wallpaper-1/ -
na ebben is vannak jó színes labdák
-
A reklámtáblákra visszatérve oda van írva, hogy
"install in /img/dt07.img" -
és hány szakad meg? -
tumpi #62468 Helló !
Megjött a játék! Ami meccs végigmegy, elég nagy százalékba 80-90% azok laggmentesek.Gondoltam leírom hátha valaki vacillál, a processzoros probléma biztosan jogos, de mind amd és inteles ellenfelek is bőven vannak. Esetleg valakinek megvan és játszana írjon privát üzenetet szívesen játszanék magyarokkal ! üdv -
miért kéne?
ez olyan hülye felfogás, hogy aki nem Top Playeren játszik az milyen béna -
Nekünk se csavarodik a labda nagy részben szerintem. De nem csinálunk belőle gondot. -
a jelszó: www.cw-network.info -
profin? Top playeren kell kezdeni. :D -
igen, bin-ben van...:) -
szép, remélem binm-ben van és egyszerű berakni -
készítője lemaradt...
by arctic-monkey -
jah, amúgy találtam narancssárga labdát, ha valakit érdekelne:
Letöltés
-
majd hétvégén...ilyenkor hétközbe nincs idő tesztelgetni :D
amúgy jól néz ki tényleg, és egy piros labda még jobban megfejelné a dolgot..:) -
Ez a Slayer féle
Slayer67 :Her my first turf for PES 2010. Bristol Mary full.
-
Arra szerintem várhatsz Pes 2009-hez sem volt olyan csak sok stadion
Egyenlőre ami jó szerintem
Az Andry Bernabeuja
Slayer Villa Marie-ja
és majd hamarosan jön az én Konami-m mikor kijövök a havas dologból
Bár úgy látszik az senkit sem érdekel, mert a tesztre semmi választ nem kaptam :P