81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• DeDy
    Üdv.
    Kb. én is azt kérdezném amit poolfan csak pc-s verzióval kapcsolatban (pes 2010), az az van-e olyan patch ami több játékos, csapatnévhez ad licencet illetve hogy lehet csavarni a labdát, nem szabadrúgásnál hanem akció közbe, mert mindig csak nyíl egyenesen száll a labda.
  • Poolfan
    sziasztok! azt szeretném megkérdezni,hogy xbox-os verzióhoz van e esetleg valami patch,ami javítja a mezeket,csapatneveket....stb!? ha esetleg tud valaki segíteni ,megköszönném! GO REDS!!!
  • Breki33
    tehát magyarul nála ez jó a téli gyepnél

http://tm-design.hu/egyeb/pes2010/unnamed_40.rar

Nálam visszont a visszajátszásnál illetve replay-ban a szokásos hiba van
    ami azt hittem mindenkinél van, de lehet kártyafüggő?

Ezért kéne ezt az egy bin-t berakni és Winter gyeppel tesztelni !

Ha más geforce kártyával is jó akkor fura de lehet kártyafüggő a hiba
    amit egyébként javítottam, de jó lenne tudni mi az igazság ezért másoltam be

• Breki33
    Idéznék az evo-web-es sráccal folytatott beszélgetésünkből

"http://tm-design.hu/egyeb/pes2010/unnamed_40.rar
    Na megnéztem egész jó ezzel a fine havasabbnak tűnik a rainy pedig jegesebbnek, de ebben sajnos nem jó a replay mikor arra megyek fekete a gyep !
    Ezt nem igazán értem, nálam semmi baj sincs vele.
    Letöröltem minden modot, csak a 137-es és 139-es bint tettem be a legfrissebb, mai packodból és melléjük a 40-es bumpot, amit küldtem.
    GeForce 9800GT-m van, és minden max-on 1280x960-ban játszom.
    http://tm-design.hu/egyeb/pes2010/01.jpg
    http://tm-design.hu/egyeb/pes2010/02.jpg
    http://tm-design.hu/egyeb/pes2010/03.jpg
    http://tm-design.hu/egyeb/pes2010/04.jpg
    Nekem ezeken a képeken nem tűnik fel semmi.
    Velem van a baj? "

• Breki33
  • Breki33
    F:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\kitserver\setup.exe

ezzel telepíted, de van hozzá readme a docs könyvtárban
  • balintka
    Kérlek titeket valaki válaszolja meg ezt az amatőr kérdést. Nézzétek el nekem, hogy kezdő vagyok PES terén. Köszi!
  • Roland10
    Jó reggelt uraim
  • Breki33
    with the snow turf I to advise this orange ball by arctic-monkey

http://hotfile.com/dl/16035181/8d7ee90/Adidas_Terrapass_Pack_by_arctic-monkey_www.pespatchs.com_.rar.html

And my ball coursor

http://www.gazup.com/4gRPv-ball_coursor.7z-download-mirrors
  • Breki33
    Na kész innen tölthető

• Breki33
    a kész havas bint simán át kell rakni az Old Trafford ba átnevezéssel

most töltöm fel a kész Konami-s és Old Trafford változatokat Arielnek.
  • midian
    Nem biztos hogy nem ,mert nem szoktam állítani a rúgás és a magas passz gombon.
  • rooney8
    véletlenül nem az ívelést nyomod? :D
  • midian
    Billel nyomom a 6 óta,úgyhogy pár meccset már végigtoltam ,és eddig nem is volt soha gondom ,de itt a 2010 ben valami nem ok .
    Akárhogyan rúgom a labdát,szinte 90% ban visszafelé forog a labda ,és hát a valóságban ez nagyon nem így van.
    Az ezelőtti részekben volt mindíg valami irányítás beállítás,de itt nem tudom lehet e állítani.
  • balintka
    Sziasztok! Légyszi valaki magyarázza el nekem ezt a kitszerveres dolgot. Sokan írtátok, hogy fel kell telepíteni, aztán ezzel a progival lehet labdákat, turf packokat stb. berakni. Most én feltelepítettem a legújabbat és azt írja, hogy már egyszer fent van. Ami nem is lenne gond de sehol nem találom az exéjét. Előtte kizárólag PESEdit.com 2010 Patch 0.6 volt fent lehet ez a baj? Válaszokat előre is köszi!
  • Csabesz6
    jöhetne egy kis bíró tuning is. esetleg átfésülni kicsit a gameplayt+emberváltást és én boldog leszek
  • Roland10
    msn?
  • PeetMondoo
    köszi a választ!
  • Nagyi2pac
    Szabad arc helyek ---> 1660 - 1758 (dt0c.img)
    Szabad haj helyek ---> 5234 - 5332 (dt0c.img)

Szóval ezek a számok közül kell választanod majd, a választott számra átnevezni az arc illetve a haj bin-t!

Peshungary-n hamarosan készítek egy leírást, akár egy tutorial videót a folyamatról!
  • Roland10
    Már alig várom azt a Patch-et..:P
  • Nagyi2pac
    Majd biztos megcsinálja valaki de lehet a Konami beelőz!:)

Különben minden szerkesztő úgy van vele (külföldön) hogy még nem nagyon akarják szétszerkesztgetni az egész játékot mert jön egy hivatalos patch aztán bukta..
    Ami jönni is fog, állítólag a Konami már dolgozik rajta, pontos infók még nincsenek de valószínűleg valami roster update lesz, de lehet hogy kapunk pár új licenszelt csapatot is!:)
  • PeetMondoo
    Jó estét!
    Az arc relinkel van némi problémám...
    Az hogy működik?
    Mármint,gondolom nem tök mind1,h milyen számokat írok a Face-hez ill a Hair-hoz...Szóval ,hogy kellene úgy csinálni,hogy De Cegliének vagy éppen Ramsey-nek ne szürke teste legyen?
    (-WECN PES2010PC Appearance Tool-)
  • Firerock
    a Lokit valaki megcsinálhatná már a Bl-be
  • Nagyi2pac
    Ezt észrevettétek már? Néhány csapatnál van ilyen hogy is mondjam, "Undershirt" a mez alatt ha télen játszanak. Ezt a mez modellje befolyásolja hogy ilyet hordanak e a játékosok télen vagy nem. - forrás: evo-web:)

• Roland10
    :)
  • Nagyi2pac
    Nekem tetszett, de hogy lehet?:)
  • Nagyi2pac
    Már itt volt az újítás ideje!

Igen én csináltam, elég egyszerű lett de egyelőre többre nem futotta...
    Ronda lett??:P

Különben hogy lehet ilyen animációkat könnyedén rápakolni pl. hogy rezegjen a felirat meg hasonlók? Milyen progival?

Volt 1-2 próbálkozásom de így is alig sikerült 8 KB alatt tartanom a méretet..
  • Nagyi2pac
    Ezt:

"Hogy lehet"...ennyi kérdésre válaszolni?

Jó nem...azt írtam neki hogy ennyi mindent nem lehet csak úgy elmagyarázni ehhez rengeteg idő ,tutorial videók kellenek főleg hogy azt sem tudja hogy mit akar...jó adatbázist szeretne ehhez képest egyik kérdés sem vonatkozik arra...
  • gabe paul logan
    pöpec, eurosport jobban elmenne a skysport helyett..és jó lenne egy tv2 kijelző a bl-hez..akárki akármit is mond
  • Breki33
    Van egy hírem azoknak akiknek nem tetszik a havas pálya, rájöttem hogy lehet minden stadionban egyszerűen

• Breki33
    én meg hirtelen nézem ki ez

te csináltad a logót?
  • Roland10
    Mit írtál vissza?:D
  • Roland10
    xD
  • Nagyi2pac
    Lool milyen emberek vannak....kaptam egy ilyen privit:

A tárgy: Kérdés

"Szia!
    Szeretnék kérdezni a pes szerkesztéssel kapcsolatban...
    Létre akarok hozni magamnak egy jó kis adatbázist.
    Kérdések:
    Hogy lehet címert készíteni, betenni?
    Mezeket készíteni és azokat betenni?
    Hogy lehet a (fel nem telepített) PAc-patchból mezeket áttenni, eredeti pesbe?
    És a feltelepitett gACP-ből?
    Hogy lehet szerkeszteni az eredményjelzőket?
    Hogy lehet szerkeszteni a menüt?
    Hogy lehet szerkeszteni/lecserélni a játékban megjelenő képeket (töltéskor,inditáskor megjelenők stb.) ?
    Hogy lehet-e új ligát létrehozni?
    Ha nem, akkor, meglehet-e oldani, hogy az other B ligás csapatok is induljanak a master leagueba?"

Remélem több kérdése már nem lesz...jó hogy nem azt kérdezi hogy hogyan készítse el a PES 2020-at...
  • Terminátor14
    Attól is függ, hogy milyen nyilat nyomsz/merre húzod az analógot lövés közben. Próbálkozz, nem lehetetlen, de mondom, azért óriási kifliket ne várj.
  • midian
    Nem tudom csak azért írtam be többször is mert ha pl C Ronaldo vagy Pato nem csavarintja a lasztit akkor elég furi a game.Többször próbáltam ,és még próbálkozom is de eddig nem jött össze egyetlen olyan rúgás sem mint amilyeneket a 6 tól kezdve rúgni tudtam.
  • Krisz018
    Most ezt a scoreboard.ot használom milyen szerintetek?

• Breki33
    nem, ez tényleg így van, pont énis akartam mondani még a sárga kék labdát is nehéz követni

de ugye mindig havas pálya a mánia, csak annyi meló van vele én biztos nem fogok többet csinálni ezt még kiadom külön aztán rendes gyepeket
  • Terminátor14
    Kaptál már ilyen választ, nem tudom mi a bajod.

WC 2002-es csavarást ne várj. Ha a cselgombot (r2) nyomva tartod lövésnél, akkor lesz vmennyire csavart, vagy ívelt. De helyzettől függően meg a játékosod képességei által nagyban befolyásolva általában "magától" is csavarodhat egy-egy lövés.
  • Roland10
    Nemtudom..nálam normálisan rugnak..