81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Nagyi2pac
    Helyes!:P

Az mondjuk elég vicces hogy Almunia 67-es kapus az overall szerint Julio Cesar meg 93...LOL!
    Almunia-nak mintha nem is kapus lenne az igazi posztja, Cesar meg kicsit túl van értékelve!
  • Breki33
    prof-on mert bl-t játszok és nem tudok rendesen cselezni

pl az ilyxenek simán mentek a korábbi részekben mostmeg nem egyenlőre

• billdm
    Próbáld csak meg top playeren Magyar válogatott 2 csodakapusával...egyből nem dicsérnéd..hidd el.
    na és a sárga,pirosakat se.
    Kipróbáltam juve,barca,meg a többi "nagyágyút"..kb 3x annyi faultot enged a gép neki meg!!
    Ami ott piros,itt max sárga.Érdekelne milyen stat számít ebbe,mikor mit ad a bíró.
    Viszont ember ellen szinte nincs is lap!
    Ez tény!
  • Rob Reggae
    Én már minden nehézségi szinten láttam ilyen potyákat, tök mindegy, hogy az illető Buffon vagy kevésbé jó kapus és fordítva is, azaz bravúrokat. Előbb - utóbb előjön mindenkinél szerintem... Mellesleg én az ágyúsokkal tolom most és Almunia sajátossága az, hogy a fejesekre az istennek se mozdul, ám Fabianski meg állandóan kijön a kapuból pedig nem nyomogatom a w-ét... Remélem Amelia megvétele javít a kapusposzton, az értéke is jobb.

Picit sajnálom, hogy a morált nem lehet frissíteni a játékba és egy idény után kellett tapasztalnom, hogy a ML-ben nincs felkészülési meccs.
  • Nagyi2pac
    Ez szép mentés volt, nálam is voltak már ilyesmi mentések a kapustól, viszont a beadásokra sok esetben egyáltalán nem reagálnak, még csak meg sem mozdulnak, így kapom legtöbbször a gólt!
  • Nagyi2pac
    "Csak" prof-on?:)

Én is úgy játszok, váltogattam már Top Player meg Professional között, de úgy látszik egyenlőre marad nekem a prof, mivel nem ilyen Barcelona meg hasonló "csodacsapatokkal" játszok!:)
  • Breki33
    hát nem tudom jó verziót szereztetek ti be? P

ez tök olyan mint mikor online az egyik játékos kapusa csinál ilyet
    de ezeket a sötét gifeket megcsinálhatnátok rendesen
  • DaemoonHunter
    Nálam is vannak bravúrok, top player, bár mostanában inkább profin játszok nagy csapatok ellen.
  • Breki33
    próbáld ki profin :P

nekem ilyeneket csinál a kapus és tetszik

• Firerock
    na megrendeltem a cordless rumblepad 2-t:D
    véégre:D
  • Pethy23
    Top Playeren
  • Breki33
    kitserverből már van újabb mondjuk ennek semmi köze hozzá

milyen nehézségen játszol?
    én most prof-on lehet más nehézségen vannak ilyenek bár én top playeren se láttam ilyesmit.
  • Breki33
    énis ezt mondom

ha ilyen lenne nálam mecsenként persze, hogy ezt mondanám, de mivel nálam tök jól védenek nem fogom divatból azt mondani, hogy szar a kapus
  • Pethy23
    Nem:) Kitserver 9.0.3 meg rendes mez logó csomag!
  • Pethy23
    Lehet:D van olyan hogy 10 meccsig semmi ilyen hülye gól, utána meg kettő...

Ez még jobban belefér számomra, mint az hogy semmi szabálytalanság, és beadásra kapus meg se moccan:S
  • Breki33
    hát ilyen soha nem volt nálam pl

gondolod, hogy ilyen van és csak azt mondom, hogy nincs? P
    egy olyan volt hogy közeli lövésnél Buffon nem ért le gyorsan és a lába között bement, de szerintem ez belefér.

De a sárga lapok számáról pl statot is tudok mutatni

Nálam továbbra is jók a kapusok, nem raktál fel vmi módosító patchet?
  • Nagyi2pac
    Nálam is voltak potya meg hibás gólok a kapusok miatt, de nem ilyenek.. hibás a PES-ed!
  • Breki33
    Üdv itt is.

Érdekes, hogy az unnamed 40 nálad javítás nélkül jó

Sikerült megcsinálni a havashoz a koszolódást?
  • Pethy23
    Tessik Breki két csodálatos kapusteljesítmény egy meccsen, csak gondoltam elhozom az én PES-emből ezeket a képsorokat mert tudom hogy neked a 2028 van meg és abban sose fordulnak elő ilyenek:

• Nagyi2pac
    Isten hozott!:P

Én tavaly készítettem kijelzőt, de csak a grafikát változtattam, az idő, eredmény...kiírásokat nem!
    Még 2010-nél nem néztem meg hogy hogyan is épül fel a kijelző!

• eZo
    Tegnap este játszottam egy ilyet online :

sajnos a meló miatt péntekig megint nem fogok ráérni játszani, de szívesen játszanék magyarokkal is, tehát akinek megvan azzal hétvégén összehozhatnánk 1-2 meccset !
    Intel CPU-m van szóval amíg nem javítják ki ezt az intel-amd hibát addig csak intelesekkel tudok játszani :(
  • JeFFo
    Üdvözletem!
    Jó látni, hogy van egy népes magyar fóruma is a játéknak! EVO-Web-ről regisztráltam át Frenkie (breki33) javaslatára. Az ottani nevem papirnehezek.
    Mellesleg köszi a scoreboard linket, eddig ez az egyik legjobb az espn-es mellett. Nem tudtok véletlenül egy tutorialt, ami leírja hogyan lehet egy saját scoreboardot legyártani? Eddig odáig eljutottam, hogy áthelyeztem a pontokat, de a textúra berakása már nem sikerült.
  • Nagyi2pac
    Valaki múltkor nagyon akart egy Sky Sport kijelzőt:

SKY Sport Scoreboard 2010 by Flavioggl

http://www.filefront.com/14842957/SKY-Sport-Scoreboard-by-Flavioggl.rar/
    http://www.gamingaccess.com/index.php?file_id=45157
  • midian
  • Breki33
    nem azt hiszem pes 5
  • midian
    Ezt a 2010 el csináltad?
  • Breki33
    BlaZiNgSPEED Those of you who are worried about PES 2010, whether to buy it or not for online play. Well I can confirm you that PES 2010 has no lag online after having played since last Monday!
    I played online vs Tunisian, Australian and South Korean right from where I live here in the UK. There was absolutely no lag at all! Not even a blink in my screen!
    This was beyond my imagination for PES 2008 and 2009!

Here I am playing UK VS Australia, no lag at all, I am showing how stunned I am! My opponent has no lag, nor do I despite the red connection.

Just played yesterday a friendly match vs a South Korean, he had red connection, I had green connection!

As you can see from the evidence, my opponent has admitted no lag online!:WOOT:
    I lied temporarily that I am from South Korea, lol so that he can play me. I changed the name in my profile from England to South Korea this is to help persuade those to play me online, lol.:BOP:
    After we have had a successful match I then told him that I was from the UK, London, hehe.:SMUG:

Because I remember in PES 2009 lag was a major problem and you couldn't really play outside your own territory.

Well this isn't the case anymore. PES 2010 has done it! Oh yessss.:DANCE:
    I feel like crying from happiness.:LMAO:

After having played a successful match online vs him already, in the second match when I was about to kick-off I told him that whether he had actually experienced lag, he said it was fine.

Neither have I experienced lag. The first game I beat him 4-1 and the 2nd he beat me 5-1, both of them friendly matches ofcourse! I have nothing to complain since I played apallingly bad.:))

But actually I was rather too distracted celebrating the lag-free experience online! My goodness, I am so blooming happy at the moment, dunno how to explain you guys the joy of online play!:EASY:
  • Breki33
    Photoshop – háttér-eltávolítási technikák árnyékok eltávolításához jól jön

http://techline.hu/tudastar/20091020_photoshop_hatter_eltavolitas_kivagas/print.aspx
  • Breki33
  • Breki33
    http://img69.exs.cx/img69/9453/pes420050114105813379kj.gif
  • Breki33
    Ilyenre gondolsz?

• midian
    Végigtoltam már egy pár meccset ,de ez a rúgástéma nálam változatlanul nem tetszik.Itt a labda nagyon nem úgy viselkedik mint az előző részekben szerintem. A 9 ben is olyan szép kifliket tudtam rúgni, hogy élmény volt visszanézni .Itt kb 50 ből egyet nem tudok rúgni ami olyan ívben menne.
  • Balázs 17
    azt néztem de akkor is olyan mintha kapufa felett menne... mondd meg az igazat megint a csít:D
  • báttyó02
    hálót figyeld
  • Balázs 17
    az a CR gól oylan mintha felé ment volna
  • báttyó02
    bírós ez akart lenni

• báttyó02

idióta kapus

érdekes csel,ilyet először láttam

idióta bíró (lapot sem adott ezért)

cr gól

• savaria
    A PESEdit.com 2010 Patch 0.8-ban már benne lesz a Debreceni Hungary! :)
  • Terminátor14
    Már csak a japán ötödosztály hiányzik :\
  • Rob Reggae
    Egy Serie B patch-el is kijöhetnének lassan... Mondjuk addig is van Championship cucc.