81526
-
És itt?
Ez az első HDR gyepem kicsit érdekes, de elsőre nemis rosz beraktam a Dragao esti-be
-
Nagyi2pac #63015 Igen tudom hogy úgy nem jön ki ha mindegyik ugyanakkora, de páronként lehetne egyenlő (egy jobbról, egy balról), de így szinte minden csík más szélességű!
Nem is értem hogy miért nem akarod megcsinálni, nem szoktál te ennyire különböző csíkokat csinálni vagy ez egy újfajta csíkozás akar lenni?!:P -
Nagyi2pac #63014 Na itt már jobban látszik a nagy különbség! -
De ugye azt tudod, hogy a csíkok szélessége direkt változó máskép nemis jönne jól ki
a 16-oson belül a középkezdőkör két oldalán és a kettő közötti részen külön egyenlőek kb
pl a lentebbi képen az első és második sötétcsík nem véletlen különböző széles ! -
Na ez a rész hdr-ben
-
Nagyi2pac #63011 Ha egy helyen ekkora elcsúszás van akkor valamelyik másik, vagy akár több csík is feltűnően eltérő szélességű lehet a többi csíktól!
-
Nagyi2pac #63010 Elvileg erre az a megoldás hogy ezt letöltöd:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?d3dx9_37
és bemásolod a pes főmappájába, ahol a pes2010.exe és a settings.exe is található! -
na megnézem -
Nagyi2pac #63008 Akkor te a "hamisított", régi változatot szedted le:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/11/kitserver-9042-by-robbie-juce.html
Ez nekem is működik de a #62928-as a legújabb, az már nem működik! -
most te konkrétan melyikről beszélsz?
és miért biztos, hogy van elcsúszás? P
amúgy sokszor a világos és sötét szín megtévesztő ha ugyanakkora akkor is más nagyságúnak látszik -
Nagyi2pac #63006 Ez nekem is kéne!:P -
Nagyi2pac #63005 Elvileg mindegyik kijelzőhöz lehet társítani a sport1-es vagy akármilyen más logót ahol maga az alap kijelző már tartalmaz tv kijelzőt! Csak le kell cserélni a régi tv logót és berakni helyette az újat!
Ez a kijelző 2 fajta kijelzőt tartalmaz:
wwtv-live scoreboard beta1.2b by foreveryp
wwtv-live scoreboard by foreveryp
Hogy mi a különbség azt nem tudom, még nem tudtam megnézni...
Mindegyik 4-3-ast és 16-9-est is tartalmaz! -
annak a 9.0.4 .2-es dátuma korábbi és futtatva 9.0.3-at ír ki pedig a filenév ez
Kitserver 9.0.4.2 by Robbie & juce.rar -
Nagyi2pac #63003 Pedig úgy nézem a kezdőkör két szélén (bal, jobb) elég nagy különbség van, a jobb oldalon kb. 2x jobban kilóg a csík mint a másik oldalon, elég szembetűnő, a pálya többi részét még nem láttam de akkor biztos máshol is van elcsúszás! -
cAmp4gNoLo #63002 Hali!
Mikor felrakom a kirservert és instalalom és felrakom a patchet akkor ezt a hibaüzenetet írja h a d3dx9_37.dll nem található a számítógépen...ha valaki tudja h miért írjaki írjon plz...előre köszi -
Nagyi2pac #63001 Ha a kitserver/setup-nál 9.0.4.0 van kiírva akkor az a legújabb!
Nem értem hogy nálam miért nem működik..
-
keresném a Dynamic-PHOTO HDR program teljes verzióját, hogy miért itt látszik
-
ehhez a kijelzőhöz nem lehet a tavalyi sport1-es logót társítani?
ez amúgy 16:9-es? -
mert én nem látok hibát
itt például látok
-
én szerintem a #62928-et-de 9.0.4-nek írja
-
midian #62996 üdv
Nálam mmár a második meccsen ugyanazt a mezt adja a játék a spanyol bajnokságban .Valami pes es mez ,lehet valahogy orvosolni ?
-
Nagyi2pac #62995 Melyiket töltötted le?
Ezt:
http://pes2008editing.blogspot.com/2009/11/kitserver-9042-by-robbie-juce.html
vagy ezt?
Mert én a #62928-asat, mert az újabb verzió még ha az elsőhöz 9.0.4.2-es is van kiírva, illetve a #62928-asok a "hivatalos" linkek, maga a készítő (juce) rakta őket ki, na ez nem működik nálam!
Most próbáltam az elsőt a 9.0.4.2-es verziót az meg működik, de ez meg nem a legújabb verzió! -
nálam működik...úgyanúgy csináltam mindent mint eddig...pesedit mappában kitservert felülírom az újjal ...setup-ban a pesedit.exeből először kiveszem majd újra beteszem a kitservert és működik minden. -
Nagyi2pac #62993 Nálatok működik a legújabb kitserver??
Mert nálam abszolút nem...semmi nem működik mióta beraktam, pedig már kivettem a PESEDIT-es patch-et is!
A felbontást sem tudom állítani a berakott cuccok sem jelennek meg..! -
Nagyi2pac #62992 Na megvan a kijelző is:
http://www.multiupload.com/EB6L3UWN39 -
sztem is kurtajó lesz, nekem a szöveges cucc jobban teccik... -
JeFFo #62990 Köszi a képeket! Sokat segítenek a további menük elkészítéséhez! 
Az argentín meccs alatt frissítettem még egy keveset a scoreboardon:
Illetve készítettem pár képet is a felugró menükről. Eddig ezek alapján rengeteg minden lesz más, főleg az előbb említett mellék-menükben. Például ami a lejjebb belinkelt képen is látható, a két csapat emblémája és az eredmény az maximum téglalap alakú logokkal oldható meg, ráadásul a szöveges eredményjelző esetén a szövegek jelennek meg. Erre kellene valami megoldás. -
Nagyi2pac #62989 Már megvan de a kijelző még nincs!:) -
Itt fent van majd minden világmárka logója, legyen az tv, ruha, autó stb.. hátha jól jön a patch szerkesztőknek !
http://www.brandsoftheworld.com/recent/ -
ha kell :
-
Nagyi2pac #62986 Ja, akkor én természetesen a logos verziót részesíteném előnybe!:P -
-
-
-
JeFFo #62982 Az emblémákat cseréltem le. :) Ez egy eléggé gyengécske megoldás, de még nem tudom hogyan lehetne máshogy megcsinálni. Addig is választani kell sajnos.
Ezek voltak a források:
Nem értem miért nem tudok linket beszúrni a fórumon 30 napig!? :S
Nagyjából hasonló jó lenne a Sport1-es scoreboard-hoz is. -
Nagyi2pac #62981 Nagyon jók! 
A rövidített csapatneveket hogy sikerült elérned?
Sikerült megcsinálni hogy úgy működjön mint a BL vagy EL kijelző, hogy az összes csapat rövidített nevét használja vagy lecserélted a csapatlogókat nevekre? -
JeFFo #62980 Örülök, hogy tetszik! :)
A EuroSport logo google-ből van, a kijelzőt pedig lefényképeztem tv-n és az alapján csináltam meg. Még egy keveset finomítok majd az árnyalatokon és jó is lesz. Viszont ehhez kell majd a tévés közvetítés, így 4-ig várnom kell a folytatással. -
Nagyi2pac #62979 Ennél is van újabb ---> #62928 
Miért ne lehetne?:) -
Mindkettő nagyon jó. Nekem is a felső tetszik jobban ,de az alsónak is van egy hangulata :)
-
Nagyi2pac #62977 Ez honnan van (forrás)? Nekem a kijelző tetszik!:)