81526
-
fel tudnád rakni az általad javított bernabeu psd-t illetve az olimpico shadows-t?
illetve már felraktad csak a link kéne -
egyébként ezt nálam védte volna :- 
-
szép csak kicsit túl gyors, meg ez a gyep
melyik stadionban van még ilyen? -
És az eddigi legszebb gólom!
-
A legurítások szépek, én még nem nagyon próbáltam, csak párszor. Akkor csodálkoztam is hogy beakadnak. :D -
bocsánaz et egy régi ami vhogy belekerült az estibe azért is van ez az árnyék
ez az új
-
kipróbáltam a 2v2őt. A váltások mégsem olyan szarok, csak nem szabad nagyon variálni... :)
Persze majd valaki olyan párral kéne kipróbálni, aki tud is játszani. Odaadtam neki, és nem adta vissza. Aztán amikor már gólpasszt is adtam, meg tömtem labdával, rájött, hogy csapatjáték. :D -
Ibra klasszis és pofátlanság egyben (Ahogy lelassít az emelés elött
)
-
Hm, visszavágón 2. félidőben 2-0nál kilépett. :)
-
és az 5.
-
3. gól
-
Persze, Barca-Reál olyan csapatok, akikkel nem kell küzdeni. :) Főleg gép ellen.
2. meccsemen vesztettem inter ellen, de nem volt túl jó a kapcsolat.. 1. félidőben kicsit szaggatott, 2. volt jó, gondolom cserélődött a host.
No meg látszik, hogy jobb taktika és játék kell. :) -
hát marha sok szabálytalanság volt :-) -
Itt arra céloztam, hogy a Juvével kiscsapatok ellen is küzdeni kell itt meg ilyen a stat az állítólag erős reál ellen
-
Azért Valdez hat nullnál nemsemmit fogott, hamár kapusokról van szó :P
-
amúgy mit nem írtam rendesen? -
nem reklamáltam csak leírtam rendesen
tudjuk, hogy te vagy a fifa mohikán :-) -
Rudee #62799 Ha már a "bufon" szóért reklamálsz, legalább írhatnál rendesen.
Egyébként nálam is sokat szenved a kapus, azért se tolom éjjel-nappal. Ja és eredeti, tehát nem rossz verziót szereztem be :) -
Én meg azt vettem észre, hogy a Margittal könnyen verem a Barcát. De MLben az Arsenallal is 6ost kapott a Barca. Könnyű ellene, mert fel van tolva, és csak indítani kell. :) -
Első online meccsem, nem volt nehéz, gyenge volt az ellenfél csapata.
Amúgy sárga-zöldben villogott, és volt elég sok beakadás, főleg a vége felé, meg amúgy jobban késett, mint az offline, szóval érezhető volt a net. Szóval nagyjából csak előre megkomponált támadásokat lehetett csinálni, kevés kreativitással.
-
érdekes módon azt vettem észre, hogy a Barca-val nagyok könnyű megverni a margitot 6-0 lett úgy hogy a 20. percben már 4-0 volt a 77-ben meg már hat.
Juvéval meg Krakkó ellen küzdenem kellett az egyenlítésért -
Igaz, most connection lostot nyomott, lehet az alt+tab miatt? :) -
Akar valaki onlineolni? Fent vagyok, tök jó, hogy gyors az egész, nem kell órákig várni a köv. menüpontra. csináltam egy szobát. :) -
Nem tudjátok, hol lehet konami netkapcsolatot nézni? múltkor mondtátok, de nem lestem le a linket. Kösz! :) -
Nagyi2pac #62792 Elvileg van már ilyen:
http://www.filefront.com/14604959/pspad_by_oes.rar/
Én még nem próbáltam mivel nem akarom elrondítani a játékot ezzel!
-
Nagyi2pac #62791 Ezt te sem gondolod komolyan?? 
Az tény hogy Cesar jobb kapus, ezt aláírom, de ekkora különbség messze nincs...Almunia 67 Cesar 93?? Inkább ilyesmi lenne a reálisabb Almunia 75-78, Cesar 84-87! -
ácsi én azt mondtam, hogy nálam a kapusok jól védenek
de játszottam én már wista krakko vagy kik ellen ottis a kapus szinte lehúzta a rolót
#62750-ban írnak az online-ről részletesen
-
most vettem meg a játékot végül, nemsokára tesztelem. :)
2v2őt már mondtam. Nagyon gáz a váltás. Persze lehet, valakinek így is jó, nekem "túl nagyok" az igényeim. -
a másik kicsit túl durva lett, de még megnézem az én BUMP-ommal
De azt nem értem, hogy ez elvileg winter fine day akkor miért ilyen az árnyék??????? -
billdm #62787 Persze,világos!Csak akkor ne mond a játékban lévő kapusok mennyire jó..te top csapatok kapusait mutogatod!
Normál csapatok kapusait nézd meg..több mint vicces.
Bár hozzáteszem láttam már buffontól is vicceset,de persze ritkábban.
Az tényleg érdekelne milyen statisztika dönt mi a sárga,piros.
Mert egy jó csapatnál jóval később add ez tény
A váltásss1 ember ellen nem volt annyira zavaró mint az előző 2 részben.
Grafika is szép,mozgás..nem de nem fontos.A bíró,és kapus dolgot javíthatnák..na meg a manual is jól esne.
De játszható azért.
Akinek megvan már online mennyire jó?
Vannak még ledobálások?
Illetve nagyon zavaró a váltás 2vs2 ben?
-
Nagyi2pac #62786 Kitudom, de általában bent hagyom!
Húú ez nagyon jól néz ki, na ilyen gyepeket várok/várunk tőled!

Sokkal jobb, szebb mint a #62695!
-
sztem van ilyen
a gamepadot mennyiért rendelted? -
Rob Reggae #62784 Szerintem Almunia és César közti különbség valós. Való világban is ez a helyzet a két hálóőrrel... Akármennyire is piros-fekete vagyok, de Julio Césart elismerem, nem hiába szeretnék Manchesterben Van der Sar utódjának.
Almunia meg szerintem egy átlagos kapus, nem világklasszis... Ezt így megcsinálták jól. -
Buffon
De én nem róla beszélek, sőt sokszor bosszankodom, hogy az ellenfél kapusa jobb csak nézem miket véd a múltkor berakott öt hatalmas bravúr is az Arsenal kapusától volt.
De én ha a Juveval szeretek játszani minek játszak mással?
Nekem nem kell társ online, csak helyben -
valaki nem konvertálná át a tavalyi játékból azt a kis patchet ahl az xboxos gombok helyett Ps-esek voltak? -
billdm #62781 Hidd el bufonnal nem nagy szám jó kapust látni a játékban..kb 5 keze van...:)
A beadások után fordulások kifejezetten viccesek!
Amikor körbeforog a tengelyén,kézmozdulat nélkül..:)
ennek ellenére ha az online megmarad ilyennek,megveszem majd.
Online van értelme játszani,ha olyan a társad.
-
énis mindig a jobb analóg felé mozdulok, nekem egy jó kis elhűzós csel kéne vagy egy mezőnyben használható lövőcsel. -
lehet, de én nem nagyon akarok magyar válogatottal játszani
és ugye ott igazából is kapnak nagy potyákat -
Nagyi2pac #62778 Én meg egyáltalán nem tudok cselezni! 
Próbálkoztam, de valahogy nem jön össze, nem áll kézre.. -
kise tudod hozni?
közben elkezdtem az olimpico-t is egyenlőre ilyen, de úgy emléxem ennek árnyékát szedted ki nekem korábban azt ki tudod újra linkelni, hátha jobb mint az enyém bár nem rossz az se P