81526
-
UPDATE 1.1 :
* Fixed Bundesliga Kits.
http://www.filefront.com/14833539/SMPatch1.1.zip/ -
SM PATCH 1.0 by Soulmirror :
Complete Serie A teams (more than 50 new players added, thanks to Pesstatsdatabase.com and Wikipedia)
All transfers
All fake renamed (except for Classic Team)
Full Bundesliga (thanks to Bundes Patch v0.3 by pocho_SL and Leo)
All Teams Kits, Flags and Logos
Calendar Logo Fixed (thanks to CalendarFix by Arsenal4Life)
How to install using Kitserver 9.0.4 :
1. Copy the option file in PES2010_EDIT.bin in 'My Documents/KONAMI/Pro Evolution Soccer 2010/save'
2. Copy the img folder in the img folder of the kitserver (default: kitserver/example-root1)
http://www.filefront.com/14832683/SM-PATCH-1.0.zip/ -
Hihetetlen, hogy neked mekkora mániád lett ez a focus pont dolog :DD
Ha BAL-módon belül kérdezed, akkor ott nem tudsz szerezni, mivel a fejlődőképességet nem szokás csak úgy megkaparintani :) Ez olyan, mintha több tehetséget kérnél istentől :P
És a pontok száma magától fog csökkenni egy idő után, ha már nem leszel nagyon fiatal.
Ha ML-ben kérdezed, ott annyit lehet tenni, hogy a két coach-ot 5-ös szintre állítod, így jóval drágább lesz és cserébe hatékonyabb a fejlődés. -
Nem áll szándékomban.
Nálam ettől lett jó.
Csak egy lehetőség, de Te minden bizonnyal
jobban értesz hozzá. Nekem ez azért még új.
A 2009 után ezt próbáltam ki csak.
Jobban is kedvelem, mint a FIFA-t, mert ebben a
programozó nem akar szivatni, ellentétben az említett "versenytárssal".
Meg egyébként is jobb. Több a lehetőség, jobban figyelembe veszi, hogy nem vagyunk egyformák, nem úgy, mint a mák.
Mivel nem vagyok gépírónő (bár a csöcsöm már nő), befejezem a polémiát,
de akkor is mondjátok meg, hogy kit kell leszopnom a focus pontokért? -

-
egy12es #62731 csáó.valakinek volt problémája kitserverrel win7 alatt,mert nekem nem akarja feltelepiteni:S -
Cat 02 #62730 Van már hozzá LAN mod ? -
Egyébként idéznék a készítőtől a manuálból
How to name the files
In general, you can name the files whichever way you want, but you must follow one rule: there must be a BIN number in the name, and it must be preceded by an underscore character ('_'). Also, the filenames CANNOT be longer than 63 characters.
Examples of correctly named files:
unknown_317.bin
goalnet_41.bin
ball_9.bin
unknow_9 (.bin extension is optional)
music_11.adx (a file can have a different extension: .adx is typically used for music and sound files)
Examples of incorrectly named files:
unnamed10.bin - no underscore symbol before the BIN number.
face.bin - no BIN number. -
nem egyáltalán nem számít a név
olvasd el a #62705-et
nálam pl a Nou Camp így van bent és tökéletes
Camp nou_afternoon_fine_summer_70.bin
Camp nou_afternoon_fine_winter_71.bin
Camp nou_day_fine_winter_67.bin
Camp nou_day_rainny_summer_68.bin
Camp nou_day_rainny_winter_69.bin
Camp nou_night_fine_summer_72.bin
Camp nou_night_fine_winter_73.bin
Camp nou_night_rainny_summer_74.bin
Camp nou_night_rainny_winter_75.bin
ezzel félrevezetsz másokat
-
ja olvastam az eszmecseréteket korábban énis gondoltam arra hogy ilyen program jó lenne vagy akár batch-ban megcsinálni photoshop-ban -
füvek -
Elbeszélünk egymás mellett.
Nem mondtam, hogy bármilyen számot átírtam volna.
Nyilván nem lehet két azonos. Pusztán a szám előtti szövegről regéltem.
Az, hogy pistanéni_17.bin, vagy unnamed_17.bin, viszont úgytűnik számít, mert amíg bernabeu_17.bin volt, kékség -> átnevez Laci unnamed_17.bin,
kékségnek kabát.
Ezt próbáltam interpretálni. Ha félreérthető voltam, bocs.
Most viszont tökéletesek a stadionok is, és nincsenek kék fűvek, amik a
lila milkateheneket csábítgatják. -
Nincs mit. -
Nagyi2pac #62723 Na sikerült megbeszélnem fabim3158-al evo-web-en és csinált nekem egy ilyen kis progit amivel át tudom convert-álni a sima, átméretezett háttérképeket olyan formába hogy már csak bin-be kelljen rakni!:P
http://www.multiupload.com/IRQC6VYCQU
Még kissé bugos, remélem hamarosan ki tudja javítani!
De ez azt jelenti hogy kb. félpercenként le lehet gyártani 1-1 képet a stadionokhoz ami eléggé meggyorsítja a munkát!
-
jfehervari #62722 Köszi sikerült le vettem az írás védetséget. -
szerintem a felső az egyik legszebb gyepem az alsónál pedig a koszolódás sikerült nagyon jól
de az igaz, hogy sokszor ami a képen nem néz ki jól játékban tök szép és fordítva is így van -
-
Nagyi2pac #62719 Azok sem a legszebbek.. 
Fura, ennél jobb gyepeket szoktál csinálni, de lehet csak a kép nem adja vissza a hatást! -
megvan -
Jobb klikk a pes.exén, tulajdonság és vedd le az írásvédettséget. -
melyik bl döntön is volt ilyen mintás a gyep? -
Nagyi2pac #62715 Jó helyre másoltad a kitserver-t? Egy mappába kell hogy legyen a pes2010.exe-vel! -
Nagyi2pac #62714 Ja lehetséges...nekem 2009-ben volt olyan is hogy kifagyott a játék, meg hogy egyáltalán be se rakta a cuccot amikor kettő ugyanolyan volt! De akkor valószínűleg ez attól függ hogy melyik bin-ből van 2!
Most megpróbáltam a 2010-be beraktam egy Camp Nou_480-as bint majd egy unnamed_480-as bint és az unnamed-eset olvasta be! Utána megpróbáltam úgy hogy először az unnamed_480-at raktam be utána meg a Camp Nou_480-at és akkor is az unnamed volt a nyerő!
Tehát úgy tűnik ha van 2 ilyen fájlt akkor az unnamed-el kezdődőt helyezi előnybe, az kerül be a játékba!
Majd javítom a leírást! -
jfehervari #62713 ok értem,de mikor azt csinálom akkor írja a hiba üzenetet. -
5-6-tól indulnak a jobbak sztem de vannak olcsóbbak is -
Nagyi2pac #62711 Szó szerint értem... 
Vagy hogy mondjam installáljuk, működőképessé tesszük, beindítjuk...?:) -
ÁÁááá nekem ez a játék nagyon tetszik!!:D Nekem mind1 mivel játszok csak játszani tudjak!!:D :D
Mennyi kb, egy game pad?? Veszek 1-et akkor ha megéri!! -
jfehervari #62709 Pedig a Pes Hungari ról szedem le a kitservert. -
jfehervari #62708 Tehát mikor aktiválni akarom akkor írja ki a hiba üzenetet miért? -
"ne legyen két ugyanolyan számozású fájl, mert ez előfordulhat pl. a mappa tartalmaz egy unnamed_9 és egy ball_9 fájlt akkor egyik sem fog megjelenni a játékban, rosszabb esetben lefagy a játék!"
Ez szerintem nem teljesen így van pes 9-nél volt nálam ilyen és a másikat rakta be én meg nem értettem miért nem jelenik meg amit készítettem -
jfehervari #62706 Hogy érted azt hogy aktiváljuk a programot? -
Nagyi2pac #62705 Csináltam egy kis leírást a kitserver használatáról, hogy minden tiszta legyen a kezdők számára is! Valószínűleg holnap kirakom peshungary-ra is csak egy videót is készítettem róla azzal viszont nincs minden rendben!
A kitserver használata (PES 2010)
- Első lépésként bemásoljuk a kitserver mappát a PES főmappájába (C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010).
- A kitserver/setup/Install-al aktiváljuk a programot.
- A kitserver/config-al lehetőségünk nyílik 1-2 extra beállításra is mint pl. egyéni felbontás vagy a kamera forgásának beállítása.
- A kitserver/docs mappába van egy kis segédanyag képekkel illusztrálva illetve a manual-t megnyitva láthatunk egy részletes kitserver leírást is angolul.
- A kitserver/example-root1/img mappába kerülnek a különböző kiegészítők, a különböző .img mappákba. Ha az img mappán belül nem találod meg azt a mappát amire szükséged lenne akkor csak simán létre kell hozni egy új mappát és az átnevezni az általad meg nem talált mappára (pl. dt07.img, dt0c.img...). Ha létrehoztad a kívánt mappát akkor már pakolhatod is bele a bin vagy adx (hang) fájlokat.
- A bin illetve adx fájloknak bármilyen nevet adhatsz, a lényeg hogy az angol ABC-nek megfelelő betűk szerepeljenek a névben, tehát ékezetek nélküli betűket kell használni. Még nagyon fontos hogy minden fájlnak legyen egy száma, mert a program a számok alapján teszi be a kiegészítőt a játékba. A számokat nem te adod meg, ezt csak akkor teheted meg ha tisztában vagy azzal hogy az a szám ahhoz a kiegészítőhöz tartozik e amit be akarsz rakni. Továbbá a számozás előtt mindig alsó vonalnak "_" kell szerepelnie, különben nem fog megjelenni a játékban az új tartalom. Használható, példák: unknown_317, goalnet_41, ball_9, music_11, camp nou_483. Nem használható, példák: unnamed10, face.
- Figyelni kell arra hogy egy adott .img mappán belül ne legyen két ugyanolyan számozású fájl, mert ez előfordulhat pl. a mappa tartalmaz egy unnamed_9 és egy ball_9 fájlt akkor egyik sem fog megjelenni a játékban, rosszabb esetben lefagy a játék!
- Ha ki szeretnéd kapcsolni a kitserver-t akkor azt a kitserver/setup/Remove gombbal teheted meg, a kikapcsolás után a kitsever-be tett kiegészítők már nem jelennek meg a játékban.
*A kitserver/example-root1 mappa átnevezhető, ha új nevet szeretnél adni neki akkor be kell menned a kitserver/config.txt-be és az img.dir = "example-root1"-nál át kell írnod az example-root1-et az új nevére pl. ha az example-root1 mappa helyett mypesfiles nevet szeretnél látni akkor erre írod át: img.dir = "mypesfiles" és utána elmented a txt-t. Ha ez megvan akkor már csak annyi a dolgod hogy a kitserver mappában lévő example-root1 mappát ugyanarra a névre átnevezd, szóval a mappa neve mypesfiles lesz. -
jfehervari #62704 Win7,és azt írja:Setup failed to install kitserver 2010 for pes 2010 exe.No modifications made,Verify that the executuble is not read only and try again. -
az alsó a jó -
áh mindig elrontják a linket
[ÚRLhttp://downloads.moddingway.com/file/722.html][/ÚRL]
-
[URLhttp://downloads.moddingway.com/file/722.html] [/URL]
-
azt hittem már a 95-re írod P -
Szerintem rohadt élethűen tükrözi a viszonyokat, épp ezért ronda :DD
Szal ezekkel az a baj, hogy ha realisztikus lesz, akkor egy nagy mocsok az egész. -
jfehervari #62698 win7 -
Nagyi2pac #62697 Hát szerintem ez elég ronda így, nem tetszik!

[/ÚRL]