81526
-
punkers #62896 levan véve teljesen a graf. szerintem elkéne neki mennie -
Training stadium
-
gyenge gép esetleg nagy felbontás? -
ez érdekes tudsz róla gif-et mutatni?
a demonál jól működött? -
punkers #62892 Sziasztok!
Olyan problémám van hogy, ugyan megy a játék nagy lassan.Nem tudjátok mi a probláma?Mintha lassított felvételt néznék -
Game Hunter #62891 A labda utani futas magatol gondra gondolsz, akkor az exhibition, become a legend-ben ugyan ugy. Probaltam natur pes-t, meg PESEdit.com 2010 Patch-et. Gondoltam esetleg hardver, vagy szoftver hiba, de mas jatekoknal nincs ez a gond. Mindenesetre erdekes es idegesito! -
Music Pack for PES 2010[/COLOR][/B]
Deposit Files
Playlist:
Extract in you Kitserver/Img folder
Previews:
matafix-big city life [url=http://www.youtube.com/watch?v=O3bHNlwmIKM][/url]
campione 2006 [url=http://www.youtube.com/watch?v=BS_fiZ0Po-k]YouTube - FIFA World Cup 2006 Music Video - "Campione"[/url]
DJ Otzi & Hermes House Band - Live if life [/url]
5.6.7.8s - Woo Hoo [url=http://www.youtube.com/watch?v=rHPA79XQL6s]YouTube - Woo Hoo
[COLOR="Magenta"]The verve- Beetersweet simphony
sonic youth- Death in vegas
stereophonics- have nice day
Chumbawamba- tubthumping
Fort minor- Remmeber the name
lupe fiasco feat Mattew santos- superstar
Sonic Youth - Death In Vegas - Dirge
5.6.7.8s - Woo Hoo
Baddiel & Skinner & Lightning Seeds - Three Lions 98
Bob Sinclar - 01 - Love Generation (Original Mix)
Elvis vs. JXL - A Little Less Conversation
Dario G-Carnaval_De_Paris[/COLOR] And so on : -
BAL módban? -
Game Hunter #62888 Udvozlet!)
Az mitol lehet, hogy az altalam iranyotott jatekos, legtobbszor magatol megy a labdakert? Pl: kirugasnal, szogletnel, bedobasnal stb... ha viszonylag kozel vagyok a labdahoz, akkor magatol megy a labda iranyaba, pedig nem nyomok meg semmi gombot. Probaltam bill-el, gamepaddal, de ugyan ugy elofordul. Eleg zavaro es idegesito!
Ezeket a kapus mizeriakat en meg nem tapasztaltam! Foleg ilyet nem:#62758 Egyszer nalam is volt egy erdekes eset, de azota nem. -
midian #62887 Azért ez már kicsit túlzás
.A labda röpte még nem lenne gáz mert szerintem kivitelezhető ,viszont a távolság és a szög ahogy eltalálja az enyhén szólva is túlzás
.Csak nem lenne azért rossz néha egy két nagyobb kifli a játékban,mint amilyenek az előző részekben is, nem kell ide Robi Caarlos Impossible gólja csak mégis valami látványosabb mint ami eddig nekem legalábbis összejött .
-
szerintem az arclista alapján kell átnevezni a megfelelő bin-be ha tartozik hozzá saját specifikus arc, ha viszont nem akkor relink tool-al gondolom.
DE ebben Nagyi2Pac van otthon szerintem pár napja részletesen is leírta itt -
áh megint ezek a begyöpösödött dolgok
miért lennék elfogult?
egyszer a fifa felé vagyok elfogult egyszer a pes felé? :-)
pes 6 felé miért nem voltam elfogult?
Ha elfogult vagyok miért mondok olyan hibákat amiket te talán észre sem veszel?
Ez már komolyan nonszensz......
És mindezt azért mert nálam és mint kiderült, nemcsak nálam nem csinálnak ilyeneket a kapusok?
tehát mindenképp velem van vmi vagy nem veszem észre, vagy elfogult vagyok

na mondj még pár ilyen hülyeséget -
Zici #62884 Hi!
Arcokat hogy lehet importálni a 2010-be? A régiket simán csináltam, de itt nem tiszta, hogy mi a feladat a .bin-ekkel.
Köszi -
Nem mondtam hogy nem értesz hozzá, nekem csak elfogultságnak tűnik:)
Saját játékodnál?Ezt úgy írod mintha különböznének a verziók egymástól. -
Nézd meg mire válaszoltál a #62869 hozzászólásban.Szerintem igazán félreérthető. -
"Az meg vicc, hogy te döntöd el hogy más MI alapján dönti el, hogy tetszik-e neki a kapus viselkedése vagy nem."
Az a vicc, hogy nem érted én mit írok pedig ennek pont az ellenkezőjét írtam.
És az a vicc ha nálam és másnál jók a kapusok az csak miattunk lehet mert mi nem vesszük észre mi nem értünk hozzá
Utoljhára leírom hátha végre felfogod bár már sokszor írtam én nem azt írtam, hogy másnál nem lehet rossz a kapus azt írtam, hogy én nem ezt tapasztaltam a saját játékomnál.
Ennyi, de már nagyon unon az ezen való rágózást. -
DDS
http://www.multiupload.com/KEL2U2A19T -
Igen, aztán azt megszoktam.Te nem szoktál elhamarkodott kijelentéseket tenni?
És nem gúnyolódtam, csak nekem más az értékrendem egy focis játéknál.Én is szeretem a kiegészítőket, csak nekem INKÁBB egy REMEK gameplay, mint egy grafikailag, tartalmilag többet tudó verzió.Nem tudom mit nem lehet érteni.
Az meg vicc, hogy te döntöd el hogy más MI alapján dönti el, hogy tetszik-e neki a kapus viselkedése vagy nem.
Lehet hogy egy nap ezzel is tökéletesen elégedett leszek, csak nem tartom valószínűnek.Míg a PES6-tal teszem azt napi 2-3 órát játszottam szinte állandóan, addig ennél a játéknál 1 héten kb 4 meccset tudok lenyomni, mivel nincs elég időm. -
A tegnapi HDR-ben árnyék nélkül
na kiváncsi vagyok milyen lesz így
-
Processzor függő !
Intel az intellel, amd az amd-vel tud csak játszani valamiért !
ne quick meccset nyomjál hanem olyan szobát hozzál létre illetve olyanhoz kapcsolódj ami fekszik a procidnak !
ha inteled van akkor peti és én* is játszhatunk veled, ha amd akkor gabe-t keresd itt az sg-sek közül ! ( mást nem tudom, hogy megvette-e )
*én legközelebb csak péntek este leszek online a játékban -
A dinamikus tartomány megtekintésének módosítása HDR-képekhez
http://help.adobe.com/hu_HU/Photoshop/10.0/help.html?content=WSfd1234e1c4b69f30ea53e41001031ab64-78e5.html -
TottiZsolt #62875 Igen, de már megoldódott, csak várni kellett. De rossz, hogy eddig senkivel nem tudtam játszani, mindig bejött valami ablak, hogy a másik fél blablabla... pedig a netemmel nincs gond, a kör az zöld nálam... Valaki nincs most online, hogy játszanánk egyet? -
a hivatalos patchról beszélsz? -
TottiZsolt #62873 Helló!
Az miért lehet, hogy a patch telepítője indításkor lefagy, és utána jön a Nem válaszol állapot? Volt még valakinek ilyen problémája, vagy csak nálam nem akarja az igazat? Ha valaki tudja mitől van ez, segítsen légyszi!
Köszi! -
Sziasztok srácok!
Tervezem megvenni a játékot de nem játszottam online vele a PES4 óta amikor azért hagyott még kivánnivalót maga után...
Kérdésem hogy milyenek a tapasztalatok... érdemes megvenni? Játszható jól? 15/2-es netem van... mekkora a lag?
Köszi előre is!
-
egyébként te a Pes 6-ra is ezt írtad !
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1162030642&no=3 -
na engem meg érdekel és pont ezért nyílt ez a fórum
és nem kell a gűnyolódás ezek a dolgok hihetetlen sokat dobnak a játékélményen, még egy olyan is, hogy milyen zene szól a menüben
csajjal is csak a játékmenet foglalkoztat?
Én pedig pont ellenkezően látom szerintem a next-gen-es pesek sokkal jobbak, de ha nem tetszik elő lehet szedni a pes4-et hat-ot aztán azzal játszani utóbbira van most is online liga.
De érdemes lenne korábbi Pes-es fórumokat végigolvasnod ! -
igen pontosan
#62855 -
Ilyet szeretnél?
Mert ilyen csak a Fifában meg a mesében van
-
Szerintem egyébként az lehet a fő probléma, hogy a KONAMI anno megalkotta a tökéletes (vagy legalábbis majdnem az) gameplayt, ami az új generációs PES játékoknál kicsit másképp sikerült.Tudod, a jóhoz könnyű hozzászokni:)
Szerintem az ember a maximálisat várja egy PES-től jatékmenet terén, na most ebbe a bíró és a kapus sajnos belekontrákodik.A mez, fű, cipő, stadion, labda, szőrös thermocickány nem érdekel, engem a játékmenet foglalkoztat.
És miért ne bízhatnék egy hivatalos path-ben?Hadd bízzak már, max csalódok:P -
"Viszont én nem az alapján fogom eldönteni, hogy jók-e vagy sem, hogy itt mi a divatduma, hanem saját tapasztalatom alapján."
Szerinted én ez alapján mondom?:D Ez röhejes. -
midian #62865 Igen ezzel a controlled shot al kicsit jobban viselkedik a labda ,de sajna még így is szinte mindíg viszafelé pörög ilyenkor.Jómagam is sokszor rúgok kapura szabadidőmben ,és hát a laszti nem sokszor viselkedik így .De hogy miért kellett enyire belepiszkálni a készítőknek ,ez érthetetlen .
-
Na ez tényleg hiba szerencsére csak egyszer láttam ilyet ennyire durván
-
Idén nem éreztem annyira jónak eddig a controlled shotot, mert anélkül is elég jól lőnek. Csak néha reflexből nyomom, de azt vettem észre, hogy sokszor inkább rosszabb, mint jobb, ezért szoktatom le magam. De ahogy látom, itt 2 szép controlled shot volt látható olyan hosszú csíkon, amilyennek én a felével se szoktam lőni (talán ez a baj). :) -
ja amúgy a lövésről volt szó a többség elfelejtette mondani a contolled shot -ot pedig benne van a control list-ben is
Ez nem agyoncsavart lövés, de érdemes megnézni pl 1:10-nél a gólt
-
Ennek a bal oldala nem tetszik szerintem nem szép
nekem ilyen kéne
-
ÁMEN -
van az afternoon is előbbi elvileg kész de hátha tied jobb lesz
a másik dds
http://www.gazup.com/o5zJB-olimpicoafternoon.dds-download-mirrors -
Nagyi2pac #62858 Ott a pont!
-
Nagyi2pac #62857 Sztem meg lehetne ezt csinálni 16:9-be is csak egy olyan kijelzőt kéne találni ahol ugyanígy helyezkednek el a logók, az eredmény és az idő és kicserélni azt a bin-t ami ezeket tartalmazza! Na meg lehet a grafikán is kéne kicsit állítgatni!
Különben hogy hogy nem a Sky Sport-os tetszik a legjobban, tavaly úgy odavoltál érte?!:)