81526
-
Nagyi2pac #62776 Helyes!:P
Az mondjuk elég vicces hogy Almunia 67-es kapus az overall szerint Julio Cesar meg 93...LOL!
Almunia-nak mintha nem is kapus lenne az igazi posztja, Cesar meg kicsit túl van értékelve! -
prof-on mert bl-t játszok és nem tudok rendesen cselezni
pl az ilyxenek simán mentek a korábbi részekben mostmeg nem egyenlőre
-
billdm #62774 Próbáld csak meg top playeren Magyar válogatott 2 csodakapusával...egyből nem dicsérnéd..hidd el.
na és a sárga,pirosakat se.
Kipróbáltam juve,barca,meg a többi "nagyágyút"..kb 3x annyi faultot enged a gép neki meg!!
Ami ott piros,itt max sárga.Érdekelne milyen stat számít ebbe,mikor mit ad a bíró.
Viszont ember ellen szinte nincs is lap!
Ez tény! -
Rob Reggae #62773 Én már minden nehézségi szinten láttam ilyen potyákat, tök mindegy, hogy az illető Buffon vagy kevésbé jó kapus és fordítva is, azaz bravúrokat. Előbb - utóbb előjön mindenkinél szerintem... Mellesleg én az ágyúsokkal tolom most és Almunia sajátossága az, hogy a fejesekre az istennek se mozdul, ám Fabianski meg állandóan kijön a kapuból pedig nem nyomogatom a w-ét... Remélem Amelia megvétele javít a kapusposzton, az értéke is jobb.
Picit sajnálom, hogy a morált nem lehet frissíteni a játékba és egy idény után kellett tapasztalnom, hogy a ML-ben nincs felkészülési meccs. -
Nagyi2pac #62772 Ez szép mentés volt, nálam is voltak már ilyesmi mentések a kapustól, viszont a beadásokra sok esetben egyáltalán nem reagálnak, még csak meg sem mozdulnak, így kapom legtöbbször a gólt! -
Nagyi2pac #62771 "Csak" prof-on?:)
Én is úgy játszok, váltogattam már Top Player meg Professional között, de úgy látszik egyenlőre marad nekem a prof, mivel nem ilyen Barcelona meg hasonló "csodacsapatokkal" játszok!:) -
hát nem tudom jó verziót szereztetek ti be? P
ez tök olyan mint mikor online az egyik játékos kapusa csinál ilyet
de ezeket a sötét gifeket megcsinálhatnátok rendesen -
Nálam is vannak bravúrok, top player, bár mostanában inkább profin játszok nagy csapatok ellen.
-
próbáld ki profin :P
nekem ilyeneket csinál a kapus és tetszik
-
na megrendeltem a cordless rumblepad 2-t:D
véégre:D -
Top Playeren -
kitserverből már van újabb mondjuk ennek semmi köze hozzá
milyen nehézségen játszol?
én most prof-on lehet más nehézségen vannak ilyenek bár én top playeren se láttam ilyesmit. -
énis ezt mondom
ha ilyen lenne nálam mecsenként persze, hogy ezt mondanám, de mivel nálam tök jól védenek nem fogom divatból azt mondani, hogy szar a kapus -
Nem:) Kitserver 9.0.3 meg rendes mez logó csomag! -
Lehet:D van olyan hogy 10 meccsig semmi ilyen hülye gól, utána meg kettő...
Ez még jobban belefér számomra, mint az hogy semmi szabálytalanság, és beadásra kapus meg se moccan:S -
hát ilyen soha nem volt nálam pl
gondolod, hogy ilyen van és csak azt mondom, hogy nincs? P
egy olyan volt hogy közeli lövésnél Buffon nem ért le gyorsan és a lába között bement, de szerintem ez belefér.
De a sárga lapok számáról pl statot is tudok mutatni
Nálam továbbra is jók a kapusok, nem raktál fel vmi módosító patchet? -
Nagyi2pac #62760 Nálam is voltak potya meg hibás gólok a kapusok miatt, de nem ilyenek.. hibás a PES-ed!
-
Üdv itt is.
Érdekes, hogy az unnamed 40 nálad javítás nélkül jó
Sikerült megcsinálni a havashoz a koszolódást? -
Tessik Breki két csodálatos kapusteljesítmény egy meccsen, csak gondoltam elhozom az én PES-emből ezeket a képsorokat mert tudom hogy neked a 2028 van meg és abban sose fordulnak elő ilyenek:
-
Nagyi2pac #62757 Isten hozott!:P
Én tavaly készítettem kijelzőt, de csak a grafikát változtattam, az idő, eredmény...kiírásokat nem!
Még 2010-nél nem néztem meg hogy hogyan is épül fel a kijelző!
-
Tegnap este játszottam egy ilyet online :
sajnos a meló miatt péntekig megint nem fogok ráérni játszani, de szívesen játszanék magyarokkal is, tehát akinek megvan azzal hétvégén összehozhatnánk 1-2 meccset !
Intel CPU-m van szóval amíg nem javítják ki ezt az intel-amd hibát addig csak intelesekkel tudok játszani :( -
JeFFo #62755 Üdvözletem!
Jó látni, hogy van egy népes magyar fóruma is a játéknak! EVO-Web-ről regisztráltam át Frenkie (breki33) javaslatára. Az ottani nevem papirnehezek.
Mellesleg köszi a scoreboard linket, eddig ez az egyik legjobb az espn-es mellett. Nem tudtok véletlenül egy tutorialt, ami leírja hogyan lehet egy saját scoreboardot legyártani? Eddig odáig eljutottam, hogy áthelyeztem a pontokat, de a textúra berakása már nem sikerült. -
Nagyi2pac #62754 Valaki múltkor nagyon akart egy Sky Sport kijelzőt:
SKY Sport Scoreboard 2010 by Flavioggl
http://www.filefront.com/14842957/SKY-Sport-Scoreboard-by-Flavioggl.rar/
http://www.gamingaccess.com/index.php?file_id=45157 -
midian #62753
-
nem azt hiszem pes 5 -
midian #62751 Ezt a 2010 el csináltad? 
-
BlaZiNgSPEED Those of you who are worried about PES 2010, whether to buy it or not for online play. Well I can confirm you that PES 2010 has no lag online after having played since last Monday!
I played online vs Tunisian, Australian and South Korean right from where I live here in the UK. There was absolutely no lag at all! Not even a blink in my screen!
This was beyond my imagination for PES 2008 and 2009!
Here I am playing UK VS Australia, no lag at all, I am showing how stunned I am! My opponent has no lag, nor do I despite the red connection.
Just played yesterday a friendly match vs a South Korean, he had red connection, I had green connection!
As you can see from the evidence, my opponent has admitted no lag online!:WOOT:
I lied temporarily that I am from South Korea, lol so that he can play me. I changed the name in my profile from England to South Korea this is to help persuade those to play me online, lol.:BOP:
After we have had a successful match I then told him that I was from the UK, London, hehe.:SMUG:
Because I remember in PES 2009 lag was a major problem and you couldn't really play outside your own territory.
Well this isn't the case anymore. PES 2010 has done it! Oh yessss.:DANCE:
I feel like crying from happiness.:LMAO:
After having played a successful match online vs him already, in the second match when I was about to kick-off I told him that whether he had actually experienced lag, he said it was fine.
Neither have I experienced lag. The first game I beat him 4-1 and the 2nd he beat me 5-1, both of them friendly matches ofcourse! I have nothing to complain since I played apallingly bad.:))
But actually I was rather too distracted celebrating the lag-free experience online! My goodness, I am so blooming happy at the moment, dunno how to explain you guys the joy of online play!:EASY: -
Photoshop – háttér-eltávolítási technikák árnyékok eltávolításához jól jön
http://techline.hu/tudastar/20091020_photoshop_hatter_eltavolitas_kivagas/print.aspx -
-
http://img69.exs.cx/img69/9453/pes420050114105813379kj.gif -
Ilyenre gondolsz?
-
midian #62745 Végigtoltam már egy pár meccset ,de ez a rúgástéma nálam változatlanul nem tetszik.Itt a labda nagyon nem úgy viselkedik mint az előző részekben szerintem. A 9 ben is olyan szép kifliket tudtam rúgni, hogy élmény volt visszanézni .Itt kb 50 ből egyet nem tudok rúgni ami olyan ívben menne.
-
Balázs 17 #62744 azt néztem de akkor is olyan mintha kapufa felett menne... mondd meg az igazat megint a csít:D
-
hálót figyeld -
Balázs 17 #62742 az a CR gól oylan mintha felé ment volna -
bírós ez akart lenni
-
idióta kapus
érdekes csel,ilyet először láttam
idióta bíró (lapot sem adott ezért)
cr gól
-
savaria #62739 A PESEdit.com 2010 Patch 0.8-ban már benne lesz a Debreceni Hungary! :) -
Már csak a japán ötödosztály hiányzik :\ -
Rob Reggae #62737 Egy Serie B patch-el is kijöhetnének lassan... Mondjuk addig is van Championship cucc.